Американското посолство с ироничен коментар и колаж за „тайните срещи” на Херо Мустафа

„Измамата и предателството са практики на глупаци, които нямат достатъчно ум, за да бъдат честни“, написаха във фейсбук страницата на US амбасадата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самият факт, че в държава, изклана от Османската империя, в която едно от петте най-популярни имена е Мустафа, ти пращаш човек с име Мустафа? Колкото и да е добра, не си премислил добре нещата или си искал да я насадиш на пачи яйца и да и затрудниш работата.

Глупавите до безбожие американци,между впрочем мразени от целия свят,си вярват - това не означава,че целият свят им вярва.

Тайни разговори могат да се проведат и по време на публично обявени срещи. Под предлог, че са рутинни, по протокол, а всъщност, да са инструкнаж на Петков, или някой от правителството.

На всички е ясно, че САЩ се намесиха и ни наложиха Киро ментата за премиер, както и пъстрата му свита от приятели и комунисти. Кок Вашингтон гледа на Рашков? Много странно.

Гузен, негонен бяга ;)

Херо Мустафа - "САЩ отдели $350 млн за Българската армия." България колко даде на САЩ за фалшиви самолети??? САЩ ни мамят и не са честни, значи са ............ Много здраве на Херо Мустафа от тези, на които е длъжник !

Че си намериха глупави марионетки и предатели е факт. Но и че са най големите световни убийци също е факт. Колко невинни хора убиха масово къде ли не. Сега са се заели да довършат човешката цивилизация.

Че си намериха глупави марионетки и предатели е факт. Но и че са най-големите световни убийци също е факт. Колко невинни хора убиха масово къде ли не. Сега са се заели да довършат човешката цивилизация.

И песнички на български. И спряха всичката газ на времето. И ни мислят за тъпанари. Янките са нагли, и тая е същата стока. Аман от вас, бе.

Ама те се виждат колите на посолството на снимката. Факта че си правят труда да правят колажи за да опровергаят това, което всички знаем значи, че това което всички знаем си е точно така: Кирчо си има господар.....

Щото боко не ѝ беше шофьор с джипка...

Самият факт, че посланикът е кюрд, а нейният собствен етнос беше изигран много брутално преди няколко години е достатъчен. После идете обяснявайте , че не става дума за ренегат. Човек започва да се чуди наистина - и Русия и САЩ имат интереси, обаче след тях все пак кой е по-големият ни враг? Американците, които бомбардираха София или руснаците, които ни обявиха война на 8ми септември?

Американци и честност, хах, това е ОКСИМОРОН! Смехотворни сте всички там, начело с иракчанката!

„Измамата и предателството са практики на глупаци, които нямат достатъчно ум, за да бъдат честни“. Между другото цитата е много добър и поучителен! Той внушава също и какво е отношението към този тип индивиди, които си заслужават погнусата и пренебрежението, дори когато това е скрито зад двусмислени снизходителни усмивки! Предателството си остава предателство под каквато и форма да се представя и в случая посланничката има 100 % резон! Не е лошо нашите псевдо демократи, псевдо политици, келепираджии и всякаква подобна измет да помислят над думите на посланничката и да осмислят казаното! Партийците, бивши социалисти и бивши комунисти вече станаха един път предатели, плюейки си в сурата с дворцовия преврат, които си устроиха и смяната ориентацията на страната с резкия завой към капиталистически път на развитие, пребоядисвайки се набързо на демократи.Голяма част от политическия ни елит в последните трийсетина години са точно такива хора! Мисля си може ли да се вярва на тези хора? Какво ни гарантира, че при нова промяна в условията няма пак да повторя предателството си? Не ни ли предават всеки ден във всички области? Въпросите са риторични и отговорите очевидни!

Има един генерал Гяур дето призовава да бъде изгонена една посланичка , коя ли е тя ?

Това, че на колажа Херо е с Бенджамин Франклин ще да е намек, че куфарчета с бенджамини (100 USD) са се раздавали на срещите на американския посланик ли?

Това е илюстрация на американската политика по отношение на верните им съюзници в НАТО.Добре илюстрира какво презрително отношение имат спрямо източноевропейците.Това не е от сега.По време на масовата емиграция на европейците в края на 19 век и чак до втората световна САЩ на практика забраняват легалната емиграция от Източна Европа и разрешават единствено на европейците от Западна Европа и Острова да емигрират.После след 1945 г. до 1989 само дипускат политически емигранти.От 1990г. до сега включително- визи и откази, за да има визи.Единствено легално може да емигрираш при женитба с американски гражданин или ако си професионален спортист или учен.Сега въпросът е къде да срещнеш амерокански гражданин ако не можеш да пътуваш в САЩ. После как беше оная песен ние сме били "лошите в страшния филм".

По принцип САЩ си гонят интересите.За нас проблемът е че техния интерес не е в наша полза.Останалото с колажа си е чиста гавра.

така е, Мустафа е провела тайна среща. На нея се извинила на премиера, че нашите самолети Ф-16 били пратени в Букурещ, защото в САЩ мислили, че това е нашата столица. Така че самолетите ще се забавят още 2-3 години, защото нямало достатъчно камили да ги превозят през Дунава.

Какви тайни срещи?! Жената звъни и нарежда директно. Същото е в Киев. Същото е в ред източноевропейски страни. Просто САЩ командват своите сателити и марионетки

Проява на много лош вкус! Изключително инфантилно поведение, което е нехарактерно за дипломатическите среди. Ако съм на американците аз бих я отзовал. Уронва престижа на американската държава!

"Уронва престижа на американската държава." За какъв престиж думате, осмици любезни?

Елементарно и нелепо...типично в стилистиката на сащ-исаните глупендъри, дори 3 годишно дете не би се впечатлило. Вън мустакатата кака мустафа от България, хайде към анадола...

Тук всички американски и руски посланици са били шпиони ,или от ЦРУ или от КГБ,но тази премина всякакви граници.Дано скоро да я отзоват ,че заради нея взехме да намразваме САЩ.

Като им изиграеш една сценка на местното туземно население или му покажеш шарени картинки. И то готово, ще повярва на всичко. Няма да гледаме къде ходи, какви ги върши и с кой говори. И после какви действия предприема независимото българско правителство. Американското посолство не изневери на своя стил Елементаризъм.

Дневникът на един американски ученик Намерен от китайските археолози през 2813 година в развалините на Вашингтон 3 април 2005 година Казвам се Майкъл Даун. Аз живея в САЩ. Това е страната, около която се въртят земята и слънцето. Наскоро даже написах реферат на тази тема, и учителят ми писа шестица. Днес станах рано. Сутринта първо се претеглих. Ура! Отслабнал съм с още 200 грама. И сега съм само 145 кг. А само преди месец бях 146! Но татко каза, че ако не отслабна, момичетата няма да искат да се срещат с мен. Аз всъщност предпочитам момчетата - да се срещаш с момичета е толкова старомодно! След това закусих. Закуската ми беше диетична — овесени ядки с обезмаслено мляко и две препечени филийки с конфитюр. Завърших с лек десерт от 4 двойни хамбургера. На закуска беше весело. С баща ми се съревновавахме кой ще пръдне по-силно. Аз победих. Сега дъртия ми дължи 5 кинта. Ако не ми ги даде до довечера — ще го осъдя. Училището ми е много далеч от къщи — на цели 500 метра. Добре, че имам кола. Затова успях да стигна само за час, задръстването беше за кратко. Уроците бяха скучни. Например, по история учителят разправяше някакви глупости, че Америка я бил открил някой си Колумб. Как въобще такива ги взимат за учители!? Нали елементарната логика говори, че Америка сме я открили ние, американците. Затова и се нарича Америка. По интересно беше по география. Колко много интересни неща стават по света! Например, учителат разказа, че има такава страна Африка. В столицата и — Египет — има триъгълни небостъргачи, в които живеят зли руски мумии. И защо тези руснаци никъде не ни оставят на мира?.. Вечерта бях на купон в Лесли. Събрахме се към 40 човека. Приятелят ми Джим сви от баща си 2 бутилки бира. Всички така се изпонапихме, че оповръщахме басейна.

7 април. Днес е почивен ден. Искаше ми се да поспя повече, но баща ми ме накара да играем бейзбол на поляната пред къщи. Отначало беше скучно, но после влязох в ритъм. Толкова е увлекателно — три часа поред да си подхвърляте топка от разстояние 3 метра. Забележителен спорт и много интелектуален! След обяд баща ми ме накара да гледаме по телевизията обръщението на президента Буш. Изкарахме страхотно: ядохме пуканки и слушахме президента. Той говори за това, колко е важно за Америка да бомбардира всички, защото иначе всички тези примитивни народи не разбират какво щастие им носи нашата страна. Никога не съм можел да разбера, защо тези глупаци се възмущават, когато ги бомбардираме. Нали без това те никога няма да научат вкуса на кока-колата и хамбургера, а, значи, няма да построят демокрацията. Боже, пази Америка — страната, готова да ощастливи всеки. А ако някой не иска да бъде щастлив — ние винаги можем да го накараме. След обръщението на Буш ние цялото семейство дълго пяхме американския химн и плакахме от осъзнаването на своето величие и от разбирането на божествената мисия, дадена ни от Господ. На вечеря с баща ми пак правихме състезание за най-шумна пръдня. Победи кучето. Беше толкова силно, че уплашените съседи с викове «Руснаците идват!» се скриха в мазето. Уговаряхме ги да излязат чак до тъмно. Добре че накрая се сетих да им кажа, че утре в най-близкия супермаркет има разпродажба и ще могат да си купят електрически пъпочистачки с 10 процента по-евтино от обичайното. Веднага изскочиха… Край, аз реших — обезателно ще стана географ. Искам също като тях да изучавам тази прекрасна наука — геометрията. Днес учителят ни проведе забележително занятие! Разказа ни за далечната страна, наречена Русия. Аз и по-рано много знаех за тази дива държава. Например, на всички е добре известно, че руснаците — те са кръстоска на мечка с човек, хранят се със спирт и брезови клонки, живеят в тайгата в дълбоки дупки, а по празниците запалват Кремъл и танцуват казачок около него. След разказа на учителя аз знам за Русия сигурно повече отколкото нейните жители. Например, в тази страна има американски резерви от нефт и газ. Когато ни дотрябват, ще отидем да си ги вземем. Освен това в Русия има месторождения на червен и черен хайвер, а също залежи на водка и пелмени. Руснаците варварски хабят тези богатства: изяждат ги и ги изпиват, за сметка на бъдещите поколения американци. Истинска империя на злото! След училище отидох при психоаналитика си. Посещавам го два пъти седмично. Той ми дава съвети и ме учи как да живея. Днес ме научи да пускам водата в тоалетната. А аз винаги съм се чудил защо така ни вони в тоалетната. Трябва да разкажа на нашите — колко ще се изненадат, като научат…

24 април. Днес по математиха се учихме да броим до десет. Много е трудно. Сега разбирам, защо учим това чак в горните класове. Успях да стигна до седем. Учителят ме похвали. Аз него също. След това имахме физическо. Докато приятелите ми шпионираха момичетата под душовете, аз шпионирах учителя по физическо. Така се увлякох, че не съм забелязал как всички са се измили и са започнали да шпионират мен. Голямото междучасие Боб домъкна пистолета на баща си и почна да стреля по момичетата. Голям купон беше! Момичетата пищяха и се опитваха да избягат, но Боб ги настигаше и ги довършваше с контролен изстрел в главата. После дойде полиция и незнайно защо прибраха Боб. А той само се забавляваше. Нас веднага ни пуснаха в къщи. 8 май. Днес имахме необичаен урок по история. Учителят ни разказа как точно преди 28 години американските войски са превзели Берлин и са победили Германия. Оказва се, че през 1958-ма кървавият диктатор Садам Хюсеин, който тогава управлявал Германия, нападнал Лондон и бомбардирал столицата му Варшава. Немците на танкове и велосипеди превзели Париж, Брюксел, Киев и Биробиджан. След окупирането на Биробиджан Съединените Щати изгубили търпение, и те се включили във войната. Отначало бомбардирали немците в Афганистан, след това в Сирия, и след това в Дисниленд. Немците започнали да отстъпват. След това американските войски обкръжили Германия и с точкови удари разрушили целия Берлин, развявайки звездно-раираното знаме над Айфеловата кула. Саддам Хюсеин го заловили в едно берлинско предградие, където се криел в мазето на един супермаркет. Кървавият диктатор бил осъден и и изпратен на каторга на остров Света Елена. А всички народи по света в общ порив аплодирали храбрите войници на САЩ и ги засипвали с цветя, плодове и зеленчуци. Така завършила втората световна война, след която на всички кървави диктатори им станало ясно: от демокрацията още никой не е избягал жив … 11 май. Днес след училище ни водиха на картинна галерия. Намерили с какво да ме впечатляват: мацаници някакви, голи жени. Аз в интернет и по-готини съм виждал. Джим залепи дъвка на някаква картина на стената, а Лесли успя да отчупи пръст на едната скулптура. Когато автобусът ни вече тръгваше, в галерията започна паника. Някаква стара баба тичаше и крещеше: "Тя струва милион и половина долара!" Ние с Джим и Лесли си намигнахме, това е нашият принос в световната култура. Постъпихме като истински американци. Вечерта с баща ми ходихме на хокей. Тъкмо започна първото полувреме и една шайба ме нацели право в десятката. Свестих се в болницата. Докторите учудено клатиха глави: даже и сътресение на мозъка нямах!

Това авторско произведение ли е, или е копирано? Ако сте автор- силни адмирации!

И аз не знам къде съм роден, защото съм чувал 5 версии по въпроса. Сираче съм, мама(мащехата) казва, че родителите ми загинали във ВСВ, но един чичко, който срещнах на гарата твърди, че не е вярно - чичко кмет ги изпратил в ГУЛАГ, защото не искали да си дават и земята и реколтата безплатно на чичко Сталин, за да може бащата на народите и комунизма да спечелят(не знам защо го наричат баща на народите, тук хора не останаха, а се предполага, че бащата трябва да има деца). Днес закусих с "Крокодил" и 200 гр. самагон, друго в ГУЛАГ не дават, иначе в ГУЛАГ е много хубаво - всичко е безплатно, обаче го няма: тока и газта са безплатни, но не сме ги виждали от две години, и дрехите са безплатни, но аз нямам. Добре, че един възрастен колега почина, и му свих шинела, малко е изгнил и вмирисан, но не ми остава време да го изпера на кладенеца, защото работя от 0500 докато каже началството, само около 15-20 часа в денонощието. Тук и здравеопазването е безплатно, болеше ме зъб и отидох при зъболекарят на лагера, той казва, че е ветеринар по образование, но е много добър - извади ми 6 зъба, но аз получих треска, и той каза, че само лудите вдигат температура в СССР, затова ме прати при психиатърът, а психиатърът е вълшебник, би ми няколко инжекцийки и ми предписа хапченца , от които ми изпадаха всички зъби, и вече нямам температура. Всяка седмица ходя при него да ми бие електрошокове, защото било много полезно за социалистическата младеж. Вече не си спомням къде съм, нито защо съм тук, но поне съм полезен за СССР, бащата и майката на народите. Психиатърът казва, че и радиацията била много полезна, затова облъчвали всички в СССР без комунистическият елит, и сега ме и облъчват понякога, но важното е комунизмът да победи. И храната е добра, първите 2 години се храних с мъхове, корени и изгнили съчки, а сега ни гощават с варени картофи и развалена риба, понякога. На училище никога не съм ходил, защото това е сложна работа, само за много умни и образовани комунисти като другарите Сталин и Ленин, евреи и други мангали, но един криминален колега ме научи да чета и пиша - не знам как се е научил той като не е комунист. Поздрави на умиращият и загниващ капитализъм и монархо фашизъм.

Ха-ха-ха имаш талант.

сега да обяснят, че не са под контрола на масоните! :D:D:D:D:D:D:D

протежетата ви за пет пари не стават!Трябваше да се огледате малко повече! Тия само ви излагат!

Това е участ. Който попадне на балканите, бързо се "балканизира". Та така...

в момента тази управлява територията...

Тази госпожа още ли не е разбрала, че когато българинът усети,че някой си плете кошницата зад гърба му , че и за негова сметка , той рязко губи чувството си за хумор. И назаем брашно,тъпкано го връща.

Гаф от страна на някой от другите европейските посланици, а само американските, руските и турските се дънеха?!

Сол Полански се разхождаше свободно из София! Не се криеше! Лично аз съм го засичал на два пъти. Мина на около 2 метра от мен, а между мен и него нямаше никой! А и охраната му - никъде не се виждаше! Но години след него се появи един американски посланик, който много искаше да разпарчетоса България! Май не се задържа дълго у нас!

Подиграват се на 80%-вите.

Само да попитам госпожата къде са ни самолетите, с които уж трява да се браним от Русия? Ама като плюете по България и българите, вижте си и вашата кочинка де!

Пилотите ни са още там на обучение. Като дойдат на теб ли да ги дадат?

Трудно се управляват имагинерни самолети. Трябва си фантазия...

А бее.......

Винаги са били идиоти, дори и в опитите за сарказъм.

Ми то си е така! Уьо Мустафата си е била, и не го отрича дори: Посланик Мустафа проведе СТРОГО СЕКРЕТНА среща с Бенджамин Франклин...точно с Бенджамин Франклин е била...раздавала е много, много зелени шумящи и хартиени Бенджами на свойте козацки подлоги от Говедарника Кравария за България и то с точни и ясни инструкции какво да серат по форумите! Факт!

САЩ открито ни третират като държава от третия свят. Нека си припомнят Wikileaks и пак да отричат тайните преговори.

Че братушките по времето на СССР как ни третираха... Че третия Райх по времето на Втората световна война как ни третираха... Винаги сме били отпадък и такъв ще си останем за силните на деня.

Братушките не ни третират като суверенна държава. И е нормално всички да ни третират еднакво.

такова животно"братушка"няма! като го чуят започват да се подиграват "Братушки "са само най-отявлените подлоги у нас!Тия,които си продават родината зарад някакви скруполи, насадени им от комунистическата пропаганда през соца!

Естествено, че 'братушки' е насадено от соц. пропагандата, но не всички, които харесват руския народ и го наричат 'братушки' са предатели. Мнозинството от хората също не се обръщат към американския народ с 'кравари', защото това е обидно обръщение, а много хора харесват американския народ. И много от нас нямат нищо против нито руския, нито против американския народ. Факт е обаче, че към момента и двете държави работят против българските национални интереси. САЩ ни натискат да се отречем от историята си и да пуснем РСМ, а Русия все още продължава да мъти водата в България чрез своите пионки в партиите и във властта.

И аз имах подобно преживяване в гр. Люнебурт, Германия. Там в стария център до реката има едно готино заведение, в което имал навика да отсяда самият Марк Твен! А отвън има и бронзова пейка с бронзовата му статуя в естествен ръст. Нещо като нашата фамилия Славейкови на едноименния площад. Та, седнах аз до него, прегърнах го свойски и уж нещо му говоря, назидавам го, уж водим диалог за нещо...И така са ме снимали. Сега се смея на акъла и наглостта си, но пък е оригинално. А госпожата да ни прости балканската простотия, не сме лоши хора, само се нуждаем от малко помощ, похвала и ставаме перфектни!

Е това, дето си писал е интересно, дори забавно, обаче в случая г-жа Херо Мустафа да правш ирония с шепнене, имитирайки задкулисни заповеди, е все едно Борисов да имитира пълнене на чекмедже с пачки хартия!!! И в двата случая е очеизвадно действието, което иронизират!!!

Крадеца най-силно вика: "Дръжте крадеца!"

Му викаха на туй едно време.Баси мустафата

Измамата и предателството са "практиките" на глупаците, а умните и красивите си имат свои методи като манипулации, лъжи, обсебване законодателната и изпълнителната власт, търговия с влияние, които са си съвсем, ама съвсем законни.

Аааааа пак лъжат, следващия ни премиер беше обявен от президента им, не на тяхната страница.....колко са прозрачни, няма тайно няма скрито, вмешателство също!

Върнете ни парите!

Пиша втори път... Удроу Уилсън Удроу Уилсън Удроу Уилсън Удроу Уилсън Мустафа, твоето държание не подобава на държание на посланик на съюзник. Мустафа, аз помня пак да щажа посланика на СССР, той имаше такива ВРЕДНИ навици подобни на твоите. Привикваше Луканов, Младенов в някоя кръчма (х-л Плиска) и им казваше какво да правят! СССР не беше пример за подражание! Мустафа, какво ще кажеш? СССР и САЩ едно и също ли са? Мустафа, ако сме съюзници научи историята ни, знаеш ли колко българи са загинали за свободата на МАКЕДОНИЯ? Знаеш ли кой е Гоце, кой е Даме, Кой Яне? Знаеш ли за центристи и федералисти в ВМРО? То е почти същато като севера и юга в САЩ. Мустафа, посланика на САЩ в СКОПИЕ твърдо играе против България! Нали? Мустафа поговори с вашия посланик в Скопие! МУСТАФА правилния американски Президент е: Удроу Уилсън - завършил ПРИНСТЪН, а не Харвард хахаха Удроу Уилсън - отстоява на мирните преговори през 1919 г. оставането на Беломорска Тракия, Южна Добруджа и Царибродско в българските държавни предели. Удроу Уилсън и САЩ не успяват да наложат своето виждане по този въпрос, защото губят твърдата подкрепа на Италия. Президентът Удроу Уилсън обаче е безкомпромисен докрай спрямо домогванията на гръцкия премиер Елевтериос Венизелос, сръбския премиер Никола Пашич и румънския премиер Йон Братиану за разкъсване на България. Президент Уилсън е категоричен и заявява, че по-скоро ще напусне конференцията и Париж, отколкото да се съгласи с подялбата на един народ със самостоятелна държава и вековно минало. Президентът Удроу Уилсън е срещу отмъстителното отношение към победените народи и се аргументира, че то ще доведе до нова война в бъдеще /както и става/. Удроу Уилсън настоява да се зачита прогласеният от него принцип за етническо самоопределение на териториите при следвоенното устройство, дори българска граница по линията Мидия-Родосто твърдо е подкрепена от САЩ, но Франция и Великобритания отхвърлят разумния подход на САЩ. В отговор на това Уилсън напуска конференцията и оставя само някои свои служители да участват в нея. МУСТАФА виждаш ли какъв ПРЕЗИДЕНТ СТЕ ИМАЛИ?

Това добиче е пребоядисана американка. Бачка си за нейните интереси, държи се тук като сатрап. Време е да й покажем че мястото й не е тука.

Предателство, приятелство, братство, благодарност и евтини нефт и дървесина може да има само между близки народи. При евр. атлантизма има само анален сех под две форми - платена и насилствена. При нас платената е за евр. атлантическата каста, за другите е насилствена и придружена с жалки поучения и нагло лицемерие

Ти познаваш ли Бенджамин Франклин?! 100$ винаги са 100$.... За едни 30 сребърника иде реч!

не са $100 днес! Факт.

Мустафато, дали е завъртяла един мазен, потен кючек от кеф?

„Измамата и предателството са практики на глупаци, които нямат достатъчно ум, за да бъдат честни“ ---- ШИБАНИ БЪЛГАРЧЕТА БЛЯДОФИЛЧЕТА! КАЗАХА ЛИ И ГО ! И АЗ ВИ ГО КАЗВАХ СЪЩОТО!

Янките са супер. Честни и прозрачни. Благородни и отговорни. Питай локалното население. Упс. Няма такова. Избили са го.

Нищо не си казал ти, устата ти е пълна с йраварска сперма.

Янките говорят за тях самите. Къде ви изравят толкова тъпи...

Херото прекрасно знае, че всичката тая орда от БГ-подгъзурници и ибрикчии(мунчогадевци, тикви, кирчовци, мирчовци, асенчовци, славита, маи, корнели, бойкикевци и всичката останала сган), ако пак цъфнат руснаците на Дунав-мост, и първи ще грабнат букетите и ще хукнат да посрещат.

Сещам се. за една война започната с призива на един генерал размахващ от една трибуна шишенце с бойни отровни вещества "намерени" в Ирак .................

Фейк, защото кой ще покани този мустакат хер на тайна среща? В България мъжете са старомодно нормални и обичят красивите жени.

Те затова ги докараха чак от Канада. Местните не и се връзват. :)

Бахти тъпотиите, майна.

тц, ние от балканите не ядем доматите с колците. тая си вре носа навсякъде.

ти домати не ядеш. Ядеш пластмаси, гмота, сухо мляко и американски царевичак!