Американският войник, избягал в Северна Корея, вече в американски арест

Травис Кинг е бил експулсиран, след като е направил самопризнания, че е влязъл незаконно в страната, тъй като е бил "разочарован от неравенството в американското общество"

Обратно в новината

Коментари - Американският войник, избягал в Северна Корея, вече в американски арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жмичките са расисти, това се знае.

Данные о количестве жертв коммунистических режимов в разных странах мира: Советский Союз — 20 миллионов жизней.Китай — 65 миллионов.Вьетнам — 1 миллион.Корея — 2 миллиона.Камбоджа — 2 миллиона.Восточная Европа — 1 миллион.Латинская Америка — 650 тысяч.Африка — 1 миллион 700 тысяч.Афганистан — 1 миллион 500 тысяч.Общее число убитых, согласно приведённым данным, приближается к отметке в сто миллионов. Цифры включают индивидуальные и массовые убийства, смерть в концентрационных лагерях, смерть в результате массовых случаев голода (например, Голод 1933 года), смерть во время депортаций народов (передвижение пешим порядком или в неприспособленных вагонах), смерть в местах высылки и принудительных работ (изнурительный труд, болезни, недоедание, холод).

Доживотен затвор в Гуантанамо

Само дето е пропуснал да се информира предварително, че комунизмът е творение на същите тези еврейски сатанисти дето движат капитализма и от които той си мисли, че бяга ........... Нещо като изборите в България. Хората си мислят, че избират различни партии, а всъщост която и да изберат все са при мафията.

Разменили са го с ня6ой задържан от американците или от южнокорейците севернокореец. А тука могат да си пишат всякакви фантасмагории.

а преди седмица какви бяха коментарите...бягат от фащ,.. америка загива...

Кола,хамбургери,пържени картофи,шейкове,плейстейшън,айфон........объркал се е младежа.....

Другари, в С. Корея е рая на земята. Давайте да бягаме натам с еднопосочен билет!!! Бъдете разумни и не оставяйте и миг повече в джендърска Европа. Аз тръгвам. Ще ви чакам там. Елате, моля ви!!!

И вземи джендърите с теб. Ние си оставаме в нормална Европа, да я градим наново по принцип те на които е изградена. След като направо я занулихте с идиотщините ви в последните 10 години.

Вече те чакам там. И съм го приготвил за тебе без вазелин....

Както казваше един старшина, върнат от турците, учете техниката момчета, че онея много бият.

"понеже е таял лоши чувства към безчовечното, грубо отношение и дискриминацията на расова основа в армията на САЩ и е бил разочарован от неравенството в американското общество" Дано наистина да е така, но едва ли... Поне е видял как е в Рая... дай боже всекиму...

В северна корея се яде ориз с водорасли. Ако са докарали ориз.

Бързо бързо разбра че е май по добре в американски затвор отколкото в Сев. Корейски лагер…

Черньото беше изпратен нарочно с идея да остане там, да се усвои и да започне да праща информация ама севкорите не се хванаха, много елементарно.

В Северна Корея са го поразпитали, наебали са го и като са видели, че няма файда от него, са го върнали на чобаните.

Седерасти, нали все питате "защо никой не бяга в СК?" ето ви го защо - те бягат, ама СК ги гони обратно, така се прави в хубавите места ако искаш да си останат хубави, не пускаш мигранти.

Ха ха ха Този индивид не е ставал и за пропаганда, затова са го върнали

Не ти се получава, сельо!

Равноправие в Северна Корея хахаха

Са го намерили? Той се слива с корейците

Все пак има информация. Този е тотално побъркан. Вижда се от всички интервюта..Сега никой не иска да влиза в армията в САЩ и изискванията са занижени.

Изхвърлили са църния шпионин...

Или просто Ким не яде доматите с колци и се е отървал от един кандидат агент

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами-------- https://urlis.net/biocom

Тоя па намерил къде да избяга!

Смятай, за да избега от ФАЩ в Северна КОРея, бая треа да му е било хубаво при Бидоня

Супер, сега ще се наслади на добри чувства и практики.