Освободеният от Турция американски пастор кацна в Германия на път за САЩ

Очаква се освобождаването му да намали напрежението между Анкара и Вашингтон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то му и личи по мутрата

аха , тъй рече червеният трол - ченге ще да е ! А....бие ли негрите ? Кажи и за Петров и Боширов , търговците на хранителни добавки и ценители на катедрали.......не са ченгета , нали ?

Аз съм критичен към Тръмп, но в този случай заслужава поздравления, както и да е постигнал освобождаването на американския пастор!

Жалко, можеше лирата да стане равна на рублата.

Сега разбрахте ли какво е да си американец , великобританец или например французин. Кво е самочувствието и усещането че си някой на тоя свят.. И че някой го е еня за теб.

Султанът се пъна, ама къса му се оказа чергата и краченцата му стърчаха ...

Кой знае към кой отдел на ЦРУ е назначен пастора... та вдигнаха толкова шум краварите?!? Няма да е в турция само за разпространение на брошурки ;)

Най-великата страна - United States of America!

Господаря на Света, кот каже - тва е!

После ще ми ревът турците за права, а в същото време като пристигне в турция някой друговерец и иска да привлече хора към неговата вяра турците моментално го арестуват и обявяват за терорист. Ма..ка ви ши..ана турска сган.

Абито са дърпа, пени, заканва...накрая клекна! Хахаааа...

До гласувалите за Ердоган. Уважаеми комшии, Ако не сте го разбрали все още, вече сте започнали да плащате "масрафа" за това, че избрахте Ердоган за ваш президент, а всъщност за неформален султан. За кой ли път, наивен народ ще тазбере, че няма безплатен обяд (щедрото раздаване на пари предизборно). Същото се отнася и до юнашките тупания по гърдите на турския диктатор, толкова любими на неговата публика. Едно от тях е и играта с невинния пастор. Струваше около 10 - 15 % инфлация. Е, опомнете се, драги комшии. Според мен, с този човек начело на Турция, нищо добро не ви (ни) чака.

Отдъхнах си и се наспах от тази новина:))))))) Всеки час по някакви договорки пускате някакви новини дето не интересуват и не вълнуват даже и 1% от влизащите тук..

Невълнуват селски тъпунгери като теб дето освен съмнително приготвената домашна ракия и просташката ви шопска салата друго няма значение. И понеже явно си от прословутите 80% / май повече станахте вече/ няма да се хабя да ти обяснявам колко поучителна е всъщност тази история... Ай наздраве цървули....

Кое точно е поучителното:))))) Че ердоган и тръмп са си договорили нещата ли???сякаш е нещо ново по света договорката между няколко глави на гърба на останалите..

поучителното , тъпа мурзилке , е как защитават гражданите си САЩ когато са несправедливо обвинени. Как не се поддават на шантаж от "стратегически съюзник". Как му показаха на Ердоган "откъде изгява слънцето". Прави се на мъж няколко месеца и това докара девалвация на родната му валута и инфлация в милата му Родина. Това не ти са пияните алкаши , дето като им свали самолета , крякаха няколко месеца как щели да направят Истанбул "на стъкло" , руските подлоги и нас им пригласяха , а накрая Ердоган какво получи - Турски поток и АЕЦ-и , ама видиш ли , било победа на Путин щото го откъснал от орбитата на САЩ и НАТО. Халал да са ви ( както се казва на "чист български" ) и Турция , и Сирия , и Иран.....айде и Венецуела за цвят. Това ще е вашият БРИКС. А за Индия и Китай.....хахаха , и да се присламчвате към жълтурите няма да ви огрее , най-много да ви вземат Сибир . Изтърва си шанса Путин , бяха се нормализирали нещата , помири се с Европа и САЩ , но много си повярвя че е няк'ъв невероятен фактор.....оттук насетне , запомнете ми думата , вървежа му ще е само надолу. Чака го нерадостен последен мандат и няма да си тръгне с фанфари , гаранция. И Сталин накрая....просто са го чакали. Не обяви ли навреме приемник ( Медведев няма да е , той е просто "удобник" ) , ще бъде мътна и кървава борбата между хиените в Кремъл.

Правосъдие по американски. Кефите ли се, катили. И после защо има атентати, падат кули и страдат невинни американски граждани, жени и деца. Ами ще страдат, защото има възмездие, и така както устройват преврати в чужди страни и карат другите да страдат ще страдат и те, и още страдат за да боли.

мурзилке , какво се опитваш да кажеш ? Нищо не ти се разбира......тоя пастор ли е правил преврата срещу Ердоган ? Или Гюлен дето от 15 год. не е стъпвал в Турция ? Ааааа , сигурно са ЦРУ.......ама всъщност , кой го интересува. Просто само е смешно няк'ъв червен папагал да обвинява американците в сваляне на правителства при условие че правителството на собствената му кочина го е правило многократно и то.То и затова толкова я обичат Русия всичките и съседите , а не както си мислиш че щото Сорос им е промил мозъка. Промиват се мозъци като вашите , зомби червено , едни такива гладички , като полирани.

Кънчо бе. Като гледам не ми се види американците много да страдат. За разлика от нази . Дето всеки ден се крадем , избиваме и копаем дъното на блатото ..

е те католиците нали нямат попадии тоя кавал тогава къв го раздава?

ислямиста Хюсеин обама щеше да плати няколко милиарда на пашата ислямофашист Ердоган и пак можеше да го пуснат а и Нобел за мир щяха да си разделят а то сега бай Тръмп не стига че не плати ами се заяде и срита манафина като псе че и турската му лира отиде по дяволите

мурзилките нещо млъкнаха и чакат опорки......наигра се Ердоганчо , рипа-рипа , па клекна като Кимчо. Гориха публично малко долари ( в Русия пък баби чупиха "айфони" ) , ама като девалвира лирата и миряса.Тръгнал да се мери с големите.....туй да не ти е да сваляш руска щайга и после за наказание - Турски поток и АЕЦ-и.

НАТО-вци, какво да ги правиш.

долавям огорчение.......както и да е. Давайте на Ердо по-бързо тия С-400 , че да почнат да ги тестват със Ф-35 , да ги видим що за чудо са......

браво Ердо. добро кученце. пусни кокалчето. сега се наведи.... по дълбоко... ха сега се хвани за палците... бравоооо

Клекна накрая прасето.