Коментари - Американски войници не различиха алкохол от антифриз и сега се борят за живота си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е забранено да се пие до 21 години,а в армията приемат веднага след завършване на средно,нищо чудно младежите да не познават алкохола...Интересен парадокс се получава и при млади семейства,работещи, вече с дете,но родителите ненавършили 21 години,как имат право да са в заведение само до 22 часа.

това е лъжа! тъпите кравари се напиват с кока кола! и после и си бият негрите!

ама май и американците не падат по-долу от тях и не подбират какво пият ами къркат каквото им попадне, стига само да им завърта кратуните!

Та какво пиели руснаците...?

Че кога изобщо американец е различавал нещо. Нали са се клели да умрат за Родината. Ето - предоставя им се възможност.

Зажаднели момчетата, след учение е така - пиеш каквото намериш. Ние пиехме спирта от системата за измиване на призмите. Ама беше спирт, само го разреждахме до 40 градуса. Имаше младежи с опит от казаните за дестилиране на ракия, знаеха мурафетите. Сегашните нито знаят, нито се интересуват, пият каквото им падне.

(щото само такъв даваха за чистене), ама друг път, защото все едно да къркаш спирт за горене! Дори и да го запалиш и да оставиш "метила"(метиловия алкохол) да поизгори и да го разредиш с вода отровата си е отрова! Като му сипеш водата и почва да побелява като мастика с вода, ама не е вода и след една две глътки си "готов"!

Повечето козички подлоги които възхваляват Америка така и не разбирате едно нещо че краварската армия която уж е най-великата в света се състои основно от най най бедните младежи и девойки които живеят в най-бедните райони на Америка. А това са гетата и пропадналите райони на най-големите американски градове, или селскостопанските райони като примерно апалачите където няма никаква работа и единствения избор на един млад човек е или да се пропие или е стане наркоман или да се издържат с през целия живот на социални помощи така наречените фууд стампс.... или може би малко по-доброто бъдеще да влезе в американската армия където след завършването на контракта който е подписал войника, американската армия се задължава да му заплати образованието в държавен университет. Е което до известна степен може му позволи да има по-добро бъдеще .но ако си мислите че тези американски войници умират за Америка за демокрацията за либерализма за свободата на другите народи , ето това са пълни глупости това само напълно дебилен малоумен Козяк с два грама мозък може твърди! Та дори за някои от самите американски войници безкрайно ясно че те умират не за Америка а за корпоративните интереси за да може някой По върховете на властта както и в управителните съвети на огромните корпорации които управляват Америка, да си пълни гушката ...някой много много богат евреин или либерал или демократ . Е да...и това са фактите и трябва да си малоумно тъпи дебилен козички гъз за да вярваш че американците отидоха в Ирак и в Афганистан за да донеса демокрация там! Е това са пълните тъпизми шитни! Американците отидоха в Ирак за да могат да крадат без пари иракския Петрол в Афганистан да контролират трафика и продажбата на хероин от който се печелят стотици милиарди долари ... Ето прости факти за които само тъп платен лицемерен Козяк може да Вяра че не са истина. От тука идва и това простите войници да не мога да правят разлика между това какво алкохол и какво антифриз поради липсата на каквато и да е обща култура и на каквото и да е нормално образование а да не говорим за функционална неграмотност, та ако човек се поразрови ще установи че в американската армия има и доста убийства извършени от съслуживци , и изнасилвания , расизъм и други престъпления които американски власти се стремят Да прикрият ! Е да, но ако човек се поинтересува може да намери информация за тях! факти!

А СПОРЕД ТЕБ ВЪВ РУСКАТА НАЕМНА АРМИЯ КАКВИ "МЛАДЕЖИ" И "ДЕВОЙКИ" ОТИВАТ ДА СЛУЖАТ? Има ли според теб нормален човек, образован или поне материално осигурен и със всичкият си, да отиде да стреля по хора и да ги убива? Разбира се, че във такива армии - не говоря за наборните армии - служат аутсайдери от обществото както и кадрови военни завършили все пак съответните военни университети - ама те са друга бира. Така, че хайде да не политизираме нещата.

не политизация на нещата човека са факти в руската армия освен наборна армия която дори сега е основния процент от личния състав на руските въоръжени сили има и така наречената професионална aрмия или така наречените контрактници като всеки там знае за какво служи наборната защото това е задължително И трябва да се мина през казарма за всеки руснак А при контракт ниците това е защото получават пари за да станат професионални войници точно както е при нас и това са фактите няма никакво политизиране А това което написах за американците можеш сам да го провериш в интернет

Няма да се изненадам ако в близките дни в САЩ гласуват закон с който се забранява производството на отровен антифриз за индустрията и колите. Но така е, като се опитваш да бориш простотията с декрети и закони. Мамуните са станали човеци борейки се с трудностите, а лесния живот прави от човеците маймуни.

да се разберем, педали! Аз работя само с Факти, а не с минуци на турски, недоебани, дебели пачи - цензурки!!! вие си трийте и слагайте цензура, като един сталин-хитлерски рибентроп ес. но един ден, когато му дойде времето и вие ще ми кажете, че не можете да завлечете откраднатаотото в Отвъдното, което АЗ Контролирам! :-)))

дирниците, педераската паплач от квотата ви на лгбт па е забранила всички ип адреси на Свободното Слово.

То при тъпотията и беднотията в САЩ това не ме учудва въобще. Някой ще каже:Ама как те са най-богатата държава????Е, само ще се издаде, че не познава нещата в САЩ. Армията на САЩ, при всичките привилегии с които се полват при подписване на договора войниците, всъщност съществува точно благодарение на огромната част от млади хора от бедни райони и на такива завършили университети, но не можещи да се пласират на пазара на труда и оставащи без друга възможност за препитание. Важното е да има хора, готови да убиват по света защитавайки интересите на САЩ и на които им е обещано погребение с военни почести.

пич - недей да се пенявиш толкова, че ще се осакатиш. Въэв Русия според теб е по различно ли? Във Щатите къркат антифриз щото са по богати. във Раша къркат "Стекломой" и "Боярыщник" щото са бедни ама ефекта върху черния дроб и бъбреците е един и същ.

Антифризът се състои главно от етиленгликол, който е поливалентен алкохол и е сладък на вкус, докато етиловият алкохол е моновалентен алкохол, летлив е и във вкуса му няма нищо сладко... Или пък просто отдавна не са пили каквото и да било... Много непрофесионално, момчета, много!

кравар = ултра-малоумник!

американските ватници, най-добрите ватници

Ааа - руските ватници мъгла им хвърлят.

...аматьори!

Армията на САЩ е съставена от бойци от стомана! Пиха белина срещу Ковид19, сега пият Антифриз за загрявка. Ако проипият Дизел ,руснаците не махат ги хвана.Ще им дишат пушека. Год блес Америка,лидерът на демократичната,либерална,и всички евроатлантически общности в галактиката.

Ми да се затриват с антифриз навсъкъде по света...и у нас включително...Файда от краварски войници нема, защо да ги жалиме. Да дадат и на мустафичката, че като го погълне антифризот, да заповеда и нашенската тиква да се накваси, против замръз....

То за това антифризът се оцветява, заради подобни хубавци! Дано хубаво да с подложили с водка преди антифриза и наздраве сега в спешното! :) Няма да изтрезнеят поне месец.

къде сте бе евромалоумници, дето все ватенки са в тъпите тикви...

Удар под кръста! Троловете тъкмо се облизаха, че заработят, пък то не била любимата им тема за Русия, а се случило с кравите. И ся кво праим?

кво праим ли?! Мълчим, сякаш някой е опровергал фейка на Дневални.

Ще да им мине защото по принцип няма на какво да нанесе поражене антифрза при повечето американски ''войници'' дето за да преживеят не обръщат внимание с какви ''войници'' вече са препълнени много от военните им болници и домове за рехабилитация.

това е най-малкият проблем в американските военни бази. Например само в една база са станали по 20-30 убийства годишно. ЦИТАТ: Самоубийства, изчезнали войници, масови сексуални посегателства, употреба на наркотици и дори няколко убийства - това са част от проблемите, открити в една от най-големите военни бази на територията на САЩ - Форт Худ. Те са разкрити при проведено мащабно цивилно разследване върху ръководството на базата. Между 2014 г. и 2019 г. средно годишно в базата се извършват по около 129 престъпления, включително убийства, отвличания и сексуално насилие. Изчезва 20-годишната Ванеса Гилен, който първо е била подложена на сексуален тормоз, а после убита от военен - специалист Аарон Робинсън, също на 20 години. За да прикрие убийството, той е разчленил трупа ѝ с помощта на своя приятелка и е погребал останките в плитък гроб близо до базата. След като разкриват това убийство разследващите претърсват района и откриват още 10-тина трупа на изчезнали военни. https://webcafe.bg/svyat/narkotitsi-iznasilvaniya-i-ubiystva-skritite-problemi-na-voennata-baza-fort-hud.html

И за да не ми казвате, че било руска пропаганда - четете тук в NBC https://www.nbcnews.com/news/latino/probe-launched-after-vanessa-guill-n-s-death-finds-permissive-n1250372

Даже америслямците не може да са толкова тъпи, че да не различават антифриз от етилов алкохол (макар че това е спорно). Просто са представители на патологично наркоманизирана нация, които, ако не могат да си набавят алкохол, нелегални или легални наркотици под формата на предписани психотропни лекарства, или каквито и да е други опиати, от абстиненция са готови да пият, шмъркат или си инжектират всичко, което успеят да намерят.

Никаква представа си нямате как реално са много тъпи.....

Лежал съм в токсикологията на Пирогов, имаше двама с пили антифриз - по глътка. Не оцеляха.

Абе, ако са подложили по поливин литър водка преди антифриза, може и да оцелеят!

"...етилен гликол, наричан антифриз." Само журналист с двойка по химия може да напише такъв бисер.

Простотията и глупостта НЕ ХОДЯТ по държава,а ПО ХОРА!Стига с т'ва Русия такава,краварите други!Такива индивиди там влизат в армията САМО ЗАРАДИ ПАРИТЕ и да избягат от некоя забременена братовчедка!Неграмотни и безперспективни мърди ИМА НАВСЯКЪДЕ!

Тъпи червени путьопитеци с ватенки сте! Мбу-ха-ха-ха... Елементарни писания с опит за оригиналничене... Хахахаха ... Палячовци!

спри да пише антифриз! кофти изглеждаш

Антифриз или белина?

Съвсем заприлича ха на СССР преди разпада. Президента Черненко2, армията лочи антифриз.... остава да обявят перестройка. Всъщност Байдън вече обяви поправяне на демокрацията.

Вероятно някой е отишъл с тубата по тъмно до близкото село за пиене. И ние правехме така в казармата. За беда се е оказало че в тубата е имало малко антифриз и... Чувал съм и у нас за хора, отишли си така.

Повсеместния световен дебилизам, набира безумна скорост и размери.... ...и повярвайте - няма националност! Същите олигофрени има и между руснаците, и американците, и каквито се сетите. Българите изобщо не отстъпват, да не кажа че май сме първи и по този показател!

Е, ако не пиеш, ще ти се смеят, че не си мъж. "Какво толкова ще ти стане?" Дано се самозатриете всички "алфа" "мъжкари", без значение на националността ви. :)

Ми стой си "бета" ,soy boy и къколд до живот.

Вицът е дълъг, но ми е от любимите: Подготвят американците супер шпионин за Русия. Перфектен руски плюс още 12 диалекта, пиене на водка, свирене на балалайка, песни танци, а бе супершпионин. Пускат го в тайгата. Вървял, вървял, замръкнал в малко селце. Приютил го един дядо. Седят, говорят си. Дядото , обаче нещо подозрителен: - Момче, като нашенче говориш, ама нещо не си нашенче, май. - Как бе дядо, имаш ли водка. Я сипи по една и дай балалайката. Започнало едно пиене, едни песни , едни танци, ама дядото нещо го притеснява. - Момче, говориш, пееш, пиеш, танцуваш като нашенче, ама има нещо..... Видял шпионинът, че е разкрит: - Добре, дядо, аз съм американски шпионин. Подготвяха ме 15 години, а ти от раз ме позна, как? - Ааааа, мойто момче, ние тук нямаме много негри....

Преди време изхвърлих бутилки с вкиснато вино в контейнера, след един час изхвърлях кошчето и видях че бутилките ги няма, някой е решил че стават за пиене ха ха ха

Поредно потвърждение, че всички беди идват от нередовно пиене

Е какво се учудваме, президента ги посъветва да пият белина а сега е зима с антифриз няма опасност да им замръзнат стомасите :)))

Че това е фейк нюз американците не правят така!

Да не си мислиш че в САЩ няма тъпаци :)))

Има привърженици на америслямците, които определено си го мислят. Даже има такива, които си мислят, че в америслямските щати има и други освен тъпаци.

Няма такава новина от Ройтерс. Фалшива руска новина.

Шило

Потърси първо, па тогава.

Преди години във Суворово едни цигани пиха някаква течност използвана за направа на санитарни препарати, петима си отидоха , още трима едва оцеляха. Явно по целия свят е така, американците не са изключение.

не не... това не е възможно това е лъжлива информация . И не може най-великата нация на света да не може да прочете просто упътване написано на бутилка с антифриз че пиенето му е опасност за живота на човек. Е да бяха руснаците разбирам . Но невероятните американци ето този свят избран от бога народ не може да се налива с бутилки антифриз , и то ей така! Нали имат уиски Джони Уокър защо не си пият уискито а пият антифриз?

Защото на всякъде по света има тъпаци, някой ги е подвел и да се направят на мъже :)))

Имаше един оражав, дето ги караше да пият белина, ама за антифриз? Байдън?

Едните антифриз и белина, другите соли за баня. Д@ба великите сили, д@ба :)

А, за тукашните натровени с ментета, информират ли американските "медии".

Задаваш глупави въпроси. Виж самия произход на думата, идва от нещо ново, а на територията употребата на ментета и периодичните нещастни случаи не са новост а рутина. За какво да пишат тогава

Руските блядове пак...а, чакай малко...

Ама ти олигофрени ли са ?! А не .....или както би казал автора: те са луди говеда! И вместо да пият боряшник както привържениците на Анални правят, или поне както другите кравари правят да си пият белината .....те тръгнали да се наливат идиотите с антифриз ебаси дебилите! Какво лудите крави от най-великата дебилно и малоумна нация в света не могат да четат написаното на гърба на всяка бутилка антифриз упътване ли нещо...нещо картинката с череп и кости или poison..отровно за човека... Изброените химически съединения и така нататък... Е не им ли е направило впечатление или те са неграмотници като повечето в тази страна от третия свят каквато е Америка!

Прости селяндури. 10 дена учение и не могат без пиячка

Алкохолът не прощава. Ама иначе напушените били наркомани...

Наздраве! Олигофрени! :)))

Може да са замезили с капсули за пране.

Да не им е свършила белината на анонимните алкохолици?

_stankow

Съвременните средства за масово видиотяване са като оръжията за масово поразяване. Не подбират свои, чужди. Ето, и в Америка е отраснало тъпо поколение !

Шило

Мдааа, стават такива работи с натравяния, ама основно са с метил. Не знам,що за тъпанар трябва да си, за да се наложиш с антифриз или белина!

То пише - америслямски военен.

Тези се готвят за нахлуване в Сибир. Пиенето на антифриз ще ги предпази от замръзване. Ха

_stankow

150 грама фронтова дажба преди атака, ще въведат ли ? :D :D

Всички пият, пич, но поляците и руснаците имат дарба за това!

Шило

Мани, имат голяма конкуренция от скандинавците, англичаните, украинците. Въобще, здраво се пие.

_stankow

Финландците са ненадминати ! :)