Американски болници отказват да използват хидроксихлорохин

Научни изследвания наведоха на мисълта, че медикаментът може да не е ефикасен при коронавирус

Обратно в новината

Коментари - Американски болници отказват да използват хидроксихлорохин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това беше най голямото незаконно клинично изпитание и напълно безплатно за този препарат данните се обработват и се ползват от заинтересованите лица и компании иначе препаратът беше спрян защото убива и никой не иска да плаща за това!

Не са и чували за него. Разбираемо е да ги е страх.

Г-н Тръмп трябва да задължи кадрите в Университети и Клиники на САЩ да публикуват научните си постижения абсолютно задължително. Какво правят тези граждани срещу 15 хиляди месечно. Един докторат тaм взема 4000 долара (отказах място в САЩ по лични причини.) В мойта област (ще му кажат коя е) има само 5 учени (САЩ са N1 в света) и всичките са нативни американци. От 350 милиона нация толкова милиарди в образование и наука само 5 учена това показва проядена от корупция система. Системата за Висше Образование там е проядерна от трафик на паспортаджии. Започенте да контролирате навалицата от паспортаджии които се влачат за социални издръжки в САЩ сред учените. Тези дебили, които са оставили да измрът над 100 000 души (САЩ губят 100 000 души през I Световна Война) изобщо нямат думата да нареждат. Врътнете им кранчето по NIH.

Важното е че Киро гела произведе и продаде на тъпака от Банкя, бая количества на бая висока цена!!!

Нали до сега с него ''помогнаха'' на над 100000 свои граждани защо сега се спират???

Бойко преди седмица ли се хвалеше как доставили такъв и вече почнали да произвеждат тук. ;) Добре че вируса очевидно ще си умре с лятото, не че е нещо особено, но трудно ще поддържат този цирк НОЩ и някакви диктаторски мерки.

ще бъдат съдени както те, така и демонкратския жабар куомо, защото е изпращал болни от ковид директо по старческите домове и е запечатвал всички там!!! демократите са нещо като бсп - умствено изостанали и продали се на руското посолство

Ако демократите в САЩ са се "продали на руското посолство", защо тогава врещяха две години за "заговор" на Тръмп с руснаците, че и разследване правиха и сложиха допълнителни санкции на Русия? Вие, психично десните живеете в някаква паралелна реалност.

Не било вредно,ние друг тип човек,след пет века почти нямаме човешко,овчедушие

А ние ще мрем, ама няма да го спираме, защото започнахме да си го произвеждаме по нареждане на Еднокнижника.

Защото не е изгодно на формата производител,е някой шел да умре,не е важно

Цялата пандемия беше к.ркапан за Тръмп, всичко беше пдготвено от "съветниците" му, основателно и правилно преценяйки нарцисизма му. Някой е подхвърлил Март месец за това лекарство пред Дони, той, за да блесне, все едно той го е открил, го рекламира обстойно, сега почват анализите и ще се окаже, че Дони е виновен за смъртта на милиони.. Минат ли изборите в САЩ никой няма да пише за пандемия, тя си изигра предизборната роля

че САЩ скъсва всякакви отношения със Световната здравна организация.

Главната новина е, че някой пак е акал в гащите на Дони ;)

репликата ти щеше да е лишена от смисъл:) нищо, в понеделник ще ни осведомят по въпроса за който писах.

Именно СЗО пробута тази отрова за старци на цял свят.

Едно нещо що годе да работи и те ще го забранят. Иначе няма да изпълнят плана за трупове.

Въпроса е в дозатта. Тази доза, която прилагат за корона вируса е по-голяма от изпробваната за артрит. И това разрушава мускулите. Дори и сърдечния мускул и артериите. Изобщо тази терапия бе пробутана доста грубо чрез СЗО от котайците. Трябва да има променена имуна реакция за да се прилага това лекарство. Вероятно при съвсем начален стадий и с много по-малка доза работи.

Повечето маларийни плазмодии отдавна са резистентни към хлорохината, но лекарството все още се използва за някои болни от ревматоиден артрит и лупус в комбинация с други лекарства, така че лекарството отдавна не се използва по оргиналното си предназначение... Друг е въпросът че за лечението на Ковид едва ли става, нищо че Домусчиев твърдеше че се е излекувал този препарат;)

Хлорохинът е възможно да има някакъв полажителен ефект единдтвено в самото начало на инфекцшята за не повече от 5 дни. Но не става за всеки. Освен това като се има предвид, че при ковид за разлика от други вируси, се получава микротромбоза, точно тя би се увеличила от хинина поради допълнително увреждащото му действие върху сърцето.

За съжаление лечението на Ковид към момента все още е като упражнение по шаманизъм...

Лекарството е алкохол, противовъзпалителни и катрани които го убиват. Та пиене пушене и ибупрофен. Само че трябва да се хване в самото начало. Вероятно може но само при спортисти -- пулса им ще се вдигне много при едно и също усилие от липсата на кислород и нивото на кислорода няма да се качи много. Вируса убива преди всичко хора, които взимат определени лекарства, например метформин, който намалява възможността за използването на глюкоза като източник на енергия в клетките.

Домусчиев каза, че е леко грипче, а грипчетата си минават от самосебе си и от имунната ти защита.

Наистна на тези болни хлорихинът беше приложен без техното съгласие. Това лекларство е забранено в целия свят, тъй като довежда до тежки сърдечни увреждание. Дори са забранени клиничните изследвания.

Поразрови се из мрежата, ще намериш информация как хора с автоимунни заболявания са го използвали до миналата година, когато изведнъж са го спряли от внос в България. Точно преди епидемията. Мисля, че е интересно съвпадение.

По време на епидемията беше забранено за износ от страните производителки, пък уж било забранено...

А на запитването към Министерството, оглавявано от Ангел Кънчев, отговор няма. И лекарството е разпространено в болниците. Хора, събудете се!

Ето чета понататък - СЗО временно спря тестовете с хлорохин... Тоест при нас също това лекарство беше в процеса на изпитания. Та то докарва до инфаркти.

Не ги е срам! Аз се излекувах с него.

А може и да е въпреки него? не се ли се замислял? Колко мускулна маса загуби, например.

Мускулна маса значи. Винаги ми се е искало да попитам къде бяха умниците като теб, когато разрешиха за употреба левофлоксацина. Него го изписват за далече по-безобидни проблеми. Знаеш ли какви са му страничните ефекти?

В 'Света Анна" (горката светица, на нейното име наричат болница с доктори-убийци)са лекували близо 50 болни с хлорохин!!! В повечето случаи са отчели подобрение. Какво оаначава това? Лекували са 50 души с лекарство, което не е минало клинични изпитания?! Българите подопините мишки ли са? И кактака доктор Петър Петров ги използва за лечението на болните от коронавирус. След като лекували хора и нещо е станало, намалили са дозата. Тези в "Света Анна" трябва да бъдат съдени. От тези болни, ако останали са живи.

Ти да не си същия, който преди два месеца ревеше, че по света хората ги лекуват с хидроксихлорохин, а в България нямало и затова хората измирали, а?

Докторите не са убиици, но ти си пълен идиот.

"Убийци в бели престилки" - откога съществува това име. Тук не е форум за онкология, но щом започват химиотерапия, край на горките болни.

Докторите не са убийци, но ако и кажат че това заболяване се лекува с онова лекарство, което всъщност е отрова, могат и неволно да се превърнат в убийци без дори да го знаят. И да си мислят че лекуват убивайки.

А ти какъв протокол за лечение предлагаш?

Пуснете го на свободния пазар, нека не е хубаво! За умиращите това бе шанс, сег аи това им отнеха! Нека всеки сам избере, да живее или мре! Доста хора в света са живи благодарение на хлорхина, но някои искат да валят трупове затова го забраняват! Реално това е единствената надежда срещу чумата. Иначе фиброза и се умираш по най-стршания начин!

Хайде, Нашите начело с Кирил Ананиев ще изпитат това лекарство принудително.

отдавна откриха. Предизвиква инфаркти. А на който си му харесва, да си го пие.

Ама как така беееее. Тръмп го хвали, значи е добър - той най-много ги "разбира" тези работи. Ха назраве с една белинка.

Появиха се пациенти, които са го пили 20 години и още са живи, представи си!

МНого тъпа статия. Как така европейските болници се отказали но голямата новина е че америанските го направили след тях. Ей това дирниците сте големи рускогъзооблизци.

Няколко доста спортни "научни" изследвания ... много евтин тоя пусти хинин!