Америка за всички?

Бежанската вълна от Сирия поставя Европа пред огромно изпитание. САЩ обаче не се вълнуват особено от този въпрос. Те имат строг подход към бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Америка за всички? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"А балона Китай се спука напълно. Да не коментираме джуджето и страни от третия свят. " Спукала ти се е главата на тебе. Защо при проблеми на Шанхайската борса треперят на Уолсртийт. Китай притежава за 1,2 трл.$ ценни книжа на САЩ. Как мислиш ,че Китай ще потъне ,а САЩ не. Нали ако ги изкарат на боrсата и точно балонът САЩ ще гръне/ Проблемът на САЩ е ,че Китай повече не искат да им купуват ценните книжа.

Еврогевете са едни мръсни подлоги на хамерика! И тези боклуци и други уроди от така нареченото ООН се изредиха на куп да търкат сол на главата на ББ да не правим огради да не пазим границата да пускаме повече боклуци! БЪЛГАРИЯ вън от еврогеския съюз! БЪЛГАРИЯ част от евраазиският съюз това е единственият ни шанс за спасение!

ЕВРОИДИОТИТЕ НА РАЗБРАХА,ЧЕ ТОВА Е ВОЙНА НА АМЕРИКА СРУЩУ ЕВРОПА!!!

Наистина, да се пише само лошо за САЩ си е чиста проруска пропаганда. Същото се отнася и ако се пише само лошо за Русия. Истината е една и не се подлага на пропаганда: Никой не бяга в Русия (с малки изключения които стават сензация), докато всички масово напират да бягат в САЩ. А ако трябва съвсем обективно да говоря за имиграционната политика, не само на САЩ, мисля че фактите са доста нелицеприятни. Например, още през Втората Световна Война, когато Хитлер гони първоначално евреите от Германия, никоя, ама никоя държава не приема евреи. Излишно ли ще бъде ако спомена, че и тогава не съм чул евреин да е търсил убежище във "великия" СССР при антисемита Йосиф Сталин? И в момента на имиграционните власти на САЩ им викат "имиграционното ГЕСТАПО". Правят хайки за нелегални имигранти направо на улицата, закопчават ги с пластмасови белезници и ги товарят направо във фургона като добитък. Оттам - затвор - летище - кой откъде е! Това са фактите. А коя държава е "велика" и коя не - оставям на друг да прецени.

интересно никой не бягал в Русия-там има около 12 млн.имигранти половината нелегелани едно от първите места в света по брой на имигранти

Само забрави да споменеш за колко години назад са тези посочени от теб имигранти. В статията са посочени имигрантите по години. Посочи и ти по подобен начин - тогава сравнението ще е идентично. Що се отнася до представената сума за подкрепа на имигрантите в Европа, би ми било интересно на кого точно са предоставени - най-вероятно на фондации, контролирани от предоставящия, които се занимават с какво ли не, включително и с пропаганда на политиката на предоставящия - защото не зная никоя държава, която просто да дава дарения, без да контролира разпределянето им и да черпи позитиви за себе си. Т.е. от тези 4 милиона директно до бежанците ако са достигнали и 400 000 ще е добре.

Аз не мога да разбера защо повечето все за Америка говорят и то отрицателно. Ами тя Америка затова е велика защото не се съобразяват какво говорят глупаците, те собствената държава не могат да си оправят, тръгнали да дава акъл на най-великите. Не разбрахте ли те не искат от глупаци нищо. Големите разбирачи да обяснят, защо имигрантите се насочват към Европа(Германия, Великобритания , Холандия и др. цивилизовани държави).Нека някой да обясни, защо не отиват в Русия, Китай и Северна Корея. Не съм сигурен че има обяснение. и т. н. и т. н.

Ами много ясно защо не отиват в Русия, Китай и Северна Корея. Там ще духат супата......, та не им отърва.

Ще се опитам да ти отговоря на въпроса.Когато има мед, мухата отива там а не на лайното.тези хлебарки мюслитски никак не са за подценяване.Нагли мюслита ,които искат на готово за по-лесен разплод.В Русия няма скрупули и джамии.Там басма не цепят на ислямисти.

Нека сега някой да каже, че не е съгласен с политиката на САЩ?! Велика са, затова всичко останало бледнее пред тях. А балона Китай се спука напълно. Да не коментираме джуджето и страни от третия свят.

One Wise... това че си Глупак е ясно, но защо го демонстрираш, като твърдиш че САЩ нямат ценности и ИНТЕРЕСИ, но явно червените гниди с мозъчета по-малки и от на неандерталците това не могат да го разберат!

САЩ забъркаха огромен проблем-верски,икономически,културен,политически,етнически в района на Близкия и Средния Изток. Едва ли вече някой брои,колко десетки хиляди хора,са избити варварски от ИДИЛ.Колко Световни паметници на Културата са унищожени. Нито Ирак,нито Сирия,нито Афганистан са мирни.Напротив. Забъркват войните,ла-ната,а после....само сирийците,напуснали страната,са 11 милиона!Да му мислят европейците от ЕС,подкрепящи хамериканската идиотия.Проблемът е колосален.С дрончетата,едва ли ще се пребори олигофренската групировка ИДИЛ.Едва ли,след тоталното оттегляне от Афганистан,талибаните,ще мирясат. Така краварски и грубо се намесиха в места,където изобщо нямат работа...и чийто проблеми са им безкрайно чужди!

Америка е само за честните и почтени хора.

симо

ХОООО-хо -хо.ХО.

След като САЩ подготвиха /разбирай проведоха/ 5-6 нежни революции /арабска пролет и т.н./, умишлено стовариха бежанския проблем на Европа. Сервираха им безценен подарък война на Исляма за превземане на Европа. Престъпен план на САЩ против Европа!!! Някога турците стигнаха до Виена, сега без оръжие имигрантите завземат цяла Европа!!!! Така имигрантите изсмуквайки всякакви ресурси, Европа /и ние/ ще бъдем обречени на гибел, или в най-добрия случай след време на пълно поробване. И сега сме поробени от САЩ и ЕС, - тогава ще бъде пълно!!!! Известно е на всички които имат способност да мислят, управляващите в ЕС на 80 процента са подвластни на САЩ, а нашите на 100 процента. Нашите продажни политици, не смеят да отронят нито една дума без съгласието на посолството на САЩ . В момента са тотално закъснели, объркани и неспособни да решат този въпроса.

УСА за 2 години приема 10000, а Европа само тази година 1млн. Европа трябва да преразгледа членството си в НАТО като вредно за нея, приятелството с УСА носи повече вреди отколкото ползи , а и УСА политичката Виктория Нюланд гласно изрази уважението си към Европа с поздрава "FUCK Europe".

Има само един дребен проблем. В европа има значителен брой американски военни бази, които я защитават от руска инвазия, независимо, че СССР изтелги своите войски още в началото на 90-те години.

"От ЕС е имало един-единствен "бежанец" - от България." Абе що този бежанец не беше от Швеция или от Франция, а точно от България?

САЩ си имат ценности и ...ИНТЕРЕСИ и стриктно ги спазва, на к.....те все някой им е виновен, ами Европа да си пази задника сама, ето унгарците май започнаха да се усещат какво им готвят брюкселските зелки!!!

Tова не са ценности Глупако, това са дребни еснафски сметчици. УСА не се обитава от цивилизация , а от едно сборище неандерталци успели да избият местното население и да им вземат златото и продължават тази политика до ден днешен.

лицемери! На кораби, самолети и подводници и в Америка!

Ами така ще е хората си знаят и гледат интереса! Арабска пролет, догодина сигурно ще е Лятото на Азия или есента в Африка! А после ни лук яли ни лук мирисали! Ама не се безпокойте, първи ще са на опашката да "ОПРАВЯТ" бедните държавици със скъпи суровини като дойде времето за това!!! :-)

Отдавна трябваше да сложим визи на всички страни които поддържат визов режим към нас , не изключвам и хамерландия. Някой има ли представа на какво унижение ни подлагат там при пристигането на летището , гаврят се с нас все едно сме туземци. Заслужават 100% реципрочност...

Типично за управляващите америка евреи - създават тероризъм и се борят срещу него, създават бежанска вълна и не приемат бежанци...

Създавай бежанци! Това е американския подход...

Нещо се обърка. Главния виновник е Русия, с подкрепата си за Асад, включително и с непрекъснати доставки на оръжия!

Разбира се, че за всичко е виновна Русия, понеже така е удобно на соросоидите. И за Сирия е виновна, и за Либия, и за Ирак. Само САЩ са невинни.

А бе 226, как може да си толкова тъп? То да бе един случай в който твоите любими кравари да бяха разсипали други държави-да допуснем, че си се заблудил, а тона практика трудно може да се изредят мръсните им дела в света. То не бяха подкрепи за кървави диктатори в латинска Америка , Африка, Азия, Близкия Изток, ами в последните 20 г. унищожиха цветущи държави като Ирак и Либия в които белите мигрираха да работят. САЩ където минат или се намесят след тях и трева не расте. Та отвори ги тези твои очи и уши и погледни на събитията без предразсъдъци. Нямам илюзии по отношение на Русия, че и ако тя бе свръхсила като САЩ и тя сигурно щеше да направи золуми по света, но не чак такива. Американските евреи са си по рождение мръсници.Тази нация е възникнала върху костите на избитите местни жители индианците. Този начин на действие си им е присъщ и вроден и всичките им уродливи качества ще изпъкват като свински мъде в този еднополюсен свят. Затова аз казвам НЕ НА ЕДНОПОЛЮСНИЯ МОДЕЛ НА СВЕТА!

Краварите защо не отпуснат няколко танкера за пренос на бежанци и не ги приютът при тях нали ТЕ бяха тези които убиха по мирен и демократичен начин хората които държаха тези хора и нямаше бежанци и т,н Хич не им пука какво се случва в Европа,,,ама хич

На краварите им трябват бежанци само с високо IQ.

нали те убиха и индянците уж с благотворителна помощ, за да владеят земите им, ха, ха, ха, амeрика за всички

Кому биха пречили чужденците, ако системата действително функционираше !?

не русия или китай А ЕВРОПА - и ние ще я заличим като просто я притопим------тогава вече няма да има традиции, история и т.н. КАКТО САЩ НЯМА

""притопим"" - ?? Личи си, че си атакист мразещ от сърце САЩ и милеещ за путлерова Русия. Няма по-големи българомразци от вас!

какво видя от твоите американски ВИЗОВИ приятели

Днес има изказване - Франция е показала на Унгария, че Източна Европа трябва да приеме бежанците, за да се смени населението тук. Така казват началниците на ББ, а който иска да гласува, за самоунищожението си САЩ вече е разпоредил на ЕС

а днес има изказване -

шшшшшт, тихо, че всички те разбраха!Трудно е да скриеш тъпотията, но да дълбаеш под долната граница.........!

ехо на жена на 60 и отгоре, не си ли малко малък за тъпи изказвания. Да си знаеш има Бог забавя и не забравя, такива като теб. Познай ти какъв си , за да пишеш така. И чети, липсва ти четене и анализ.Поне дир.бг чети

Че какво да ги интересува. След последният "износ" на "Pax americana" за Средиземноморския басейн и Близкият и Среден изток както и за Украйна тези "демократи" потриват доволно ръце. Изнесени напред бази пазещи ги от това което заслужават.Дестабилизация на Европа - най - опасният за сега,но и най - лесно дестабилизируем икономически конкурент. Забъркаха една от най- големите каши в историята която оставят на Европа са преглъща още гореща, а те каканижат за човешки права отвъд океана и размахват пръст на всеки който не е съгласен с тях. Ако имаше Бог САЩ нямаше да съществува. Крайно време е този змиярник да изчезне и Светът да стане едно малко по-добро .

10 000 човека, мноого щедро.... а другите 3 990 000 на кой ги оставяме... а другите 20 милиона де ще плъзнат оттам, заради зверствата на ИД тях на кой? На Европа? Що им бутнахте държавите - от алчност? Ми приберете си ги, меда върви с жилото

jingiby

САЩ си имат своя Конституция и се ръководят от нея и националните си интереси. Европа не ги интересува чак толкова. Иначе, там живеят десетки милиони нелегалНи и легални бежанци от Латинска Америка и още толкова от останалия свят...

СТАТИСТИКА, СТАТИСТИКАААА: В Америка живеят между 15 и 18 000 000 абсолютно нелегални емигранти - т.е тезимилиони латиноси и ксва ли не друга сволач са основата на пръстпленията в Америка, не плащат данъци и са дълбоко в сивата икономика на страната. Други около 20 000 000 милиона са полулегалните - съвестните - емигранти - те работят, имат шофьорски книжки и си плащат всичко - от данъци до осигуровки и не ги закачат, защото пълнят хазната, щото другите 18 милиона изпращат всичкото долари навънка - припомням, че в Мексико в картелите за наркотици са откривали цели стаи натъпкани с долари - по няколко милярда долари - щото нема начин да ги изперат. Третата група емигранти са - светлите емигранти, които имат някакви документи, получават зелени карит и накрая стават граждани на една велика престъпна държава, наречена по погрешка Америка. Това егрубата статистика . Ако искате точна, обърнете се към АМПОС-а.

Американският цинизъм в действие:="През тази фискална година очакваме да приемем между 1000 и 2000 бежанци от Сирия. А през фискалната 2016 - между 5000 и 8000 сирийци", е обявил наскоро Кърби във Вашингтон (в САЩ фискалната година приключва винаги на 30-ти септември).=