Съдят по бързата поцедура шофьора с 6,08 промила алкохол

Перничанинът Веселин Милчев, задържан да кормува с 6,08 промила алкохол в кръвта, ще бъде съден по бързото производство.

Обратно в новината

Коментари - Съдят по бързата поцедура шофьора с 6,08 промила алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снощи гледах предаване по телевизията как полицаи проверяват младежи, взели лодки под наем. Беше много поучително как процедират, направиха им тест с пръст пред очите и още няколко леки теста. Попитаха ги дали ще дадат проба с дрегер, младежа отказа, щракнаха му белезниците, надянаха му спасителна жилетка и му казаха, че ще му вземат кръвна проба за доказателство. Младежа каза, че не иска, но полицаите потвърдиха много учтиво, но и много твърдо, че ще му бъде взета кръвна проба. Единия от младите казва на полицая - защо ми правиш това, а полицая съвсем учтиво - не, аз не ти правя нищо, ти сам си правиш неприятностите, аз само ги отчитам и ти ще си получиш заслуженото неказание. Защото тук е абсолютно забранено да се пие алкохол и на лодка, не само от водача, но и от всички останали пътници. Не мога да се начудя как този перничанин, на всичко отгоре и рецидивист, ще получи само една година затвор и само за 2 години отнемане на книжката ?!?!?! Този заслужава отнемане на шофьорска книжка завинаги. И обществено полезен труд, било в изтрезвително отделение, било по почистване отстрани на пътищата, било другаде. Тук така ги третират, че не смеят да пият след това дори и в къщи.

Ще има смях в съдебната зала...6.08 промила,и е бил адекватен!!!Защо няма мнение на мед.лице възможно ли е това,или искаме да влезем във книгата на Гинес!

Подкрепям мненията книжката на този и подобни да се отнема завинаги и да изтърпяват наказанието като санитари в спешна помощ. Още повече, че този юнак е рецидивист.

колко е бързо производството? преди да е изтрезнял?...Успех и максимум присъда, и разбира се за книжка да забрави в тоз живот...

А защо максимум 1 година затвор. Според мен за 6 промила трябва да е минимум 1 година.

Никой ли не се сеща, че нещо не в ред? Проверете или питайте някой лекар при колко промила изпадаш в т.нар. алкохолна кома. При 6 промила си си пътник. Иначе интересното е наистина, как не за всички важи наказанието, защото не само пияни, а и надрусани си се измъкват без проблеми с нужните връзки и парички.

Доколкото разбрах от вчерашните весници този чевек е рецидивист за трети или четвърти път е хванат с подобни промили алкохол и само година затвор и 3 без книжка? трябва да прегази депутат ли за да го опандизят нормално и да му вземат книжката до живот?

Тъпчо, сигурно не знаеш и каде се намира Перник но коментираш за ниакакви селянии. 100% си кестен не излизал от Кестенландия (София).

Книжката доживот и да работи като санитар в Пирогов, да гледа такива лумпени като него какво пречиняват. Полицайте - награди браво!

Няма да го осъдят! То и на пеленачетата е ясно, че 6,08 е нереална стойност. И най-зеления адвокат ще го измъкне! Ха сега познайте, що не е дай кръвна проба?

Яката селяния е там. По тамошния стандарт тоя е ТРЕЗВЕНИК :D

ZAKONA PREDVIZDA, che nakazanieto e.... DOBRE! A za VSICHKI li e taka!?

Абе тоз щеше да е навирил краката бе, куките да си проверят дрегера. Не казвам че не бил пипл, сигурно е бил кьоркитюк пиян и си заслужава да бъде осъден ама май и дрегера е за подмяна :)

КАКВИ СА ТЕЗИ 3 ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ КНИЖКА.ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА МУ СЕ ОТНЕМА.АЛО ГОСПОДА ОТ 41 НС ПОПРАВЕТЕ ЗАКОНА.СТИГА ДЖИГИТИ ПО ПЪТИЩАТА.НАД 1 ПРОМИЛ МУ ВЗЕМАШ ТЕФТЕРЧЕТО ЗА В И Н А Г И. ТОГАВА ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТО

По строежите се получава солидна подготовка по поемане на алкохол, ама тоя е по-голяма попивателна от мен.

Da raboti kato kakavto si iska.6tom si pil i sa te hvanali 6te si go otnese6.Sa6toto se otnasia i za Staviski i vsi4ki idioti koito go piat i posle na volana.I po-strogi globi.

4oveko se e po4erpil malko sa kfo :D:D:D:D

Подкрепям да бъде осъден по бързата процедура, дано се стреснат и други безумни шофьори