Хванаха шофьор с рекордните 6,08 промила алкохол

Полицията в Перник хвана 39-годишен мъж, шофиращ автомобила си с рекордните 6,08 промила алкохол в кръвта.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха шофьор с рекордните 6,08 промила алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем скоро гледах по телевизията, че след 4 промила алкохол човек умира. Така, че е много съмнително изправността на този дрегер. В такива случаи като този, в САЩ процедират така - закопчаване с белезници, в затвора, отнемат му всички документи и телефона. Ако помни някой тел. номер на свой познат има право на едно обаждане. Някой трябва да иде и да му плати гаранцията, за да излезе от затвора. В противен случай си търка нара там, докато му дойде време да го съдят, може и след месец.

Хвала таквъзи пияндурници! Такова количество и на мен ми идва множко! Само се питам,как ли горката машинка/Дрегера/ е устискала на напъна?Сигурно е руска изработка-западните едва ли биха устискали ! :)

И в скандинавските държави държат рекорд...по самоубийства. Сигурно щото всички са много умни там. И освен тва ходят до русия да си купуват евтина водка и след това се натряскват до безсъзнание!

Как може такива скапани дрегери да използват в полицията? Човекът от Перник беше пил само една малка боза преди лягане. Ама за всеки случай, като видите кола с номер, който започва с буквата Р и винаги когато видите РК, за по-сигурно паркирайте в страни от пътя и изчакайте да подмине или да се блъсне някъде, и след това продължете.

Много,ама много,си куха,като лейка.

Каква е тази далавера,какви са тези промили?То дрегера в спирт да го потопиш няма да покаже такова нещо.Сензации се търсят,що ли?

Скакауец.

Нещо не ми се вярва.

БРАВО! ДРУГИЯ ПЪТ 8 промила!

Няма живо същество, което може с почти 1% спирт в кръвта да се държи адекватно. Грешката на перничанина е, че кара пийнал, без да има пари да си плати за това, или че не е искал да си плати. Защо само у нас се залавят рекорди? Елементарно: защото в другите държави пътната полиция служи за разрешаване проблемите на движението по пътищата, а не ги превръща в частен бизнес.

как ще откаже проба и стига с този голф 2 те вече са на голф 3 и ауди В4

Spored men dregera e bil povreden nemoje da e realno 6,08 i v adekvatno sastoqnie!

На тези от Перник и региона, трябва да им се забрани да шофират- Нагли, пияни, проЗди, каращи Голф 2-ка олигофрени!!!! Такъ катил ме засече преди около 2 месеца и отнесе колчетата до една спирка. Мри бе ГАЛФОН!

И е бил с Golf II, нали? Хе, хе. Обаче тая история май няма да мине в съда, адвоката ще докаже че е невъзможно да се пие толкова, следователно дрегера им е бил скапан.

е па, могло е и още да изпие човека, щом се е държал на крака :)))

Хайде бе! Аз със два промила не можех да вървя,а със един и жената не оправям...то шест???? Посмалете...във ЕС сме,ще ни се смеят!!!!

ама 6том могело минашаме на рикиа.бр на голфадгиата

ок,нека попитам,колко ли ще струва една машинка,във всяко управление,която модерна и отчита точно,и когато спрат някои,и му покаже че е пил,даму сложат гривнички и да го откарат в управлението,та като го съдят,да не може да се оспори.поне така е в UK

Дали не трябва, освен пияния, да се тества и уреда?

Ко кайш,а ама полицайчаата ли са духали у дрегеро?ЕЕЕ ВЪЪЪЪ!!!

Срещат се двама пияни на улицатал - Ммммоожжже ллли даааа мминна межжжду ваасссс? - Мможеее ааама едддиннн пппо ееедддинннн. Така че и тука ме съмнява да не би и дрегера да е бил малко пийнал.

balacite ot patna policia o4itat deinost hahaha shte mu pradnat na dqdoviq

Журналистически глупости! Това е невъзможно с такива промили да е жив, а още по-малко да е на крака, че и адекватен! Това може да го твърди само човек, който изобщо няма представа за какво става въпрос! За 4 промила е трудно да се говори, а за над шест просто е абсурд. Твърде евтина сензация.

Щом е от Пернк може и с 10 промили алкохол да се случи,но пак ще се държи на крака.И няма как иначе,там всяка втора дума е РАКИЯ.Кефя се да седна да пия с перничани,но признавам си,не мога да ги надпия.Наздраве да им е!

хей моме стой си в Скандинавияата , лапай пишките на гнусните албиноси там и не даваи акъл много много..........

Перник е градът на вашите кошмари, тука раздаваме яко шамари. И дрога. Перник е злокобно място. Върлуват убийци, не ходете там! Ако все още някъде кътате пернишка печка, веднага я хвърлете, носи лош късмет!

Тоя ме направи горд, че съм роден в Перник! Някак си носталгията в мен се усили!

Нещо не като трябва тука, да не са мацнали със спирт духалката на апарата катаджите преди това но са забравили да го разредят като трябва и хоп хем рекорд на поркане хем оня трезвен

ДА ГО СЪДЯТ ЗА ОПИТ ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА МНОГО ХОРА...

То всичко си е смешно, дрегерът не отчита кръвта, а дъхът. Ако удариш две големи на екс дрегерът ще полудее а те няма да са ти в кръвта още. Ако изпиеш две шишета по- вероятно е да умреш, но ако се наплюскаш като свиня на другия ден няма да показва нищо, а то ще си мъртво пиян, т. е. ще ти е само в кръвта, а не в дъха. Дрегера показва дали си пил преди малко, а не дали си пиян.

че какво като е бил пиян... лошото е че не е Ставийски и не е убил няколко... можеше да му се размине... не знам защо въобще правят проверка с дрегер... нали и да е убил някого трябва да е условна присъдата... няма Ставийски да е с условна, че не е българин а нас да ни съдят за 1-2 шишета ракийка

Уе-уе Мауе!!!-Този ке ни остауи без уакия?Сичко е пуесушиу!

Ами отказал е понеже знае, че в съда като докара един добър адвокат и един доктор и това показание на дрегера отива в графа невъзможно!!!

сефте

V pandiza ,ako be6e ubil nakoi?

При такова съдържание, отдавна да сервира кафе на св. Петър. Пак са мерили ченгетата алкохол с непроверен уред! И радарите им са толкова зле, че един акт не могат да издържи в съда :)))

Дали няма да се окаже поредния кьор фишек? Колко пъти обявяваха рекорди, а после се оказваха грешка? Пак ще ни се смеят. Заради нечия глупост.

proverete dregera i go smenete tova e glupavo da se pi6e.tozi kolega v rakien kazan li e vrial.samo tarsiat senzacii.az sum 96 kila i na 6 4a6i vino mi pokaza 0.54 tozi ured e dosta otnositelen

Да,би следвало.Явно на полицаите дрегерите не са изправни. Междувпро шофьори по-луди ли са от пазарджишките?

Да пробват дрегера на някое дете - сигурно ще покаже 4 промила...

Голф 2 ка нали????-Класика :)

svetovniq rekord e ruski razbira se 9.04 promila no i na6iq e dobur

Полицията да си упрай хапаратурата, че стават смешни вече... При 6,08 отдавна да е навирил краката.

къде другаде освен в перник

pri proba s dreger, pa vav kravta???? s dreger i 8 se dokarva, ama v kravta kato otide nma ni6to ob6to, basi prostite ste si4ki, mislete malko

Нема такова жуотно!

АБЕ СТИГА С ТОЯ ПЕРНИК БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ОЩЕ ПРЕДИ ДА ПРОЧЕТА СИ ЗНАЕХ ЧЕ Е ПАК ОТ ПЕРНИК

Това не може да е верно.

Колко лесно се оправя проблема с пияните по пътя. Над 1,5 освен глоби, книжки трябва да му се конфискува колата и да видим за 1 година как ще се кротнат пияните тъпаци....ама.....ня желание да се реши проблема...все още.