Още жертви на алкохол менте в Русия, пили коктейл ”Таймаут”

Четирима души починаха в сибирския град Красноярск поради отравяне с бутилирания алкохолен коктейл "Таймаут".

Обратно в новината

Коментари - Още жертви на алкохол менте в Русия, пили коктейл ”Таймаут” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"това е пълно безобразие!" - отсече медведев, докато бавно и с наслада отпиваше от марковото си 20-годишно виски.

Промиване на мозъците и алкохолизъм са болестите на руското общество.

Петнайстина дена такова време, и ще измучиш на умрело, нема да мое да те намерят у кое село си каталясал, без ток и кюмюр.

это наша гордость и последная надежда.

Фалшив алкохол има на всякъде около нас в Турция се бяха тровили с Йени Ракъ, в Якоруда, в Румъния и Молдова с някакви цуйки и т.н.. За Русия това не е новина там пият всичко. което съдържа спирт - от одеколон през самогон до антифриз. И то от много много отдавна.

Добре, че има и такива статии, за да може и ганьо да си вдигне самочувствите. Иначе само чалга и мизерия.

Сега разбираме че има и по-зле от нас българите..ха.ха

В благоевградско си пииват течност за чистачки , в Тсперих си цоцат антифриз!

Жалка история!Имперските амбиции и путьовата диктатура докараха най-голямата и една от най-богатите страни в света до просешка тояга.

На тази тема руските тролове им е забранено да пишат от руското посолство..ха.ха още мислят за опорната точка..ха.ха пардон не точка а петолъчка..ха.ха

А някой се правят, че не забелязват, че горната стъклена бутилка на снимката е абсурдно да е лусион за баня. Такива неща се продават в пласмасови туби с капачка за изцъркване. Погледнете в магазините какво са миялни препарати, ако нямате в къщи. Тук очевидно е продажба незаконно на алкохол, без плащане на акцизи. Гиони се печалба. Тук вчера заловиха 15 000 литра спирт за менте алкохол!

Там просто продават алкохол незаконно и без акцизи под формата на други продукти. Тук сутринта по телевизията предупреждаваха колко е отровен анифриза с метан за пиене и че между другото влизали изпарения и в колите, което при силна концентрация на метан, било опасно за деца до 1.5 години. И тук имаше натровили се с метан и един починал в някакво село. Алкохолици май си купуват и спирт от аптеки. Вчера тук съобщаваха за открити 15 000 литра спирт за менте алкохол. В САЩ годишно измирали около 37000 човека от лекарства - може съчетани с алкохол. Това прави 101 умрели дневно. Да не говорим, че там лекарства взимат явно за всичко. Например тенисиктата Серина Уилямс взимала оксикодон, хидроморфон, преднизон и метилпреднизолон. Като изключим последните два стероида, от първи две обезболяващи спокойно може да пукне някой при предозиране или с алкохол, като първото е по-опасно от морфина няколко пъти. В общи линии взимат лекарства като наркотици. Така например починал син на приятел на Бил Клинтън (точно от оксикодон) и той подел някаква кампания.

Степните диваци,ушанки,путиноиди и ватенки,имат капацитет да изпият антифриза на цялата ни планета и за тях Отечествената война изобщо не е свършила.

Я другой такокой странъй незнаю где так алкохолно дъйшит человек!

Я другой такокой странъй незнаю где так тчалга бумкает безкрай.

за има руски етикет..Останалото е измислица на сапьорите им.

В Русия не победи комунизма но ... алкохола победи. Горките руснаци, живеят в страна с много ресурси а тънат в мизерия още при опита да се изгради тая тъпотия -"комунизъм" те бяха зле, спомням и имаше български дънки/приличаха на работни панталони/ но.... се радваха, имам познати рускини женени тук купуват дрехи втора употреба и пращат в Русия на близките - така се радват. Българите също не сме добре, но руснаците....... Така, че не искам с Русия, 45 години строихме една химера и като си вдигнахме главите, страните извън СИВ от така наречения запад изградили "социализма" - бедните им получават помощи колкото нашите заплати та юрнахме се там. Иначе сме РУСОФИЛИ .........

Не ни интересува какво е победило в Русия. Интересува ни защо руската окупация попречи на народа ни да се развива нормално и да просперира? Тъй като нито сме братя, нито сме един народ с тези алкаши ни интересува само една. Да си махат мръсните азиатски ръце от родината ни и да не забравят да си приберат петата колона и клакьорите като се махат, че и те са токсични.

те са азиатци, а ние сме тюрки от Алтай и Памир, че ква е разликата?

Тогава не се чуваше руска реч, камо ли текст, днес всичко е на английски. Тогава нямаше у нас руски войник, само подарена ни военна техника, а ние имахме армия. Днес имаме ли българска армия и колко самолети, танкове, кораби и военни на САЩ са напълнили страната ни?! ...

Някога: - Всеки имаше жилище. - Нямаше гладуващи. Храната бе екологично чиста! - Нямаше облечени в дрипи. От великия запад получихме: - отровна ГМО храна с химикали - гнусна имитация на някогашната. ДНЕС месото има вкус и мирис на лайна, от безвкусните банани, нищо че са в изобилие, се подува стомаха, имитацията на шоколад е токсична, а за снобските смрадливи боклуци като брюкселско зеле, мухлясали "сирена", аспержи и други чудеса на западната копрофилия, няма да говоря - жилищата могат да бъдат изплатени само от мафиотски мутри, нищо че са панелки "затворнически стандарт" - клошари-висшисти умират по улиците ни ежедневно За това, че имахме наука, че се пишеха книги, че... А днес закриха дори БАН... За компютрите няма да споменавам, че тогава имахме колкото и в САЩ. Та това са само бележчици, младите няма как да знаят за Загубеният Рай - никога не са го виждали, ама дъртите каква "лютеница муате"?!

Забравили сте фалитите на България и причината за тях. Нищо не казвате за Лукановата и Виденовата зима. За обраните банки. За купоните за храна , за дефицитите, за режима на ток.

Ти луд ли си , къв си ?!!?!?!? Заминавай в Русия , там и сега ще откриеш , твоят изгубен РАЙ . Идиот .

А ОТ РУСИЯ ПОЛУЧИХМЕ ЧЕРНОБИЛ И ЛЪЖАТА, ЧЕ НЯМА АВАРИЯ И ДВЕ СЕДМИЦИ ХРУПАХМЕ ЗАРАЗЕНИ САЛАТИ, ДОКАТО НЕ СЪОБЩЯТ. дРУГИТЕ СТРАНИ РАЗДАЛИ НА НАСЕЛЕНИЕТО СИ ЙОДНИ ТАБЛЕТКИ ВЕДНАГА А ТУК - НИЩО САМО СНАБДИЛИ ЕЛИТА С ЧИСТА ХРАНА. а БАНАНИ СИ ЯЛ АМА ДРУГ ПЪТ САМО ПО КОЛЕДА И ТО ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО, ЧАКАЛ СИ ЗА ВСЯКАКВА РУСКА ТЕХНИКА ПО 10 ГОДИНИ СЕГА НЯМА ПОМЕН ОТ РУСКИТЕ СТОКИ, САМО ПАНЕЛКИТЕ НЯМА КАК ДА МАХНЕМ

ми събориха къщата, за да си построят светло бъдеще. Ама някои не са били родени тогава и не знаят, че пак те събираха данъци в натура- жито, месо, яйца и пр. на база декари. Сега не закачат своите едри поземлени спонсори.

Бацее, имай предвид, че тук четът не само млади, а за тези, които искат да разберът какъв беше животът в Бг пред 1989 г., моля нека да заповядат в КНДР при другария Ким.

Вижте, товарищи, за всички ни е ясно, че в Америка бият негрите си и ги карат да пият вода от противопожарните кранове на улицата, но това с лосионите и коктейлите в СССР наистина е хит, при това касов! Щото, нали, едно е да пиеш вода от кран, друго е да пиеш мръсна вода от пералнята, щото в омекотителя имало 1% спирт...

Тотално не си в час. Онова е алкохол, продаван като алкохол, приткрит под формата на друг продукт, че да не плащат акцизи. Ти виждал ли си лусион за баня в стъклена бутилка, без капачка за изкърване някакво? Що не си погледнеш препаратите за миене и после сравниш с това от снимката горе! Вчера пък тук откриха 15 000 литра незаконен спирт за менте алкохол.

Бае Ганя

Ъ? Къв лосион бре, аз за пожарни кранове говоря, и за омекотители...

Интересна опорна точка ни представят тук ватниците българомразци. Не се смейте на случващото се в Русия, защото в България умират хора дори от естествена смърт. Интересно колко трябва да ти е капацитета под прическата за да измислиш такова оправдание на руската алкохолна трагедия, която убива поколение след поколение нещастни крепостни на московските режими?

мам я да си спомним с нашумялата алкохолна далавера със същия летален характер от едно село в Югозападна България. Ние не сме по-различни.

Дори и заради мащабите. Мащабите на руското алкохолно бедствие са несъизмерими със случката която случайно сте запомнили за да използвате в подходящ момент за оплюване на народа си. Колко смъртни случая помните на летален изход с пили лосиони за вана в България за последните 10 години, та отсякохте - и ние сме като руските алкохолици. Вие лично може и да сте, но българския народ не е .

Колко народ живее в Русия, и колко- в България? Я изчисли процентното съотношение за обективни резултати...

Като я докарахме до спомени, помните ли оная весела руска частушка:"Колумб Америку открыл, хотел открыт еще одную./Дурак, зачем ты не открыл на нашу улицу пивную". /Може и да не са ми правилни падежите, ама след определени градуси, падежите се объркват/ Та, от съветско или руско, или не знам какво време, пиенето е все пиене - и с Путин, и с Медведев, и с другите тАваришчи - все едно дали е "Тройной" или самагон.Ген, братушки, ген...

и имаше умисъл на производител, продаващ подобна стока.

В страната на победилия алкохолизъм на вратата на магазините им, има табелка: До 17 часа одеколон антифриз и препарат за вана не се продава

Очакваме съветските тролове да изнесат лекция за ползата от алкохолната смърт, веднага щом изтрезнеят след снощната оперативка в посолството. Акцентите ще падат върху два момента: 1 Всеки, който не пие спирт за горене, е европедал, и 2 Засега не е доказано, че всички жертви на лосиона и антифриза в СССР са наистина мъртви, възможно е всичко да е постановка на Костов и цар Ирод.

Какво се пие в Русия - антифриз и препарат за вана Наздарове таварищ Путин !

Страшен смях, няма що! Я пребройте колко БЪЛГАРИ бяха УБИТИ ДНЕС, ... в катастрофи, по любимите ви магистрали! Да не се окаже, че автомобилите са далеч по-вредни от алкохолът, наркотиците, цигарите, че и от тероризма, взети заедно, а?!

Конечно, товарищ, Америка и ЕС са много по - зле от СССР. Нали това искаш да кажеш :) А че лосионите за вана и коктейлите "Кощей Безсмертний" са полезни, в това се убеждаваме всеки ден вече...

Мислите че в България се трепем като мухи по пътищата? Почакайте да видите, какво става в Русия. От 186 държави, за които се води статистика Русия заема 69-то място (ние сме 138-и) по брой жертви на 100 000 души население. Компания и правят отново държави от третия свят (предимно латиноамерикански и африкански) като само Южна Африка, Уругвай, Саудитска Арабия, Бразилия, Китай и Индия от по-развитите държави имат повече жертви на пътя. От друга страна спрямо броят превозни средства, регистрирани в съответната държава Русия има над 4 пъти повече загинали на пътя спрямо САЩ. Тоест по-малко население, по-малко превозни средства, а повече жертви на пътя.Нивата на убийствата в Русия са 9,2 на 100000, а тези в САЩ почти два пъти по-малко или 4,7 на 100000. В класацията компания на Русия със съизмерими нива на убийства правят държави като Пакистан, Казахстан, Уругвай, Бурунди, Сомалия, Буркина Фасо, Ирак, Гвинеа-Бисау, Британски вирджински острови, Коста Рика, Филипините, Гвинеа, Габон, Киргизтан, Сейшелските острови, Перу, Парагвай, Монголия, Ангола, Джибути, Гамбиа, Хаити, Того, Зимбабве, Уганда. От по-развитите държави по-високи нива на убийствата имат само Мексико и Бразилия.. Русия е десета в света по дял на самоубийствата на глава от населението със средно 19,5 самоубийства на 100 000 души население. По-напред в класирането от нея са страни като Туркменистан, Южен Судан, Индия, Бурунди, Казахстан, Непал, Танзания, Мозамбик, Суринам, Литва, Шри Ланка, Южна Кореа, Гвияна. САЩ заемат 50-то място с 12,1 самоубийства на 100 000 население. Вероятно руснаците се самоубиват от неизмеримо и необятно щастие, на което те се радват в своята държава.Русия има нива на използващите твърди наркотици (1,8 млн. души), които според докладите и проучванията са съизмерими само с тези в развиващите се страни.

Обама докато сдаде властта, кой знае колко още крепостни ще прати при Ленин?

Хане, пак си ползвал шлема за цукало и си го нахлупил на главата си. Гладен няма да останеш

Коктейл "Таймаут".... Ама и нашите мужици изпаднаха в таймаут след като прочетоха тази новина за техните господари.

А Натовските Женици запретнаха полите нагоре

В Русия водката има висок акциз, а козметичните и фармацевтичните продукти са без акциз. Затова хитрягите предлагат предлагат този Боярышник и под формата на билкова тинктура от глог със 70% алкохолно съдържание, както и като някакво си мазило, пак на основата на глог, което подмладявало кожата и т.н. Никакъв препарат за вана. Проблемът, е че някой е сложил метилов вместо етилов алкохол и затова са натравянията. Иначе номерът на хитрягите е все едно у нас да пуснат цигари с памук в единия край, надпис - табакови клечки за уши, без акциз и цена 1,20 лв.

Абе вие самоварите винаги имате готово логическо обяснение за бита и душевността в Россия:-)).В случая разни спекуланти кръвопийци печелят на гърба на руския работник ,като зорлем му наливат в гърлото шампоан и одеколон с безакцизен спирт:-)))). А пък руските дороги не били много хубави защото там видиш ли било много студено.Нищо ,че Россия граничи с Финландия,Норвегия -в тези страни пътищата са ОК защото е топло и сухо.И в Канада е топло и сухо.:-)))). За твое сведение спикулантите- соросоиди били монтирали на вокзалите в гр Самара,Перм и подмосковието вендинг -машини за одеколон и почистващи лосиони. Мужика като си чака поезда да има възможност да си почисти гърлото и да се освежи вътрешно с "Тройной":-)).Но Медведев ще им види сметката на спекулантите:-))))

за руските пияндурници.Пие се всичко и в предложеното количество. Абе то няма да останат мужици за армията,бре.

Изгонихме Цар Киро от Пловдивско и той се метна в Руско

ти като морски вълк, трябва да знаеш от къде се храни курортната индустрия покрай морето. та, няма лоши клиенти, особено ако оставят и бакшиши. аз морски търговци лично познавам и те много точно ми описаха как въшлив европеец си брои стотинките, а пияния руснак троши пачките...

"НАТО в момента не би могла да се справи с Русия според висш британски военен, ...."-не е и нужно..ха.ха ,алкохолен коктейл "Таймаут ще се справи..ха.ха

ЖАЛКО и СМЕШНО е, журналисти! Кой знае колко хора умират СЕГА във ВСЕКИ град, включително вашия (!), от МЕНТЕ АЛКОХОЛ! В световен мащаб сигурно са СТОТИЦИ ВСЯКА МИНУТА! Да, обадете се в пирогов, на момента, ако не ви се вярва. Обаче на вас ви е "препоръчано" да извадите "новина" за ЧЕТИРИМА в МНОГОМИЛИОНЕН град на ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ в нищото, само щото били "руснаци" (току виж са англичани, щото у нас по черноморието лятото все се хвърлят и вилнеят пияни англичани, за руснаци не сме чули; нищо, че били "окупирали" курортите ни). Русия била алкохолизирана, ами САЩ като най-голям потребител на наркотици в Света, какво ще кажете?! Що не напишете в кой да е американски град колко наркомана умират ВСЯКА СЕКУНДА, в мемента?!... Или както върви сега кампанията - да пушиш тютюн е "страшно вредно", нищо, че е от хиляди години, а да "мааш лютеница" с НАРКОТИЦИ, ГМО, Е-та химикали... то е добро, добро за всемогъщата ХИМИЧЕСКА, опс. "харнително-вкусова" икономика на ... САЩ!!!

А вие защо биете негрите ....

jingiby

Жалко за руснаците. Една цяла нация е заложник на лошите традиции за ежедневно пиене на големи количества концентриран алкохол. Северните народи за съжаление са такива, но част от руснаците поради бедност, употребяват евтини продукти, някои от които са отровни.

въобще не става ясно от този поднесен ни текст, от какво са умрели тия четиримата. ясно е само че са пили, доста, и едно от нещата е този коктейл. не е ясно той ли е токсичен или антифриза, от колата, който междувременно е свършил... слаба журналистика, разчитаща само на ключови думи, като Русия, алкохол, умряха...

За това нищо добро не чака "братята" руснаци. С този отрицателен прираст на населението и това пиене до 2030 се очаква от 140 милиона да станат 100. Паживьом - увидим!

Колкото един средноголям китайски град тогава:)

Тъпа нация от алкохолици.

Ех,а едно време при социализъма какви коктейли пиеха. "Сълзата на комсомолката" беше върха:)

До 140 милиона има още време!

''След инцидента руският премиер Дмитрий Медведев нареди да бъде забранена продажбата на продукти за битова употреба с алкохолно съдържание над 25 на сто за срок до 30 дни. Той нарече случилото се "пълно безобразие". Забраната удари силно козметичния бранш.'' След забрана за алкохолни напитки, фалира козметичната индустрия:))))

''Таймаут'' Хубаво капиталистическо име са му измислили. Право в десетката!Тайм и аут. Бог да ги прости руснаците.По-зле живеят от братята роми!