Коментари - Шести сме в света по употреба на алкохол | dnes.dir.bg
назад

Шести сме в света по употреба на алкохол

350 000 българи са алкохолно зависими, но само 1% от тях се лекуват. Все повече хора у нас пият редовно, като 30% от мъжете и 20% от жените са в сериозен риск.

Обратно в новината

Коментари - Шести сме в света по употреба на алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

popov

Чада божие, дайте да дадем, дайте да изпълним петилетката предсрочно!!!

Стегни се народе!-наздраве ,поне трето място да вземем!

Целта на статията е да рекламира някакво ново "лекарство".

хляба и работата взехте на българина,сега ви досвидя и парцуцата ли гадове мръсни???????

Ай стига плямпахте глупости... сипи още по едно, че изоставаме (ако мъ уъажаваш де) :)

НАЗДРАВЕ, ЧЕ ТРЕЗНЕЯ ;-)

Абе,вие редовни ли сте ?! Да сте видяли 2/3 от населението ни пияно в работно време ?!?Не сте ! Я стига сте ни давали наклон на ...еди какво си ,че ми писна !И не само на мен. Ще си пия и ще си пуша,ако искам! Разни полово неориентирани ,да не ми казват какво е хубаво и какво не ! Ако не ви носят цигарите и пенето,не винвте НАС,а винете родителите си .Слаб им е бил генетичният маТрял!

тОВА НЕ Е ВЯРНО,И ТЪК СМЕ ИЗГУБИЛИ ЧЕЛНИ ПОЗИЦИИ. ЧЕТОХ ПАК ЕДНО ИЗСЛЕДВАНЕ И НИБАХМЕ НЯКЪДЕ КЪМ 16 ИЛИ 17 МЯСТО. 1 АНГЛИЯ 2 КИТАЙ 3 РУСИЯ 4 АМЕРИКА 5 КОРЕЯ 6 ФРАНЦИЯ 7 ГЕРМАНИЯ 8 ЯПОНИЯ

Смяташ, е в Япония на техните цени могат да се напият със саке повече от нас?

И аз се съмнявам, при честата липса на ензима, разграждащ алкохола, у японците.

"Кто не курит и не пьт, тот здоровеньким помрт" руска народна поговорка, соцвариант! Новия капвариант и "Кто не курит и не пьт, тот на органы пойдет!" Който не пие и не пуши, става донор на органи! Умен народ са това руснаците! А това дето го дрънкат дофтурите си е пълна лъжа и заблуда! Излиза че стандарта ни е по висок от този на американците! Що бутнахме тогава Бойко! У нас отдавна не можеш на видиш пиян човек! В Русия 36% пият на работното място и вечер след 20 часа всеки втори е пиян! Със Станишев може и да ги задминем руснаците! "Дружбата ни с СССР е необходима както въздуха и слънцето за всяко живо същество" казваше Г. Димитров! Как я карате сега червени мижитурки без слънце в безвъздушното пространство? "Не сме народ, а мърша!" На мършата не и трябва нито слънце нито въздух, а само шпертпратов ковчег! Радвайте се мърши, Орландовци са отворили широко врати за вас! Очакват ви с отворени обятия! А няма и десет години, откак сърбахме попарата на Жан! Зимъска ще сърбате попарата на Съсела и бандата му! С голям кеф ще ви гледам!

Много народи лечители се събрали тука. Алкохолоа бил балсам, тютюна бил цяр, марихуаната и коката лекарства. Истината е, че българина пуши и пие на поразия, а на всичкото отгоре си мисли и че е полезно за неговото здраве. Да се въведе сух режим поне за 5 години. Тая нация или ще я бъде, или не.

Прости хора слагат минуси. После се чудят защо били бедни и защо страната им била най-бедната в Европа.

Нещо са се объркали, май!

Еииии в Харманли вече повръщата.А ние си губим времето по форумите.Аиде на масата и наздраве.

поредното бг-постижение....

Приятели стига манипулациии и обратни заблуди.!!! Не се опитвайте да давате рецепти като сте награмотни. Пиенето ако е чисто е балсам , тутуна ако е чист е лакарство в малки дози. ( все пак 5-10 пъти по добре от марихуаната. Братлета не манипулирайте , оставете народеца да си живее животеца тъй -като ако го няма народеца нама да има и гъ7ове над него до го експлоатират и живеят на гърга му като онези две от БТВ дето Волен вчера и днес им разказа играта

Кои са първите 5 преди нас?

Народ, съставен от пияници, простаци,ивандалавераджии, крадци и малък брой нормални хора, в обкръжението на горните.

и луди които не са освидетелствани

А НА КОЕ МЯСТО СМЕ ПО ПУШЕНЕ ?

На мен баща ми е алкохолик,но аз не близвам алкохол и съм на 28.Едва ли сме на толкова челно място.

Като гледам доктора какви проценти дава да се пие на ден алкохол , направо може да ме пише алкохолик но поне не съм минал на холандски джоджен.

30 литра годишно на глава значи по 2.5 литра на месец или по 0.625 литра седмично. Хахаха хахаха. "Голямо" пиЬене е паднало. А и не става ясно аджеба какво люскаме в рамките на тези 30 л/год...ракия ли, бира ли...щото някак си май има разлика.

тъпако неграмотен, става дума за концентрати!!!

По-добре неграмотен, отколкото невъзпитан :) А иначе имаш ли да кажеш нещо по темата или искаш да оставиш у нас впечатлението, че си просто един трол, които скрит зад анонимността се прави на голЕм мъжага?! :)

Удряме ги в земята, всички българи майстори на алкохолния спорт А има и гросмайстори...

Прав си, има гросмайстори, международни майстори и такива, дето са извън класациите. Не ти говоря за пияници, а за пичове дето ще порнат кило, кило и половина ракия с кеф и ще минат на бира или вино според сезона. тя не се брои и никой не пита колко е :-) По стар обичай това мижаво питие се мери в кофи..

Много сме назад в класацията.....според мен сме в топ 3

аааа тоя не е идиот! а привидно луд! и изменник! и подлец! като всеки ученик на комунягите.

Къде ми е коментара бе, дирници смотани!

Там си е бе, ама по-добре да не го беше писал. Толкова е тъп.

тия като не са чули за домашна ракиика ни взеха медала,щото една домашна е = на 1,5 магазински!

едно е да смучеш водка 37%.... друго е 50-градусова двойно препечена. Ама като се напоркаш с такава ракия, еко-домати и крастовици за салатка и се наспиш някъде по планината - на сутринта си така добре, че можеш стена да събориш. Ни кафе ти трябва, ни нищо. С това са оцелели дедите ни, ние (някои) от нас сега се събуждат хапчета.

"По думите му едно стандартно питие за страната е чаша вино, малка бира или 25 милилитра концентрат." Глупости!!! Стандартното питие на българина е сто грама ракия, кана домашно вино и литър бира В ТОЗИ РЕД!!!

kgb777kgb

Ако има как де се преброят ТОНОВЕТЕ домашна и естествено необявена шльокавица която се изпива в България , тия първите трима да се обединят не могат да ни стигнат !!!

и първи по идиотизъм - справка: идиотите в новия стар парламент и новото старо правителство!

пият от мъка някои от любов а ние пием от сутринта

ще ни изяде главите. Едно първо място ни беше в кърпа вързано, ама пустата сива икономика и това ни отне. Нищо подобно, пие се на зла гад и просто чупим всякакви класации.

на шесто място в света по консумация на концентрати ------е все пак по нещо сме на челните места в света....