4-ма починаха от фалшив алкохол, други 4-ма са в болница

Четирима души починаха, а други четирима са в болница след отравяне с фалшив алкохол в Якоруда. Задържан е търговец. Ще ексхумират трупа на един от мъртвите.

Обратно в новината

Коментари - 4-ма починаха от фалшив алкохол, други 4-ма са в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алоо.... не можете ли да си съберете джанки през лятото и да си сварите шльоковица, братя роми? И за това ли ви мързи? Мноого ви мързи.

По лесно е да откраднеш заек и да го смениш за туба ракия

Далеч по просто, приятно и ефективно, отколкото да биеш път 1500мили през атланатика, да се натресеш на айсберг и да умреш в ледените води.

Как така фалшив алкохол! Че тогава от какво са гушнали букета като не е било алкохол!

1 заек равен на 4ма братя мангасарян . 2 заяка - 8 мангасарянци ... ... значи у наше село имаме достатъчно зайци за целта

Вай вай ... останахме без електорат...

Не разумни хора , пияници и чревоугодници , ядат и пият като невидели! Ама всеки си получава заслуженото!

valentor

наш,те хорица ромчета си взели отнякъде тубИ , като си мислЕле че спирт=ракия. Е от де да знаят ,че може да не е точно така или че изобщо да не е така

Метилът е опасна отрова и наличието му в спиртните напитки е инкриминирано от НК. Но, отровите със загадъчния код Е са често още по-силни. Обърнете внимание на още нещо - Е-тата са обозначени на етикетите, но никъде не пише за тяхното количество. Сигурно за това си има стандарти, но не съм чул и за едничък случай количеството на Е-та в продуктите да е било обект на проверка. А вие?

Поредните косвени разходи. Тези получовеци не платили и лев здравни осигуровки, но лежат в реанимация с дни' където един ден струва 300 лв

Каза ви ББ ама те го взеха на майтап те ви на майтап!

Пише се заек. А селяндура си ти.

Пише се заЕк! Егати каква неграмотност се шири по форумите! Пълен мрак! Пък се и опитват да разсъждават!

Защо никой не провери? Със сигурност и двете животни са крадени!!

Закланото прасе и убитя заек са си отмъстили !!!

че не трябва да се трепят животните за щяло и нещяло. Местан застреля 3 вълка и след това го опраскаха. Тия роми утрепали заек и прасе и ги последваха. Така че, следващи път като отидете на лов внимавайте в картинката...

готина размяна. Даваш 1 заек и ... 8 рома престават да крадат.

Сланинка, ракийка....видехте ли сега!

Бахурец и винце по-добре ли е?

Един литър ракия само изпил,а е пукнал римлянинът мил?Аз истинска такава да изпия-значи да се самоубия!Ясно е едно-циганин е преварил син спирт!Защо?Наказанието е едно-да пие и той него литър-щом е толкоз хитър:)))Може да продаде и на някой нормален Българин менте!!!!!!!

.."Двамата изпили около 1,5-2 литра."Абе таранколковци, аз ако изпия 150-200мл и съм труп, тези опукали казана и искат живот.А бегайте в рая, да ви е.а и в "мъжагите".Слушалн съм ги такива дето се подиграват на тези които не пият и се имат заголеми "мъже" с чашката в ръка.Да пука, да се чистят да е.а и алкохолиците миндилски.Хич не ми е жал дори.Даже този ако може да даде рецептата за такъв алкохол.

Стига с тези инициали - Т.М. на убиеца забъркал метиловия алкохол !!! Напишете му 3-те имена - ще спасите други жертви закупили от него алкохол !!!!

Да бе и аз не разбрах първия /който пие от предния ден/ С.Н. сред живите ли е или е гушнал байряка??

Язък че сите ромчета не са пили от вълшебното питие ! Ха пийнете си за здравето на умрелите !

Такъв алкохол се продава и по българските курорти. В туби по 11 литра от минерална вода. А също и водка Флирт - пълно менте. 5 водки и трезвен. А на другия ден - полужив.

За затварянето на казаните?

Сменили заяк за отровният алкохол. Заякът бил краден, та за това.

Ама,че неграмотник!

Неграмотник , неграмотник , ама остроумен..............)))))))

Айде сега всички при прасенцето, нещастници!

на кого му дреме за ромоидалните им ромщини?! но МНОГО ВАЖЕН въпрос е следният-кой и ЗАЩО е длъжен да ИМ плаща за лечението точно пък на на тия, здравнонеосигурените "трудолюбци"???!!!

стига с тая ракия...ТЪП НАРОД! Лош материал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

само с. н. е истински римлянин. два пути пие и не умира.

те няма да правят повече така,

Няма лошо.

Явно свекървата ги е проклела....

Ако човек иска да почерпи доста народ за Нова Година, примерно целите квартали "Факултета", "Христо Ботев" и т.н., откъде би могъл да закупи от тази ракия?

А, щом са от Римския квартал - може. Аз реших, че някакви българчета са пострадали и се натъжих предварително... Напротив - трябва да наградят производителя.

И да разказва Грухчо...как Калин и Мустафов били пияни на свинска сватба :))) Абе, що няма изявление от главният мюфтия- тия самоопределили се с чужд майчин език...ще бъдат ли възнаградени с девици от Мохамед, като са люта фалшива ракия и са везири със свински пръжки ?

Както винаги, скритият факт, че потърпевшите са цигани се оказва съществен за резултата. И защо се цензурират нашите родни "журналисти"? Все-пак трябва да внимаваме с домашната ракия - поне българите де - наистина при добросъвестно промишлено производство ракията е по-безопасна, а и там се правят най-вкусните ракии, не точно вкъщи.

Четири изверга са поливали смъртта на зверски заклано животно и възмездието не закъсня.

КРАЙНО ВРЕМЕ И ДА СЕ ПРОДАВА ПО-МАЛКО АЛКОХОЛ И САМО КАЧЕСТВЕН!БЪЛГАРИНА Е ВСЕ В АЛКОХОЛНО ОПИЯНЕНИЕ ,И ДЕЦА И БАЩИ И МАЙКИ ВСЕКИ ПИЕ АЛКОХОЛ И ТО В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА , ТОВА НА КАКВО ПРИЛИЧА ГОСПОДА ОТ ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО , НЕ НИ ЛИ Е НУЖНА РАБОТОСПОСОБНА НАЦИЯ ГОСПОДА!!!!!!!!ОГРАНИЧЕТЕ ПРОДАЖБАТА НА АЛКОХОЛ В РАБОТНИТЕ ДНИ ОТ СЕДМИЦАТА !!!!ЗАСИЛЕТЕ КОНТРОЛА !!!!НЕКА НАЦИЯТА НИ Е В ТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ!!НЕКА МЕ МРАЗЯТ ПИЕЩИТЕ АЛКОХОЛ , НО ТЕ СЕ ПОГУБВАТ, А И ПОГУБВАТ И ТЕЗИ , КОИТО СА ОКОЛО ТЯХ !!!

Задържаният имал дърводелски цех-ясно е откъде е суровината за ракията.

Bре мама му страра! Bзе ми изказването бе пич технолог. да си жив и здрав и щастлива да е Hовата! Nначе: прасе - отмъстител. пичове, не купувайте домашна ракия! Dори най-добронамерените майстори нямат нужната технология за пречистване на продукта.

Прав беше Боко-Пророко за сланината и ракията,ама кой да го слуша?!

E как да му вярваме на боко тиквата като го гледаме на снимката от феисбука пиян като прасе с едната ръка държи филия с мас с другата прегърнал дъщеря си Mецанка

Селска класика! Дано се оправят хората и да внимават от кого, какво си купуват.

Не е селска, а ц.иганска класика! Разликата е огромна. Отделно, със сигурност животното е крадено, но това никой естествено няма да провери!

абе и ти си одил на село колко я на опера у града не четеш ли че тиа са некви прости мангали

Ония ден ме черпиха Ягодова само да я пробвам,че по принцип не съм по ракията и спиртните напитки,и направо ми се стори елексир,ако има от къде да си я намерите си купете да я пробвате,килото някъде върви около 12лв.така ми казаха хората,които ме черпеха да я дегустирам.

Занесете тубата и останалото свинско в сараите.

ха ха ха

Мдааа...за да се изгътат така,ментето си е било баш менте,с много метилов и малко етилов алкохол.Само за сведение-100 мл. метилов спирт си убиват човек.В някои от случаите обаче,когато процентното съдържание на метиловия алкохол от общото алкохолно съдържание е малко,отравянето може да настъпи и след 24 часа,понякога и повече.Ако някой случайно и без да иска удари няколко глътки спирачна течност/всичко се случва/,трябва веднага да тича в Бърза помощ...А ако го изгонят от там,да си купува от аптеката медицински спирт,да го разрежда с вода и да го нагълтва,докато се отреже...

Само дето не се знае какво има е него. Наскоро и от аптекарски спирт имаше умрели.

DIDA

Цял живот пия САМО домашна ракия! Но ракия направена от МЕТИЛОВ алкохол не съм чувал. Все едно от смъртоносна отрова да направиш някаква напитка!

Неведоми са пътищата цар кирови и на неговите последователи.

И сега каква е била тази убийствена ракива,''Шлокавица''Ли???

примерно "цар Кировица"