Пиян и дрогиран шофьор помете пешеходка

Пиян и дрогиран шофьор, седнал зад волана на "Мерцедес" и без книжка, помете пешеходка, а след това избяга.

Обратно в новината

Коментари - Пиян и дрогиран шофьор помете пешеходка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека не е виновен! Бабата е съпричинител на катастрофата, защото не е преценила правилно скоростта от 120 км/ч на колата. Освен това не се опитала да вземе пешеходната пътека на бегом преди да се приближи лекия автомобил!

изисква , за повторно нарушаване на закона да се санкционира строго - доживотна забрана за шофиране на каквото и да било превозно средство , естествено и тлъста глоба за покриване на здравните и психологични проблеми на пострадалата възрастна жена.

Разтреляйте го ,някой да го очисти,може да е майка ви тази жена!

Добре де, този е консумирал и алкохол и кокаин и канабис!?

Абсолютно всички възможни издънки на един явен убиец - пиян, дрогиран, без книжка, избягал..., без по-нататъшен коментар.

Тъпанарите в народното събрание вместо да се чешат, да инкриминират карането с отнета книжка (чл 177 ЗДП) и нещата ще си дойдат на място.

Sm3hurk0

Не ги знам тези уреди за наркотици, но мога да заявя, че преди няколко дена ме тестваха за алкохол и уреда показа 0,16 в издишания въздух, а аз не пия ! Не съм пил ... не мога да се сетя от кога... - 5-6 месеца има... Как стана този номер - не зная !

"Не пия, не пуша, по жени не ходя ... а да и много лъжа..." Ето ти един виц по спомен...

Жабурил си се с вода за уста, ял си бонбони тип пияна вишна, някои лекарства също могат да дадат показание за алкохол. Да не ти пука, карай си спокойно, дори и катаджиите да са направили някоя шашма с дрегера, защото чувам такива слухове след като ги опасаха с камери и микрофони, на кръвен тест ще ти покаже отрицателен резултат.

Sm3hurk0

нито едно от нещата не съм правил.... Знам само, че цял ден бях зает, даже и не бях обядвал..... сещам се, че и вода не бях пил.... Възможно ли е, ако в дъха ми е имало ацетон ( от стомашни киселини), да бъде отчетен от уреда като алкохол ?

По статията - сега на този ще му се стъжни. Колкото и да са корумпирани по веригата, при такова явно нарушение няма как да го отърват. За тези, които имат намерение да пафкат джойнтче и да карат - катаджия ми каза, че тестовете им хващат до 3 (ТРИ) дни след след употреба на канабоидни вещества. Амфетамините могат да ги хванат до седмица, т.е. една седмица остават следи в слюнката. Предполагам, че не ме лъжат.

Пиян и надрусан боклук. тоя е за разстрел. Сега ще се почне с мунисите, че всички пишещи тролчета са наркоманчета...

TIREX

ако имаше конфискация на 90 % нямаше да има поне толкова% престъпления

Като съм добре ме вози патрулка, като съм зле- линейка...

А защо още не е линчуван с камъни? Докога ще се разминават с линча подобни изроди?!

Ако искате да Ви линуват, идете там и извикайте силно "мангали". Почакайте и до минута сте "готов"...

Добре, но ако стане обратното какво правим... С тебе после.

Да е пиян, да е пиян, колко да е пинян ... С 0.36 е разрешено да се кара (е и с книжка, де), ама заглавието трябва да е гръмко.

0.36 е отчел уреда часове след инцидента, след като са го издирвали. Кой знае колко са му били промилите по-рано.

Не е ясно колко ще му покаже пробата на кръвта. Другото, което е от ПТП-то са минали няколко часа преди да го заловят. През това време по почина на бургаските полицаи дето наливаха колегата си с кисело мляко може да се свали промила съществено. Та не го оправдавай тоя пиян наркоман.

С кисело мляко НЕ СЕ СВАЛЯ промил нито съществено, нито несъществено. Не вярвайте на такива легенди! Има си доказани други начини.

Смърт за изрода

ако е наше момче, значи старата сама си е виновна и няма данни за престъпление. но ако е някой си редови данъкоплатец ще питаме "ко прайм ся?" и колкото по-скромен отговорът, толкова по-щедра ще е цифрата на годинкие. аде верващите у лево!

0,36 промила алкохол мисля, че е допустима от закона концентрация на алкохол. Мисля, че закона наказва при над 0,5 промила алкохол в кръвта.

Поредната европейска ''ценност''.

Клиентът ми просто е бил под стрес след инцидента. Не е избягал - потърсил е помощ и се е изгубил. Вследствие на стреса е употребил малка доза алкохол и други отпускащи средства - за да разтовари стреса и да успее да открие мястото на инцидента. За да се върне и съдейства на разследващите. Но те са му помогнали, като са го открили по-рано. Благодаря.

като няма доказателства за обратното, ще мине.

В селата и малките градове на България - това е масова практика- гонки по улиците, каране на коли от деца на 13-14 години и от хора, които нямат правоспособност да упарвляват МПС. Провинцията лекува комплексите си с висока скорост, наркотици и простотия.

Добри лични наблюдения от родното място...

Добре че "столичаните" са все "свестни" ора.... Ха, ха!

Ееее що не блъсна съдията дето срещу подкуп все му прощава... тю ... нищо следващия път

1. неправоспособен; 2. пиян; 3. дрогиран - това навярно е шега, ако ли пък не то в една нормална държава следващите три години, всички осеви линии в Добричка околия са негови! Да пълни гащите от летящите камикадзета като него докато боядисва маркировката.

TIREX

в добавка :гербераст-мангал

Като се замисля, че моите родители са към 70-те... направо ме е страх като излизат по улиците...

път изцапайте плочките на площада не с дрифтване, а с размазване от ТИР на черепа на тоя тиквеник! Публично! За назидание!

Прав/а си! Иначе казано "тандема" Крум & Линч !

Поне в такива случаи да разрешат пернишкия масаж с освобождаване - бой до насиране .

А така ловим честните с увъртания

От къде пари за кокаин? Тоя да не е наркодилър?

Трудно ми е да обобщя! Пиян, кокоин, канабис, без книжка.. Липсва ми само "в крадена кола", но затова пък ударил пешеходец.. Мила родна КЪРТИнка..! Цветна!

Е, чак пък пиян ?! Иначе за останалото Да !

Добре, де, прав сте! Подпийнал за искра в погледа и по-точен мерник ;))

Добрч, ул. Агликина поляна, братя роми...

и какво ...вижда се че и без книжка и с наложено наказание,осъдените си карат,единственото спасение е ефективна и тежка присъда,а най-добре в гробищата,то това вари го ,печи го, човек няма да стане...

0,36 промила пиян? Или закона разрешава шофьорите да карат пияни или нещо дира пак...

хубавото е, че скоро няма да има кого да блъскат в оня кенеф

С 0.36 промила е "пиян"?!?! Дрогиран - да, ама пиян ...

А защо няма и книжка?

Това новина ли е?!! Това стана ежедневие в България. Всякакви маймуноподобни, дрогирани или пияни убиват наред със скъпи возила! Има ли още някой който да е изненадан от тази новина?!! Има ли някой, който да вярва,че този ще бъде наказан подобаващо?!!!

mu ciganska

jingiby

Пуснете човека. Той е бил под въздействието на опиати и не е знаел какво прави...