Драгомир Драганов бил хванат да кара пил след 100 г водка

Преподавателят по история и бивш депутат проф. Драгомир Драганов бе хванат да кара пил, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Драгомир Драганов бил хванат да кара пил след 100 г водка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

слушайте какво, има ли коктейл "Молотов" , що пък да нема коктейл "Драганов" - тараторче и 100 /?/ грама водка...после ...2 и кусур промила...?!

нагъл комунист кара пиян - кратко и точно заглавие

Как па все на тоя се случва да го хванат да пие на работното място или при управление на МПС? Явно такава му е идеологията и възпитанието, щото поговорката е "веднъж стомна за вода...". Явно този е от ярките примери какъв не трябва да си.

Моля не обиждайте професора . Че той със 100 грамка само си изплаква збите. Че кога Драганов е ставал от масата преди да излока поне половин ока.

забравил още една нула

Незабавно да бъде уволнен от СУ за уронване престижа на символа на висшето образование у нас! Това трябваше да стане още като го давахе да се клати пиян из коридорите на университета!

Явно цирозата ще е най-страшният съдник на "професора"!

Той така си е решил,ти къде се бъркаш.

Ами и ти ще се забъркаш - ако срещне челно теб или някой твой близък я на пътя, я на пешеходна пътека...

Преди известно врене един пиян и дрогиран боклук размаза с джипа си двама души. И какво???Нищо.Хванали професор с една водка и това е сензация.Просто системата е скапана,а закона ялов.Дали една строга и обективно работеща съдебна система поставена на здрава законова основа не би била по - доброто за всички отколкото ежедневно тиражиране на евтини сензации?

Моля да ни информирате когато професора е хванат трезвен - това може би ще е по - интересна новина.

Това време сигурно е било в детските му годинки.

Лъжете най-вероятно, както се вижда от много ваши "новини". Ръкоблудните и прочие смешници бързат да окалят един интелигентен човек. Жалко е наистина!

"100 грама водка с таратор" . . .а на другия ден отново на волана с акта у джоба ?! Вън червените пияндурници-водкаджии от най реномирания български университет !

То тогава няма да останат професори там ;)

ТОВА ПИЯНДЕ Е ПИЛО МНОГО МАЛКО, ЗАТОВА ВМЕСТО ПЕПЕЛ ВИКАШЕ: ФЕФЕЛ.

глупак, професор, тиква !!! 2.44 на 100 гр водка. добре се изложи професоре, мнооого подобаващо. в тази държава всички сте такива професори

И....какво от това?! Другите карат с много повече и никой не ги коментира и изказва !

Полицаите, хванали Драганов, са доносници на платените лумпени соросоиди. Как може така да го дебнат

. . .както и върлите ранобудни студенти при предишното филмирано "професорско парти". Вместо да проявят съжаление към алкохолика, те го натопили- да си направят самокритика !

:D Да, наистина ... горкичкия алкохолик...

Коуега, тауатоуа го миксиуай с узо, водката въуви с доматен сок - веувай ми

Па и нагъл на всичкото отгоре!

роф. Драганов е известен и с това, че нарече покойния Ал. Божков "Мистър 10%". Дори когато Божков почина от рак и се знае, че семейството му мизерства, ПРОФЕСОР Драганов продължава да се хвали с това, че прочел някъде за този мистър и как му го лепнал в България. Никога не се засрами от себеси. Алкохолът ли е виновен за цинизмът му, или цинизмът е причина за безнаказаността му, не знам, но помня как голямата ЗВЕЗДА на ТВ7 МИРОСЛАВА КОРТЕНСКА Сс МОРАЛНИ КАТЕГОРИИ бранеше ПРОФЕСОРА от ранобудните студенти.

Специално за Божков - написаното е вярно само ако спазваме правилото за умрелите или добро или нищо...

Професорът е феномен. Чудно е как взема завоите с 2,44 промила алкохолец в кръвта. Това не са 100 гр. водка, а значително повече ...

Страшен фейс е този....защо още не са му взели кетапчето? Хора,сега се прибирам от път-адски внимавайте около Ихтиман и около Тунела на АМ Тракия!!!!!!Мъглата е като през ноември-вижда се на 10-20м.напред.Асфалта е неравен и мокър.И да не срещате този,т.нар."професор"или нему подобни!

Я съм д'ръта пияница, ................................

Какво е таратор без водка - ето това е въпроса!

Нека направим група във фейсбук в подкрепа на професора с име - аз карам пил защото съм дебил.

е драг, нито е мирен тоз професор. Крайно време е да го задължат да се придивежва с рикша, теглена от скъсани студенти

Пия, но с отвращение.

Няма нищо страшно ,че си нарушил закона драги ми "професоре"!Страшното е,че при тебе липсва морал.Ти вместо да се извиниш за свинщината която си направил започваш с лъжите и оправданията.Това е морала на всички вас червените недосегаеми велможи от висшето общество.Когато си разумен човек,а не доказал се алкохолик никога няма да седнеш пил в автомобила.Тези приказки които искаш да тиражираш няма да се понравят и на внуците ми.Те още като те видяха на екрана и ме попитаха този дядо посрания професор ли е?Но тези които толкова страстно и непочтено те защитаваха вече няколко пъти нека си посипят главите и да си подадат оставките.Аз не желая моите деца и внуци да се обучават и възпитават в аудитории вонящи на водка и долнокачествен тютюн.Ти даже се явяваше и в телевизионните студия в нетрезво състояние,но и там никой не те спря.Поне нямаш ли чувство за МЯРКА?

ЯВНО МУ Е ДОТЕГНАЛО ОТ БКП / БСП И ГО Е УДАРИЛ НА ПИЯЧКА ...

А бе защо ни занимавате с тоя пияница.

Този соц. професор все е пиян, все го хващат катажиите и все кара кола ....

Не може да бъде ! Той професор Драганов и капка алкохол не близва ! Това е долна клевета с цел да се окепази доброто име на професора !!! Той професора пийва само в краен случай, веднъж дневно и то при тържествен случай !!!

Държавата пита професора: Ти мен уважаваш ли ме?!

АМИ, ТОЙ Е УЧЕНИК НА ГОШО-ТАЛПАТА, КОЙТО БЛИЗО 40г.СТОЯ С БАЛСАМ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ. ЗАТОВА И ДЕЦАТА НИ СА"МНОГО УЧЕНИ"!!!

Нелепи лъжи, безкрайна наглост...

Ха на здраве , професоре! И не им обръщай внимание - то Свиня от "кладенчова вод(к)а не разбира!

Като ги хванат в прегрешение, повечето недостойни хора започват да се правят на жертви и да търсят съжаление и подкрепа. А на някой им ходи и на дисиденти да се правят. Борци срещу статуквото, неудобни на властта. Много по-достойно е да си признае вината и да си поеме отговорността. Но в днешните триполови времена, когато откровено се насърчава педерастията, мъжкото и достойно поведение е на изчезване.

100 грама водка с таратор, и така - няколко пъти - няма да пие водката от кана, я

Какъв нов вид оскотял комуняго-пинтекантроп се е появил! Направо е за острова на д-р Моро животното гърбаво.

че проф.Драганов се радва на вниманието както на ранобудните,така и на къснозаспиващите студенти.

И колко нескопосано лъже! Личи си, че не останало много от мозъка му неунищожен от алкохола.

Не мисля, че е нормално публично известни алкохолици, неколкократно хващани да управляват автомобил в пияно състояние, да четат лекции в най-елитния български университет. В никой университет изобщо.

Този е за лечение ,а не да се показва по TV като героѝ ,че е пил 100гр.водка

Бисер: ТАРАТОРЪТ БЕЗ ВОДКА ТАРАТОР ЛИ Е??? Автор-алкохолик Драганов...

Щом може, нека шофира.

ако ти прегази децата някой алкохолик, пак ли така ще мислиш?

Мисля че нямаме право на коментар а има право КАТ и органите да приложат закона. Няма значение кои е , а в случея господина като публична личност които дава пример е грозно да го прави , да се оправдава защото не е за първи път.Просто КАТ за да няма проблеми да му отнеме книжката . Това е правилно, справедливо . Без КОМЕНТАР ! Ако има инцидент сигурно няма да е виновен но ако има жертва дали съвестта му ще е чиста , ами ако е негов близък - НЕ СТАВА ТАКА , ЯВНО има проблем с морала този професор.

Долната пияница Драганов , докато не утрепе някой няма да се уктроти тоя впиянчен тъпак

Хора, не го обръщайте на политика! Става дума за пиян зад волана, ама МНОГО ПИЯН! И това дали се казва Сергей, Ахмед, Бойко, Волен и т.н. няма никакво значение! той е потенциален убиец! Рядко пиша във форуми, но като човек преживял такава трагедия на мой приятел не мога да мълча и ИСКАМ такива да ги съдят като за предумишлено убийство!

В държавния вуз само така отпадляци се подвизават

егати,след всичкото това отново кара кола.егати и законите в родната ми страна.без по-нататъшен коментар!

Това е школата на комунистическата ДС с БСП като основен носител на подобни "ценности".

Стига обиждали. Алкохолизма е болест. Без значение професор,бачкатор,демократ,комунист.

олицетворение на бив6 кадар на дс и комунизма ,какво ни занимават с пиянки като тзи боклук,няма ж тази даржава кои да слойи ред на 6уробажена6тината тояае управлението на бсп и дпс ,4е и атака