ДАНС откри 30 000 л нелегален алкохол в склад в София

Над 30 000 литра нелегален алкохол за повече от 300 000 лева бе задържан от агенти на ДАНС и служители на Агенция "Митници" в София.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС откри 30 000 л нелегален алкохол в склад в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...КОЛКО ОТ ТЯХ ПРИСВОИ????

Абе тия кокошкарски пратки не трябва ли да ги лови полицията.

Една от пратките за цар Киро. Какво стана с тоя мургав тулуп, между другото, някой знае ли?

Ами данс да почерпят тогава.

Браво ДАНС , спасихте нац. сигурност ! заслужавате 13 и 14 заплата ! честито !

Аз помислих,че са хванали тия нищожества от ДАНС-тия дето откраднаха легално обаче парите от КТБ.Явно няма нужда от ДАНС!!!!Изгубих си кокошките-да дойдат да намерят крадеца:)))

сега като открият и мезето - 2-3 прасета, направо да бъдат наградени за храброст от министъра и....честита коледа на потърпевшите,наздраве

ЧЕСТНО ЧЕНГЕ

тоя алкохол се намира в зала арена армеец

Браво ! А за това ли цвинокио иска да ги ликвидира ДАНС, да може да си рекетира на спокойствие точно тези с алкохола и цигарите!!!

Що не ми се обадихте бе момчета,щяхме да го транспортираме на Североизток и продадем:))

Тази насока в дейността на ДАНС някак не ми се връзва с понятието "национална сигурност". Около нас /и у нас/ ври и кипи и май други задачи са на дневен ред пред тази служба.

ДАНС да се почерпят за Сертов, нали им беше началник.

Ехааааа, много пиячка, бе има таман за 30 години !

прочете ли какво стана с 600 000 литра бира и почти същото количество спирт, описани в митнически протокол в ЛЕДЕНИКА??? АЛО, ЕГН-то да ви каза КЪДЕ ОТИДОХА!! Изпихме - макар и с дъх на смърт... Разфасовани под ново име от "ПРАВИЛНИЯ" бизнесмен...

за Пазарджишкия затвор! Там ще ги продухат и освободят от излишното напрежение!

Акциза в България е 1100 лв. на хектолитър чист 100% етилов алкохол. В случая, тези плъхове от ДАНС, са хванали 30 680 литра етилов спирт, с алкохолно съдържание 96,04 %. Тоест, 30 680 литра по 11 лева по 0,9604 прави точно 324 115,79 лева, неплатен акциз на държавата. Тук говорим само за акциз, не обсъждаме цената на етиловия спирт. Тя е съвсем отделно. Само за уточнение!

тия новинари пак недоразбрали... Алкохолът - чист спирт - бил предназначен за Русия, да спре падането на рублата като потопи макар и малка част от населението в безпаметно опиянние (не че рашъните не са си перманентно в таквоз състояние)...

вместо да хванат някой теорист или наемен убиец данс се занимава с дейности на нап.

Адски съм обезпокоена от перспективата точно в този момент ДАНС да открият и 3-4 тона незаконна туршия! Направо ги загубихме за месеци!

Вие лейка трани ли сте?

ujabg

Да не забравят да поканят Миков!

И Мая Манолова със съпруга й, и още 2/3 от ръководството на БСП

Има смяна на караула,не са се отчели на правилната партия!

Не бе,РМА 380,е!

От /КА/ДАНС,разбраха,че скоро,ще ги разпердушинят и си направиха мероприятийце!...

Извинете ме ако греша, но това което чета е: "Над 30 000 литра нелегален алкохол за повече от 300 000 лева бе задържан от агенти на ДАНС и служители на Агенция "Митници" в София. " и малко по-надолу: "Предотвратената щета за републиканския бюджет само от незаплатен акциз е в размер на 326 000 лв. " т.е. алкохола е 300 000 лв. а акциза с който е ощетена държавата е 326 000 ??? Не разбрах кой ще трябва да "доплати" тези 26 000? А алкохола хич не е струва пари?

Кило спирт в аптеката е горе-долу 10лв. Е ти 300 000лв. Ама от него си правиш 2,5литра ракия. И тя ти излиза по 4лв литъра. Ама в магазина и тя е10лв.Колко е точно е акциза, не знам, ама приходите ако се продаде примерно по 8 лв/литър ще са 2,5х30 000х8=600 000лв. Махаме 300 000 харч за спирта и пак остават 300 000 печалба грубо. няма как акциза да е повече от печалбата, освен ако не правят уиски ;)

това е само един от стотиците такива складове които ще бъдат изпити покрай празниците осонбено на нова година където в дискотеките след 2 часа всичко е мъртво и каквото и да му сложиш , ще го изпие...за това на домашната трапеза с приятели с домашната ракия и хубави домашни луканки и сиджуци...по хубаво няма

с какъв градус е корабното гориво и с какъв етикет ще влезе в търговията. това ще е нещо ново за Коледаааа...

Като няма полиция, нека ДАНС да им върши работата! Полицаите само заплата чакат

Това добре, ама на ДАНС кой ще върши работата...?!

"Държавна Агенция Национална Сигурност" се занимава с издирване на шльокавица и 500 литра нафта.. Направо ме е страх да питам Военното ни разузнаване с какво се занимава...

Гонят курвите по Околовръстното, това правят.

Тъй като останахме без армия , военното разузнаване се занимава с въпроса как ще стане цивилно разузнаване.

Претърсете хубаво склада. За бившия шеф.

...те и танк в купа сено не могат да намерят...ами просто едни крадци сменят други крадци...това е !!!!!

Наздраве :)

Когато някой плати глобата, тогава публикувайте новина и викайте браво. Сега и да дрънкате файда няма. Най-много да го излеят в канала, а ДАНС не може си плати разноските за ювелирната акция.

ДАНС откри 30 000 л нелегален алкохол в склад в София Тогава Наздраве на шефа на ДАНС и да се погрижи и за Миков.

Смяна на местата ....