Алкохолът предпазва от грип

Изненадващо но факт. Алкохолът предпазва от грип.

Обратно в новината

Коментари - Алкохолът предпазва от грип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се заблуждавай народе български. Твърдият алкохол убива мозъчни клетки. Червеното вино в умерени количества е полезно.

Яяяя, дираджиите и от медицина вече разбират...

Поредната тъпотия от дира - да привлича кликвания и да врътка реклами...

Че това е известно на българите още от средновековието!!! Домашната ракия се използва вътрешно и външно от хилядолетие!!!

Първи, всички новини, в които присъства думата "еди-какви" си учени, без да се посочва Институт, звено или научен колектив и линк към резултатите от изследването на 99.99 % са фалшиви или превърнати в такива от журналистическата некомпетентност. Второ, няма такова нещо като "вирусна клетка". Вирусът не е клетъчен организъм, а предствалява ДНК или РНК, което "инжуктира" себе си в ДНК или РНК на клетката на заразения организъм, чрез което да възпроизведе себе си, да накара клетката да възпроизведе неговото ДНК или РНК. В този смисъл, разликата между бактерия и вирус е огромна. Трето, от повече от сто години е известно, че етиловият алкохол "парализира" частиците ДНК или РНК на вируса, преди да са заразили клетката. Затова, спиртът широко се използва като външно дезинфекциращ препарат при инжекции, взимане на кръв, операции и т.н. Но ако една клетка вече е вирук, никакъв алкохол не може да й помогне - тя трябва да се справи сама.

Тогава странно защо,алкохолиците които не спират да пият алкохол, мрат много по-често от грип и неговите усложнения-пневмония,менингит,миокардит...? Хора... научете се да игнорирате скритата реклама и фалшивите новини!

Друго си е---британският, на Нейно Величество учЕн--------и в кенеф да го затвориш-----гладен и жаден няма да остане, че и научно ще мотивира лайноядството като полезно, че и в "Британска енциклопедия " ще го запише , че и Нобелова награда за мир ще получи!:))))))))))))))

Днес предпазва , утре предизвиква. Статии да се пишат и някои на умни да се правят. А наздраве и весели празници.

Бре, "големо" откритие! Българинът, без да е "разопаковал" вируса, отдавна си знае и си пие ракийката и не чака британските "учени"! НАЗДРАВЕ!!!!

А сега учЕните го кажете това на мойте, не все да ми пили.

ЛОШОТО Е ЧЕ НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ ЦЕРОЗА ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА Е ПАНАЦЕЯ;)

цИроза, неграмотнико.

ГЕРБЕРАСТИТЕ В ДЕЛИРИУМ: Насвятка ли се, чадо неразумно?!:))))))))

деер

Защо се държите като северно корейци или аборигени? ГРИП няма и никога не е имало! Какви инфекции ви нападат? Мислете! Имате интернет! Имате достъп до знания . Защо човек е винаги здрав , ако си овлажняха носа и го турбулирайте по веднъж на ден? Алкохолът води до прочистване на носа- но не е панацеята! Кукловодите искат да сте немислещи бройлери. Кой печели от нова да има грип?

Тук ми намирисва на заговор срещу Него. Та нали Той каза,че здравната каса няма да плаща на тези, които консумират сланина и ракия.

И от "Бритнски Учени" ТМ понякога може да излезе нещо читаво. Либсват обаче подробности. Предполагам в тяхното изследване има и питие осигуряващо оптимална защита, чийто производител е съответно спонсор на изследването.

Става въпрос за метила..,, СН3ОН,,! Ми тоо, няма оцелял и заразен с вирус за да се установи как се разтваря клетъчната обвивка на вирусните клетkи!

На времето при нас един руснак се насмука с изопропанол, с който чистехме главите на лентовите устройства. Оживя, но... не беше вече човек.

А как мужиците не са се добрали първи до ,,това откритие,, ? Просто не са се замисляли, щото пийват през 3-4 часа..

Да видим тъпак кой ще клъвне.

Бе чудя се аз що така като застудее и ми се отваря глътка, а то било заради грипа!

Тази сpъпска песен, на Миpослав, баба Тодоpка поpъча за Стоичков Юнак е момчето, няме дpуг такъв!

Искаш ли го бе?

Чакам те, пл."Подуяна коня", пред портата на Парламента!

Кой пие вода бе, братко?! Д-р Радева позволява само алкохол! :)

Аз се чудя защо Божо Димитров никога не го хваща грипът.... Даже и колегите му добиват от неговия имунитет- чрез въздуха, около него...Толкова е силен тоя негов имунитет....

И сега ще излезе,че всичко иде от нередовно пиене!

Вирусът на грипа бяга от руснак като дявол от тамян. Руснаците се лекуват цялогодишно с алкохол.

И ко ся да се напрайме на кучета за да не ни лови вирус - дааа това казва науката хахаха

кво става бе, винпромите в Пещера ,Карнобат, София, Пазарджик, карлово да не закъсаха нещо с оборота? Смешници... Стига сте промивали мозъците на наивните глуповати дебили, бе, боклуци!

Английските учени да ходят в кое да е българско село - бабите ще ги научат, че една малка чашка ракия на ден е здравословно!

Чудесна новина за 80% от булгаропитеците!

А сега сериозно. Преди 30 год. един от най-добрите по това време коремни хирурзи от Пирогов ми беше мниго добър приятел. Ходехме на риба, пийваме и т.н. Един ден аз го попитах кое е по-вредно цигарите или алкохола. Той ме погледна и каза: "... в човешкият организъм има една жлеза, която произвежда много малки количества алкохол, които са необходими за тялото и мозъка. При някои хора тази жлеза е леко увредена и на произвежда достатъчно та тези хора трябва да добавят необходимото чрез чашката." Тук аз се изсмях и отвърнах, че май на доста българи не им работи таз жлеза. Той ме поправи търпеливо и добави ... не повече от 28 гр алкохол да се добавя. Е, тук вече не се съгласих с него. Прекрасен човек беше. Дано да е жив още. Също така добави, че дори и 1 цигара не е полезна за тялото.

28 грама какво?? колко е 28 грама алкохол? и коя е тази жлеза, ще ни съобщиш ли??

Специалистите препоръчват спиртните напитки да се приемат до шест часа след предполагаемото инфектиране и да се пие повече от препоръчителната доза.  === А колко е препоръчителната доза? Британски учЕни!

И дасе пие през носа

Ама сливова става ли, или само гроздова ... Хлъц...хлъц...хлъц

От утре ще изискам от шефа да ми разреши по 200 гр. домашна на бюрото ми. Ежедневно. Хлъц...

"...вирусната клетка.." Добре е журналята на ДИР.00 да се пообразоват малко, а не само да възхваляват като дебили еврогийските "учени"!!! "Вирусите могат да се възпроизвеждат единствено като подчиняват и контролират други клетки, понеже самите те не притежават собствен клетъчен апарат за самовъзпроизвеждане." По логиката на някои дебили алкохолът ще ги предпази и от виреса на спин защото страдат от "спун" - синдром на умствена недостатъчност"!!!

"спун" - синдром на придобита умствена недостатъчност"!!! Моля за извинение!

КОЙ забраняваше, на пенцйонерките, да носят пражките да слагат чашките! Това беше безумие, а ПП ГРОБ го прие: "Више Целомъдpие" Ба си, чукундуpите!

"Доктор Радева ми е забранила да пия вода!" - човека си го каза точно и ясно, а тия сега откриват топлата вода!

Значи в БГ никой няма да боледува, може би бебетата, освен ако майката не е употребила ракия , така за бебетата има пина колада. Наздраве на всички бебета...

сега най накрая загрях що русские умират за алкохол и от алкохол! ми страх ги е от грипният вирус, горките!!

гнусно продажно мекере

смо.тан импо.тентен ал.каш!

той няма акъл да продава, той просто си е педерас.

"....Специалистите препоръчват спиртните напитки да се приемат до шест часа след предполагаемото инфектиране и да се пие ПОВЕЧЕ  от препоръчителната доза....":))))))) ...дирници, че то всеки българин го прави това, ежедневно---без да е британски учЕн , ве!:))))))  .....а тъпите копелета -дянков и горанов разправят , че БАН се занимава с глупости!???:((((((((((

пройчо,това са го открили британски учени,не БАН.БАН и това не могат да открият

От умряло, Мунда печели за биджета годишно Четири до Шес-пет хил.лева Чумата да я тръшне тая, Зъбата кучка Слет нея и аз съм готова! баба Тудора

Бурни и нестихващи аплодисменти за автора на статията! На здраве! Добре откриват топлата вода учените. Въпросът е ракия или уиски да пием, водка или може би коняк? Те са избягали от същински важния въпрос. За мен - бира и вино са за профилактика, ракия и уиски са за лечение на грипа.

Златна ти уста, Конче! Тези британски псевдоучени да отидат и да си искат обратно парите от даскалите, които са ги учили. Открили били. . .? Преди около 65 години, когато, поне както аз помня, беше първата грипна епидемия в живота ми, баща ми попитал познат негов аптекар за лекарство против грипа ( тогава му казваха инфлуенция или мангафа) и той му казал: вие поне имате ракия в къщи - пийте я греена и се не бойте. От тогава, до сега спазваме препоръката и резултатът е на лице. Весели празници и Н А З Д Р А В Е !

Да, разлага обвивките на вирусите, но и черния дроб. Наздраве!

Те па щото лекарствата са много готини за черния дроб, стомаха, лигавиците и т.н. и т.н.!

Ето това се нарича да откриеш едновременно топлата вода, Америка и велосипеда!

Казах на жената! Хлъц....