Коментари - Алианц Банк България ще възстанови сумите на "ужилените" клиенти от банкерката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искате аз да ги въстановя!

Тя проверката ще приключи можебиедвалинеаданоаманадали. Някой знае ли в КТБ проверката приключи ли?

Според адвокатите, ако не е действала сама не трябва ли да я питат и да си каже - като каже сама, значи сама, ако си признае - да каже кои са другите. Ама така видите ли тя не е сама виновна, ама не иска да каже кои са другите малко в повече ми идва.

Новина ли щеше да е ако "алиенц банк" отказва да възстанови сумите на ужилините докато им тече проверката т.е. тя може и 5 години да тече.

ДА. Сичко е ток и жица там! Даже и веждю си взете неговите 2.4млн влог!

Недей, го казва..че сигурно ще искат ти да ги възстановиш..

Ако се точи 5 години, то репутационните щети ще надхвърлят преките.

Веднага-Демидж Контрол. Клонът на тази банка трябва да се разформира,да се изпратят тези хора на различни места,да се прекъснат всякакви връзки на място. Мениджърите трябва да се раздрусат яко,със санкции и понижения. Бонуси- НЕ. Наказанията и санкциите трябва да са най-ефикасната превенция. Или страх или срам трябва да има. Срамът е морална категория и явно там я няма в този Клон на тази банДа.,затова СТРАХ. Чтоб другим неповадно было. Така пише в древните ЗАКОНИ и са действали. Много често взе да се случва това в България. Ако не се вземат мерки хората ще си дръпнат парите и " банкерите" ще плачат. Банката ,това е Доварието. Ако то изчезне ставате Лемън Брадърс. Жалко,че такива хора работят там. Кадры решают все.

:O Обявиха банката! Поклон!

Алианц банк се пробваха да се държат като мутри. Какъв провал! С договорът за банков влог възложителят предава на банката пари срещу лихва. Никой не е дал пари на лице в трудово правоотношение с банката, пари се дават на банката. В този смисъл забавянето означаваше да се започне процедура по обявяване в неплатежоспособност, отнемане на лиценза и фалит.

А банката на химикът-арменец?

Тези не са ли в един кюп с Муньокредит?

Разбира се, че трябва да приключи разследването... Ако банка си раздава парите на честна дума, ще фалира за година. Затова не трябва да се държат всички пари в една банка...

Да, В Б-я това може да се счита за голям жест към клиента. Иначе в нормалните държави банката не само ще му възстанови сумата веднага но ще му и плати компенсации за времето и неприятностите. В Б-я обаче клиента е радостен че не си е загубил парите.

"Ще бъдем доверен партньор и съветник на нашите клиенти"! Това сарказам ли е?

Ако беше в нормална държава тия вече нямаше да ги има на картата, но в Бълхария страната на картелите, групировките и мошениците това звучи абсурдно!

Това го пишат постоянно в писмата си. Ама на нормалните хора подобен цинизъм ни действа като сол в рана.

За репутациятя питай клиентите и виж доходността на пенсионните им фондове. На сайта на КФН ги има. Преди двайсетина дена бяха единствените постигнали ОТРИЦАТЕЛНА доходност. Т.е. пенсионните вноски не растат, а намаляват стойността си.

Абсолютно ВЯРНО ! Клиента е сключил д-р/направил влог в БАНКАТА ! Кой и какво го боли , че Сйика или Пенка да си разиграли коня в банката ? Клиентите пак повтрям са клиенти НА БАНКАТА ! И тя БАНКАТА носи целия предприемачески , репутационен и всякъкъв риск ! Отделно от това и има гаранционен фонд гаратиращ до 100 000 евра ! Изобщо не вдявам за какво изобщо ни занимава банката с техните си вътрешни проверки ? Какво си правят под юргана си е тяхна работа . Парите следва да се върнат ВЕДНАГА !!!

Алианц Банк България.........Преди година си разкарах парите от там. Стринките в офиса си нямаха представа как да го направят (отне ми седмица) - УБИЙСТВЕНА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ!!! ALLIANZ Германия е само и единствено застрахователна компания и с банкерство никога не са се занимавали и не се занимават. Тук обаче в зората на "демокрацията" нашите тарикати от Застрахователна Компания България, създадена със средства на Първа Частна Банка излъгаха германците и ЗАД БЪЛГАРИЯ стана ЗАД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ+ Банка Алианц БГ. От 01.01.2018 обаче германците изпратиха тук ликвидатори, което означава, че застрахователния и измисления банков бизнес на "ALLIANZ" тук ПРИКЛЮЧВА....... БЯГАЙТЕ!!!

Отрицателна доходност за какъв период? Ден, месец, година? Капиталовите пазари в последната година вървят надолу. Обаче надали има пенсионен фонд, който в последните 5 години да е с отрицателна доходност.

За 2018 . Просто вижте отчетите. И аз доста се учудих, ама това пише.

В предишен коментар има мнение за доходност на някой от пенсионните им фондове. Помислих да не съм гледал стари данни, но не от края на януари е статията със заглавие "Един от пенсионните фондове вече е с отрицателна доходност". Добре е и там да се видят нещата навреме, че да няма после изненадани

Искам да споделя със всички които имат желание да сключат Застраховка Автокаско с Алианс България да не правят тази грешка страшно некоректни са. Плащаш голяма сума за пълно каско и като обявиш щета ти изпращат sms че не могат да ти покрият щетата защото имали право да откажат, общо взето плащаш каско и после си поправяш колата за твоя сметка.