Агджа: Атентатът беше част от божествен план

"Този напълно невинен папа беше една необходима жертва. Просто изпълних дълга си".

Обратно в новината

Коментари - Агджа: Атентатът беше част от божествен план | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aми сигурно е така, ето чете си корана. Hали мюсулманите никога не лъжат!? A и аллах им обещава 10 девици ако утрепят някой безверник. A по -голям няма от пaпата...

Този определено не е луд.Той просто играе една игра в която са замесени разни "служби".Дори и в момента те му диктуват какво да пише и говори,а той се справя прилично.ьзад този панаир съоят истинските луди,но ние никога няма да узнаем техните имена

Паднало му - пари изкарал (пак) . Лошото (и преди и сега) е, че страната ни се свързва някак-си с подобни .

Някой може ли да ми разясни значението и буквалния превод на израза: "Гечмиш ола"

Интересно е, че ако някой излезе на площада и каже, че е свидетел на Йехова и се е срещал с него лично за да си побъбрят на по чашка с малинов сироп. На Буш, Бог му шепнел лично военните му планове. Друг може да се облече твърде странно, пищно и лъскаво за един мъж, може да излезе и каже, че е Папата и е личен пратеник на Бога. Тези ще съберат без съмнение тълпи от милиони почитатели. Щом много го могат този стар и добре познат номер, защо и този да не опита? Онези, които казват че е луд могат ли да се обосноват с какво точно е много по-луд от останалите, които стреляха в името на нещо си по много повече хора, при това напълно успешно?

Този е издухал.

този съвсем е изтрещял в панделата

Мегре, бъркаш Бекир Челенк с Орал Челик, ама лаф да става...

Как така според вас е възможно лудите да се окажат нормални и обратното,освен ако е имало репресии -с цел терор,злоупотреби, несправедливо третиране,а при наличие на правосъдие това би трябвало да се компенсира относно нанесените щети....ОТНОСНО ЗАБЛУДИТЕ И ИЛЮЗИИТЕ - ПО ПРИНЦИП НЕ СА СИМПТОМ НА ЛУДОСТ, АКО СЕ ПОДАВАТ НА КОРЕКЦИЯ СЛЕД СЪОТВЕТНИТЕ РАЗЯСНЕНИЯ,ИНФОРМАЦИЯ,ОБРАЗОВАНИЕ,ОСНОВАНО НА НАУКАТА И ПРАКТИКАТА И ДОСТОВЕРНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ В НАШАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.За съжаление ,обаче,има огромни маси -40 % от населението в Пакистан,70% от населението в Афганистан например,които са неграмотни с всички произтичащи последици ,както и това,че поради ниски знания и умения ,именно там са огнищата на терористите,които не с усилия за учение и производителен труд искат да живеят,а с терористични изнудвания,грабежи,убийства,измами и октаналите форми организирана престъпност и несправедливо третиране с оглед временно облагодетестване на гърба на другите,та така от десетилетия- те не знаят,че има роботизиране в индустрията за точно и качествено производство и управление и за тях това високо-технологично ниво е и роботизиране на квалифицираните хора,не винаги е възможно да ги убедиш в истината -те си мислят,че лозето се копае и не мислят,че с мотокултиватор е по-равномерно,по-бързо,и може да се извършват няколко функции с една машина,което спестява човешки труд за други дейности,а също и е по-евтино и гроздето ще се продава на ниски цени,а виното ще е без токсичния метанол,тъй като машината веднага отделя дръжките от сока....Нивото на мислене на подобни индивиди е доста отдалечено във всички измерения,и ако не се подава на ориентиране в реалността ,самокритичност и позитивно поведение без да лъже,краде,убива или третира несправедливо ,то явно е непоправим в някаква степен

Бе така и не се разбра какво точно са правили Агджа и Бекир Челик в България...? Преди атентата имам предвид.

Правеха реклама на ДС.

Че тука да не би повечето да могат да четат и пишат?

Този е жив все още именно защото никога не е и намекнал дори за истинските организатори на атентата. Затова и е избрал религиозната тема с божествения план - хем ще направи пари, хем няма опасност да настъпи котето по опашката.

Тоя мангал още ли е жив? Айде у Паризе да киризи под Ла тур ефел - па може и на площад Свети Петър! Да си го чуват там италианчетата - тъй и тъй сега папата е друг и може пак да си спретнат един атентат - колко му е.

Голяма манджа с грозде си надробил. Няма никаква логика отникъде. Ако искаш да плюеш американците кажи, че си бият негрите.

Има логика,поляците са религиозни католици,а българина е идеални за изкопителна жертва нали сме православни,а турчина за истински изпълнител нали е ислямист терорист всичко си пасва по изпитана ЦРУ рецепта,а за негрите сега ги ползват те да бият когото трябва според белите им господари!

За полиглот си доста зле с българския. Ако и другите езици ги знаеш толкоз, язък ти за самочувствието.

Има и по-логичен сценарий. Преди всичко К. Войтила беше избран за папа за да стане символ в борбата на поляците за измъкване от социалистическият лагер. И той стана с което се превърна в трън в очите на СССР. КГБ не искат да се замесват лично, защото е много очевадно и поръчват убийството му на нас, които сме им дясната ръка. От всичките терористи с които поддържаме връзка и между които е и Карлос Чакала, измъкваме този хубостник, така че ако го хванат всичко да мине на верска основа - мюсюлмански терорист атакува главата на Римокатолическата църква. Което и стана. Не ти ли звучи по-убедително?

Основното,което е критерий дали някой е психически здрав ,психотичен или психопатен -с личностово разтройство е дали индивидът се ориентира в реалността или има дефектно мислене,заблуди,илюзии,налудни мисли и система от такива ....Причините за икономическата глобална криза ,която засяга мюсюлманския свят също,са може би вторични на социалната криза с източник огромното експлозивно размножаващо се население на централна азия,което обаче паразитира върху други развити държави -да си припомним,че Ирак ,откъдето вече се изнесоха вчера и последните ачерикански войници ,дължаше 340млрда още преди 20 години,и оттогава е на външни помощи ,като само САЩ миналата година са налели 1000 млрда долара помощи за Ирак -храни,медикаменти,машини,и др -е, това е ясно ,че е изтощително за всеки народ,но съзнавате ли кой е в истинска криза на обществото си , ами Афганистан например е получил 6 млрда само за полицията си за 2 години,а резултат за обществото им няма и не се очаква да има,но ЕС е в криза и от това,че има над 60 млн нелегални имигранти от азия,които нямат принос към обществото и обременяват социалните системи и икономиката -ще се ограничи имиграцията,понеже вече е прекалено гъсто населено и има криза,а Агджа може да тръгне към Афганистан и да даде там принос за развитие на проекти за излизане от кризата на неговите "братовчеди" от Афганистан- какъв му е проблемът,че не е самокритичен -за него не съществуват ли проблеми в по-голям размер ,нерешими още за няколко десетилетия в страните с кофликти и източник на милиони нелегални имигранти,та все се стреми към християнския свят -защо не отиде при имамите в Иран

ако успееш и да отговориш колко дълг имат САЩ и кои държави по колко процента от дълга държат, да не се окаже, че САЩ е в ролята на Ирак и Афганистан спрямо Япония, Китай и Русия.

Внимавайте....Да не се окаже,че лудите са нормални и обратното...Независимо от намереният му,той в същината си на изказването е много,ама много прав...Не можете да си представите колко...

Ако някой християнин беше гръмнал някой имам в Мека, щяха да го разчекнат на място. Тоя олигофрен не само че го оставиха жив, но и му дават да ходи по гробове, да се изживява като звезда и нови библии да пише, циганина. Ето защо християнството е по-читава религия, щом такива уроди ги оставя живи и ги помилва.

Не е лошо, България да заведе в Международния съд едно дело срещу Италия за вредите които ни нанесе и в частност на С. Антонов, по този случай.

Папа Бенедикт да внимава

На този пак му е задрънкала сачмата - от жегите ще да е.

Според мен човека е напълно прав и вече хич не му дреме, плана явно е прекратен или съвсем скоро ще го прекратят...третата тайна на Фатима

е много прав като казва : "Това промиване на мозъци създава свят от роботи! Американското общество се срива. То е в ръцете на психопати..." Вече и икономически това се потвърждава.Не един и двама видни финансисти обявиха САЩ за фалирала държава.

Абе тя е гнила и се срива откакто написаха Капитала.

чел Капитала и не знам какво се пише в него за САЩ. Ти ако си го чел ни светни по въпроса. По добре чети статите на съвременните икономически спецове. Все пак става въпрос за настоящето, а не за някакво далечно минало.

Нямаме ли си луди хора в България та ни занимават с този ?

фурбо фурбо-казват италианците.хитър хитър мангал..прави всичко възможно да осребри авантюрата си.- съчинява,украсява,превъплъща се във все нови и нови роли..фурбо..

Нещо несериозен ми се вижда тоя 30 години зад решетките и после да кажеш Аз мога да преподавам във Харвард хептен смешно ми идва :)

Нали трябва да живее от нещо. Все ще се намерят глупаци да му купуват книжките.

Мисля, не е ли по-добре много, амамного, много да се дистанцираме от всичко това,което се е случило със Светия отец. Кой е този негодник да се съгласи на покушението, после да влезе в затвора, да го пазят толкова време, и сега след толкова години пак излиза и пак дръндори. Какзва ли истината, никой не знае.Може и да е така, но в голямата игра, понякога влизат и хора, на който им липват етикета и после са жестоко манипулирани.Задава и ддр,уг въпрос, защо точно турчин? Мисля че тлябва просто да си помълчим за всичко до тук....Срамота!!!

Проблема е, че на тоя му се дава възможност да си плямпа глупостите. Те няма да го пуснат оградата им да премине той лекции щял да води!

Докога ще се занимаваме с този психопат и терорист!Това нишоразрядно същество има нагласт до безкрай!Мисля,че е време да потъне в пълна забрава!