Коментари - "Алфа рисърч" за БНТ: 52% биха гласували за кабинета "Денков-Габриел", ако са депутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за глупости! Тия ще ни ЕПМ защото са некадърни и чужди агенти. Да не говорим,че никъде по света втория не управлява сам.

Все едни парадокси, ЩЕ, АМА АКО! То като във вица дето Дядо Иван и Иванчо щели да правят секс. Почнал Иванчо и чак се забравил, пръхти дядо Иван, поти се, прибелва очи- -ама така се договорили. Дошъл реда и на дядото -тъкмо да стане работата Иванчо мръдне, пак пробва -Иванчо пак мръдне. Ядосал се дядото и искал да шамари Иванчо -ама де ти Бяга. Тича след него, псува а наборите Бре Иване кво ти прай детето бе!? А той -Дете ли!? Дете Е.е кат магаре пък бяга като жребец. Политика, договорки бабини деветини

400 анкетирани и се прави извод че така ще гласуват всички. От 30 % гласували на изборите, 23% избрали ГЕРБ, 22% избрали ПП и това се смята за победа. И избирателната комисия глоби една телевизия че с точност до стотна преди края на изборния ден оповести резултатите от изборите. Не избори, а спускане на резултати от някъде сами преценете от къде...

400 човека на центъра на София ли питахте? Или 400 фанатика на ПП?

Тия ще ни донесат двойна беда-освен да крадат повече ще ни вкарат във война с Русия.Това ще бъде най-реакционното правителство след Десети!Не трябва да го допуснем на власт или поне за дълго!

Контактувам и работя със стотици хора и само един човек от всички подкрепя това правителство. Не знам тази агенция къде е правила това проучване. Да не го е правила на протеста пред президенството но там нямаше 400 човека????

На парапета,под полата на Лена!!!

Това са ундурми и шашмалогии ? Коя е тая Гарабела та ни я натрисат , КОЯ явно става за перачка да опере буда който я уреди през плавнята !

Провеждаща измислени експресни проучвания в близката махаличка на квартал Изток, хахахах Много мързелив и търпелив народ сме, затова ни водят за носа едни свръхактивни либерални малцинства. Какво предлагат като икономическа и външна политика папагалите от ГЕРБ и ПП-ДБ? Още повече социално разслоение и деградиране на гражданската тъкан в нашата родина. Аз не искам повече разпад. Ако трябва ще преосноваваме отечеството.

Трябва да си ментално увреден,за да гласуваш доверие на такъв кабинет !! Не вярвам на такива глупости или доста хора са за лудницата в тази държава и обикалят улиците свободно което е още по-обезпокоително.

Ментално здрав трябва да гласуваш за копейката .

Мен не са питали?

И вълците не я щът.

Да не се меси където не и е работата! Повече от 70процента са против!

Като са против да си направят правителство. Нали са болшинство.

Въпросният списък бил "Кабинетът Денков-Габриел". А къде беше днес Габриел по време на процедурата в Президентството? Били се разбрали да отидат само ТЕ??? Май утре ще има бламиране. 90+% от хората го очакват!!!

Няма как да е вярно. Където и да погледна, ПП-ДБ са оплювани, ГЕРБ също отдавна и въпросът е, как "Алфа рисърч" са си провели проучването?

"Проучването" е направено по метода на "Семейни войни" по НОВА - "Попитахме 100 жени"...

На избраните за кабинет. Има и колебаещи се.

Това е поредно доказателство колко неграмотен е българският народ. Ако тия 52 % ги попиташ защо трябва това обединение, 50 % ще кажат "за да имаме бюджет" А сега как държавата плаща заплати, пенсии, разходи - без бюджет ли ? Другите 2 процента любители на тиквата ще ви кажат " за да може ББ да го изкарат чист като вода ненапита. Това е положението !

Цели 52% биха гласували за кабинета "Денков". Остава и да е вярно! Кой вярва на подобни платени публикации целящи да внушат широка обществена подкрепа за кабинета?!

България и целия народ принадлежат на ДПС! Това е основната геостратегическа аксиома тука и никой и нищо не може да я промени! След като кирчо и кокорчо се заклеха във вечна вярнот към Сарая, значи могат да управляват и народа ще ги подкрепя винаги, докато служат на ДПС и лично на господин Пеевски и господин Доган! А ако само за миг си помислят, че могат да не зипълнят някоя заповед от ДПС, ще получат такъв здрав депесарски шут, от който няма да се опомнят поне 25 години. Толкова му трявбаха на Фил Кенеди. Ако не вярват, да го питат!

Долни гнусни лъжи. Гьобелсова пропсганда за простия малоумен народ.

Народът не е малоумен - хората не гласуват, отчаяни от лъжите на политиците. За когото и да гласуваш, получаваш дено и също. Какво получаваме гласувалите? Това, за което сме гласували или с "ала-бала-портукала 1, 2, 3 . . . " броят гласовете?

Интелигентните станаха от 7% на 52%. Ала-бала.

Ако бяхме депутати, ама не сме.

Жалък опит да се заблуди матряла!!!! НОВИ ИЗБОРИ и гласуване с хартиени бюлетини /за да НЕ се манипулират за пореден път изборите/!!!!!! Народа РАЗБРА що за "стока" са слугите на САЩ и Сорос в политиката!!!!!!!

Тази агенция е Герб ООД.

Да се пита : -подкрепяте ли то кабинет -не подкрепяте -въздържате се Иначе става малко като ... ако Левски беше с ботуши, а Ботев с каска....

ва всички останали - НЕ, щото иде мизерията

Забравили са точката между 5 и 2

100% манипулация, лъжа.

Платена новина. 90% от Българите имат желание да видят Кирчо и Бойко разпънати на кръст, а Кокорчо- бит и употребен сексуално от Ружди манафа... Ама няма кой да ги попита...

Проучването е проведено на жълтите павета и сред протестърите пред президенството и е одобрено от Посолството

Даже и по-малко!

и къде точно ги дирихте тези? Айде моля ви се и това ми било проучване. 70 процента биха набили глават на Киро на кол, а тази на Боко да му прави компания, ама затова не сте питали.

ЛЪЖАТ, ИЗМАМНИЦИ И НЕНОРМАЛНИЦИ.

Те на това му се вика, яка пропаганда....

А хапчетата пиете ли си редовно? Пробвайте преди да пишете таа шитня

Имам една мечта: "Денков=Габриел" да присъединят България към Шенген, Еврозона, та банките да спрат да обират българина, а да се държат като своите банки-майки в ЕС. Да се дотира българският производител, за сметка на вносния боклук, с които сме залети. Да се вгиднат митата за внос, така че българският картоф да е по-евтин от епитетския. Българското месо да е по-евтино от замразеното аржентинско. България е аграрна страна - имаме прекрасна плодородна земя, която стои празна, а може да изкарва милионна продукция. Вместо да внасяме сухи картофи от пустинята на Египет. Полски домати, дето слънце не са виждали.... Да престанем да бъдем обслужващ персонал на разни белгийци, немци, франци... Да произвеждаме, а не само да търгуваме и слугуваме. Да си извоюваме пазари на продукцията-независимо каква, а не да бъдем кофата за боклук за нечия друга второкачествена продукция.Всички знаем-едно качество за Немция, по-ниско за България. Но а това пък-на по-висока цена, щото имало логистика! Средния Българин да взима заплата колкото средния немец или белгиец-и вече няма да има нужда да ходи да им слугува, за няколко евро в повече. Дали ще съм жив, за да видя тази мечта осъществена?

Българите са медийно-неграмотни. Трябва да се обучават на какво да вярват. Превод: Българите сме най-умни, не се вързваме на лъжите им. Справка-ваксините. Напразно си дават парите да ни "ограмотяват"

Радев влезе в политиката, за да може да промени нещо, но установи, че пак не може

Защо , не излезете на избори? Лъжци

Подигравате се вече !

ПП сами си казаха, че ако няма ала-бала, имат 7% от гласуващите

Верно ли 52%? Голям смях!

Поредната стъкмистика на социологическите далавераджии. Проблемът е, че все по-малко хора вярват на поръчковите им "изследвания".

Мошениците в България отново се опитват чрез неЗависими медии и соцагенции да ни правят на малоумници. Нещо са объркали математиката. При официални 60-70% негласуващи, няма как 52% да умират да се гушкат с тия, дето провалиха България за 7 месеца и сега пак се натискат! Ако има българи в това НС, утре трябва тоя цирк да бъде бламиран! А къде беше Габриел днес? Нали му викат на тоя списък "Дянков-Габриел"?

Що лъжете бе....

Проучване проведено в сградата на пп и герб.... Вярвам на проучвания който съм си платил сам. Чърчил.

Не вярвам да има 52 процента олигофрени в страната 10тина процента мога да се съглася останалото Киро каза е АлаБала с президента

Как измислихте тази глупост?

Алфа проверка че ти изкара що сакаш...стига си платиш..... Чърчил.

Нещастници!

Радев се усети, ама късно, че всичките ни медии - коя повече, коя по-малко са дирижирани отвън и от мафията, както и тези агенции. Повечето ми приятели, гласували, за Подмяната и Христо, са в шок. Ама, баш в шок!. Само гробарите са щастливи. За пореден път стана тяхното, а на умнокрасивите им успоредно свали Бойко маските. Направо ги изработи. Тез и записи му свършиха чудна работа, да ги наведе и яхне. Нищо чудно, той да е зад Радостин.

2023-06-05 19:47:08 VeskoP (нерегистриран) Така ли ще проучат и за желаещи да се бият в украйна? ------------------ НИКОЙ ОТ ТЕРИТОРЯТА НЯМА ДА ОТИДЕ ДА СЕ БИЕ, АКО ЩЕ И ЗЕМЯТА ДА СЕ РАЗЦЕПИ .... ....НО ТЕЖКО ОРЪЖИЕ ЗА БОРБА С БЛЯДОВЕТЕ- ЩЕ ПРАТИМ ...А ТОВА СА КОРЕННО РАЗЛИЧНИ НЕЩА ! И ДАЖЕ ЖЕЛАНИЕТО НА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИЕ Е НЕ ТОЛКОВА "ДА УДАРИМ ФИЗИЧЕСКИ БЛЯДОВЕТЕ С НАШЕТО ОРЪЖИЕ", КОЛКОТО ЖЕЛАНИЕТО ОФИЦИАЛНО ДА ИЗПРАТИМ ОРЪЖИЕ ПРОТИВ ТЯХ! САМИЯТА "АКТ НА ПУБЛИЧНО ОФИЦИАЛНО ИЗПРАЩАНЕ НА ОРЪЖИЕ ПРОТИВ МОСКАЛИТЕ" Е ВАЖЕН ...ЗАЩОТО ТОВА РАЗСИЧА ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ "ВЪЗЕЛА НА ПСИХОЛОГИЧЕСКОТО РОБТВО ...И ОКОВИТЕ ПАДАТ !*

Сигурно изследването е проведено сред протестиращите пред президентството, затова е процентът подкрепящи това правителство е толкова висок :)))) Голяма част от тях са там за мангизите от НПО и хич не ги кефят Кирчо и Асенчо, но кинтите са си кинти и трябва да се заработват! :)))) Реално подкрепата за тези предатели е около 10% заблудени овчици!

Виж изборите и процентите на двете групи и ще разбереш колко си прост

виж избирателната активност! та и тук е такава уж "представителна извадка"...

Ама пише че изследването е правено сега за подкрепа на правителството на Денков-Габриел, а не че е правено преди изборите! ;) Това че тези които са гласували за ПП и ДБ без да се поинтересуват какво ще правят а само заради красивите обещания и сега са тотално предадени как мислиш че се чувстват? :)))) И си мислиш че след такова предателство и такива изказвания на ПП като на съвета им въобще не им е направило впечатление ли? :))) Това само един платен трол може да го каже!

Всички парцали една и съща лъжа въртят... Тука пък помпат гласуването като бакшиши...