"Алфа Рисърч": "Продължаваме промяната" спори с БСП за второто място, ГЕРБ са първи, а ИТН - пети

Румен Радев защитава президентския си пост с доверие от 42.6%, Анастас Герджиков го следва с 28.1%, а Лозан Панов е само с 8.2%

Обратно в новината

Коментари - "Алфа Рисърч": "Продължаваме промяната" спори с БСП за второто място, ГЕРБ са първи, а ИТН - пети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идват новите спасители!

Интересно, ако протестите свалят нефелното служебно правителство какво правим тогава?

Герб са в канавката. Иначе ме кефят ИТН. Приличат на тримата глупаци , но са повече.

Слушай протестиращите какво казват, ТЪПЧО да не си изпатиш. Миньорите тази сутрин казваха "няма кой да ни спре да защитим семействата и децата си." ИЗОБЩО не се опитвайте да им се подигравате, мекерета такива!

Интересува ме Президентът кого подкрепя. Народът има доверие на Радев, защото знае кое е добро.

Ам'чи той бай радЮ е враг и на народа и на кой ли не?!

Малко преди изборите "Продължаваме промяната" ще се доближи опасно близко до ГЕРБ !!!

Ще се доближи Канадеца ама до Каскета.

Вервайте си.

ще се разпадне още преди изборите. До дни КС ще бламира Крчо Птков окончателно. И отново ще настане едно хаотично лутане в търсенето на поредните спасители...

ГЕРБ СДС и за Герджиков

Толупа е прост, обаче и ти си прост (доста повече от толупа) и затова добре се разбирате.

Не мога да разбера защо трябва да се обиждаме помежду си само залади различно мнение. Някои хора са се чуствали добре при Бойко, а други още при бай Тошо. Сега някои искат промяна - дали от Слави или някой друг спасител. Нямам нищо против съгражданите си. Ако искате да ги убедите в правотата си използвайте факти и аргументи, а не обиди. Лек ден

Тока 500 лева, спряха строежите, кораби потъват, изсъребители падат, хората мрат като мухи от Covid19 Ами гласувайте за тая промяна щом ви кефи

Ще гласуваме за промяната много ясно. Щом като на Боко за 12 години работата, работата, работата е докарала държавата до такива истории, има нужда от сериозна промяна и още как.

Слабо опит Деси, слаб.

Не знам, корупция или не но по-скоро предпочитам Бойко да затегне мерките отколкото да мрат по 200 човека на ден,

Какво стана с изчегъртването на ГЕРБ бе, тупани? Чагъртате се едни други и накрая народа май наистина ще ви изчегърта. ГЕРБ расте на 23%, ИТН се топи на 10%, ДБ се срива на 10%, а Маяма, миризливия Бабикян и Хаджи Генчо - адвоката на Черепа изчезват в небитието. Що не блокирате пак булеварди и кръстовища и влачите ковчези та дано ви забележат. Нещастници!

Нали си наясно, че гербопитеците власт вече няма да видите? Тиквата не успя даже да изкара кандидат за президент.

Както винаги в десятката г-н Стамболов!

Влиза в поредната национална катастрофа. Преди 2 -3 години тръгвах към пазара в сряда с 20 -30 лева и си тръгвах с 3 -4 тежки торби. Сега тръгвам към пазара със 100 лева и си тръгвам с 2 максимум 3 скромни торби. Като тенденцията все повече клони към 2. Съзнателно не употребявам потребителска кошница защото щеше да е още по плачевно. Това ток ,горива и други необходимости пък са абсулютно без коментар.

Пак платени агенцийки. Според собствено проучване , в две кравеферми , една психиатрия ( в другите не ме пуснаха , щото се занимавали с по- леки случаи ) и четири склада за дървен материал - аз Луна ( ударението е на а-то) водя с 94,4 %. Сигурно щях да съм със 100% , ама една дъска от единия склад не ми отговори , защото отиваше на циркуляра , а две от кравите от фермата раждаха в момента и не им беше до избори. Иначе от психото много ми се зарадваха

Оказва се, че всички сегашни политици в България имат някакви кирливи ризи, от миналото си или от миналото на своите родители. Един бил мутра, друг служел на чужди интереси, трети бил корумпиран и т.н. Добре е да се знаят недостатъците на политиците, но когато всички имат недостатъци, е трудно да изберем за кого да гласуваме. Затова се налага да видим кое е по-малкото зло. А единствените критерии, които всеки би трябвало да прилага, са неговите лични интереси. Тези лични интереси зависят от интересите на държавата като цяло – от вътрешната и външната политики, които са задължение на управляващите партии и коалиции. Затова преди да гласуваме трябва да си припомним как различните партии са се справяли досега с управлението на държавата. При кои сме се чувствали най-добре. При кои България се е развивала добре и е била уважавана в ЕС. При кои имаме повече чуждестранни инвестиции и повече средства по различните европейски програми и т.н. Имали сме много „месии“ досега, които обаче или са се проваляли, или са ни излъгвали. По-добре е да заложим на сигурното, отколкото на някакъв нов експеримент. И да заложим на тия, които са доказали, че работят за българските интереси, а не за чуждите.

Всички имат кирливи ризи, но някои имат и оакани гащи.

Президентските избори са тест за зрелоста на българския народ. Ако изберат президента Радев предложен от Решеников, президент уреждал любовницата си с апартамент и заплати неправомерно с крадени пари , разединил нацията и подбуждал бунт срещу законно избраното правителство от българския народ нарушавайки конституцията, явно още се учим на демокрация!

Радев печели на първи тур!

ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТ!

Печели Радев, ама безплатен транспорт до Централния

Силно се съмнявам ГЕРБ да са първи, но дори да е така, с ДПС не могат да съставят правителство ! Относно изборите за Президент, Радев трябва да спечели още на първия тур, защото на втория ще му скроят шапка ! Между другото, на графиката не виждам Карадайъ колко процента има като кандидат- президент ?

Проучването е правено преди Карадайъ да си обяви кандидатурата

Отново fake проучване. Тия променливите не могат да съберат повече от 10%. Също и съдебния кандидат ще стигне до няколко %.

Гладна кокошка просо сънува,та и герберчетата се надяват техните съдружници от слфа да ги направят първи! Да ама не,тази постановка на алфа е с цел след изборите корумпетата да квичат и подсмърчат как Рашков им попречил да са победители. Даже средна грамотност е достатъчна да се види и усети настроението на избирателя,а то е, ПП “ПП” ще е първа,Петков ще е премиер и средата в БГ ще се подобри рязко. Което е много забавно и интересно, че и онези които са против това ще се възползват от бъдещото подобрение на бизнес средата.

Как рязко се “ подобри” средата при служебното правителство, като влезем в магазина.

Чудо голямо! Няма никакво значение кой на коя позиция ще се нареди в новото НС ако не може да се състави редовно правителство. Ако герб отново са в опозиция всичко ще е в ръцете на бсп, които задължително ще трябва да са в коалиция с поне ПП и ДБ и евентуално с ИТН. ДБ и ИТН вече им отказаха веднъж тъй че кой знае нататък как ще бъде. А ако герб се борят за кабинет ще има да разчитат на дпс и евентуално на ПП - с други думи малък шанс. Е накрая поне със сигурност ще имаме някакъв президент който да назначи поредният служебен кабинет и новите избори за следващата година.

за ГЕРБ СДС и за Герджиков.

Ако Герджиков спечели а "моралните" партии не могат да съставят кабинет, кой ще управлява?

Изглежда ИТН направиха стратегическа грешка, подкрепяйки Радев. Той им го върна, лансирайки тази формация, която им прилапа електората.

ИТН не са искали никога реално да управляват. Не е добро бизнес решение за тях. В прожектора си, пък търсиш шнорхели, пък плагиати, пък те не стават че все са некадърници с големи усти, пък некадърството ти лъсва, пък всички недоволни и критикуват....

ИТН на Славка ще отиде там дето искаше- в зона 10 %, към 20-25 дупедата. Така ще смуче от лобистка продажба на гласувания в НС без да отговаря за нищо. И ще си прави шоу- говорилня на простотии. Това им беше мечтата.

След тези 12 години на разруха ,ГЕРБ с най- много гласове. За такъв народ са в сила словата на Славейков. "Не сме народ, не сме народ, а мърша".

Явно сегашната разруха е по-голяма.

Има си много тъпи и влюбени.И като Ви мине любовния период, въх какви са тези цени.Ще има истерии и клетви.

Близък до Кирил Петков адвокат оглави листата на харвардците в Перник Веднага след като сменили ръководството на Българска банка за развитие, Никола Минчев се уредил с юридически договор с банката Адвокат от голяма кантора, занимаваща се с огромни клиенти в областта на енергетиката и недвижимите имоти, ще бъде водач на листата на Кирил Петков и Асен Василев от „Промяната продължава“ в Перник, съобщава ZaPernik. Кирил Петков коментира пред медиите случая, че стария адвокатски договор на банката вече изтичал и затова направили нов с приближения си адвокат.

Ще видите вие кон боб яде ли! Харвардите заедно със дубайския Спецов ще ни направят за смях пред целия свят!

краде парите, спестени при Борисов.

Тия данни са доста манипулативни. Радев тези дни ще претърпи сериозни шамари покрай скандала с гражданството на бате Киро и офшорката на Асенчо. А Лозан Панов ще му дръпне от електората. Не вярвам нито че той на 42, нито че Лозан Панов е толкова малко. Не са включени Горан Благоев, Йоло Денев, Расате, а само има графа "и други" Абсурдно е при положение че Кирил Петков се тресе от скандали да вдига електорат.

Браво на Демократична България, не губят толкова много от ПП ПП. Успех да натрупат още няколко пункта нагоре!

ГЕРБ СДС печелят убедително, а Герджиков бие Радев.

Ще гласувам за професор Балтов и професор Герджиков

Преобладаващата част от населяващите тази територия са пълни дебили. Как иначе да си обясним този висок резултат за бандитите, водени от борисов?

Батко ви го каза, вие сте прости и аз съм прост и се разбираме. Това е положението. На който не му харесва, да емигрира!!

Алфа Рисърч , ЛЪЖАТ повече от Бибитко ! На предните Избори не Познахте , та сега ли ???? Не изпитвте ли срам или парите са всичко за вас , купете си свещи с Тях !

Единствените които имат конкретни стъпки в полза на България и са срещу новоболшевишките извращения са патриотичните партии. Да се чуди човек, защо в такова общество като нашето остават под чертата.

Да гласуваш е, като да има 10 негъра с еднакво голям хОй и да си избереш кой да ти го натресе .

Дългия болен педераст направи така, че гербавите разбойници да са първи и пак да търсят власт с ДПС крадците, даже Пеевски навири нос, явно е работил в тяхна полза, но ще направим всичко възможно власт повече да не видите

Пеевски предишния път като взехте властта направихте ли го шеф на ДАНС направихте го. Борисов би ли му шута? Би му го. Айде сега спасявайте Черепа тоя път, че май и това няма да успеете.

Борисов или протестите му биха шута? По време на чие управление Пеевски натрупа всичко?? Да се знае - заслугата е на ГЕРБ.

Кирил и Асен са моите хора, ще им дам шанс да продължат промяната и дано да съм жив да видя една България, която се оттърсва от бедността и корупцията. Искам достойни старини за пенсионерите и да видя как децата ми растат в една по-добра и уредена държава. Радев е моят президент.

Дай им и на тях шанс, Викторе. Давахме шанс на кой ли не, ' що и на тях да не дадем. Само едно нещо ще ти кажа - човек, който е прецакал бизнес партньорите си, не е читав със сигурност. И на такъв, който говори за почтеност, а самият той не спазва правилата, също не вярвам. Не знам какво промениха, та продължават, но знам, че рЕзко намаля покупателната способност на 100 лева в магазина в последните 9-10 месеца...

Дара, не вярвам на партиите от статуквото.

И аз. Обаче животът ми ще мине в даване на шансове. Страхувам се, че и животът на децата ми ще премине под знака на дадените от мен шансове на желаещи да управляват. Няма изход сякаш. Тъжна история...

23% гласуват за Борисов 28% за Герджиков. Само 5% извън твърдия електорат на Борисов ще гласуват за интелигентен и разбран човек подкрепен от цялата академичната общност - ВСИЧКИ РЕКТОРИ са в инициативния му комитет. Няма нито един ДС агент. Борисов го подкрепя просто, защото не е марионетка на Черепа не защото му е в джоба. Тъжно.

БЦИ - БОЙКО ЦЕНТРЪЛ ИНТЕЛИДЖЪНС МАШИНАТА ЗА МАНИПУЛАЦИЯ НА ХОРАТА И ПЛОСКИТЕ ОПИТИ ЗА ВНУШЕНИЯ ПРЕЗ МЕДИИТЕ И СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ СИСТЕМАТА Е ДОБРЕ КОПИРАНА ОТ САЩ И ДРУГИ МЕСТА ОБАЧЕ ХОРАТА НЕ СА МНОГО УМНИ МАЙ И ВСЕ ПАК ВЪРВЕШЕ 3 МАНДАТА, ХИ ХИ ХИ

Хората си искат Бойко Борисов

няма и 1/4 го искат. 3/4 не го искат.

Тва не са хора, а тъпа паплач!

Да ви пикай котка на агенцията и на партиите И кучатта знаят че сичкити са руски кавали

Ако гласувате за всяко лай'но което американците изтропат в България, няма да се оправим. Вижте САЩ как действаха до тук: предлагат ни техен човек - Христо Иванов. Ние не го гласуваме защото е долен македонист и лъжец. Показваме че имаме някакво национално достойнство и няма да мине тяхната. САЩ виждат че не сме толкова прости, и затова се отказват от Христо и ни намират някой малко по-добър - Кирил Петков. Кирил за разлика от Христо не казва нищо за македонският въпрос. Трайка си. Това е прогрес. Ако не гласуваме и за Кирил, тогава американците ще изнамерят някой още по-свестен който да ни защитава интересите още по-вече. Може слвдващото им предложение и да е за някой про-бълга4ски политик който открито ще защитава България по македонският въпрос. Което ще е още по-голям прогрес.

Другарю ти си руски кавал

Гърците и те ли са руски подлоги че 20 години блокираха Скопие дееамаатипроста...

Кирил и Асен може и да станат първи. Ако 50% от колебаещите се гласуват за тях + вота от чужбина. Да не се чудите, ако стане така.

И ако са на свобода. След 10 дни ще чуем КС.

Ми ако народът е толкова тъп и гласува за котка в чувал, значи си заслужава съдбата. Още повече, че тези двамата доказаха,че са шмекери и боклуци. Аз обаче в момента не мога да вярвам на тотално подвластните на Радев (Кремъл) медии. Още по-малко мога да вярвам на машините на Мадуро.

Ми той народът гласува първо за царо, после за Борисов и накрая за Слави - все котка в чувал. Няма да ме изненада ако и за бате Киро гласув

Беше тъп да избере цар, пожарникар, шоумен. Не виждам проблем да избере Кирил Петков.

Парл. избори апр 2021 г. ГЕРБ-СДС ИТН БСП ДПС ДБ ИСМВ БП 25,8% 17,4% 14,78% 10,36% 9,31% 4,65% 5,92% 20,3% 18,2% 14,4% 9,9% 11,9% 5,3% 3,4% първите са реални Вторите на Алфата

Борисов ще гледа властта от терасата в Банкя :))))))

Ще я гледа в раиран костюм зад решетките.

ИТН се изчегърта сам

И какво точно направи ИТН?

изчегърта се от политическата сцена. А най-големия плъх който ги основа напусна кораба първи.

Добре де ама как? Къде сгрешиха, че хората да не гласуват за тях? Колко зулума направи ГЕРБ и колко зулума направи ИТН?

ГЕРБ съставяше правителства и държавата работеше. Тия 2 пъти едни и същи резултати и ПАК няма правителство и ПАК нови 120 млн за избори и ПАК за същите резултати е може ли да повтаряш една ги съща решка и да искаш различни резултати?

мдааааа и накрая още едни 120 млн и пак няма да има правителство щото ламята трябва да е с 4 глави, а помним тройната коалиция. Къде е разликата от сега освен 120 млн който можеха да се дадат за инвалидни колички за които вече на Надупи се БГ не им пука, и на пенсионерите за които на БСП не им пука... ама нали трябва да се усвояват едни пари... За избори до сега въпросните партии пръснаха над 320 млн + сегашните 120... за да имат СЪЩИЯ РЕЗУЛТАТ !!!!!!!!!

И герб да имат 51 % Тия платени агенцийки Лапачи на курове