Алфа Рисърч: Почти 10% разлика между ГЕРБ и ПП, ДПС трета политическа сила

Ниска избирателна активност, българите остават поляризирани и твърде скептични към възможността след тях да се сформира редовно правителство, сочи проучването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Възраждане 2. ГЕРБ 3. ДПС 4. ПП 5. БСП 6. ДБ 7. ИТН 8. БВ

Само да поясня. В случаите когато методиката на извадката е "стратифицирана двустепенна извадка с квота по основни социално-демографски признаци" това недвусмислено означава ,че извадката не е представителна , а е квотна. Т.е. квотната извадка не е представителна и това е дебело подчертано още в учебниците по статистика. Практиката показва , че резултатите от квотните извадки често и грубо се разминават с действителността.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова написа писмо до Партията на европейските социалисти (ПЕС). Поводът е резолюцията за конгреса на ПЕС, който ще се проведе в Берлин на 13 октомври. Его и писмото на Корнелия Нинова: "Има дълбоки причини срещу БСП години наред да се организира манипулативна и черна кампания. Ние сме непослушната и неудобната партия. Не се подчиняваме и не козируваме на чужди решения. Вземаме ги сами и само по волята на нашите членове и симпатизанти, отчитайки българския интерес и традиции. На 13.10 ще се проведе Конгрес на Партията на европейските социалисти в Берлин. Получихме Резолюцията, която ще се гласува и приеме там. В нея се декларира: 1. Изпълнение на Истанбулската конвенция. 2. Военна помощ за Украйна. 3. Подкрепа на строги санкции срещу Русия. Днес изпращам писмена позиция на БСП против трите точки по силата на решения на колективните органи на партията и Конституционния съд на Р. България. Ние ценим и вярваме в европейското настояще и бъдеще на България. Но ние сме българска партия и отстояваме на първо място българския интерес в общите европейски решения. 1. Изпращане на военна помощ за Украйна ни прави пряк участник във войната. Ние сме против това. 2. Санкциите срещу Русия вредят повече на Европа и на България, отколкото на тези, към които са насочени. 3. Осъждаме остро домашното насилие и с всички средства ще се борим срещу него. Не бива да допускаме език на омразата и агресия срещу хората с различна сексуална ориентация, но никога няма да приемем, че нашите деца могат да бъдат нещо трето освен момиче и момче. Няма да приемем проникването на тази идеология в учебниците и пропагандата и сред децата ни. Искаме да сме бащи и майки, а не родител 1 и родител 2. Никакъв натиск, никаква очерняща кампания, никакви внушения, че БСП губи идейния си облик на лява партия и никакви опити за вътрешнопартийни преврати, няма да променят решението ни по този въпрос. Защото това е решението на българските социалисти и на повечето български граждани. Партиите съществуват, за да изразяват тяхното мнение, а не да се подчиняват на чуждото."

Алфа ще се прекръсти на омега!

ОБОБЩЕНО! 25-%,ХАРЕСВАТ:КЮЛЧЕТА И ПАЧКИ В-ЧЕКМЕДЖЕТО,КПП-ТА,ПРИНУДИТЕЛНО-ИНЖЕКТИРАНЕ,ЗАБРАНА ЗА-ОБРАЗОВАНИЕ,ПРИНУДИТЕЛНИ-ФАЛИТИ(ЛОКДАУНИ),ПАРЦАЛИ НА УСТАТА,ЗАБРАНА ЗА-ИЗЛЕТ В ПЛАНИНАТА….! 16-%..ГОРНИТЕ НЕЩА+СЕРТИФИЦИРАНЕ НА ХОРА,КАТО-ГОВЕДА,ГРАБЕЖА С-ПЕТОРНИТЕ СМЕТКИ ЗА-ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ,ДЕМОКРАТИЧЕН ТОК,ГАЗ!!! ДА-ИЗМЕТЕМ-ПОДЛОГИТЕ НА:ЛИХВАРИТЕ-ТЕРОРИСТИ!!! ВАЖНО Е!

Kak? I koi shte ni razreshi da sme nezavisimi sled kato 32 godini psevdo politicite ni blizaha smyrdqshti zapadni gy...e? Nqmame avtoritet i dostoinstvo.

Собственик Румяна Бъчварова,началник на политическия кабинет на Борисов и министърът на вътрешните работи в правителството на ГЕРБ.

На миналите избори тази агенция даваше същите резултати а видяхме какво стана!

В неделя ще направим една скаричка и биричка с приятелите,и масово отиваме с бюлетина 14 напред

ква бира бе! традицията ви повелява - бояришник! с агурци! а потом прокиснал квас!!

Забелязахте ли, че всички партии са поканени с техни представители на дебат, за да отговарят на въпроси на медиите. Единствено само ДПС Я НЯМАШЕ в цялата картинка, за да попитат репортерите какви са им техните намерения, каква им е реално програмата за управление, което говори, че нещо става и те си действат да влязат следващия път в парламента, а мюсюлманите са облъчени от тях и който говори срещу тях, го заплашват да му затворят устата. Българи, ще допуснете ли тази противоконституционна партия да влезе в.парламента? Докога.тия.дерибеи ще подклаждат етническо напрежение и верски различия в държавата, всички сме граждани, а тия са вредни за.всички.нас, защото се възползват от наивността на хората!!! Видяхте как ги вкараха под строй да гласуват, а ние стоим и спим???!!

Точно пък ДПС в последните години е най-умерената партия. Най-добри идеи и най-добра програма лишена от популизъм. Реално, другите са много назад. Популисти, крадци и измамници. Жалко е.

на пазарната икономика тези сбъркани фирми наречени социологически агенции би трябвало отдавна да са фалирали със брака който произвеждат! Но , не са и това е ярко потвърждение колко сме далеч от нормалните общества! Това избори след избори да лъжеш и манипулираш ,да продължаваш да го правиш без грам почтеност да имаш-какво е това? Нека разумните хора сами да си отговорят!

По правилата на ЕВОЛЮЦИЯТА, цялата рептилска пасмина ще отиде при игуаната Елизабет II.

Коя е тая рептилска пасмина?

Продажни социолози- скрийте се, шибани боклуци. Нищо от това което давате не е вярно. Манипулират хората.

НА ПСЕВДО-ДЕМОКРАЦИЯТА , ОРГАНИЗИРАНА ОТ ДС ПО МЕТОДИЧКА НА КГБ, ПОНЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ЛЪЖАТ, ЧРЕЗ ИДЕИ, ЛОЗУНГИ , МИТИНГИ ... СЕГА ДАЖЕ И С ТОВА НЕ НИ ЛЪЖАТ, А РАЗИГРАВАТ НЯКАКВИ ВЕРБАЛНИ БИТКИ НА "АВАТАРИ", И РАЗЧИТАТ КАТО В БОКСА, ДА ВЗЕМЕШ "ДА ВИКАШ" ЗА ЕДИНИЯТ БОКСЬОР, А ТО В СЛУЧАЯ 30-40 БОКСЬОРА ... СИРЕЧ - РАЗЧИТА СЕ НА НЯКАКВА МОМЕНТА, ПЪРВИЧНА ЕМОЦИЯ, КОЕТО ПЪК ИЗОБЩО ОБЕЗСМИСЛЯ ТИЯ "ИЗБОРИ" ! И ТОВА НЕ Е САМО ТУК ... НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА ! СИРЕЧ - ТАЯ ПИРАМИДА Е ИЗЧЕРПАНА ТОТАЛНО !

Най-изненадани от резултатите напоследък са соц.агенцийки .Само се чудя къде се покриха Кънчовците ?

ГЕРБ - 31% ПП - 12%

Колко ти плащат от семейството на гроб за тези глупости, през два три реда да пишеш пропагандни постове за най-омразната неевропейска пасмина, наречена герп, пълна с бивши КОМУНИСТИЧЕСКИ НАСЛЕДНИЦИ

Звездите им говорят

българина е странна птица, не го ли ритнеш силно, не полита! когато тръгне на лекар, търси лекар с дългогодишна практика и огромен опит! когато си кара колата на сервиз, търси най опитните и можещи монтяори! същото е и за училищата, дори за детските градини! само запартиите и лидерите им, за които гласува няма изисквания! гласува за индивиди появили се от нищото, които хилейкисе му обещават всичко ! индивиди които не са били дори кметове на село с 200 души! никакъв опит в ръководенето на хора и капитали! кобурга, после сидеров , кирчо и кокорчо, славчо, копейкин, марешки, янев, и тнт! пред тях мая и курнелия са титани!

за боку казваш да гласуваме, щото си го знаем. Идно таквоз крадливо и дебеловрато момче, складира пачките у чекмеджето

къде видя да съм споменал боко, бе боклук? писах, че мая и курнелия са титани пред тези нескопосници които съм изброил!

е точно де! Удобно си ги пропуснал най-крадливите престъпници!

ЗА "ИДЕИ" ЛИ СА ИЛИ СА ЗА АВАТАРИ ? ЩОТО ДАЖЕ НАЙ-СТАРИТЕ "ПАРТИИ" БКП И ДпС НИКОЙ НЕ ИМ ЗНАЕ "ПРОГРАМИТЕ" ... ТИ ЗНАЕШ ЛИ ГИ ?

Ами знам ги: 1. ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - 1988 г., Москва 2. ПРОГРАМА НА РИЧАРД РАН И РОНАЛД ЪТ - 1990 г., София

2022-09-30 10:05:15 той (нерегистриран) ми като не искаш да гласувашш, ще те командват фатмаците! олиото ще стане 8 лв, горивото 4, хляба 3, и ще си щастлив че не си гласувал! дори ще си горд! а дпс9 може и първа политическа сила да стане! --------------- САМИЯТ ОПИТ ДА УПРАВЛЯВАШ ОВЦЕТЕ, "ЧРЕЗ СТРАХ", ГОВОРИ ЗА ТВОЯТА ИСТИНСКА СЪЩНОСТ, КОЯТО ОТБЛЪСКВА ! АЙДЕ СЕГА ДА МИ КАЖЕШ ЗА КОГО ДА "ГЛАСУВАМ" , КАТО МИ ИЗБРОИШ ЗА ВСЯКА ПАРТИЙКА ПОНЕ 5 ПРИЧИНИ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ, И ПОНЕ 5 ПРИЧИНИ ДА НЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ, ЗА ДА МОГА , СРАВНЯВАЙКИ ПЛЮСА И МИНУСА НА ВСЯКА ПАРТИЙКА, "ДА ПРЕТЕГЛЯ" И ДА ПРЕЦЕНЯ ! ЧАКАМ !

ми за тези избори са регистрирани 30 партии и коалиции бе! що аз да ти казвам за кого да гласуваш? на ли си много отворен, трябва сам да си избереш! казвам ти само да идеш да гласуваш! щото като не гласуваш ..... а ти вместо да гласуваш, ревеш, че кофти те управляват тия, дето спечелят изборите!

Според Алфата всички требва да сме дементирали и забравили кои и какво са гласували в парламентО последната една година, а?!

Алфа винаги са си харесвали ДБ, ДСБ и сие, но този път дори тяхното рамо няма да им помогне.

Израждане са отроче на КГБ и държава агресор начело с диктатор. Крепи са не тролска активност и електорат от отрепки.

Фбр ли ти шушне или си в лека абстиненция?

Кирчо и кокорчо сами,без структури,без администрация,без общински феодали,сами срещу всички,само с личен авторитет и качества,успяват да убедят хората да гласуват за тях. Успехът им се дължи на знания и почтеност.

Да бе, Да ...

25% за герб 16% за ПП 15% за дпс Туй "проучване" в някоя психиатрия ли е установено?

Колко са платили гербавите чекмеджии за тия 25 %?! Кого лъжете с тия проценти? До преди 2 дена възраждане бяха с 5%, днес са с 11 %, за да не Ви лъсне след още 2 дена циганската манипулация с тая платена стъкмистика!

да обяви тиквата за едноличен победител и да не ходим на избори. Тия социологически платени жрици за пет лева ще убият и децата си.

От ЕС няма да излизаме на този етап, само ще отлепим борда от затъващото евро и ще го вържем към издигащото се злато ... Ще преформатираме ЕС отвътре с помощта на Италия, Унгария, Полша, Чехия, Испания вече се клати, Франция също се клати ... От НАТО не можем да излезем до 2024-та, защото такъв договор са подписали нашите продажници със САЩ, до 24-та нямаме право даже да се обаждаме! ... Но Американските безплатни бази, можем с една година предизвестие да ги разкараме и да ги превърнем в Български бази! ... Ще трябва даже да им платим на Наркоманците за да се разкарат, така е по договор! ... За излизане от НАТО, народа ще реши на Референдум ... Който го е страх от народната мъдрост, да стяга дисагите и да се маха ... Време ни е за ВЪЗРАЖДАНЕ!

Леко с логиката, да не останете само от израждане и комунета и циганета в държавата.

Киро е фърст !! Ако ли не , ще се самонастани

Ама как, бе?! Кирчо така добре се представя?! Защо?! Мафия!

и е толкова обаятелен, усмихнат и вежлив и не лъже! хич!!!

почти са познали! само дето дпс са на втора позиция, възраждане след бсп, дб на кантар, а янев и славчо са при мая, сидеров, марешки и тнт нескопосници!

За наркотици и психотестове дали ще им направят на кандидатите, че в последно време нещата в парламента нещо бяха с привкус на опушени кристали? Кой би се качил в самолет с напушен пилот или би се оставил да го оперира напушен хирург? Но държавата да поверим на наркомани не пречи! После да не ревете като тръгнем да споделяме участта на Украйна или по-лоша!

БОЯРАН ТОНЧЕВА Е ТВЪРДЕ ОПТИМИСИТИЧНА ЗА ЖЕЛАИЩЕ ДА БЪДАТ НАЕБАНИ ОТ МАШИНКИТЕ ! 45% Е ТВЪРДЕ, ТВЪРДЕ ОПТИМИСТИЧНА ПРОГНОЗА ! 30% - МАКС !

ми като не искаш да гласувашш, ще те командват фатмаците! олиото ще стане 8 лв, горивото 4, хляба 3, и ще си щастлив че не си гласувал! дори ще си горд! а дпс9 може и първа политическа сила да стане!

МОЖЕ ДА СИ ВИДЯТ КОЛКО СА БЛЯДОФИЛИТЕ - 11 + 10,2 + 4,4 + 4+ 1,9 + 1,8 = 36,6% , УМНОЖЕНО НА 45% ГЛАСУВАЛИ - 16% ! АМИ ТОЛКОВА СА СИ БИЛИ БЛЯДОФИЛИТЕ ВИНАГИ - 15-16% ! ТОВА Е ТАВАНА РЕАЛНО !

ВСЕКИ ШЕСТИ Е БЛЯДОФИЛ ... АМА ОСТАНАЛИТЕ 5 - НЕ СА !

ако друсаният олигофрен Киро Простото се появи още две пъти в някое телевизионно студио,разликата със сигурност ще стане 20%

Така е, когато Пи Ара ти го измисля Зайо Байо Цицин

няма изборни манипулации с машините разликата герб пъпъ ще е поне 15%

Айде от сега оправдания

колкото и да бутате израждане напред,това си е регионална недоносена русофилска партийка! максимум 5 процента! маргиналите на волен и марешки не са достатъчи за повече!

Имбецилът с мазната коса и мазната усмивка, може да накара маса народ да гласува за когото и да е, за да не дойдат отново на власт Пълна Порнография, че тога наистина ще не си е-бе майката, бащата и всички роднини до девето коляно, барабар с децата и пеленачетата.

Тия сега всички ще се изцвъкат, че утре им спира келепира, до другите избори.

"изключително негативните настроения (78%) към обявената мобилизация в Русия...." Ей такава глупост не съм очаквал ни да прочета, ни да чуя. Кой ги измисля такива тъпизми?

ако булгаристанските овце отидат за гъби, боклуците от дпс може и втори да са

Ще ходим където си искаме отпадък. Кур за гнусната ти майка.

Тва е брат ти бе бастун.

Чудя се просто на това чучело клоунът-митоман с мазната коса и мазната крива усмивка няма ли кой да му размаже лъжливата, самодоволна мутра. То бива арогантност, бива, но неговата е отвъд всякакви граници! Никой не може да консолидира електората на мафиотите от Герб, така както имбецила Кире Потков.

и тук налазили вгъзрожденски тролове. баси простите, но за сметка на това нахални и упорити, същества . . . . . . .

Всеки глас - 8 лева в сметката на рома копейкин.

Питай майка ти койте е направил.ЕДИН Възрожденски Трол.

МОЖЕ ЛИ МОДЕРАТОРЕ, А?

Най-лошото е, че ти не осъзнаваш колко си ограничен от природата!

Измекярите на Киро и троловете му да ми лапат шланга

Пикая ти в гнусната уста. Ти си боклук.

Тихо бе гей

1% = 100000лв След 5 дни ще разберем кой с колко се е бръкнал и коя агенция с колко е захлебила.

Ще гласувам за Възраждане. Сложете + ако и вие сте за И сложете - против!!!!

Гласуваш за възраждане, получаш москвич.

Кво лошо ли е?

Да, но с бензин. Иначе поличаваш ферари но бензин няма.

Проучването показва, че има сигурни 16,5%, които нито разбират какво е станало, нито какво става, радват на видеоклипчета и ще продължават промяната, докато докарат останалите до просешка тояга.

Какво е станало?

Браво! Та ти си точно от тея 16.5%, още ли не осъзнаваш!

Кажи де. Ти нали си го осъзнал. Какво е станало? Нещо било станало. Не съм го осъзнавал. Ама не ми казваш какво е.

Помияра Киро и Асен педала изтекоха в канала

Изтъркано е, ама всеки народ си заслужава управниците...

Ако резултатите в неделя са различават от публикуваните сега, ще си признае ли фирмата колко пари е взела,за да ги публикува и ще продължили да манипулира ....?

Че защо с нахалния простак да стават и те простаци? Просто не са простаци и нямат място до простак.

СТИГА С ТЕЗИ ПЛАТЕНИ ПРОГНОЗИ!!

Според алфата, ганьо си сака мутрьо еврочекмеджетов. Ганьо си сака да го млатат с бухалката, да му го набиват с 200, да го наричат тулуп, мисирка... Маголията е проЗта и ганьо е проЗт, затова се разбират и так дале...

Дир си личи на коя партия са...

Пак не си разбрал. Народа нарежда листата а дир го отразява. И какво ако размени местата на ПП и ГЕРБ? Да не би ПП да спечелят? Просто ПП отива бавно но сигурно в градската канализация. Отича се демек.