"Алфа рисърч": Паритет между ПП-ДБ и ГЕРБ, само 5% от българите подкрепят коалиция между тях

Общо 5 партии влизат в следващия парламент, сред тях ДПС, "Възраждане" и БСП, около бариерата са БВ, Левицата и ИТН

Обратно в новината

Коментари - "Алфа рисърч": Паритет между ПП-ДБ и ГЕРБ, само 5% от българите подкрепят коалиция между тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

Резултатите нямат значение. Инженерите от Козяк вече са сглобили правителството.

Ще бутнеме съветския паметнйик

Няма значение кой как и дали гласува. Важно е кой брои бюлетините. Така че няма смисъл да се хабим. То вече се знае.

Паритет - ново значение в днешната политическа ситуация в България. Пари - тет , демек пари на глава и най-много глави ще имат ГЕРБ ( старите хиени) и ПП/ДБ (новите хиени) . За останлите партийки ще има каквото остане!

Толкова ви е акъла от Козяк. Бутнете паметника и сложете на негово място паметник на младия козяшки транджендър.

Вън и двете дебилски формирувания ВЪН ВЪН ВЪН да се махат

с HIMAS ракети ли , това е идея?!

Булгаристанецо, Мустафата рече зе медала и отсече. Готви се за мобилизация и могилизация, мизерия и храни от хлебарки. Слава Кокаине.

Сложили са на тезгяха бълргарската енергетика! Скоро ще и теглят ножа. Вие се карайте кой крив, кои прав - догодина по това време ще плащате ток на тройни цени. Ще сме в пъти по-бедни и по-наведени. В тоя антибългарски парламент няма нито една партия, която да защитава интересите на България!

Източните партии отиват в забвение! Това е показател за конфликта в Украйна!

Както и да е, "партиите на войната" печелят. Силно се надявам България да не стане следващата Украйна...

Алфа рисърч май са лизали парапета :)

Е може ли Борисов, който е за затвора да е втори?

Проучването не е истинско проучване! Защото народа вече уволни ПП+ДБ! КАКВА Е ТАЗИ ПОБЕДА - ПО ЗАПОВЕД НА ХЕРА? Ай сиктир бе! Братя българи не ходете изобщо до урните! Днес само така ще си спасим държавата - БЕЗ ПАРЛАМЕНТ И БЕЗ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО!

Да живее САЩ и ЕС, само с тях сме свободни.

Герб и Дпс са впрегнали целия държавен ресурс, да не забравяме че кметовете още са на мутрата, приготвят се да управляват заедно.

Кажи на руските си господари че тия простотии не минават.

Само ако си ял пица с кристали можеш да гласуваш за ПП и ДБ!

Преди гласуване , трябва да се въведе задължително избирателя да може да реши две задачи от трети клас по математика вярно ! Тогава Възраждане ще са с 0.5% а ГЕРБ ще паднат на 7-8%.

Явно бъркаш ГЕРБ/ДПС чрез креатурата си ИТН с народа.

не стане само да не познаете.. както последните 3-4 пъти... :)

ПП и ДБ ще унищожат ТЕЦ-овете и НЕК. Ще ни хранят са насекоми. Искат и във война да ни вкарат - с Русия и Македония. Ядем боклуците на Европа на тройни цени. и за всичко това според тях е ... заради Руският паметник ! :)

Народът е с ПП+ДБ и те ще управляват.

Кой народ уволни ПП и Дб че не се сещам, ама знам 2020 кака народа уволни Борисофф.

ОТ ГЕРП АКО СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ. ГЕРБ смята да облага и пенсиите с данък Депутатът от ГЕРБ, който е и член на парламентарната комисия по бюджет и финанси Борис Грозданов предложи пенсиите също да бъдат обложени с данък, когато им падне таванът. https://www.flagman.bg/article/38252

ПП и ДБ ще вземат около 100% от гласовете, ГЕРБ ще имат отрицателен вот - минус два, три процента, Костадинов ще вземе малко под ПП и ДБ - около 75% и ще стане премиер на Сърбия, Левиците ще съберат 1% и ще си разделят субсидията, Янев ще стане президентска партия и ще състави отделен парламент в самото президентство, като ще е премиер на сградата на Ради. В Народното събрание ще са само от ПП и ДБ, като по тази причина Козяк ще се премести на жълтите павета в свободните стаи на НС. Всички от ПП и ДБ ще станат колективен Премиер, за да не дрънка Кирчо глупости сам. Първият закон на НС ще бъде за цената на яйцата, предвид наближаващите Великденски празници.

Че цената на тока скочи при вашата промяна.

Шило

То, следвайки тази логика, ПП така ще се куролират, че няма и да влязат. Щото, ако и избирателите са като лидера си Петков, работата е трагична

Ха-ха това са чисти пропагандни глупости.

Това е изследване измежду 500те хиляди еничари, които са на хранилка в НПОтата на ицето, спонсорирани от америка за България... няма кой друг идиот да гласува за същите предатели, от последните 2 години ни докараха дотук!!!!!!! Само 2 гласа не им стигнаха да си приемат и вкарания от тях закон деца да съдят родителите си, както и да вкарат джендърите и ЛГБТ образованието в училището при децата ни!!!!!!!!!!!!!! Не може да ме убедите,че толквоа много българи са толкова прости и недалновидни, за да видят че ПП+ДБ=парщане на българи във войната, прокарване на истанбулската конвенция, бъболечкиет в храната и вси1ки други евро-гейски извращения, които господарите на ПП и ДБ ни готвят да ни наложат, ако такива като тях дойдат на власт!!!!!! МИСЛЕТЕ дори вие, коти сте на тяхната хранилка,защото и вие имате деца и семейства!!!!!!!!!!!!!

Само ако си готвил суджуци с асфалт, ставаш за ГЕП!

Спонсора ни Ковачки го подгони Кьовеши и сега няма кой да гласува за нас.

Ко речи баби???

а да прочете едно Изречение на Български? Щото автобустите с изборни туристи дори не могат да четат на Български, но идват да решават съдбата на България. Но това не е пробем и не ви пречи. Явно Възраждане ви пречи повече.

КОй нормален ще гласува за ПП+ДБ

Козяк съвсем са фалшифицирали резултатите. Няма наин ПП/ДБ да имат 25%. Няма.!

Когато същите тия НПО та скачаха по площадите срещу герб-тогава бяха добрички:))) Пък сега били лоши:))

Всеки, който е срещу крадлива и фашистка путиноидна рассия.

Абсурд тия пропадняци ппдб да са първи! Не може да бъде тва!

"- Впечатли ме един ваш пост във Фейсбук, че не може да слушате повече глупави анализи от социолози. Какво е вашето обяснение на следния феномен. Агенция „Екзакта“ дава преднина на ГЕРБ пред ПП с 11 процента. Пет дни след това „Тренд“ стопява разликата на 1 процент, но към ПП прибавя и ДБ. И още два дни по-късно „Галъп“ вече избутва ПП-ДБ отгоре с 1 процент над ГЕРБ-СДС. Като правят уговорката, че коалицията ПП-ДБ още не е разпознаваема. Възможно ли е да се стопи разлика от 11 на сто за седем дни? - Ще кажа няколко неща. По принцип те правят механично събиране ПП плюс ДБ. Не е нужно да правиш механично събиране, нужно е да направиш изследване, подчертавам думата изследване, което да даде ефекта от събирането - дали е точно така. Механичното събиране на мен ми създава убеждението, че имаме картел, в който едните дават процент отгоре, другите - процент отдолу. Може би оправдавайки се, че видите ли, те се грижат за мотивацията на избирателите да излязат да гласуват, защото ако кажат, че някой печели, нещата ще са ясни. Та може би така си оправдават играта. Вторият вариант на обяснение е, че резултатът зависи от това кой плаща. И третият вариант е, че за да не сбъркат, правят едни такива варианти, за да кажат - ами то тогава към момента ситуацията беше такава, а пък на изборите е друга. Има и четвърти вариант на обяснение - че крайният резултат е известен. Аз не вярвам на социологическите резултати в предизборния период. През последните години авторитетът им рязко падна. Препоръчвам на тези колеги да се оберат в изследванията или да представят реални изследвания, базирани на съвременни методи. - Спомням си, че преди години пак след някакви допитвания Иван Костов нарече социолозите „врачки“, а Георги Първанов ги посъветва да си съберат дипломите и да ги изгорят на клада... - Второто е по-добра препоръка, защото някои врачки познават..." Из "Проф. Антоанета Христова, политически психолог, пред Труд News: Нямам доверие в предизборните социологии"

Много ти се ще, нали?! Нормалните хора да не отидат да гласуват, за да може баницата да се разделя само от платени ултраси и тролове като теб. Но за едно си прав - крайно време е да си върнем държавата. И то от такива като теб и тези, които чакаш да ти платят. И ще си я върнем като започнем да гласуваме. И това е най-големия ти страх! Хората да започнат да гласуват. Защото тогава твоят глас няма да струва, колкото и бюлетината, на която си го надраскала. Най-вероятно "предпочиташ" да гласуваш с хартия, защото те е страх от машините. Не ги разбираш.

Много им се ще избирателната активност да е 39%. Но ще е поне 60%

Те за тва ги оцветяват в жълто на графиките (по алюзия с жълтите книжки). 20% им е таванът.

Ще видим. На шествията в подкрепа на Украйна сме хиляди. А вашият черен варненски вгъзрожденец ви събира по стотина мангала на коня.

ПП+ДБ ЩЕ ИМАТ ПРАВИТЕЛСТВО И ЛЕНА ЩЕ Е ПРЕМИЕР!

Нали? Затова Даниел Лорер е направил Фирма 'насекомо'. Но както казваш -глупости са. Хайде, иди се ваксинирай, слагаи маската и се крии в мазето от вируси. Кретен

Кор за баце, два за курни, рязаните, копейките

Стига повтаря мантрата на купувачите на гласове. Като убеждаваш хората да не гласуват купения вот придобива по-голяма тежест.

Ако можеха да смъкнат процентите на БСП и Възраждане до под 4% ....!!! И да надуват тези на ДеБи, ПП,ГЕРБ! Алфа росърч не са безпристрастни,само чуйте тази жена която им е собственик... ...неприкрито Пристрастие !

Да речем че ДА. Избирателите на ДПС са просто неуки , но са работливи хора. Тези на Възраждане са природно тъпи освен че са и неуки , а на всичкото отгоре за накъдърни и мързеливи !