”Алфа рисърч”: ГЕРБ ще има между 105 и 110 депутати

Подкрепата за ГЕРБ по-малко от месец преди изборите расте до 36,2%. Това обаче би им осигурило само 105-110 депутати и няма да имат мнозинство в парламента.

Обратно в новината

Коментари - ”Алфа рисърч”: ГЕРБ ще има между 105 и 110 депутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Социолозите колкото и проценти да слагат отгоре, ГЕРБ една година след изборите ще рухне като БСП и то прогонена от собствения си народ с камъни! За съжаление всичко отново ще се повтори!

Бяха над 121 и то без РФ щяха да управляват - тях ги пращаха при БСП , защото не искат Борисов за Премиер , после станаха 121 !След това отстъпиха, че и с 110-115 ще се управляват!Сега очакват , 105 - 110!???Чакайте сега , а с 85 как изглежда положението?

Единствено ГЕРБ е подкрепян от САЩ и големите в ЕС да получи властта! Едва ли някой друг я иска! Запада ни е превърнал в беззащитна колония з разграбване! У нас никакви пазарни правила не съществуват, вече! Налагат ни се ужасяващо неизгодни договори на Западни фирми с невиждани по света монополни цени на записаното в тях! Трябва да сме в пълна зависимост от политическите и икономически интереси, на всеки наш западен съюзник и партньор и не само(Турция, Израел). Това обяснява скатаването на БСП и други партии, бягащи от властта, борещи се само за по-висока субсидия за политическа дейност! ГЕРБ е състав, на който хич не му пука за българският народ, освен за групата му активисти - единомишленици, които гледат само личният си интерес. За да получават силна задгранична подкрепа, ГЕРБ изпълняват безпрекословно всякакви Западни политики и желания, без да се интересуват за последствията върху държавата и народът ни! Пълен тапигьозлък!

хора, правете, струвайте, дайте на герб 121 места минимум.че иначе пак няма да можем да се движим свободно в софия от протести...а това ми е по важно.

След оставката на кабинета Орешарски единствено при президента Росен Плевнелиев има ръст в одобрението на дейността му - от 25 на 28%. ????????????????????????????????? Това не е социология, а обикновенна проституция.

Това няма никакво значение... след като народа получи 0% на изборите.

да не би МИРА РАДЕВА ДА Е ДАЛА ОТНОВО ПРОЦЕНТИ ЗА ПАРИ!!! ТЕЗИ МЕНДИЛИ ОТ ГЕРБ НЯМАТ СРАМ. ПРОТИВНИ МИЛИЦИОНЕРИ.

БОЖЕ,БОЖЕ......

Аз съм на мнение, че е време да се обърнем към Русия. Коя партия има такава програма.....ПП АТАКА. Значи за нея ще гласувам.

Не съм учуден. Националните предатели на България са от 600 години на мода. През това време са ни управлявали 41 султани, 3-4 царе и един куп ген секретари - предимно от Русия.

Алфа телевизията на истината.

Apollony

Колкото и да не ви се иска и да цъкате минуси, единствената в момента алтернатива е АТАКА.

Върхът на националното предателство!

Разни социологически фирми пускат разни измислени от тях проценти срещу заплащане. Истината е, че Борисов, острието му Цветанов с помощта на служебното Правителство ще си осигурят 239 депутата. Победата на Герб е отдавна е ясна,

... Големанов - ряпа да яде пред ББ!!!

Аз съм сигурна ,че ще имат 100% герберите.240 депитати.Другите да духат супата.

Послушните продажници от алфа рисърч (собственост на цветелинка - майката на народа) бързат с облъчването ! Леко с броят на депутатите - това данни с ДДС ли са ? Няма и 100 да има този лъжец и лицемер !

Ще има ТРЪНЦИ! И на най-големия тъпанар му стана ясно що за стока са!

Не мразя БСП, но тия просто разсипаха държавата.

Не мразя ГЕРБ, но единствено те може да оправят страната.

Мони ако наистина вярваш ,че герб ще ОПРАВЯТ страна....значи си блажен човек!Завиждам ти искрено.

Е та то, от сега е ясно на всички. Ако ГЕРБ няма мин. 121 депутата, това показва, че изборите са манипулирани и при следващите (ако дУпетатите на са 121) ще е така .... и така до края на света. Лек ден.

и Омега рисърч да не бързат с резултатите. Я имат толкова гробароидите, я нямат. Да не подклаждат настроенията с провокативни прогнози месец по-рано

Най-голямата опасност за демокрацията и страната, като цяло, ако след изборите управлява турска коалиция ГЕРБ-ДПС!

боли ме фара колко депутати ще има тиквата

Само се чудя как след последната година унищожение може да има и по един човек гласувал за дпс бсп атака

Не виждам ,нищо апокалиптично да се е случило последната година, с изключение воплите на Тиквата.

А ако не вземе кво? ББ ли ще се обеси или "Алфа рисърч" ще фалира?

Какво Народно събрание То ще бъде нелегитимно в момента от който за депутат в него влезе човек с ефективна присъда

Ако възрастните хора с разум си разровят паметта и си припомнят гадостта на ДС , ЦК и БКП бсп ще стане осма политическа сила !

А гейберастите са доносници и служители на ДС.

Кога социолозите са познали ? И те са " ЕКСПЕРТИ "

Ха,видя се дудука Бареков колко чини без парите на Ц.Василев и Пеевски!Психо! Спасението е в мнозинство,иначе майка плаче за България....Затова всички на урните!

Хайде сега нема да се препираме за някакви си 10-тина дупедатски места. Къде 100 там 110. там и 121 - дупедати. Гласувай те бе гагаузи не поръбени!

липсваше ми хумора от банкя, света се готви за трета световна а нашия за местото си се притеснява.

Ясно, очертава се девета поредна победа на ГЕРБ над Червените Боклуци...... :-) :-) :-)

Браво,сега ще си щастлив чалгар сред себеподобни

И 129-а побета да имате, все ще сте си същите идиоти. И такива ще си отидете от тоя свят. Колкото по-бързо - толкова по-добре най-вече за вас. И без това не осъзнавате това вашето живот ли е - някаква мутра да ви обижда, плюе, мачка, да ви подхвърля трошички, а вие да се хилите. И да се радвате, че и на другите е същото. Гласувайте си и след това мрете, кретени!

...обърках! Нали до преди два дни най-влиятелният политик бе полузаспалата Фандъкова ?! На второ място пак бе ,,социалният,, Първанов с няколко млн. в КТБ и къщи и апартаменти също за млн.!!

Като ви чета само Комундета и Герб са ви в главите. Или или. Хайде излезте от тоя капан, крайно време е! Това е отживелица. Едните срещу другите и какво от това. Едно и също вече много години.

Между ГЕРБ, БСП, ДПС, ББЦ и всички останали кръвопийци, аз избрах Терминал 2. От мен вече няма какво да откраднат!

Има,има.Откраднаха ти Родината.От тез айдуци спасение няма.

Прав си, откраднаха ми родината, приятелите и родителите, но живея по-спокойно за децата си, ако е казал господ!

Не 110, дайте му на тоя ненормалник 230 депутата, като при ТЖ, 98 процента гласуващи за него, дайте му, на простият човек, а после му гледайте сеира...

Борисов е единственият премиер, който проведе национално-отговорна политика. Просто няма място за сравнение с останалите крадци, които ни управляваха.

Идиотизмът ти е вселенски,демек безграничен.

"няма място за сравнение с останалите крадци..." мхм ...

Жалко, друго са си 121 депутата. Но аз вярвам че ще стане.

мда......

Мне.Аргумент-не може да имам толкова (брой) тъпи сънародници

Твоя анализ е нещо наистина логично и правдиво. Ще гласувам за генерал Бойко Борисов и ГЕРБ с ясното съзнание,че това е полезна за България и близките ни там

Не го прави, още повече, ако живееш в чужбина. На нас, които сме тук в България няма да ни е добре.

това, което имаме като Цветанов да хваща това, което имаме като мотика и да ходи да копа на село

Еееее , е па ако има в главата си толкова мозък, колкото ТВОЯТ, нека иде да копа. Ама надали. Човекът е ЕРОДИТ ако разбираш, какво искам да ти кажа.

кви гербести дупетати , кви пет лива , само двама ши са цвъко и тиквуна , да има шоу у парламенту

ГЕРБ са опасни за Родината ни и за нашият интелект ! Съществуването на ГЕРБ , е силен израз на Мазохизма на моят Български Народ ! Найстина Жалко !

От комунистите по-опасни няма и много жалко ,че има още ненормалници който ги подкрепят. Колкото до интелекта незнам дали го има, защото 40 г неможахме да свържем един път от т.А до т.Б. И когато това се случи интелигентните и умните дебатираха дълго дали това е нужно във време когато найстина умните и интелигентните си освояват парите от Европа и пътишата им и държавите им са на светлинни години пред България...

big_uncle@dir.bg

Напълно си прав - че то цялата ръководство на Герб е от комунисти, не се прави че не знаеш! А Тиквата и партийна книжка си има!

Позволявам ти да си тананикаш "О соле мио" пред портрета на Мутрич, три пъти на ден!

Антиборисовият/ГЕРБ/ фронт е абсолютно изнемощял отвсякъде.Тролчетата и опорноточковците са в колабс.Единствената им мозъчна гънка се е изличила.Разните там наизустени лавчета-пожарникар,тиква,буда,бесепар са много,много неефективни и въобще не ловят декиш вече,дори когато достигат до техните хора.Интелегентните хора,гласуващи за ГЕРБ ги приемат с презрение и отврата.Защото ние много добре знаем и реално оценяваме/ с плюсове и минуси/ личността и управленеца БОРИСОВ-доктор на науките,преподавател в школата Симеоново,на всички постове награждаван и оценяван положително.Та нима Т.Живков и Саскуборготски са били олигофрени,за да си поверят охраната на живота си ИМЕННО НА БОРИСОВ.Само безмозъчен не би разбрал, че такова доверие и авторитет се постига САМО С КАЧЕСТВА,УМЕНИЯ,ОТГОВОРНОСТ,РАБОТА И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.Натакава личност и аз се доверявам и ще гласувам за БОРИСОВ И ГЕРБ.

Додич, като ти гледам правописа, не ти прилича да оплакваш мозъчните гънки на тези, които все пак имат такива!

вижте минусите-тоест несъгласията с вашето мнение ТИКВИ прости....

Ако случайно някой не е виждал олигофрен, нека погледне снимката!

Погледни се в огледалото.

Комунистите от ГРОБ си прехфърлиха процентите на АТАКА към тях.Общувам с много хора,всички са за АТАКА.Не симпатизирам на никой!

ако хората имат наистина памет и мислят за бъдещето на децата си, комунягите на жида сергеи ,мая галева и мишо алкохолика няма да има и 10 депутати. питам се с какво оръжие действа вожда им доган върху паметта на хората, та пренебрегват цялата му "дейност". ЗАЩОТО ПРИ НЕГО СЕ ПОЛУЧАВА КАТО В ОНАЯ ПРИКАЗКА ЗА ПОПА: "НЕ МЕ ГЛЕДАЙ, ЧАДО КАКВО ПРАВЯ - СЛУШАЙ МЕ КАКВО ГОВОРЯ"

Tani4ka69

Какво предлагаш? Да гласуваме за кой.Без да увърташ предлагай......за Болен?Или пък за Тиквата и Фидосова.......или за Бареков и Пеевски.....

ако хората имат наистина памет и мислят за бъдещето на децата си, герб няма да има и 10 депутати. питам се с какво оръжие действа вожда им върху паметта на хората, та пренебрегват цялата му "дейност". ЗАЩОТО ПРИ НЕГО СЕ ПОЛУЧАВА КАТО В ОНАЯ ПРИКАЗКА ЗА ПОПА: "НЕ МЕ ГЛЕДАЙ, ЧАДО КАКВО ПРАВЯ - СЛУШАЙ МЕ КАКВО ГОВОРЯ"

Досега ГЕРБ не е имал 121 места, но този път може да е различно. Достатъчно е да отпадне Цензурата, чието влияние и пари намаляват. Но националната цел е унищожаването на антибългарската БСП. Сега е подходящият момент.

+10!!!

Извинявай за + даден ти от мен . Минус е .

И как ще стане тая работа бе копле. Те герб освен да слугуват на парите и глобалния американски империализъм нещо друго знаят ли? Идеология имат ли? Някакъм морал да имат?

КОПЕЛЕ,ЩЕ СТАНЕ ТАЯ РАБОТА ЩОТО ТИ СИ В ЗАТЪМНЕНИЕ СОЦ И ТУРКИШ

big_uncle@dir.bg

О, имат си идеология, и още как - не знаеш ли? "Чуждото е общо, общото е мое, а моето не си го давам"! Е, не е патент на Герб, но тези момчета са направо факири на тази тема...

другари,внимавайте като изчислявате КВАДРАТУРАТА на КРЪГА!!то пак добре,че #22.

Да се формира силно дясно правителство начело с ГЕРБ и РБ и да се прекратят мьките на 100 годишната старица БСП,прекарваща последните си мигове на командно дишане........ :-) :-) :-)

Пич, това си е класически оксиморон - "силно правителство начело с ГЕРБ" - е те такова животно на тоа свет нема!