"Алфа рисърч": Без развръзка до края, пет партии в НС, ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС, "Възраждане" и БСП

15% от избирателите не са взели решение за кого ще гласуват. Правителство и премиер ще продължат да бъдат в рубриката "търси се", обобщи Боряна Димитрова

Обратно в новината

Коментари - "Алфа рисърч": Без развръзка до края, пет партии в НС, ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС, "Възраждане" и БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възраждане, защото са лайна ли са ги сложили в кафяв цвят?

Айде, , шарлатаните пак хакнаха дира! Прав беше Президента, и тая шарлатания ще преживеем!

Ще подкрепя коалицията на войната и гей идеологията ППДБГБТ+.

Тези избори са най лесните или си за крадливата мутра чекмеджан барселонски или си против,има само две варианта или с герб и ДПС или всички останали

И да не мислите че тези графики са насочване на мнение

Единственият правилен избор е Възраждане.

За да гласуваш за ПП Тата трябва да си педераст или лесбийка. Не че има нещо лошо, това е нормално за тях.

А да гласуваш за боклука Тикварий и тайфа означава, че си пълен педераст!

почти тъй ще е! само сменете местата на просто киро и дпс, и на купейкин и курнелия и ще е точно тъй!

Прогнозите за второ, дори трето място на ПП, са силно преувеличени. ПП се провали, донесе омраза, беззаконие, непосилно скъп живот, несигурност, стагнация. Разврат и корупция. Искаме ли пак от същото?

За предпочитане е пред терорът на Герб, кралете на кражбите,далаверите и корупцията! От това ли отново да искаме? Не мерси!

Киро парапета, Лена общата, Кокорчо лъжеца...са карикатури и политически трупове. Хората с в потрес и погнуса от тях. Жсобено след видеото с парапета. В България няма журналистика, щом вълчи пред този позор на ПП,ДБ. Виж, селската кифла Лора и дабрави за всякаква журналистика. Да не говорим за Цънцънцънцарова , Боже какво име, кокво дупе, кокво синьо костюмче!

Защо ти бичат само минуси бе педераст?

Чудя се на наивниците, които кълват на коалицията на подмяната. Тези изобщо не са партия, а котерия от интересчии и нагаждачи, натискащи се да се отъркат о "лидерите" им. А пък тъй наречените им "лидери" са просто low-level служители на американското посолство. Нямат нищо общо с България и не им пука за българите. Единственото оправдание за избирателите е, че всъщност нямат особен избор.

Може ПП да не са стока и най подходящите, но не са и,като хайдушката хунта Гроб! А да не би Тиквата и неговите марионетки да не бяха зависими от Американското посолство! Бойко е кукла на конци, марионетка, пазена от американците, защото знаят много за неговите кражби, рекети и далавери! Тиквата е марионетка,чиито канапчета се дърпат от Ул.Козяк №16! Той е вредна твар, а Герб е най голямото нещастие за България! Всеки друг, но не и Герб!

Бойко двойко,кой ли ще гласува за него

Мнозинството от избирателите. Но не за друго, а защото коалицията на Подмяната отвращава всеки мислещ и поне малко интелигентен човек. А пък изборът е доста ограничен ....

"Алфа рисърч" = узаконен обществен манипулатор за слабоверни и наивни индивиди! Няма нормален,средно грамотен и трезво мислещ човек, който да вярва на манипулативните внушения на тази герберастка институция, създадена с основна цел-манипулиране на общественото мнение с натрапчиви и нагли, платени публикации в медиите!

В неделя вечер сравни резултатите със сега написаното. Едва ли някъде ще има повече от 3% разлика. Което е допустимо.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,господин Павлов, толкова несъществена ли ви се вижда разликата от 3%? При средна активност на гласуване на гласоподавателите от 2.5-3 милиона души, тези 3% варират от 75000 до 90000 гласа. Това са гласове на един сравнително голям град в България! Това са гласове, които се равняват по своята същност на онези чувалчета с манипулираните герберски бюлетини, които ни натресоха управлението и терора на Хунтата Герб! Това са гласове,които се сравняват и с Костинбродска афера! Не пренебрегвайте внушения на фалшивите статистически измамници! Те са подплатени с добро заплащане, откраднати от българския народ парични средства, а другото име на тези крадени пари е корупция!

Май проблемът на герберастите не се оказаха "машинките", а?

София не иска Бойко Борисов,София не иска ГЕРБ.Ще видите процентите в неделя

Как да не са магьосници? Откак злите сили инсталираха и активираха клетката с Киро, Асен, Лорел и Спеца - изборите станаха безмислени; - държавата стана безмислена; - никой на никого не вярва. Рядко тежък удар.

Омагьосаното царство Добрите и почтени сили срещу силите на злото Starring: Кирил Петков.................... Добър и почтен главен магьосник Асен Василев.................... Още един добър и почтен магьосник Лена Бориславова................ Добра и почтена магьосница в Епизод 1, За Епизод 2 не се знае Копнелия Нинова................. Социална магьосница Иван Гешев ..................... Зъл магьосник Бойко Борисов ..................Още по-зъл магьосник Със специалното участие на Слави Трифонов в ролята на Шантавия магьосник, който провежда референдум дали Омагьосаното царство да стане Омагьосано кралство

Киро и татко му, Христо Бойкикев, генерал Атанасов и плеяда около тях никога не са ползвали облагите на тоталитаризма.

Никога не казвай "никога" за тези номенклатурни кадри на БКП.

Боко Тиквата изкарал цял живот под крилото на партията-кърмилница, баща му - милиционер, Цецка Цачева, Тлъстото Лиле, Цвъки Пъпеша, Чехлю Плювналиев и плеяда други видни герберасти около тях - също. Само че за разлика от Боко, Киро никога не е бил комунист.

Забелязахте ли такава дребна подробност като изключително българските имена на ”социологическите агенции” като ”Фейк-Маркет Лъже-линкс”, ”Халва Рисърч” и прочие?? Нищо не забелязахте. А забелязахте ли, че 2/3 от избирателите не ходят на избори защото глутниците наречени ”партии” нищо не са забелязали. И 50 души да идат да гласуват за тях пак ще се фукат с ”народното доверие”. Затова който иде да гласува, поне да даде гласа си за неомазани в говната като ”Възраждане” и ”Български възход”. Докато се ”изучат” и омажат ще има известно проветрение. Нищо не забелязахте. За какво ви са и медии и телевизии като и те лъжат и ви баламосват като предните? ИЗВОД: Няма ли ред и камшик в кошарата, добитъкът пощръклява.

Точно пък вГъзраждане ли спомена - които са едно голямо руско гавно? Който и да е от другите става, а не някакви представители на вражеска държава. Ще висят на стълбовете тия за национално предателство. Ако се въведат закони, каквито има в Русия, точно тия ще ходят в Белене доживот.

БСП - директен наследник на БКП, а Възраждане - Руска партия в Българския парламент, дирекнто финансирана от Москва!

За тези не знам, но коалицията на Подмяната е на къса каишка при американския посланик ;)

Някакви купуват вота в махалата

Най важно е ДПС да има 40 депутати

Гласувайте против войнолюбците на Боко Тиквата и ДБ! Мечката играе на портата!

Гласувайте за Възраждане да потънем при кораба Москва.

хартиената коалиция трябва да бъде унищожена иначе ще продължи да ограбва и краде безмилостно.

Възраждане ще бъде съдена и обявена извън закона

Изненаа-адаааааа!!!

Дори с 40% ПП-ДБ пак ще се женят за „стари моми” в Парламата под задника на същия кум отсреща. За истинска промяна им трябват 50%++. И ОТКЪДЕ освен от негласуващите и невЕрващи на честни сини очи? Париха се вече от голи обещания за „800 дни”. Сега ще повярват, може би, на НЕЩО ПО-СИЛНО – което ще им даде ИНСТРУМЕНТИ ЗА БЪРЗО МЕТЕНЕ НА БОКЛУК от прокурорски, министерски, депутатски, съдийски, милиционерски и БНР-БНТ кабинети и за КОРЕКЦИЯ НА ПРОБИТИ ЗАКОНИ , през които после ще избегат ТИКВАТА, КОРНЕЛА, ДОГАН и всичко крало и лапало чрез властта 33 години, т.е. ПРАВА на отзоваване, свикване на референдуми НЕ с 400 000 подписа за 3 месеца, с 200 000 за 6 месеца БЕЗ кворум за валдиност, БЕЗ забранени въпроси и т.п. ТОВА ще им даде 50++ и ще гарантира ИСТИНСКА ПРОМЯНА: http://directdemocracy21c.eu/wp-content/uploads/2020/02/02flayer-A5-01-la.jpg ДОПЪЛНИ!

Дори с 40% ПП-ДБ пак ще се женят за „стари моми” в Парламата под задника на същия кум отсреща. За истинска промяна им трябват 50%++. И ОТКЪДЕ освен от негласуващите и невЕрващи на честни сини очи? Париха се вече от голи обещания за „800 дни”. Сега ще повярват, може би, на НЕЩО ПО-СИЛНО – което ще им даде ИНСТРУМЕНТИ ЗА БЪРЗО МЕТЕНЕ НА БОКЛУК от прокурорски, министерски, депутатски, съдийски, милиционерски и БНР-БНР кабинети и за КОРЕКЦИЯ НА ПРОБИТИ ЗАКОНИ , през които после ще избегат ТИКВАТА, КОРНЕЛА, ДОГАН и всичко крало и лапало чрез властта 33 години, т.е. ПРАВА на отзоваване, свикване на референдуми НЕ с 400 000 подписа за 3 месеца, с 200 000 за 6 месеца БЕЗ кворум за валдиност, БЕЗ забранени въпроси и т.п. ТОВА ще им даде 50++ и ще гарантира ИСТИНСКА ПРОМЯНА: http://directdemocracy21c.eu/wp-content/uploads/2020/02/02flayer-A5-01-la.jpg

"Промяната" показа каква промяна е. Бяха на власт и гребаха счерпака не с голямата лъжица. Освен това Киро се държа като диктатор и не слуша гражданите, какво искат. Ще видят 50% в неделята след Връбница.

Все още има подчинени на Герб агенции които им дават преднина, защото знаят, че 4% от гласуващите се влиаят от тези тъпотии и гласуват са победителя от социологическите проучвания..

Предлагам за стадото(тези категорично не гласуващи) в Народното събрание да бъдат докарани овце или телета. Така хем ще имат представител от техните, хем другите няма да ядат чужда баница. Справедливо е, защо само човеците да са привилегировани? Така и народът няма да завижда на депутатите, а и по улицата като ги срещнеш , ще ги подушиш.

Предлагам всичките глупаци, които сте гласували в последните 30 години за едни и същи доказани мошеници, да бъдете изкарани да носите отговорност за това докъде избраниците ви докараха държавата.

Ако не си участвал в гласуването, нямаш право на мнение. Чаршафите с партии, наречени бюлетина, дават преголям избор. Инак теле или овца!

Платените писачи на Русия могат да пропуснат. Поста е за мислещи хора. 75% от партиите са фракции, наследници или представители на бившата БКП. 1. БСП - директен наследник на БКП 2. ГЕРБ - Бойко Борисов е завършил академията на Държавна сигурност, бившата му жена е дъщеря на директор от ДС, беше и охрана на Тодор Живков 3. ДПС - Ахмет Доган и Карадайъ са агенти на ДС, Пеевски замести Илия Павлов от Мултигруп и контролира съдебната система 4. Възраждане - Руска партия в Българския парламент, дирекнто финансирана от Москва Мая Манолова, Стефан Янев са комунсти Това са партиите и хората които управляват вече над 30 години а комунистическия период над 80 години. Това са партиите и хората които сринаха държавната ситема за да окрадат активите на България след 1989г. Превърнаха корупцият и търговиятя с влияне начин на живот и начин на управление на държавата. Вследствие на техните политики, България е най-корумпираната, най-крадената, най-изостаналата икономически, най-бедната и народа най=беден в Европа. И продължават да крадат. И българите продължават да ги избират със 75%. Ако правиш едно и също нещо, ще получиш един и същи резултат. А и по-лошо ще става. Помислете искате ли сегашния живот в България, искате ли го за вашите деца. 3 милиона българи са избягали от страната. До кога!? Избора който трябва да направите е ясен: Избирате между свободата, демокрацията, човешките права и правото да определяш съдбата си и руската варварщина, тиранията, принизяване на човека и налагане маниите на диктатора. Мисли!

До първото изречение спрях. На Ицето Иванов коя е майка му, бе? Ами Бойко от къде е тръгнал?

Спамер, ти сам показваш, кой е платен!

Защо не пишеш за Бойкикев, Мирчев, Панев, великия милионер Рашков, мъчител на Ев.Михайлов, за Киро, Асен, Лорер, адвокатски кантори и пр. приятелчета?

На показаните графики, 100% са производни на комунистическата партия от съветската епоха.

Не спомена нищо за Бойкикев, за бащата на Киро измамника, за генерал Атанасов, Абе доста не спомена.

На тези избори има 2 алтернативи. 1. Прозападни партии, които в конкретната ситуация ще ни въвлекат по-стабилно в конфликта и просто ще разчитаме войната да не се разшири. Няма смисъл да мислим за икономика, ако има война все пак /ПП-ДБ, ГЕРБ, ДПС, Български възход/ 2. Партии, които са за неутралитет, но са обвинявани, че прокарват руски интереси /Възраждане и левицата/. БСП ги оставям, защото те едно говорят, а друго вършат и не са достатъчно категорични по отношение Украйна. Така че, скъпи съграждани, вие решавате! Всичко друго сега е на втори план. Мирът е на първи!

Как уж прокарват руски интереси? Кое му е ужто? Виждаме им знамената на митингите, четем написаното от тях на форуми. Не можело да се вее чуждо знаме над отечеството, а паметника на окопационната съветска армия със зъби и нокто го бранеха. Айде лицелери....

Кой всъщност е Костадин? Костадин е обикновен политически натегач .Има няколко години стаж като бакшиш.После влиза във ВМРО като момче за всичко .Герб го назначават за директор на музея в Добрич по молба на Каракачанов докато са в коалиция.В музея още го споменават заедно с родата му.Схеми с имоти липси от склада... Сега се е пордал на външни сили и се представя за спасител на нацията...

Кой всъщност е Просто Киро или Христо Иванов или Бойко???? На Костадинов биографията е 100 пъти по-добра от тяхната.Освен това тук се гласува за политики. Изобщо не мога да сравня човек, който не е бил във властта и иска неутралитет на България, запазване на лева, тецовете, АЕЦа и т.н. с доказани престъпници, бивши комунисти и ренегати.

Навремето и болен Сидеров така говореше, също като Костадинов, ама къде е сега? Всъщност сега финансирането се пренасочи от Сидеров към Костадинов. Ама щом една българка може да получи по- голям оргазъм от Костадин, вместо от психото Волен....ами ОК пускай хартията за него и партията му!

То се видя кой от къде е спонсориран. Нексо не финансира Възраждане, нито Америка за България. Поне един от 12те одита на Възраждане щеше да докаже кражби или чужди средства, повярвай ми. Така ги мразят всички институции, че щяха да ги приключат до сега, ако имаше нещо. Относно оргазмите ми - не бери грижа за мен. Освен това гласувам машинно.

На тези избори БСП са последни,а ако Нинова плодължава да е лидер на следващите няма да влезе в парламента.

Всичко що си изброил са все евро-атлантици. А въпроса ти най долу може би отразява твоя собствен материален и обществен статус. Опитай късмета си в чужбина. Никой не може да те спре.

От 1989г. до 2022г. в България имаше следните руски правителства след като Русия направи партийния преврат в БКП и свали Тодор Живков: 1. Правителство на руския гражданин Андрей Луканов. 2. Правителство на Димитър Попов. 3. Правителство на Любен Беров. 4. Правителство на Жан Виденов. 5. Правителство на Стефан Софиянски. 6. Правителство на Симеон Сакскобурготски. 7. Правителство на Сергей Станишев. 8. Правителство на Пламен Орешарски.. Всички до един агенти на КГБ и Русия. Целият преход на България се контролираше от Русия. ЕС нямаше почти никакво участие. Тогава защо България е на този хал?

И отговорът според теб е?

Възраждане- победа

Трето място за любимото ти Възраждане и то при положение, че ДПС не вземат да ги изпреварат.

Малко сте от Възраждането байно, малко! Ще изчезнете като Атака в графата "други"!

Не ще изчезнете вие, заедно с финансирането, нпо и американското посолство. Мухите се събират само там където има храна, за идеи и народ не ви пука!

Малко сме ама сме гласовити и устатни,защото ни напълниха джобовете.

С тия хартиени бюлетини дето си ги върнаха ГЕРБаджиите надявай се копейко на пиян ватник :) хахахахахахахаха

Бойко, изкарвай белия кон и бързо се връщай, че тия шмекери съсипаха държавата

Белият кон взел че умрял, налична е само сивата кобила!

Премиер-Тиква за вас !

Не приемам, че някаква наднационална организация в Брюксел пише законите ми. За да осмислим изборите и демокрацията в България първо трябва да върнем държавновластническите правомощия обратно у нас. Парламентът ни следва да бъде суверен, а не гумен печат на директиви и регламенти. Сега избираме служители на европейските структури, а не държавници. Това трябва да се промени. Законите трябва да се пишат тук в българското народно събрание. Иначе защо ходим въобще на избори. Може просто една администрация на ЕС да назначим и толкова. България независима. Само тогава може да решаваме сами нашето бъдеще през демократичния процес наречен избори.

Какво можем показахме 96/97 година независимия. Ами ти тогава си ходел прав под масата.

По твоята логика да бяхме до стояли в Османската империя защото сами не можем. Но аз знам, че българите заслужаваме собствена държавност. Не ти вярвам.

Не ми вярваш? 10$ заплата. Опашки от 5 сутринта за хляб и мляко. Не е остина нали?

Байно, ще има салам спокойно. Това дето го описваш през 96 не ти го направиха твоите събратя българите. Друго стана, помисли. А пък ако просто не приемаш, че е добре да има други българи, които да са по-умни, по-красиви и (важното за теб) по-богати от теб и такива, които ще вземат важните решения, просто се премести в Германия или там където то сърце иска.

Считам се че съм успял в живота. Имам семейство и собствен бизнес. Заработвам над средния европеец в БГ. Защо да ходя някаде? Е на моите 60 години може и да не съм красив като тебе синко.

Споко,ЕС се клати и скоро може и да се разпадне.Това нашите нагаждачи -слуги дори като хипотеза не го мислят. Дано България я има след това.Но ние сме народ на кръстопът,от тук са минавали много империи и са опитвали да ни унищожат,в последните години България се обезлюдява и загива,всичко деградира,човешкият потенциал намалява.Дано процесът е все още обратим,но за да стане това трябва да махнем предателите и да се обединим около 1 нещо-да опазим България,заради тези преди нас,дали живота си за тази страна и заради тези,които идват след нас.

Вече за 5- ти път избори за Парламент последните две г.На всеки избор държавата харчи по 100 МИЛИОНА, или общо дотук- ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА ПРАХОЗАНИ ЗА НИЩО!! Едни и същи простаци- тарикати влизат в Парламента, вземат си по 10 БОНА всеки месец и...НИЩО НЕ ПРАВЯТ !?!?!?! На тая върховна ЦИГАНИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ!!! ЕТО ЗАЩО ПРЕДЛАГАМ: Ако и сега в 49- то Нар.Събрание ПАК НЕ ИЗБЕРАТ ПРАВИТЕЛСТВО...то да НЕ ПОЛУЧАТ И 1 СТОТИНКА ЗАПЛАТА !!! Че ако работиш в някоя частна фирма и НИЩО НЕ ПРАВИШ.....КОЙ ЩЕ ТЕ ТЪРПИ И 1 ЧАС ДОРИ ???????

Не знам към коя фирма ги причисляваш депутатите, ама да ти кажа те не "работят" по този начин! Сиреч, може и нищо да не свършат, ама заплата, командировка и евтин бюфет са им гарантирани по закон, толкоз!

Бой с пръчки на площада може ли

Как да не правят. Превеждат чуждите закони и ти ги налагат. Това малко ли е? Те за друго нямат правомощия. Когато ЕС стане една държава ( когато германското началство реши това да стане) вече няма да има национални парламенти и ще ти се реши проблема. Правителството ще е в Брюксел или в Берлин.

Всеки който кара руска кола, ще гласува, за БСП, а който иска да се уреди с такава, за " Възраждане".

Ама голям си умник бре, цял титан на мисъл и слово!

Радвам се, че си умен и си го оценил.

И аз ще гласувам за ,,Възраждане,, защото ще въведат задължителната военна служба. Вместо да киснат младежите по цяла нощ в чалготеките да отбиват военния си дълг както ние от по-старото поколение.След като излезем и от ЕС ще престанат и безконтролните пътувания и проблема с работната ръка ще бъде решен.А като няма да пътуваме и еврото няма да ни трябва и ще си запазим българския лев.

Хайде на бас че дори да се насереш няма да ходя в казармата тъпак :) хахаха Никой не може да ме накара

Ако ме вкарат ф казармата зимам афтомата и почвам да срелям на посоки, кой оцелял оцелял исопщо не ми пука за някви дърти паляци

пъпчасал тийн, докато видиш автомат знаеш ли колко сапунки на коридорите ще хвърлиш и кенефи ще измиеш? а за такива негодни да носят оръжие имаше трудови войски

Тебе няма да те вземат бе тъпчо, ти още да пишеш не си се научил, кой ще ти даде автомат.

Кой ше мие кинефи ве нещастник, найш ле колко такива кат теп съ пребил до ся ве шиги мотам сичките глопаци там ше ми станат слоги вее яснолитие

Ако наредят от НАТО България да осигури жива сила за "свещената крава" на евроатлантиците, ще ходиш не само в казармата, ами и заминаваш директно за фронта в Украйна. Затова трябва да не се дава власт на войнолюбивите нашенски лакеи.

С други думи казано, ти искаш хората да живеят в затвор. Там порядките са такива, както в казармата. Там затворниците работят защотоняма къде другаде да отидат - дворовете са заградени с бодлива тел и високи стени - както искате да бъде и беше направена българската граница - както през ония 45години когато първо се стреляше в човека, а после се пускаше предупредителен изстрел. Пък и даваха 10 дни отпуск за застрелян на границата човек. Някак си нещо не ми харесва бъдещето, което предлагаш на българите живеещи в България. Защото има и други българи, които живеят извън нея и пак са българи и вероятно с по-трезв поглед върху положението тук - все пак чавек се вижда най-добре когато се погледне от страни.

Точно така, никой никаде няма да ходи. Всички в концлагера. Ти ще бъдеш надзирател. Този филм го играхме вече.

А той и шкембе войвода навремето искаше да връща казармата, ама го докара до няколко торбички Билла на пейките! Та да видим сега, Костадин и Възраждането до къде ще стигнат. .

Мутрата ще спечели килия а южно изложение

Българино ! Много като тебе вече ги пратих на гурбет в чужбина! Опичай си акъла !

Интересно, на какво разчитат тези 48%, които няма да гласуват. Това е основно човешко право и ако бъде отнето на някой от тези 48% ще вдигне вой до небето, че се ограничават гражданските му права. В тази държава никой не разбира че "демокрация" освен права, означава и отговорности и задължения!!! Демокрация означава активно гражданско общество, общество, с което България не разполага и при този манталитет, балканския, който търси вината във всички други, но не и в себе си, никога няма да развием. Защото близо 60 години хората бяха приучавани, че някой друг ще се грижи за тях - държавата, училището, общината, предприятието,партийния секретар - било за работа, било за жилище, било за възпитание на децата, било за ред за автомобил, било за екскурзия в чужбина, било за цветен руски телевизор, било за оформяне на светогледа. Затова сега, когато човек трябва да е активен и сам да търси решение на проблемите си, се оказва, че той не е готов за това. Затова сега ни е трудно - правото на избор върви с умението да се ориентираш в сложна информационна среда отровена с идеологически клишета и откровени лъжи. Затова ние като народ сме изгубили способността си да определяме кое е добро и кое зло и винаги чакаме някой да ни го каже - било то Кремъл, бил той Белият дом, бил той и Брюксел. Когато се научим всред информационната плява да отделяме зърното,тогава може би ще дойдат и по-добри времена за българите." А дано, ама надали"!?

По - просто и разбираемо - когато 80те% станат малцинство.

защото няма за кого да се гласува и хората са отвратени от политика и политици

Лошо, много лошо. Това означава, че са отвратени от самите себе си.

Колкото и да е парадоксално, аз не вярвам в демокрацията и гражданското общество, но гласувам редовно. И причината е проста - точно липсата на илюзии и високи очаквания ми спестяват разочарованията и излъганите надежди. Ако човек има Трабант, не очаква да е перфектен, но все пак е кола, вози те. Тия негласуващите са им напомпали главите с глупости, те вярват в демокрацията, и понеже реалността не се покрива с вярата им, те и викат "псевдодемокрация" и негодуват. Според тях това не е демокрация, щото ако беше щеше от чешмата да тече ракия, а за всеки щеше да се полага по една манекенка и една миска, със замяна всеки месец. Като протест срещу "псведодемокрацията" не гласуват. Е, лошо няма, нека си вярват там в глупостите, и после да квичат срещу онези които сме им натресли :)

България това съм аз ! Служебни правителства до дупка! Да е жив и здрав Тиквата, да не прави правителство още дълги години.

Горе - долу това са реалностите. Червените бабичка, които стигнат до урните ще пуснат червена бюлетина. Внуците им, които са без работа, или по чалготеките ще подкрепят Костя. За ГЕРБ ще са бизнеси и администрация, които от дълго са в схемите. Час от гласуващите ще останат непредставени. Ще видим останалите, ще ли са мнозинство, или нямат шанс.

Никоя партия не може да събере мнозинство, което да и даде правото да управлява самостоятелно! Ако искат да има правителство, трябва да направят взаимни отстъпки, да се договорят, да се разберат, ако искаш и да се спазарят. Това е реалността. Ако не успеят....Гълъбът ще продължи още дълго да е служебен премиер!

Това съм и написал.

Божеее, е как може това недоразумение Костя да е с 13. Тоя дето предлага в програмата си да се ОБЕДИМ с МАКЕДОНИЯ в обща държава...

Павел Ти ли си БОКЛУКО ? Забрави да кажеш че си педераст

педераст, педераст и то ОТВРАТИТЕЛЕН

ПП и ДБ ще спечелят 238 депутата. Това ми казаха звездите след две пици с кристали.

Павел Ти ли си БОКЛУКО ? Забрави да кажеш че си педераст

е най българската партия....всички недоволни българи от ГЕРБ, ПП и ДБ гласувайте за Възраждане!

хахахаха Най-антибългарската партия е това! Излъгаха и за ваксините, и за Украйна, и сега за лева! Трябва да ги забранят тия шумкари !

Пак ли да ти слушаме терзанията бе ебания сороски педераст.бегай под моста да те наебът мангалите и мирвай там

Дори и да вземе властта(което на практика клони към нулата), знай че и от Костя ще се разочаровате! Не ви ли омръзнаха вече лъже идоли спасители? Малко ли ви бяха, та да се поучите и да не се ловите като шарани на въдица?

Гълъб Донев да се стяга, още дълго ще е служебен премиер!