Алексей Петров ръководел по-малък ”октопод”

Софийският градски съд остави Алексей Петров в ареста след поредното искане на защитата за промяна на мярката му.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров ръководел по-малък ”октопод” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато държат акулата зад решетките, китовете необезпокоявани плуват и хвърлят самодоволно фонтани. Китоловци в България - НЯМА !

Едно време имаше филм "Кит", а то излезе "Цаца" и сега е така с Алексей Петров-Октопод, а то Октоподче! От филма остана: "Цаца, ама риба"! Сега ще остане Цеветан, ама Цецко и Бойко, ама за Бой и двамцата!

Те и чехълче ще го изкарат накрая.Не знам колко е учил,ама много знае,ако наруши мълчанието?

нямам думи.много акции много нещо,ама рзултати-йок.Цветанов ако ми е работник ще го уволня първия ден още.

Ех..... Цвъ Цвъ да беше гледал филма на Радой.... КИТЪТ!!!!!! нищо ново под слънцето...

То беше октопод, оказа се октоподче, и накрая ще излезе че е една малка хамсийка....ха ха ха

точно така мотаите ги до новата година и нека бъдат първите клиети на съда за мафията

Очасвайте скоро сериала "мини октопод".

АБЕ ПУСНЕТЕ ЧОВЕКА. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ Е НЕВИНЕН!

Без да се обижда някой, ама за тоя пич е по-безопасно в момента да бъде под охрана. Дотогава докато си смири гордостта. Очевидино е прсто и глупаво момче милиционерче, поел е много ангажименти, дължи страшно много пари, няма достъп до държавни ресурси и очевидно не може да се разплати с клиентите си. Да си налаа парцалите и живот и здраве може и да остарее, което отвсякъде погледнато е бъде успех за него. Е, колко народ на неговата възраст не е между живите.

priqtel mnogo filmi gleda6 ili barza6 za nqkade

Нищо нямат срещу А.Петров,та той е умен не е пожарникар нито физкултурник. Всичко е с цел да му свият бизнеса и ще му махат и слагат обвинения само да го държат в затвора. Лошото е,че се вижда,че в нищо не могат да го обвинят,а ние ще плащаме престъпните циркове на ББ Дон Цеци,след като си спечели делото в Страсбург!

макар и да звучи като изтрито клише- то в тая държава , освен поръчкови , други дела няма. това не е по - различно- пак много дим , пак мастити адвокати , пак прокуроро - медийни звезди , пак министър , дето замазва дефицита на доказателства , пак отлагания , измествания на темата от главния въпрос към здравословното състояние на обвиняемия , докато интересуващия се от политика електорат умре от старост - сиреч чудото и трите дни , ас лед това- " то съдията бил провокиран към подкуп , то следователя бил провокатор , но няма да го пипаме , щото е послушен , но океанолозите трябва да се намесят , щото октоподите са видове ". Алексей бил шеф на малкия октопод- това е недомлъвка , щото големия октопод има за шеф бойко борисов или онзи дето му дърпа конците- геният на имиджмейкърите в сянка- великият мориарти. Само шерлок холмс си нямаме в тая държава .Лошо , лошо и все по- лошо.

Повече от ясно беше, че става въпрос за бизнес - ББ продължава рекета си - да вземе бизнеса на Алексей... иначе от къде тия милиони, та и милиарди...

Вярно е,че съда работи мудно,самата прокуратура ,макар и да се поразмърда малко не си довършва нещата преди съда,ама като си помислиме този Ал.Петров-като доцент, какъв научен работник е,кой му е гласувал това звание и какви ли "научни' трудове се въртят в главата му,трябва да се поразровят съответните служби и да изкарат всичко на светло. Много мошеници с научни степени и звания,а страната ни тъне в мрак и невежество!

Трима братя сме, но никой не ни ръководи - напротив, ние ръководим и продължаваме, така че....умната. Нали знаете колко пипалца имаме общо и докъде можем да стигнем, а и кълвем, и димна завеса от мастило пускаме, та не знам какво сте хванали и дали изобщо. Но щом обичате морската флора, фауна и тематика....

Много дълго го задържаха и сега вече ги е страх, ако го пуснат да няма отмъщение. Ако беше постоял месец и той самият щеше да вярва, че е било малко шоу за пред народа. Но след толкова месеци няма начин да не се е вбесил.

Па още малко черен PR да му направят и току виж станал президент след година. Ако о пуснат до тогава, де.

То бива бива простотия, но чак толкова, че да ги изберете да управляват държавицата ни ... Това е, беше казано точно още в началото на тази "велика" полицейска акция и беше нещо от рода на "ЕДНИ МУТРИ ... СРЕЩУ ДРУГИ МУТРИ" - това е драги фенове на "циркаджиите". А "октопода" , е ... той продължава да расте и да се радва на още по-добро от когато и да било цветущо здраве.

И до кога ще има дела за "мярка за неотклонение". Мине не мине месец и пак. Дело по същество ще има ли някога?

министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че има тактика в разследването и тя се прилага на съответните етапи. Това е първият етап от разследването и недейте да смятате, че всичко, свързано с разследването на тази добре структурирана, йерархично изградена организирана престъпна група, сме свършили с първото обвинение, допълни вицепремиерът. Според него предстои поредица от обвинения, които "може би ще бъдат предявявани към групата и хората, които са в нея".

ЦЦ и ББ да бяха чули какво им казаха западняците - при тях първо събират неопровержими и годни доказателства и после аресуват а при нас задържаме и след това търсим нещо

Лелии, не стига голем Октопод, ами и манечок. Каков е тоа човек, бре, ако не свиреп Престъпник. Да живее Бат ББ, он нифга не греши и сите партии Герб и други таквиз. Да знаате и нагодин. и/или когато и да е пак ша глсувам са них. Аре у лево бе седесари, комуняги и друга такваз паплач. Аре, па и да живее Атаката бре, оня фашисто мноо ми аресва.

Аз пък ръководех по-малък бардак.

След време ще платят ли Бойко и Цецко след като държавата бъде осъдена в Страстбург?Ще плащаме всички ние,за това господа не се поставяйте над закона.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави. Браво на българския съд.

до обичащ отечеството- докато симпатизираш на най- антибългарското правителство- герб , обслужващо проамерикански интереси , докато има такива като тебе , макар и вече единици , България я очаква гибел..

абе , малоумниции , вие неразбрахте ли ,че няма политика , няма партии , няма идеи- всичко е бизнес и интереси...

Голям октопод, по-малък октопод, сепийка, калмарче.

Цаца, ама риба!!!!!

Пуснете го, че много искаме пак да потренираме, за да ме освободи от напрежението

май накрая ще излязат калмари

..да не би да сте очаквали да го осъдят? за всички е ясно, че зад него стоят мнооого по- висши, даже някъде се прокрадна и еврейски интереси. /нищо лично към евреите...просто са силни/

Нямам нищо против и 1 милион да се дадат за обезвреждането на това чудовище! На свобода то ни струва стократно повече, заедно с цялата шайка, която го насърчава и на която то служи!

До кога българският съд ще се подиграва с цялата нация, на този му е изписано на лицето че е виновен. Един осъден няма за толкова години!

"този" само че кой е?? Боко?

Има тактика рииш. И стратегия риииш. Другия път ще го обвинят за това, че е без шапка.

да, щом като не е Октопод, сигурно е стоножка, айде още 7 месеца на сухо и топло, пък после може би костенурка, тя се предвижва по-бавно - хоп 17 месеца и после Страсбург и после ние пак ще плащаме, ей така от любов към спорта и видни спортисти.....

Едно е какво се знае и говори в София, но съвсем друго е какви доказателства ще се предоставят на съда, за да каже Виновен. Сега ми е много интересно като взеха басейна Спартак децата ни къде ще ходят на плуване в сносни условия, защото нещата там са тръгнали към затваряне?

Баня Мадара

евала готин,голям физкултурник,голям Октопод,голяма работа -тактик-разбирач ,почти полицай ,прокурор и дори съдия-но по душа физкултурник.Хвала!

Всички в София знаят че той стой зад проституцията в някой заведения и другите обвинения са верни, нека полицията да се понапъне още малко, че да намеря доказателства!

А Бойко зад какво стоеше?

Аз пък не знам, щото по проститутки не ходя. Ма си мисля, как може с такъв човек Боко да е бил съдружник толкова година, като е такава вода ненапита?

Цирк ГЕРБ на бибицици продължава