Съдийката по делото ”Октопод” отказа да се оттегли

Съдийката по делото "Октопод" Румяна Ченалова отказа да си направи отвод заради твърденията, че й оказван натиск от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Съдийката по делото ”Октопод” отказа да се оттегли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в тази даржава всеки може да си измисли нещи, делян ще го напечати и после 1000 души се пощят да се чудят вярно ли е е не е ли, а улиците мръсни и разбити, а джобовете на делян пълни

Като дойде на власт орешковото правителство, първата работа на "независимия" български съд беше да пусне Алексей Петров да се лекува в чужбина. Горкият жив труп. Колко всеизвестни престъпници пуснаха през тези месеци? Ами Сумиста? Обиколи телевизиите да се оплаква. Страдалец??? Още малко БСП ще му отпуснат пенсия на активен борец. Ужасное, че това са босове на организираната престъпност. Кой ще го отнесе? А лоената топка стана на всяка манджа мерудия. Пеевски и Алексей взаимно си осигуряват алиби. Синдикатът на престъпниците в действие!!!

Боян Чуков, който бе разкрит като щатен служител на ДС, е председател на Съвета по сигурността към Министерския съвет. Чуков заемаше идентичен на този пост по времето на тройната коалиция като съветник по външнополитическите въпроси и националната сигурност на тогавашния премиер Сергей Станишев. Той беше разкрит като щатен сътрудник на Държавна сигурност от комисията по досиетата в първото й решение през 2007 година при проверката на кандидатите за евродепутати, припомня сайтът link. Чуков бе кандидат за евродепутат, издигнат от платформа "Европейски социалисти" - БСП и партия "Движение за социален хуманизъм". Той бе вкаран в листите по предложение на Съюза за стопанска инициатива на Алексей Петров. Чуков е бил изпълнителен директор на "Лев Корпорация" на Алексей Петров от края на 2005 г. до октомври 2006 година. Той е бил и кадрови служител на научно-техническото разузнаване в Първо главно управление на ДС от 1980 година. В края на мандата на тройната коалиция Чуков беше предложен за посланик в Скопие, но правителството на Бойко Борисов спря назначенията. След това арабистът оглави отдела "Публични дейности" в централата на БСП.

Роман Василев го свързваха с Трактора - имаше такава статия в един от сайтовете на Д. Пеевски , когато се мазнеше на ГЕРБ през 2009 - 2012 г. и не беше обърнал палачинката . По тази причина Роман Василев влезе в обяснителен режим за произхода на парите си и високия стандарт на живота си , който води , като каза, че бил спечелил 80.000 лв от БФБ . Дали е така ? - Той си знае най - добре ... Разбира се, че Д. Пеевски е хванал 'амнезия' по този въпрос ...

Спомняте ли си, че преди време Трактора тръгна да съди Д.у.д.у.к.а за 250.000 лв ? Защо обърна палачинката ? Не е ли очевидно ? Сега никой не говори за съд между Трактора и Д.у.д.у.к.а , а си станаха ортаци и се ' целуват' с Доган ...

Ако съдийката насрочваше делото през съвсем кратки периоди,досега щеше да е решила казуса и други да го гледат. Сега властта има интерес нейната земеделска техника да работи на полето и да събира реколтата и делото да започне отначало с по- удобен съдия.

Даниела Бобева e заместник министър-председател на 89-тото правителство на Пламен Орешарски, член на Съвета на директорите на Мостстрой АД притежавано от Васил Божков. В регистрите се открива и индиректна връзка на Бобева с Черепа през фондацията "Левски-Спорт", където Бобева е председател. В тази фондация управляващ е Свилен Русев Вълчев, който е също така управляващ на фондацията "Тракия" основана и председателствана от Васил Божков. Особено любопитен е фактът, че официално посоченият телефон на фондацията, управлявана от Бобева, съвпада с официалния телефон на Сдружение "Спортен клуб "Левски"". Управляващи в същия са Делян Пеевски и Алексей Петров.

А кога ще почне епизода, където Трактора оритва Тиквата? Нещо много се бавят с тия сериали! А пък БТВ-то се е превърнала във филиал на турската телевизия - само турски сериали!

Съдийката е била натискана от улицата, един вид е била под уличен натиск. Така че тихо

миткоо,вземи си помака и двамцата в деарбекир-там ви е мястото

За вас няма ли почивен ден.

Разбира се, че този гнусен индивид ще се опита да се измъкне с всички възможни средства. Но в други страни това би било немислимо. У нас имаме правителство, правосъдна с-ма и медии на мафията.

Като се палне руското посолство всичко ще си дойде на мястото. Като унищожиш главата на октопода пипалата му сами ще си умрат.

Бойко Борисов стана главен секретар и генерал с парите на сръбския наркобос Сретен Йосич. Влизането на Борисов в МВР струваше 400 000 долара.Думите към Сретен Йосич на хора от СИК бяха: Имаме едно момче, което не е инкрустиран, ще го направим някакъв в полицията , да слуша.По времето на Бойко Борисов като главен секретар на МВР контрабандните канали работеха на пълни обороти, защото ги оглавявали негови хора. Румен Николов Пашата беше редовен гост в къщата му в Банкя. Борисов стана главен секретар на МВР на 1 септември 2001 г., тогава имаше атентат срещу бай Миле и аз бях потърпевш, затова няма да го забравя.Питайте го дали преди това се е виждал, дали е ходил, в къщите на някои от групировката СИК. Питайте го след като стана главен секретар кой поддържаше връзката между бившата СИК и него, как ходиха у тях в Банкя заяви подсъдимият по любимото дело на Цветанов килърите Васил Костов Кеца.

Не се пени толкова защото от Дудука и Милиционера няма да излезе нищо. Колкото и да се правят на Борисов и Цветанов или Путин и Медведев.

Кеца че го кецат, циганетата в Централния.

До кога отявлени престъпници като Ал. Петров, Доган, Пеевски и др. като тях изроди ще се вживяват като ментори в държавата? Ще има ли истински прокурор и съдия в България които да ги вкарат за дълго в затвора или вечно ще останем бананова република в Европа!

Доган е ортак с Йосич и покровител на Пешо сумиста, Брендо, Златко баретата и Маргините, а Д. Пеевски им пере парите . Един от хотелите на Доган е свързан с пране на пари и трафик на наркотици от Брендо . Сещайте се за останалото и защо Доган вече е мултимилиардер / банка, телевизии, хотели, вестници / и защо Д. Пеевски мълчи по тази тема !

Фактът че Пеевски и Ал.Петров искат оставката на съдията и се опитват всячески да я изцапат, ме кара да мисля че тя ще си свърши работата. Явно не са могли да я подкупят и сега треперят от страх.

Това е поредният, кьорфишек ! След време, когато чуем ОПРАВДАТЕЛНАТА присъда, срещу Алексей Петров, ще си кажем:- Браво на тази съдийка, тя не се "огъна", въпреки "натиска" на Цветанов !...

Чудя се кой от двата серияла ще извади по-рано серията - този по телевизията или реалният в живота?

Прави се всичко делото да се затлачи или да няма ефективна присъда!!!

Щом Любимия на народа Пеевски иска оставката е достатъчно показателно че тя е права! Дръж се Румяна!

Незнам кои е по любим Пеевски или Цветанов? Но колкото единия ще влезе в затвора или ще му конфискуват имущество, толкова и другия! двата ми са еднакво симпатични, ако изключим, че единият е учил доста повече от другият и знае езици, а другият -НЕ!

ОКТОПОДА ДА ГО ДУ.. под вода!

И така:Нищо не зависи и от теб!

Всички закони обслужват---богатите!

Напълно си прав, може би трябва да се добави всички правилни закони, защото са в хармония с основния закон в живата и не жива природа - голямата риба изяжда малката, голямата планета издърпва малката. Това не е хубаво но за жалост е вярно. Всички отклонения от това правило са или временни или не работят. Справка човешката история.

Приоритет номер 1. Как да спасим хранилката, Ал.ПитроФ?

ВИЕ СТЕ ЕДИНСТВЕННАТА КОЯТО ЧИСТИ ЛАЙНЯНАТА ФИЗИОНОМИЯ НА ПРАВОСЪДИЕТО НИ

Проверките валят като дъжд върху главата на Румяна Ченалова, но тя винаги остава суха. Всъщност единственият случай, когато тя бе санкционирана, макар и не строго, това беше заради участието й в затихналата вече афера със съдебния лобист Красимир Георгиев - Красьо Черния. Навремето, когато Ченалова бе кандидат за шеф на окръжния съд в Стара Загора, са засечени общо 30 телефонни разговора с плевенчанина. Пред дисциплинарния състав на ВСС тя обясни, че търсила съдействие от строителния предприемач да намери работа на сина й, а медиите разкриха, че един от магистратите, поръчвали въпросните "кошници с плодове", е Ченалова - в телефонни разговори използвала евфемизми, като замествала финикийските знаци с "кошници с плодове". Колкото повече се проваля един магистрат у нас, толкова повече израства в кариерата и го "товарят" с дела от обществена значимост.

Македонските власти са изпратили до българското Министерство на правосъдие постановление за образуване на наказателно производство срещу съдия Румяна Ченалова от Софийския градски съд (СГС). Срещу тази клептоманка Румяна Ченалова се води производство за източване на близо 8 млн. евро от бившия тютюнев монопол Македония табак. Разследването срещу Румяна Ченалова е за нейни действия като адвокат от Стара Загора преди около 10 г. Според публикации в македонските медии, управителят на фирмите "Интернационал 7" и "Македония табак 2000" Милорад Китановски прехвърлил дялове на стойност 8 млн. евро на старозагорския холдинг "Тивамекс". По данни от македонските прокурори, Ченалова е признала от името на "Македония табак 2000" дълг към швейцарската Bighar Overseas и кипърската Pictor Co Limited и кипърската Pictor Co Limited за близо 2.5 млн. долара. В швейцарския търговски регистър обаче липсва информация за Bighar, но в няколко сайта се вижда, че през 2005 г. фирмата е организирала внос на цигари от Китай до България. Кипърската Pictor, е мажоритарен собственик на старозагорския холдинг "Тивамекс", чийто изпълнителен директор е Тинко Василев бивш изпълнителен директор на "Слънце - Стара Загора БТ".

ДС не спи, нали другари? Само, че тука не му е мястото за такива информации. Нито са достоверни и нито стига до много хора, само до 10-ната платени драскачи в тоя форум.

iq oosh

ако е так нека да я оцтранят - но до момента се излива помия само върху тези които работят - целта е неработещо правосъдие за техните хора (на управляващите)

Бащата на Пеевски каза :Синът ми е мутра,която няма собствени пари ,а разполага и уоравлява кинти на А.Доган. Бащата още каза/ интервю ,в предаването на Маргарита Михнева/,..че е дал на Д.Пеевски/собственият му син/,..в заем --10 000 долара които си ги е получил след като го е осъдил.В резултат на това Пеевски е поръчал УБИЙСТВО НА БАЩА СИ ! Жена ми е алкохоличка ,/продължава бащата/,и говори само за пари . Разведени сме с нея .... Р.С. Бащате е лекар .

Е другата, която почти всяка сутрин ни залива с усещанията на Пеевски, които цитира като доказана истина, за да плюе Цветанов. Ако я слушаш, ще си кажеш, че съд го е осъдил! Направо да си помислиш, че Пеевски като ги е махнал от БТВ ги е сложил в НОВА!

абсолютно правилно усещаш как цоцолова и провансалскиялено им потичат лигите,ако трябвя да плюват срещу борисов и цветанов,а в петък беше върхът на падението им ,когато обслужваха усложливо миризливото мангасърче,доказан помияр и престъпник,когато редеше лъжа след лъжа-с никакви доказателства,тези тъй наречени журналисти в ролята на прокурори разпитваха другото цигане,сякаш това,което е казало усмърдяното цветелинче е доказано.пожелавам им скоро да ги няма такива като тях слугинажи и лизогъзовци според конюнктурата,а ако имат деца тепърва да ги израждат лекарите от горна оряховица,които с ушите си чухме техните думи,не предадени от цветанов,а от техните богопомазани докторски уста-сега да го давиме ли ...госпожд да връща на всички техни долни защитници и най-вече на тези,които нагло п реиначават истината.утре ще пищят за достойния гражданин алексдей петров в хора на яловата журналистка и жена тюбетейка патрашкова лъжигъзева от посрана драперия и спонсорирана от по-горния помак.

Сестро Чиналова, морално е да осмукваш миризливата гюдерия на Цецу и да му обещаеш, че ще тикнеш в затвора Алексей. А не е морално да се постави този въпрос. Ай сиктир моля ти се. Да ти пикая на морала. Ами връщай откраднатото и бегай да копаш у старозагорските села, миризлива шундо.

На теб пък навсякъде ти се привиждат тролове, тъпанар такъв!

Разбира се, че няма да се оттегли . Тя трябва да изпълни поетото задължение, за което й е заплатено.

САМО КУЧЕТАТА В СОФИЯ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА В ДРЪНГОЛНИКА ,АКО БЯХМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.

..............................

Браво, Госпожо! Не им се давайте на прасетата! Самият факт, че Пеевски помага на Октопода, е достатъчен за да сте сигурна в правотата си! Защото, както е казал Кришнамурти:"Доброто приспособяване към дълбоката поквара, я прави още по-дълбока"!

И чий го крепи Прасето питам в делото "Октопод"? Що не каже нещо за световния мир? Кочина.....

Ничий не крепи - той си е там, едно дебело пипалце!

"Останах с усещане, че Цветанов е в някаква договорка с тази съдийка", заяви Пеевски. И аз имам усещането, че депутатина Пеевски послъгва като декларира соствемост върху дърт Опел, пък си вози ежедневно телесата в бронирани лимузини, но какво от това. А шефа на сметната палата той имаше едни усещания - но освен, че ще плати за усещанията си с поста си, друго няма да произходи... Затова не мога да разбера, защо "усещанията" на Пеевски са толкова съществени, пък на останалите хора - не са;о)))

Офанзивата за измъкване на Алексей Петров от ръцете на правосъдието започна. И кой даде тон за това ? Фамозният Пеевски. Гарван гарвану око не вади. После се чудим защо сме страната с най-голямата престъпност и корупция в Европа. Впрочем, още с идването на новите управляващи на власт можеше да се очаква, че Алексей Петров ще бъде спасен по някакъв начин от съдебна отговорност за престъпленията си. Достатъчно да си спомним кой някога го назначи за шеф в ДАНС. Знае се кой- съселчето Станишев.

кой ти каза, бе, Уиване, че сме с най-висока корупция и престъпност в Европа? Ей такива вмирисани дришльовци като тебе ни разнасят славата, и кепазят името на страната. Ама когато сам кажеш за себе си дори най гадната лъжа, всички наоколо дружна и радостно я подхващат. На тъпака си е тъпак, не можеш да му обясниш.

Офанзивата за измъкване на Алексей Петров от ръцете на правосъдието започна. И кой даде тон за това ? Фамозният Пеевски. Гарван гарвану око не вади. После се чудим защо сме страната с най-голямата престъпност и корупция в Европа. Впрочем, още с идването на новите управляващи на власт можеше да се очаква, че Алексей Петров ще бъде спасен по някакъв начин от съдебна отговорност за престъпленията си. Достатъчно да си спомним кой някога го назначи за шеф в ДАНС. Знае се кой- съселчето Станишев.

Офанзивата за измъкване на Алексей Петров от ръцете на правосъдието започна. И кой даде тон за това ? Фамозният Пеевски. Гарван гарвану око не вади. После се чудим защо сме страната с най-голямата престъпност и корупция в Европа. Впрочем, още с идването на новите управляващи на власт можеше да се очаква, че Алексей Петров ще бъде спасен по някакъв начин от съдебна отговорност за престъпленията си. Достатъчно да си спомним кой някога го назначи за шеф в ДАНС. Знае се кой- съселчето Станишев.

Толкова простотия накуп не съм чел скоро Като пишете коментар напишете нещо същественно за тоя търбух Пеевски Но изглежда сте отнегвото котило и мозъка ви е недоразвит Те зза това Фесовете си вилнеят вече из Бълария щото оплюхте всички свестни хора де що ги имаОстанаха цигани подмазвачи доносници продажници а свестните се броят на пръстиСгоро Орешарски ще докара китайци да попълни емигрантите които бягат от престъпници тъпоумници като вас дето защитавате слабоумното управление Ура и браво на вас олигофрини

Аз пък имам усещането, че Д. Пеевски пере парите на Йосич и Доган ...

Всички престъпни кадри в бЪЛГАРИЯ са СЪЗДАДЕНИ ,ПРОИЗЛЯЗЛИ ,от ---ДПС/БСП-ДС.

Останах с усещане, че Цветанов е в някаква договорка с тази съдийка, заяви Пеевски. И аз останах с усещането, че между Местан Гея и Орешарски има някаква договорка, ама то моето усещане не се брои, защото не е правилно усещане.

за милиони няма закони - за кокошка няма прошка . това е България . За това сме на тоя хал .

КЛИШЕТА

Всичко, което БСП по принцип правят, го хвърлят на главния си опонент, независимо кой е той. Това става повторяемо поведение. Мисля, че е време да се вземем в ръце и да маханме патологичните лъжци от политиката ни.

Съдът се състои от хора, те имат семейства и естествено като всеки човек изпитват страх, на това разчитат престъпниците и на подкупи естествено, как да се реши това?

Който го е страх от мечки, не ходи в гората! Съдите и прокурорите, които толкова се страхуват, имат избор - стават адвокати на свободна практика и се борят за хляба си, а не седят закачени на данъкоплатската хранилка! А в съдебната система хранилката не е за пренебрегване!

КВИ СА ТИЯ МАГИСТРАТИ ДА НЕ МОГАТ ДА ЗАВЪРШАТ ЕДНО ДЕЛО 4 ГОДИНИ?! СРАМОТА! ЗА ТОВА ЛИ ВЗИМАТ ЛЪВСКИ ЗАПЛАТИ И БОНУСИ?!

при това, като се има предвид, че прокурора св. костов и гореизцъклената съдиѝка са от наѝ-близките Цецко-ухото.

Свинята Пеевски бил казал ..... А съдът се оттеглил за размисъл???? Българския съд е най - корумпираната и долнопробна институция!