”Лев Инс” се оплакаха, че ДАНС ги е притискала

Бившият шеф на ДАНС Цветлин Йовчев е привикал преди няколко месеца акционери в застрахователното дружество „Лев Инс” по искане на премиера Бойко Борисов и ги е предупредил да не се обвързват с опозицията и медии.

Обратно в новината

Коментари - ”Лев Инс” се оплакаха, че ДАНС ги е притискала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма случай,когато тази застрахователна компания е изплащала обезщетение...

Отдавна съм с тях и съм доволен. Дори и миналата година след погрома пак си свършиха добре работата. Мисля, че малко компании биха оцеляли след подобен погром в/у информационните им системи.

Какъв прекрасен сюжет за нов вулгарен роман... Жалко, че си отиде Христо Калчев.

Ха ха бившата силова престъпна застрахователна компания Левски Спартак се жалва от натиск Че то основната им дейност и в момента е кражби на коли /които не са застраховани при тях/ , проституция и рекет на неудобните фирми Когато държиш 90% от пазара на проститутки в София , интересно чак толкова от какво има да се оплакваш Чрез тях държиш компромати за половината полицай и съдии в България Тракторчето спокойно може да си оре в градинката на Гоце

Имам много лоши спомени като клиент на тази измислена компания! Не е необходимо да се жалва. Какво да кажа аз?! Това са некоректни хора!

Е ПА КОЛКО ПЪТИ ДА КАЗВАМ ЧЕ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ Е ПОРЪЧКОВ СЪСТЕЗАТЕЛ. В ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ ИМА НЕЩО МНОГО ГНУСНО И МРАЧНО

Да се проверят и твърденията, че за подписката на РЗС са ползвани лични данни от базата данни на Лев Инс.

Я, полицията служи на политически и икономически цели, тва не е възможно, ние да не живеем в тоталитаризъм.

То това мирише на битка между еврейската и нашенската мафия. Ми, я съм си за наш'те! Така и така сме все прецакани! :-)

Тука май става дума за нещо много сериозно.

що ли не съм изненадан от Ипонджията???

1984 е политически роман написан от британския писател Джордж Оруел през 1948 г. като противопоставяне на тоталитаризма. Книгата е публикувана за първи път на 8 юни 1949 г. в Лондон. Книгата описва антиутопия, установена в далечната тогава 1984 г., в която държавата провежда всеобхватно проследяване, пропаганда, страх и безжалостни наказания. Истината за настоящето и за миналото е тотално подтисната. В 1984 има следната мисъл: Който владее миналото, той владее и бъдещето. Който владее настоящето, владее миналото.. Там променят съдържанието на старите вестници, за да съответства на текущата идеология. Описаната концепция за Големия брат, всевиждаща организация от анонимни наблюдатели с двупосочни видеоекрани на публични места и в частните домове, е станала нарицателна за пълна и безкомпромисна полицейщина. Хипотетичният новговор е крайна форма евфемизъм и изразява идеята, че липсата на подходящи думи за назоваване на дадена концепция е еквивалентна на прекратяване на тяхното съществувание, а ако ги има - трябва да се направи използуването им невъзможно с цел елиминирането на самата концепция. Много термини от книгата се използват като нарицателни в европейската култура. Джордж Оруел - Ако искаш да си представиш бъдещето, Уинстън, представи си гигантски ботуш, който стъпква лице.

Министерството на Истината, което се занимава с информацията, културата, образованието, забавленията и изкуството в Океания. Когато някой е заловен от Полицията на Мисълта и е "изпарен", всякакво веществено доказателство за съществуването на този човек трябва да се унищожи или коригира, за да не остане никаква следа от него в историята. Това отново е работа на Архивния отдел. В Океания има още министерства Министерството на Мира се занимава с войната между трите свръхсили, Министерството на Изобилието с икономиката, а Министерството на Любовта отговаря за законността и реда. Всяко едно от тях е парадоксално по своята същност. В Минпакс (наименованието на Министерството на Мира на Новговор, за това по-късно) се разработват военни стратегии, планове за атака и други неща, свързани с вечната война. Минблаг (Министерството на Изобилието) се грижи хората да бъдат държани в изкуствена мизерия и разпределя купоните за храна и дажбите шоколад и цигари. Минлюб (очевидно Министерството на Любовта) се занимава със следене на хора, изтезания и "изпаряване" на всеки, който по какъвто и да било начин е кривнал, дори с гримаса или говорене на сън, от правоверността. Посредством тези министерства, партията контролира живота на гражданите във всичките му аспекти и осигурява собственото си съществуване.

само бръмбари са ви в главите!