Михов: Откъде е РПГ-то? Експерт: С гранатомет се ликвидира

Не бих бил удовлетворен, ако не се разследва откъде и как се появяват по улиците на София такива системи, предназначени за фронт, бой, операции на армията.

Обратно в новината

Коментари - Михов: Откъде е РПГ-то? Експерт: С гранатомет се ликвидира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Xелоин е ,тиквата плаща

Атентат срещу Алексей Петров. Стреляно е с гранатомет по колата му. Запознатите и мислещите знаят, че единствено интерес от неговото физическо ликвидиране имат Тиквата, Цецо и оглавяваната от тях ОПГ. Проблема им е , че Трактора много знае наистина много. Още по-голям проблем (според мен) за него е, че все още си мълчи.

Следващият път със танк! Така няма да се питаме отде са го гепали!

Е, сега много хора ще разберат защо е необходима казармата. Може би се спомняте, че преди години по една мутра стреляха с РПГ НАТО в района на "Феята", ако не се лъжа. Резултат - 0! Защо? Защото, ако бяха служили в пехотно отделение, в което на въоръжение имаше 1 бр. РПГ-7, щяха да знаят, че изстрела или гранатата се задейства след полет от най-малко 30-40 м. Тези, днешните лаици, са същата работа. В тази връзка един "компетентен" водещ по БТВ при вида на наземен комплекс за ПВО в Сирия посочи РЛС и мъдро заключи, че очевидно това "сваля" самолетите. И още - че щял дя су зястреля, ако напревели казармата задължителна. Кой е той - дали пък не е партньор на една Цолова от Плевен?

Те стрелят от близко защото не разбират оптиката на РПГ. Доста е сложен за нищожният мутренски мозък.

Утре някоя мутра ще използва ядрено оръжие, а нашите "институции" ще се чешат по главите и ще се чудят какво става. Иначе добре се разсейва вниманието на хората - първо Сидеров, а сега и Ал. Петров. На фона на такива неща новият заем от 4 млрд., планиран за догодина, минават някак незабелязано.

следват две гаубици и снарядите пак няма да се взривят! абе, трябва си казармата

Михов ти ис амолет май си забравил да караш. РПГ то било голямо точно обратното онова там хубота е голямо .

Намериха си повод за приказки.В парламента мълчат,като тапи за проблемите ни.Нали са си добре,дреме им на шмайзера.Сега ще ни просветляват,като по военно обучение.Без да са ходили войници.

още един простак-генерал,другия бе генерал-маркуч

михов, вземи се засрами! не стига, че още не знаеш азбуката-стигнал си само до абв, ами си тръгнал експертни мнения да даваш

" Щом е стреляно с гранатомет, целта е една да се унищожи мишената.". а можеха да го стрелят с газов пистолет, който засича?

Айде стига с тая новина. Изчерпахме се. Стана ясно: Стреляли са двама - Сидеров и Чуколов. Стреляли са по погрешка. Петров няма претенции към тях и няма да иска отнемане на имунитетите им.

по времето когато този смеш.н кариерист АБВ-ц като Н-к на ГЩ що оръжие се окраде от армията. Но при него всичко е лустро. Интересно що се исказва, когато е невеж по темата. Гранатометите не са само РПГ 7. Има и други модификаций за по близък бой като РПГ НЕТО. Това човече що поразии направи за армията.

Ал. Петров - псевдоним (прякор) "ТРАКТОРА". С какво се отстрелва верижна техника - с РПГ7!

Маратон продължава. Само наивник може да си помисли, че ако някой е решил да ползва противотанково оръжие срещу някого от ранга на Петров е лаик. Поредната серия на българското сапунено риалити. Всеки може да бъде убит само с един изстрел. Така разчистиха бившите герои на прихода. Първо ги създадоха а после ликвидираха за добре свършена работа. Петров е от ранга на Доган и Волен - агент и фигурант. Дошло е време да го извадят заслужено от играта и да го пенсионират с активи - както Доган-Сава. Какъв сценарий само ....не гръмнало РПГ в пъпът на Евросъюзена България. Медите прегряват. България се тресе от поредното показно насилие. Време е да се появи Спасителят... на бял кон. Ню Бояна Филм да си водят записки и следващият път да крадат сценарият за "Непобедимите" N-та серия.

Колко "спасители" с лампази и без лампази и "на бели коне" си имаме още началота на прехода та ден днешен си нямаш и на представа! Въпросът е дали наистина е имало поставена от някого задача за ликвидиране на даден индивид, отново ли е поредния фарс или е дело на неграмотници. Да използваш такова оръжие е признак на дебилщина, защото професионалистите добре знаят че има и други много по-ефективни и направо безотказни способи за действие при ликвидирането на дадена цел. Всичко е въпрос на познания, умения и професионализъм! Какво друго да се каже?! А колкото до въпросният господин явно отново пречи с нещо на някого така както беше и преди години, но тава си е негова работа и не засяга цялото ни общество.

Михов, стига си се излагал, купуват РПГ-тата в Сърбия от 25 години насам и са едни РПГ-га като сръбската ракия - врла-люта - 20 града! С тях не можеш да гръмнеш и колоездач! Тоя по-добре да се беше убесил в ареста.

Виждал съм какви поражения прави РПГ-то . Това е или за сплашване, или за отвличане на вниманието на хората от други, по-важни неща.

Казаха по новините,че не е Руско оръжие...кой знае какво танганайско менте е.Аз съм стрелял с РПГ в казармата и въпреки че гранатите бяха учебни...не ми се вярва някой да оцелее

Надявам се че следваяия път ерпегето ще е по качествено и в колата на алексей петров ще е и Синьор Дон Амичи ,който е толкова добър към мафията.

Toзи въздушен АС /наистина е такъв/ дето не е виждал базука, защо е седнал да се излага? Да пита кашимерията първо, преди да плещи простотии.

" Експерта" Михов може да говори за РПГ-та, колкото зъболекар може да говори за кардио-хирургична операция. Ама нали трябва да се изкаже компетентно.

...то и пожарникар не би могъл да разбира от политика, ама...

Стою

Ми той и не разбира. Ма се навира.

По-интересно в случая е, как така извършителите НЕ са заловени и защо НЕ е ясно как са се сдобили с техника, предназначена за танкове в страна с 1 хеликоптер, 5 изтребителя и 2 танка.

деер

Ами, станало е излишно..

Наясно ли е , че др.Михов ни лъже и то- най-нагло ???????????? Най нагло и безочливо!!! Ако наистина е използвано оръжието от типа РПГ7 /както се предполага по пъроначални данни/ , защото то е най-безотказното , и най-ефективното за тия "цели"... то има само две обяснения : - или е е имало пиезовзривател от контактен тип , за които не е необходимо да има достатъчно разстояние ...:)))) или.... -или просто се прави поредното шоу за развлечение на простолюдието... Тоест да се радват , че все пак нещо се случва в тяхната мила Родина , и видите ли- ТУКА Е ИНТЕРЕСНО :)))) А ЗАЩО ЛИ ТАКА НЯКАК СИ ПОКРАЙ ДРУГОТО СЕ ПРИЕ ПРИЕМАНЕТО НА ПОРЕДНИЯ МНГОМИЛИАРДЕН ЗАЕМ - ЗА ЗАПУШВАНЕ НА ПРОБОЙНИТЕ В "БЮДЖЕТА"...който май е само за обособени личности.../КОИТО СЪЩИТЕ ТЕЗИ ВЕЛИКИ ПОЛИТИЦИ СА НАПРАВили благодарение на мъдрото управление за изминалия преиод...?????? А бе с една дума - радвайте се вие долу от раята и лошия матрял на евтиното шоу , защото ако се ядосаме -и такова няма да имате :)) А дано са ме разбрали поне ония които МИСЛЯТ... зА ТРОЛОВЕТЕ- не ме е грижа ... да си слагат минусите и да не мислят ...:)))))))))))))))

жалка отрепка от социализма продължава да дава акъли, затова не върви държавата

Поздравлявам Алексей Петров в новият му живот. Аз не съм му душманин. Така е намерил, така е правил човека. Не самият той, а обществото, което му е създало тия абсурдни условия, е виновно. Да съвместяващ две съвсем противоположни неща. До обяд да си мафиот, а след обяд да се бориш с мафията. А използването на подобен род оръжие в голям град още веднаж доказва, кой командва парада в България. Нали уж голямата престъпност отдавна я ликвидираха?

След това безобразие правителството да подаде оставка! Край!

кои ще подаде оставка,че то няма правителство а забавачница

Mароко! Мараня! Минарета! Миндер! Морни манафи млатят Михо Михов между мъдете и малкия мозък. На миндера мрачно маструбира Мустафа Манаф. Михо Михов млящи мазен минет на Мустафа Манаф, Мустафа Манаф мърмори: Машалла, Михо, машалла!

хахахахха има още един : Когато куц Кольо , Кле.аше кака Кина кварталната Ку.ва , край кооперативния краварник , кака Кина казваШе: - Кеф , Кеф Кольо , какъв корав к.р , като каракачански кривак :)))

Народа много изпростя, мамка му даеба.

вчера ,,курдите,, официално заявиха че изпращаме през турция въоръжение за ,,ид-та,, в сирия днес веднага ,,атентат,,!!! ами тази новинка остана в ,,глуха,, линия!!! или да има някаква връзка с галевите в дубаи и сауд.принц с четиридесетте куфари ,,каптагон,, в беирут??? питам само???

Вижте ,щом не е установен вида на гранатомета значи нищо не е ясно.При РПГ7 няма празно ,даже сериозно бронирани цели не биха устояли. Но ако е нещо друго кой знае Най вероятно идеята е отклоняване на вниманието или сплашване.Стреляно е с нещо леко .Гранатата на РПГ7 е от 1.5кг комулативна смес ,това е тротил с определено количество хексоген.Мощността е много голяма и ,което е по важно гранатата е комулативно_осколочна.Следващите дни ще стане ясно по кого всъщност е стреляно!

Мислите ли, че по не взривената граната не може да се определи вида на оръжието? Даже да се е взривила опашката почти винаги остава сравнително запазена.

Михов се чуди как бандитите могат да си позволят неща дето БГ армията не може...

Ами може да не уцели ако и е крив мерника хахаха

според мен е голяма грешка , сбъркали са мишената !

Брюксел ще ахне още веднъж! След всичко, което вижда. Жалко!!!

Михо да не се прави на луд. Човек може да се сдобие с всичко. На мача Спартак-ЦСКА на пистата бяха пуснати няколко военни димки (големи и малки). Откъде са ги взели? Откъде циганите се сдобиват с всичко армейско (дрехи, шанцов инструмент, кубинки стар образец, платнища, мешки, сухарни торби, офицерски палатки...) и го продават по битаците? Едно време като ликвидираха шзо-то в Плевен всичко се загробваше в огромен изкоп до село Тодорово. Дупката седя дни наред и в нея каквото ти душа иска.

Но в каква държава живеем? Как е възможно някой да си позволи да стреля с гранатомет към бивш служител на МВР? В това правителство всички нормални ли са???

американски специалисти гръмнаха се с тез гранати при тестването им. Сега е ясно защо.

Не съм специалист, ама тия ми приличат на пълни некадърници! Хем тръгнали с гранатомети, на които им трябвало 150м засилка, в града, където такива празни разстояния са рядкост, хем от съвсем близо улучили само с единия изстрел... В тая държава даже и килърите не си вършат работата като хората!

В населено място на РПГ-то му трябвало 150м засилка. Летящ старт ли ще прави? А в ненаселено място колко ще е засилката? Стрелял съм на 50м с РПГ! Недей да говориш глупости като не си бил в казармата и такова оръжие си виждал само по филмите с Рамбо и Командо.

по какво си стрелял на 50 метра ? по шперплатова мишена или по обемна и плътна цел ? Снаряда взриви ли се като стигна 50 тте метра/мишената ? не се заяждам, само питам....

Това за 150-те м не са мои думи - четох ги в другия блог по въпроса - трябвали за взривяване на броня, не само за фишек

Който стреля с РПГ от 5 метра не е професионалист. Нито знае какво е РПГ. Да търсят измежду по-младите наемници. Все пак след като е толкова лесно да се намери бойно оръжие представете си ако попадне в орките. Егати държавата, егати политиците.

Чакай да започнат талибаните да се взривяват по площадите и в църквите и си задавай същите тъпи въпроси. За какво са платени службите? Кой не го бива за нищо?

момиче попита гранатите български ли са?

До 1990 г., мокрите поръчки зад желязната завеса бяха специалитет на български чистачи, защото те не будеха съмнение, както примерно - руснаците.

"На вън"а гръмнат и трепят!тука с 2 РПГ боята надраскали!!!!!!!!!!!!

Българска работа, викаш?

Mi dai da po4nem vsi4ki da se razhojdame i da se pucame s bazuki, za da stanem koravi kato arabeskite

ми имаги по плод зеленчук по аптеките по някой път който търси намира

Обикновено, след цапани избори има чудо(арестуваха 6000 души за 48 часа в зала Армеец). но, всяко чудо - за три дена.! Но, след три дни се появи ново чудо (не взривена граната от РПГ за Трактора). Медиите пращат а изборните резултати се коландрисаха, докато стават чудесата! ГЕРБ са върха!

А ти си тъп,като галош!

Поредните комунистически простотии. Ама ние вече не ядем доматите с колците, другарю Миков.

Нещо и руснаците взеха да се калпазанят. Даже и наемните им убийци вече не струват. А какво беше преди...

Помниш ли Крушата? Нонка Матова не можа да повтори изстрела!!!

Ех едно време какви килари имаше.Сега всичко стана калпаво.

Не бързай дедо.Днес пропуснали, утре ранили и после нема да има празно.Само ГЕРБ-а требе да се застои още малко и после оранжевата Тиква е добра мишена.

Аз и без да съм експерт знам, че гранатомета е за ликвидиране на мишени.

И наемните ни убийци не стават, какво става в тая държава.

Смятай какви некадърници са наемни убийци. Да не знаят, че с РПГ не е стреля от 2 метра. :) Като няма казарма, така е.