Алексей Петров отново влезе в ареста

Софийски градски съд наложи мярка „задържане под стража” на Алексей Петров. Решението на съда влезе в сила веднага и той беше изведен с белезници от съда.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров отново влезе в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрели нашия Алексей за Русия? Ние Димитров го приехме след Лайпциг, но по-късно не му се размина. Дайте ни и Алексей и бъдете спокойни!

Трябва да си най-тъпия/а за Петров всички твърдят обратното/ за да предлагаш на някой за втори път "убийство"след като ти е "отказал"веднъж, да "заплашваш"пред свидетели "прокурорските свидетели".....Разчистването на сметки продължава усилено...и едва ли ще има край, защото "колелото се върти"...

Аууу, сега Яне ще му носи ли грозде в панделата. Само да не е в пазарджишкия затвор че и на Яне могат да посегнат.

Най-сетне. Не може в една толкова малка страна да има толкова много престъпници - легални.Ами къде са Гоце,Р.Петков,царя????,и още ,и още....но всички по реда си

Браво на МВР и СГС!сега трябва да приберат и гуруто на октоподите Гоце Първанов и престъпността ще намалее драстично.

Както и аз писах неотдавна ти си жив пе.ал,най вероятно плод на алкохолизираната ти майка и неизвестен циганин-каруцар,заченат в клозета на квартална кръчма в кв.Левски Г,след 3 мастики.

Екстра следващия е неговия добър приятел и сподвижник Боко!

по-скоро следващият да е неговият истински приятел - Г. Първанов, който му осигуряваше чадър докато беше в президенството 8г.

Както писах вчера след т.н. Братя Галеви ред беше и на доц. д-р Тракторов да влезе в кауша. Няма го неговият приятел доносник Гоце да го изкара от ареста. Няма го и оня чукундур турският генерал Марин да го амнистира. В кауша не екато да си навън. Може и бой да отнесеш, пък и няко0я циганска пишка в банята. Отзад. И там не харесват много тия дето се правят на отворковци. Особено ако парадират че са доктори и доценти. Всъщност доц. д-р Тракторов може да парадира с тези си титли само0 в компанията на полуграмотни мангали. Иначе всички знаем какво може да е нивото на един екземпляр с Рабфак. Преди това завършил средно милиционерско училище. А започнал научната си кариера в селското помашко училище. С тази биография става ясно че и докторантурата му8 и доцентурата му са купени,а самият той е въздух под налягане. Но в панделата ще му обяснят някои работи. Е, нека да бъдем позитивни - поне няма да го гръмнат.

Ти си бил в затвора ли, че познаваш тамошните порядки в такива детайли? За какво лежа?

КГБ,как го виждаш този Тракторов, да отнесе някой бой и някоя пишка,отзат.със този черен колан който го има.Май ти си го ял този бой и тези пишки,което си личи по простите ти умозаключения, и най вече голямата компетентност по въпроса .

голямата мутра разчиства по-малките:) в кои век живеем сажелявам че сам останал в бг *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами хващай си чукалата.....А такива мутри отдавна трябваше да са в пандиза.

И аз съжЕлявам, че си останал в БЪЛГАРИЯ /не зная какво е БГ, сигурно е някакъв сленг на идиотите/, защото рЕзко сваляш коефициента на интелигентност на Републиката...

Този селски чукундур с вид на овчарин ни писна. Дошъл от село, алчен и нагъл, неграмотен и корумпиран, пълзящ по стълбицата нагоре, той и подобните му мутри разрушиха държавата, натикаха ни в блатото, уплашиха Европа и настроиха Запада против всични граждани на деградиралата ни родина. Вместо да бъде разстрелян публично на националния стадион, както правят в Китай, този наглец открито си прави гавра със законите, реда и логиката на демокрацията. Докато подобни се разхождат на свобода, ще си останем в Средновековието - неясни, лътни и сиви мишлета в един прокапан хамбар.

И тая циганка от Кнежа пищеше че детенцето и е невинно/Боевски/ но бразилския съд го нареди добре и заслужено.На тоя помак тук какво му се лигавчат?Веднага в панделата!

Алексей е достоен българин! Български офицер-контраразузнавач, учен, спортист..... На кого ли пречи тоя изключителен българин със знанията и информацията която знае за някои от управляващите? Дано най-после всичко излезе наяве.

тия тъпотии дето си ги изписал да са някакъв вид сарказъм, иначе имаш много спешна нужда от ризка с много дълги ръкави и ударна доза хапчета... Достоен българин хахахахаха, направи ми деня, пич...

Алексей е напълно невинен!!!!! Всеки средно интелигентен човек ще прозре манипулациите, клеветите и отвратителните напъни, които целят да оклеветят д-р А. Петров! Дано им се върне, на долните мизерници.........

Ако сериозно го твърдиш това , май си доста под средната интелигентност.

кум росен-я не е под средната интелигентност,за твоя информаця хората,които познават добре петров са образовани и много,ама много от тях интелигентни.от студенцките си години още тои правеше изключително добро впечатление *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

най-сетне дано да е доживот такъв изверг не заслужава никакво правосъдие а само най-тежка присъда

Пак ли горе на черешата?Но камъните падат...падат от небето.

да се опандизи и ортака му, сирищнишкя агент.

simeon

Дано не повлияе на съдъ комунистическата пасмина, най после да видиме отявлен бандит в затвора.

аззз

ще му изтрием накрая усмивчицата на това комунистическо мекеренце

Законът е зло куче ... Даже за Алексей ...

Може и да не съм умен колкото вас, но не мога да разбера позицията ви. Струва ми се, че приемате желаното за действително...

Защо,думите на даден човек ,са достатъчни ,за да бъде Арестуван друг човек в България ???!!! Прилича на Лов на вещици от Средновековието ! А къде изчезна презумпцията за Невинност ,до Доказване на Виновност ??? В България на ГЕРБ,губим основни човешки права,след като загубихме стнадарт на живот .

В главата ти има много бръмбари, а не питанки!

Простотията не ходи по гората, тя е по хората. И ти, драги ми смехурко, си един от най-добрите примери за това... Или просто си наследствено комунде, на заплата при Алекси...

На мен само не ми е ясно що съда не ще да го осъди тоя убиец и арогантен престъпник. Достатъчно много хора има вече пострадали от него, че да си струва подкупа в $ или евро.

И Първанов и Петков!

Всеки напуснал полицай системата,оказал се след това крупен бизнесмен,трябва да бъде подлаган на специален одит,и наблюдение,и ще видите какво ще излезе(материал за забогатяване на по младите полицаи)!!

Този измикяр и кошаревски свидетел Устинов, защо не се е съгласил да вземе 10000лв. и полицията да окошари тези ,които дават парите и А.Петров-трактора нямаше къде да мърда.Нещо гнило има в цялата тази работа.Рано или късно истината ще изплува от тинята.Обществена тайна е ,че Б.Борисов през борческите си години също е действал по силов начин спрямо длъжници.

колеги и двамата сте тапаци

Вчера се возих в метрото. Нищо кой знае, какво, но по принцип движа с кола. И докато си чакам спирката и гледкам, какво има като реклами. Нещото, което ми направи впечатление беше, че имаше един лист, на който пишеше, че пътниците са застраховани в Лев инс. Правете си сами изводите.................

Лошо му се пише на доц. д-р Тракторов. Сега вече го няма доносник Гоце в Президентството, дето да го освободи или боклучарник като Марин дето да го амнистира. Пък и напоследък великият учен доц д-р Тракторов започна да се прави много на отворко. А на ББ това хич не му харесва. Както и тесните му връзки с БСП и агентурата на ДС. Така че нищо чудно да си го тикнат в панделата по живо по здраво. Но пък може би всяко зло за добро - поне е сигурно че няма да го гръмнат. Щото такива "велики бизнесмени" като него обикновено така свършват - гъремат ги като кучета.

Boko Цветелина и Цветанов са за съд ТРИМАТА са ужасни повръща ми се от тях!

Абе и на мен ми се повръща от доносник Гице и Дришльо Станишко, ама какво да правя - да ги трепя ли. Въпреки че това не е лоша идея - тях и цялата върхушка ан БСП

На мен ми се повръща от теб дрисльо на хонорар.

какво общо има това, което си написал, с темата по която се пише. Или гледаш да си изкажеш некомпетентното и най-вече написано по първолашки неграмотен начин овчо мнение. Или се изказвай по конкретната тема или отивай да пасеш овцете!

Какво ни занимавате с този смрадлив престъпник,че и вижте го как се перчи,че една ли не горкия пречи на Бойко Борисов и за това искали да го съдят?Че кой се интересува от него, като личност той е една тъпа,проста кръгла нула?Обаче трябва да бъде съден и да лежи в затвора за престъпните си деяние!И стига сте го титулували като "офицер под прикритие",той е срам за нас българите,а ако беше важен и значим Румен Петков нямаше да го извади от "прикритието"му.За престъпните мафиоти не може да има прошка,а само съд,за да се отърве народа от тях.

Колега, съгласен съм с Вас, но не е редно за вземате моя ник! Нищо, че рядко влизам във форума...

поредното шоу на серяла "ние ги фащаме, те ги пускат". зрелища за народа. коминистическите садии и прокурори на агент гоце разиграват нова комедя. тракторат искал да избяга при господарите си в руся. брацка дружба между кгб и дс.

Както винаги, някой се опита да натопи един единствен човек и да го обвини, заради свинщините направени от неговата партия или групировка. Тройната коалиция опоска България, но Доган и Станишев са "ни лук яли, ни лук мирисали". Царя си обикаля напред - назад и хоп, Алексей Петров е виновен за всичко! Той видите ли е най - големия престъпник в България, всички останали са невинни овце. И сега отново се мъчат да сплашат А.Петров, отново се опитват да го накарат да мълчи. Иначе Маргините са невинни, Златко Баретата е невинен, Митьо Очите е набеден... Да продължавам ли?

прокуратурата търси начин за скрие от съда и обществото че обвиненията й не струват пет пари. За сметка на закона и справедливостта. Прокуратурата която е първа слугиня на властта, така си е от 1944 г. та до сега, иска чрез подобна мярка да влези в конфликт с оплювания от физкултурника съд, да му прехвърли вината за своя правал.!!!!!!

"Прост народ, бедна държава" е казал мъдрият ни народ в миналото. И то се оказа истина. Виж се само как потвърждаваш всяка една дума от тази поговорка!

Не ми пука за Алексей,но интуицията ми подсказва че всичко срещу него е съшито с бели конци и е саморазправа с един достоен човек.Не може псевдогероите на новото време да искат от един офицер под прикритие да бъде самарянка -майка Тереза.Трябва не да се разчистват сметки с човек прекарал жената на някой сегашен както се говори ,а трябва да се отчетат някой негови рискове и заслуги към дъжавата,която казано между нас не заслужава никакви саможертви ,защото е олицетворение на лапачи зяпнали за аванти ,апартаменти вили и тем подобни.

На тая твоя интуиция никога повече да не се доверяваш !!! Това чудовище е всичко друго, но не и достоен човек !!! Каквото и да му се случ, ще е малко за тоя убиец !!!

въпросче. Наричаш го чудовище-ами дай факти. Не от весникарски изрезки, а факти!!!!! Не на свидетели на обвинението -престъпници които свидетелства за да се отърват от зано. Факти. И личния си опит на пострадал от чудовището.

едва ли има шофъор , който да не е изпатил от рекета на ЛЕВ ИНС

поведението на "прокуратурата"е абсурдно и няма какво да се коментира. ясно е какво следва да произтече от това поведение.

Какви сте вие бе извънземни ли сте, туземци ли сте ???? Не схващате ли, че този мафиот са го сгащили и не трябва да има прошка за него - има доказателства, има свидетели - какво искате да му се размине ли??

Едните мафиоти сгащили други мафиоти защото първите пък им извадили кирливите ризи и не е нужно да си гении (а ти не си)за да проумееш за кво става въпрос

Този Устинов през 2006 г е бил служител на службата -пазач на богаташите.Защо още тогава не е информирал " компетентните",че се подготвя убийство и носи ли наказателна отговорност за това

Бойко, шито е с бели конци, Бойко...Повтаряш се. Пъхаш Тракторо в затвора за да не си отвори устата пред изборите. Защо не помолиш интриганта Уорлик за нещо по-свежо и интересно. Или и той вече те смята за слабак и те е зарязал? И с такава прокуратура никога няма да видим Шенген.

НЕ съд - МВР и службите са проблем. Петров е бил сътрудник на ДАНС. Служител на НСО твърди, че е трябвало да ликвидира Черепа и Гриша Ганчев.... Какво още ви трябва народе за да разберете, че организираната престъпност се е контролирала и се контролира от НАСТОЯЩИ ЧЕНГЕТА? Какво още ви трябва за да разберете, че съдът е най-малкия виновник? Как си представяте, че съдията ще осъди ченге, което може да поръча да го убият? И съдията е човек, и той има жена , деца...

Хайде и Бойко и Цветелина и Цветанов и прочие - всичките мутри да ги съберат на един стадион и да организираме гладиаторски боеве, който победи (ама само един) му се опрощават всички грехове :)

ВМЕСТО ДА МЕСТЯТ МИНИСТЕРСТВА ИЗ ПРОВИНЦИЯТА ...ДА ВЗЕМАТ И ДА СЕ ПРЕМЕСТЯТ ЦЕЛИЯ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ВДЪН ЗЕМЯ ..ТАКА ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ !! НАЛИ ИМА БОИКОМЕТ ...ДА ГО ИЗПОЛЗВАТ БРЕ !!

Като гледам колко ефективен е Българският съд, май по-добре е такива като Алексей Петров да емигрират завинаги от България отколкото съда да издва комични присъди или обявава съмнителни бизнесмени за невинни. Така поне в българия ще има по-малко "бизнесмени" на свобода.

Хайдеее, цирка пак започна и билетите пак за наша сметка!

Цирка казваш започна, само че в този цирк падат глави, ако е на твой близак или твоята, как ли ще го наречеш?

"за да не дава показания. Предлагали му по 10 000 лв, съобщи bTV." Това са джобни пари за такива хора, тава дело все повече заприличва на комедия. Но дано лошите все пак влязат в затвора.

Всичките тези размотавания ги плащаме ние, работещите и то големи пари плащаме, докато вие, пишещите, не виждате по-далеч от носа си!!!Дребен българин, малък умствен багаж, никакво съпротивление за нищо, покорство и дребни сметки - дори не мога да го оприлича на циганин, защото те са поне солидарни, докато българина е завистлив и ....Радой Ралин...

ОЧАКВАМЕ ПОДОБНО РЕШЕНИЕ И ЗА АВЕРА МУ БОКО!!! КОГА ЩЕ ЗАДЪРЖАТ ПОД СТРАЖА ЦВЕТЕЛИНА И БОКО ТИКВАТА!?