Навални с нов клип с критика за корупция на Путин

Руският опозиционен лидер Алексей Навални пусна нов клип в "Ютюб" с критика за корупция на президента Владимир Путин, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Навални с нов клип с критика за корупция на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РУСКИЯТ БОКО! СЪЩИЯТ ! САМО ДЕТО Е ПО- СТАР, ПО- ГРОЗЕН И ПО- НИСЪК. ПРЕДЛАГАМ ГЛАСУВАНЕ : бИбИ - пУТЬО +

Насрални... Боко Харам.... Обонго Тропикал Мънки... Клитори Клинтън... и не на последно място олд фарт Маккейн... + -

На клипа е показан Константиновски дворец, който се намира в Стрельна, на брега на морето. Това е официална резиденция на държавен руски глава. Освен двореца на територия има няколко вили за настаняване на гости. Ама нали на плебса покажат нещо и те без да знаят почват "улюлюлюлюлю" - "разпни го"

ТАЯ ЛЪЖА ЛИ ИЗМИСЛИ? АМИ ХОДИ СИ В РУСИЯ! РУСИТЕ -ВЪН! НЕ ВИ ЩЕМ И ЗА ТУРИСТИ ДАЖЕ, ОТПОВРЪЩА МИ СЕ ВЪВ ВАРНА ОТ ВАС! ЧУПКА! АЗ В РУСКИ САЙТОВЕ НЕ ОБИЖДАМ! МАМКАТИ!

ПЛЕБС сте вие ушанки и си го знаете.....ние дори под турско робство не сме били крепостни селяци каквито сте били вие....върви и се разходи в Копривщица,Панагюрище и други такива градове да видиш къщите на революционерите и въстаниците какви са били тогава и си спомни ти в каква комуналка си се родила и с какви средства си се докопала до тук

НА ПУТИН, КАТО НА КИМ , КРАВАРИТЕ МУ ВИНОВНИ : -ЗА 610 ЕВРО СР. ЗАПАЛТА -ЗА АЛКОХОЛИЗМА В КАТАСТРОФАЛНИ РАЗМЕРИ - ЗА ПРОСТИТУЦИЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ аХ, КОЛКО Е ГОТ НЯКОЙ ДРУГ ДА Е ВИНОВЕН, ДОКАТО СИ СЕ.ЕШ ЛА..ТА...

Това за Булгаристаня ли го хортуваш?

говедо руско, що обиждаш БЪЛГАРИЯ БЕ !БАННИ го тоя!РУСНАЦИТЕ ОБИЖДАТ ТУК БЪЛГАРИЯ!БЪЛГАРИ???? дайте отпор на омразните блядове!

От клипа на руският опозиционер Навални не може да се разбере дали Путин има сестра ?

Защо му е секретна пача на Дутин? Що не си направи официална?

ЧЕ НЯМА ДА КВИЧАТ РУБАШКИТЕ ДНЕ ЗА КРАВАРИТЕ, ЩЕ ПАЗЯТ Г.ЗА НА ВОЖДА ХАХАХАХАИ ЗА ТВА ЛИ СА ВИ ВИНОВНИ КРАВАРИТЕ БЕ? ИЗА ТВА, ЧЕ СТЕ ПРОСТИ ЛИСА ВИ ВИНОВНИ БЕ? И ЗА ТВА,Ч Е СТОЛКОЗ РЕСУРСИ СТЕ БЕДНИ КАТ ЦЪРКОВНИ МИШКИ, И ЗА ТВА ЛИ КРАВАРИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ? ПРИ ТИЯ РЕСУРСИ С. АРАБИЯ ЗНАЕТЕ ЛИ КЪВ СТАНДАРТ ИМА? КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ПЕТРОЛА? КЪДЕ СА ВИ ПАРИТЕ ОТ ГАЗТА? НАВАЛНИ ЛИ ГИ ОКРАДЕ? КАЗВАЙТЕ, ПРОСТАЦИ!

ЕЛЕМЕНТАРНА НОВИНА ВОДИ ДО ЕЛЕМЕНТАРНИ КОМЕНТАРИ. НАВАЛНИ Е ОБИКНОВЕН ПРОДУКТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА В РУСИЯ. ОСНОВЕН ПРИНЦИП В ПОЛИТИКАТА Е, СИЛНАТА ОПОЗИЦИЯ ВОДИ ДО СИЛНА ВЛАСТ. ПУТИН, КАТО ВСЕКИ УМЕН ПОЛИТИК, ДОПУСКА КРИТИКА, НО САМО В ЗДРАВОСЛОВНИ ГРАНИЦИ. РУСИЯ У МНОГО БОГАТА СТРАНА. ТОВА БОГАТСТВО МИНА ОТ ДЪРЖАВАТА В РЪЦЕТЕ НА ОТДЕЛНИ ХОРА. СЪЩО КАКТО У НАС, НАЛИ? РАЗНИ АБРАМОВИЧИ И НЕМ ПОДОБНИ. И СЛЕД КАТО В РУСИЯ ИМА ТОЛКОВА МУЛТИМИЛИОНЕРИ, НЯКОЙ ОЧАКВА ЛИ ПУТИН ДА Е БЕДНЯК. ХАЙДЕ ХОЛАН. ТОВА, ЧЕ ПУТИН Е БОГАТ Е НАЙ МАЛКОТО ЗЛО ЗА РУСИЯ. А КАКТО ЗНАЕМ ОТ СОБСТВЕН ОПИТ В БЪЛГАРИЯ, БОГАТСТНОТО ИЛИ Е НЕЗАКОНО ИЛИ Е НЕЧЕСТВО. ПРИЯТЕН ДЕН.

жалко че няма по-големи букви.... контролираната от властта опозиция не е опозиция изобщо малко е късно за теб но имаш още много неща да научиш по-спокойно с крайните изказвания

нали все пак не сте чак толкова изпаднали идиоти да си мислите наистина че путин е незаменим и надчовек?? или???

Шило

Никой не мислим така за него, ама се поинтересувай от близките си, какво те мислят за душевното ти здраве.

Личи си, че мисленето не ви се отдава, както и писането.

АМА ВЪОБЩЕ НЕ ВИ МИНАВА НОМЕРЪТ! МИНАВАМЕ В АТАКА, ЧЕ Е НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА... ПЛЮЕМ ПО ОТСРЕЩНАТА СТРАНА! ОТ ЛЕНИН НАСАМ НЯКОЙ НОВ НОМЕР НЯМА ЛИ ДА НАПРАВИТЕ, АМИ СЪС 100 ГОДИШНИ НОМЕРА МИНАВАМЕ, А?

ако русия имаше противник на путин който не е гей крадец луд агент на сащ сатанист и т.н. всъщност можеше да се брои почти за нормална държава

Шило

Ами на такъв са заложили, кво да правим? Има си опоненти, не го мисли. Навални обаче, не е сред тях. Дори си мисля, че създавайки този дебилски образ, отблъсква хората, коеато води до повишаване на доверието към Путин.

Напълно ви подкрепям колега. Митът, че режисьорите на цветните революции са безгрешни непрекъснато се опровергава.

имаш ли доказателства за работодателите му? комик!

Бе той Навлека....Да вземе да каже, колко милиона долара му плащат лудите крави, а? Сигурно с парите които отпускат за неговото НПО, спокойно може да си купи няколко такива къщи!

ЗАБРАНИ НПО -ТАТА, ТАКА ЧЕ НЕ ВЪРВИШ, ИЗМИСЛИ ДРУГО ХАХАХАА

Върви, върви...И още как! Като тия боклуци от БХК и Краварника за България...

Ако този клип е руското средство за борба с корупцията, то в българският си вариант ще показва къщата на един от приятелите на ББ с накачени на терасата суджуци.

А ти седиш под нея и се облизваш селска подлого......изкарай ако можеш зимата и ако свинаря е благосклонен може пак да има кебапчета за глутницата изгладнели комуноиди

Когато аргументите на Навални станат годни за представяне в съда, да заведе дело. Тези клипчета ми приличат на една синя папка, която Иван Костов разнасяше и твърдеше, че в нея са събрани всички престъпления на комунизма. А бре, Иване, защо никого не осъди, бре? Ялови ли ти бяха доказателствата?

Шило

Колега, къде видя аргументи? Иначе сте прав, ако този метод се приеме за нещо сериозно, недай Боже и за доказателства, всеки един от нас може да бъде осъден въз основа на доказателството "Една жена каза"

подиграваш ли се бе? нали руската цаца ще го бламира! кво се правите на сенилни бе, ваща мама!

Просто правя паралел. Костов и Навални се финансират от едно и също място и искат да им се вярва без доказателства. Да не забравяме, че Костов имаше цялата власт - законодателна, изпълнителна, президент Стоянов, гл. прокурор Татарчев, мнозинство за формиране на върховен съдебен съвет и прочие. А Навални дали ще го бламират или не, ако има доказателства, е длъжен да заведе дело. Тогава би могъл да каже "опитах, но системата ме смаза".

в тубата видеото: Кто финансирует младшую дочь Путина? Нещата са казани... Когато фактите говорят, и православниа цар- бог путин мълчи!

Шило

Да, казани са от Навални. А бе, тоя ако беше нещо сериозно, що работодателите му не го защитят по Закона "Магнитски"?

Явно не се чувства застрашен или репресиран. Което е странно за яростен опозиционер, водещ борба със зъл диктатор. Дори не се опитват да ограничават публичните му изяви.

чак сега придоби сериозен смисъл желанието ви да се бутате за приятели на путин :)))) няма да ви огрее

А ти си беден шлифер и пролетарий, без приятели, ха ха

ама ся вече комунистите мразите ли пролетариите?? тва е добре да се знае всъщност винаги сте мразели хората затова донесохте само смърт и бедност :) а за мен не се притеснявай

курвите на решетников тежък ден ги чака с тая издънка хахахха. Сега няма как да плюят краварите, в ЗАЩИТНА ФАЗА ТР. ДА ИГРАЯТ, ГОРКИТЕ! АМА ТЯ ПОЗИЦИЯТА - НЕЗАЩИТИМА ХАХАХА. ТО НЕ Е КАТО ДА ПСУВАШ БЪЛГАРИТЕ ХАХАХА

обективните путинофили... абе много ми е интересно какво щяхте да говорите ако се окаже че приятел на радан кънев има полуостров с десет сгради и летище за хеликоптери ??? и то ако кънев беше на власт от 20 години (тук логиката ми се къса ама вкарайте малко въображение)

Шило

Кой е Радан Кънев?

пак започна като 17г. момиче след като не го знаете защо го псувате от няколко години се едно е дяволът

Шило

И няма лошо- ако е инициативен, креативен, ако развива успешен бизнес. Що не? Да си има и 5 такива имения, ако иска.

Хаха, 20 години Радан Кънев, ама я виж как бързо го изритаха тоя боклук !

като сте напълзели тука, как е схемата? Решетников по мейлали ви праща опорните точки, или по скайпа? И после кво - Копвате коментарите си - за тва имате константни никове и обратно по пощата за отчет. Накрая на месеца ви броят постовете, на пост по 20 копейки заработка - и така... За псувмня по България _Бонус! Тва ли е? Аз така ги усещам работите...

страхотни глупости! Единственото, което става пак ясно е, че тоя индивид неистово мрази Путин и се стреми всякак да му седне на мястото, за да служи на поставилите го там велики демокрации!

Пуснал е и е потвърден! "Руският опозиционен лидер Алексей Навални пусна нов клип в "Ютюб" с критика за корупция на президента Владимир Путин, предаде Асошиейтед прес."

стани да седна, както викахте хахах аве а напънете чутури и за 100 г. измислете нещо умн , стига тия диверсии ала ленин бе!

РУСНАЦИ, ВИЖТЕ СИ КОЧИНАТ, ВМЕСТО ВСЕКИ ДЕН ДА ОБИЖДАТЕ РОДИНАТА МИ И ДА Я НАРИЧАТЕ КЕНЕФ!

Къде е Родината? У Европата - само територий, бе брат!

не си знаеш родината, ама аз си яз знам! не ми минавай в атака, елементаренси, защитавай г.за на путин, твойта мамача!

територия бяхме преди 27 г. когато за малко да станем 16-та губерния на ушанките но това ви се иска на вас робските комуноидни души,калъчката и комат хляб и да мълчите,че иначе....белене,Ловеч и Скравена ви чакаше тъпи подлоги!!

Цитирам:Цитирам:В клипа Навални показва луксозна вила, за която твърди, че е собственост на сина на приятел на Путин.........Какво повече да каже човек........То да кажат на наш Боко и аверчето му Цветанката колко палати имат по Бояна, Железница,Драгалевци тия партийците от ГРОБ! Сто на сто задминават вилата на руснака!

НА АМБРАЗУРАТА -ШЕФА ПАК СЕ Е ОСРАЛ, ДАВЙ ДА ЗАПУШВАМЕ ПРОЦЕПА ХАХАХАХАХЗ

Богати хора са руснаците. Тоя дневални го е яд, че и той няма такава виличка.

Неговата е по- малка.

Дира,дайте за лятаната почивка на Наални и жена му.

едва ли е сложно да се провери чия е собствеността на района а ако е на приятел на путин сами си правете преценката

Тия стрелки >>> що ги слагаш? Да могат по-лесно да ги отчетат на Козяк, т.к. за всяко постче по 20 стинки дават? :) Те български не знаят, ама като видят вълшебните стрелки...? :)

Шило

Що бе, на Пуятин познатите нямат ли право на собственост? А ако са успешни бизнесмени, нямат ли право да си купят лъскави имоти? Или да си направят?

За какво беше обвиняем Навални? 500 000 долара присвояване...

А вие първа смяна ли сте?

Корумпираността на Путя отдавна е ноторно известна.

ноторно известна ?? notorious означава известен Ти си написал известен известност. Научи български !

Два важни момента: 1. Въпросната дача се оказва почивна станция на нефтената компания Сибур. Името на обекта е Сибур-север. С този обект се хвалят няколко строителни фирми, като показват снимки с изпълнените от тях работи. 2. Как е възможно диктаторът Путин да позволява толкова шумно разкриване на неговите богатства по най-различни телевизионни канали и интернет сайтове? Никак не спазва диктаторските традиции да арестува всички, да блокира сайтовете и да взриви телевизионните студия.

Този клип е нелепи наивен. Подценява много руския народ.

Направо паднах от смях, като чета русофилчетата как се пенят и как защитават. Ако бяхме на живо, същите тия русофилчета щяха да са извадили оръжие и да убиват всички, които не се кефят на "великия им вожд", без значение от възраст и пол. Просто русофилчетата - национални предатели, са готови да предадат и род и родина в името на Русия. Гнусните русофилчета са бич за нещастната ни държава, защото я теглят назад и надолу, защото обичат повече Русия, отколкото България, защото са готови да застанат срещу всеки българин, в името на който и да е руснак.

loyola

Абе ти нещо си се объркал - бъркаш двата щата! Това, което казваш е абсолютно вярно и се наблюдава последните няколко години, но се отнася за Украйна, и повечето украинци, които обаче не са руснаците, въпреки че са близо и повечето доскоро говореха на руски.

Тук, в този сайт, защо ни е спестен клипът? Нали сте много отворени? От какво ви е страх? Всички телевизии го излъчиха! Демо-кратично, по дир-ски...

Мухахахахахахаххахахаха...........Баси смешника е тоя Навлек...Цитирам:В клипа Навални показва луксозна вила, за която твърди, че е собственост на сина на приятел на Путин. ... ТОЕСТ, ВИЛАТА НЕ Е НА ПУТИН!!! Демек иска да каже не на майка ти, а на нейната майка на баба и у путката! Така излиза по думите ти Навлек:) А ти по-добре разкажи, как те бяха снимали на една маса с посланика на Краварника в Русия, как обсъждахте колко парички ще ти даде, продажна душичке пръдлива! Навлек, ти си един Юда Искариотски, който би продал и майка си и родината си за 30 сребърника!

децата на приятелите на путин добре живеят а и са добри хора споделят богатствата си с путин

Едни и също "хора" плащат на теб, на НПО-рки и на хора като Навални. Съответно прави впечатление синхронът в "мисленето" ви.

е нали няма спор за това!? вилата е на син на приятел на путин...

Същият този е осъден за корупция и присвояване в особенно големи размери. Доказано!

Някой може ли да ми каже има ли човек в Русия, който дори и малко да се доближава до гения на Путин? Ако не знаете за такъв следва да си зададете въпроса дали пък гениалността му не е художествена измислица.

Всеки лидер на тамошното стадо е гениален...Докато се гътне..После, следващият обяснява на стадото, че предишният е бил гад. Стадото е съгласно..И те така

И тоя е един "следовател" та знае ли се. УКРАИНСКИ журналист го опроверга.

Докато не накарат Путин да говори по икономически теми на които е кръгла нула рейтингът му няма да падне , защото ще продължи мита за гениалния ръководител, на който разбира се е простено някоя и друга кражба. Дават му изказвания предимно за световната политика , при която защитава своите действия и изглежда много умен. И да не е прав поне говори убедително и всява респект. Я да му дадат размишления относно банково дело примерно. ПР специалистите и от едно магаре могат да направят да изглежда титан на мисълта.

да почнем първо от боико тиквата,че е кръгла нула във всяко едно отношение,освен да краде i prodava.

Ами да почнем от него. Бойко е продукт, създаден по подобие на Путин. Използвана е същата работеща сред простолюдието схема. Разликата е, че България е доста по-малка страна и е по-трудно да го опазиш от гафове. Е и няма тема по която да е много силен -ама пак работи. Много е важно в тази схема да се дискредитират всички, които са над интелектуалното ниво на лидерите.

защо му е забранено да се явява на избори ?

защото веднъж си бил следствен,това неса наще политически престъпници.на които им се кланяте и им лижете гъзовете.

И да се яви няма балами да гласуват за този втори Горбачов.

Защото е престъпник.

Режисьорите на цветните революции очевидно са изпаднали в творческа немощ, защото сюжетът с приятелите на Путин се търкаля вече няколко години. От Сащ и пуделите от Брюксел налагат санкции на едни приятели на Путин. От "Панамските" досиета научихме са други приятели на Путин. Сега от Навални научаваме за трети приятели на Путин. И сега какъв извод може да направи един обикновен човек от тази каша ? Ами , един единствен : че Путин има много приятели.

Режисьорите по начало са немощни. Навсякъде ходят с една и съща папка под мишница.

Това, че един режисьор ходи с едно и съща папка под мишница не го прави априори немощен. Творческата немощ на един режисьор настъпва когато в различни папки започне да носи едно и също съдържание.

Навални скоро , ще бъде уволнен от Сорос, защото никаква работа не.върши.

Навални е като нашия Радан, един лъжлив НПО гей, който американците активират покрай изборите. Осъден е 2 пъти за кражби и точене на фирми, в Русия като чуят за него, и в най-добрия случай се смеят...но обикновено пращат много здраве на майка му.

само путин е убав знаем ги тези слагачески идиотщини

Ха,ха,ха !!! А Путин, има ли сестра ?

евалата путин! тва е лидерство направи ся още една война да те заобичат още повече спри им кока колата обясни им как запада идва да ви вземе петрола въпреки че сичко минава на електрички :))))

Днес само една смяна ли си или ще бъдеш две?

Показва значи Навални клипче с луксозна вила и чака да стане президент. Мъдро! Може пък и да стане, а?

За съжаление много от нещата, които казва Алексей Навални (американско платено мекере) са истина. Справка Дмитрий Песков, съветника на Путин, чийто син не си знае имотите и колите за милиони евро. Или Медведев, който се оказа собственик на свръхлуксозна вила в Швейцария. Нищо чудно да има основателна революция, просто защото нищо не се прави срещу голямата корупция на приближените около руския президент. Медиите естествено услужливо си мълчат...

Би ли ни казал, в коя държава няма корупция по върховете на властта?

Вие сигурни ли сте ,че това е Путин? Защото жена му не го разпознава...Не желае да живее с двойника му?

Анални, и какъв е проблема, че Путин има приятел с вила ли?

Жалки напъни на един Навален.

другарят офшорко чифутин не е корумпиран. Той има 200 милиарда долара под формата на недвижима собственост, в сметки в швейцарски банки, в акции, хедж фондове и пр., но това не са крадени пари. Те са дар от "признателният" руски народ за любимият диктатор.

Даа, 200 милиарда долара. И понеже никой не ги е открил и никой не може да каже къде са, това е най-неопровержимотото доказателство! Нали бе, умнико?!