Атанаска се вбесила на Алекс от реплика за празен хладилник

"Ти нямаш нищо в хладилника", е една от репликите, които вбесили 39-годишната Атанаска Георгиева и тя удушила малката Алекс в Поморие.

Обратно в новината

Коментари - Атанаска се вбесила на Алекс от реплика за празен хладилник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Карма...изкупуваш греховете на родителете си или на дедите си...Няма "читаво" богато семейство днес,все някъде има нещо нередно и застъпен нечий интерес и всичко рефлектира в/у това,което най-много обичаш...

НЕ ЗНАМ ЗАЩО, КАТО ПРОЧЕТОХ ТОВА. СИ СПОМНИХ БАБА МИ КАК КАЗВАШЕ---ХАЙДУТИН КЪЩА НЕ ХРАНИ И ЗА ДЕЦА НЕХАЕ!

8 годишно дете ходи цялото обкичено в злато? Вие виждали ли сте такова нещо?

Има даже и бебета със златни обеци и гривна. Нямам дъщеря и не съм в час с модните тенденции при момичета, на мен ми изглежда ненужно за малко дете, и дори опасно. Но аз разсъждавам от позицията на майка на момчета. Виждайки как се дърпат по площадките, не бих сложила обеци на дете. По-вероятно е някои по-щурави връстници да му разранят ушите, дърпайки ги, или да ги загуби докато играе, отколкото да го оберат.

Ми моето е почти на възраста на убитото дете и носи златни обеци, да няма някакви тенекии да носи. Синджирче само в редки случаи слага, защото него лесно би го загубила. И защо го коментирате това? Че носело обеци и синджирче с буквичката си, какво толкова странно и нередно ви се вижда.

Тя има нужда от доживотен затвор за отвличане с цел откуп. Измислената от нея история с обидите на детето е оправдание да да избегне наказанието и да я изкарат луда или убила в момент на афект. Стига сте я съжалявали. Тя това цели.

Лишенията и недоимъкът са предпоставки за отключване на негодувание, чувство за безсилие и дори злоба - така е - но в случая става въпрос за най-хладно убийство и то на дете. Домашното възпитание в това семейство може да не е било на ниво, но това НЕ Е повод да посегнеш на човешки живот. Ако аз съм малко по-добре финансово от съседите си, това трябва ли да бъде повод да искат да ме претрепят или, не дай си Боже, да посегнат на децата ми????Наистина ли някои от вас считате, че бедността е оправдание за това злодеяние?!?! Ако семейството на това дете, което между другото няма НИКАКВА вина, че се е родило в него, се е облагодетелствало чрез незаконни средства, вината е на тези, на които всички ние плащаме да контролират и санкционират подобни неща. Така че, ако ви сърбят ръцете да "стискате" някого за гушата, насочете негодуванието си към истинските престъпници, облечени в депутатски костюми, полицейски униформи и съдийски тоги и които са ИСТИНСКИТЕ виновници да има такова разделение и хора, забогатели чрез незаконни дейности!!! НЕ СИ ГО ИЗКАРВАЙТЕ НА ДЕЦАТА!!!

Нещата много често не са такива каквито се представят. От всичко прочетено до тук по тоя случай повече ми прилича на планирано престъпление. Тъй като тя е социално слаба жена е възможно да е поканила момичето което и е имало доверие и после се е обадила да иска откуп. Но нещата са се объркали по някакъв начин и или се е уплашила и е решила да го убие или докато в паниката и страха си как да накара детето да кротува го е задушила с плика. Сълзливата история с грозните думи на детето е с цел да избегне или поне да бъде смекчено наказанието и. Вероятно има и други замесени. Нека се провери точния час на смъртта и часа на обаждането за откуп.

я минахме,

Хора, които се чудят как да скалъпят двата края с 4000 лв. и мъж милионер и хора, които се чудят как така мъж на 50 г. няма поне 20000 лв. спестени в банка, когато се множат, възпитават поколение, което се чуди защо останалите тъпаци живеят на тясно, нямат бижута и са бедни! Защо ли? Ами защото богатите родители НЕ СА си свършили работата да покажат на отрочетата си, че съществуват и друг вид хора и да им обяснят някои истини за живота. Кой знае бащата колко крайници е изпочупил...

Трябва да има доживотен затвор

Това е тъп и фатален опит за отвличане за откуп. Примитивното мислене на тази човекоподобна явно я тегли към всякакви жалки опити да оправдае деянието си. А какво всъщност стана с телефонното обаждане от хотела на сестра и?

Чак сега се зачетох в статията - тя тази на 39 години, а изглежда като лелка на 50 най- малко... а тука явно има доста пияни, тъй като не знам на колко трябва да си, за да ти хареса това Нещо.

Чета от трета страница и съм потресен. Народът ни масово е изперкал. Горкият ни беден духовно и имотно народ, горките ни деца.

нали? пълно е с А-ски и Северини.Едната убива дете,че е богато,другата бедна сестра "трепе " семейството на някакъв,за да се настани в хотела му,заедно с цялата си бездомна рода.И с третата са се въоръжили в защита тук на убийцата,убеждавайки ни,че бащата на убитото дете е убиеца.Щото заслужавал.Щото е лихвар.Щото..ако е банкер,пак е виновен.Ако е доктор,също е убиец.Ама,че са п р и м и т и в н и тия,дето все обвиняват ,нито се виждат,нито ще се запитат и самообвинят.Напротив и теб ще обвинят,че им го казваш.

Трагедия голяма.

Вкарайте Зурлата в затвора, вкарайте и бащата лихвар.... Всички ще са доволни!

Нещо в гените на това семейство не е наред. Убийцата прилича на мъж. Майката - също. Сестрата - по- се нагласила, изрусила, ма и тя прилича на мъж.

А ти на какво приличаш ....?

майка й, сестра й, зет й ВСЕ ОТБОР ХОТЕЛИЕРИ що не й напълнят хладилника. Писна ми от злоба и глупости журналистиката и тя е страхотна, та чак страшна

Аз не съм богат но мога да купя няколко кила кренвирши за онзи който успее да разубеди така нареченият "баща" да не тръгва по кривият път където да обрича "семейството" си. Някой успял ли е да убеди мутра в нещо за да ревем после за фасадата му?

някой да разубеди майката да има деца от лихвар или, ако все пак има, то да ги научи да не отварят чужди хладилници.

Ако някой неграмотен вземе от лихвар 100 лв, щото банките не му дават и после трябва да върне 1100 лв, е тоя лихвар защо е на свобода а не в затвора?

Тази история е с един куршум, четири заека.

постигат две внушения: щом си грозен си готов убиец, щом си жерта значи си ангел. а следствието пуска на час по лъжичка- хляб и зрелища

Eй уроди бедни , вие въобще капка мозък имате ли ? Каква вина на родителите ? Че една мръсна бедна отрепка си е отрепка .Бащата си е баща . Да убие него , ако може . За обичките на детето ли завидяхте ? И стига си измисляхте версии . Истината е ,че огромна част от бедната и полуграмотна пасмина става опасна . И разбира само от дългово робство. Тази жена е грозилище . Гърците са по- умни от нас и не случайно са измислили калокагатията . Хубавият човек е добър човек и обратно - уродът - грозиилище трябва да бъде обесен затова , че е такъв.

...Гърците всеки знае, че са изключително тъпи и прости хора.....въпрос на гледна точка е кой е хубав и кой грозен! Ти може да харесваш някой, аз пък да не го харесвам и обратно. Кой ще обесиш? Ама, много сте мишките, силни на приказки, но трябва и акъл!

Бре голям бияч се извъди, иначе кой те знае какво си жалко напикано човече.

И убийцата е простакела, и детето замина, и бащата е гадняр, и лична драма ли е, или показателно за държавата ни, кой знае...

Интересни мнения има надолу. Ако се зачете човек, ще му се изправят косите ! Празен хладилник, пълен хладилник... трябва да измислят ново ниво в пирамидата на Маслоу за някой хора. Народа ни яко се е изкривил психически. Остава да почнем да трепем деца защото имат 2 кремвирша повече от нас.. Нормални ли сте ?

...незнам за каква пирамида говорите, но както не е имало кремвирши, прав сте че и маслоу също не е имало. Кажете, кои може да со позлволи сега млеко, маслоу и сирение на днешно време...

КРЕНВИРШИ СЕ ПИШЕ С "Н". А ЗА ПИРАМИДАТА НА МАСЛОУ ЩЕ ТИОБЯСНЯ КАТО СЕ ИЗУЧИШ ОЩЕ СТОТИНА ГОДИНИ...

Вижте и само физиономията - абсолютно потвърждение на теорията на Чезаре Ломброзо за "престъпния тип" - не прилича на човек, а на звяр...

Присмял се лицемера...

Тартьооооо, Тартьо, като не ги разбираш, мамин, тия работи, що се обаждаш ?

Какъв звяр бе човек.....обикновена българска жена със средностатистическа хубост....даже е много симпатична и не е по-лоша от кучкова, емилия, анелия и тем подобни чалгарии....правилни черти, красиви очи и сластни устни......косата е на леки къдрици....е, малко носа и е гибонест, но...не може всички да сме съвършенни!

Свършила е двойно работата на полиция съд и прокуратура, мутрите не трябва да имат деца! Свършила е мръсната работа и се е самонаказала.

ХОРА,САМО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ , КОЛКО НИСКО ВЕЧЕ СМЕ ПАДНАЛИ!!!!АКО ПРИЕМЕМ,ЧЕ ТАЗИ ЖЕНА Е ИЗВЪРШИЛА НАИСТИНА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО БИХ СИ ЗАДАЛ СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ ОТ НЕЙНО ИМЕ: 1.ЩО ЗА СЪЩЕСТВО СЪМ,ЩОМ МОГА САМО ДА СИ ПОМИСЛЯ ДА ИЗВЪРША ТОВА ГАДНО ДЕЯНИЕ?! 2.ЗАЩО, МОИТЕ НЕУСПЕХИ В ЖИВОТА, ТРЯБВА ДА ГИ КОМПЕНСИРАМ С ТОВА САДИСТИЧНО УБИИСТВО?! 3.ТОВА ЛИ Е МОЯТА ФОРМА НА РЕВАНШИЗЪМ, ПРЕД МОИТЕ ДЕЦА?! 4.ДОКОГА БИТА МИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО МИ?! 5.КАКВО ОСТАВЯМ СЛЕД СЕБЕ СИ.......ТЪМНИНА,МРАК,БЕЗВЕРИЕ?!

Докогато разни напомпани криминални идиоти ще бъдат боготворени и техните лични драми причинени от самите тях ще са върхът на медийният интерес.

за такива хора само екзекуция

а за другите хора по веригата преди тях? Щото това престъпление е следствие на друго. Ако хладилника на семейството на детето беше същия - то нямаше да пита: защо твоят е празен?, и защо живееш в малка къща? ..

т.е. ти като един истински оръфан пролетариат, пропагандираш всички да ги направим еднакво бедни, както в комунизма ?

Хората, които "виждат" липса на логика в обясненията - първо да се замислят, как у нас хората с пари, коли и хотели (почти винаги незаслужено притежавани), не винаги "делят" с роднините си. У нас повечето хора са егоисти!!! .. и ...Класовото разделение придобива уродливи форми, а завистта е способна на много гадни постъпки... както от стана на бедните към богатите, така и обратно. Затова не се учудвайте, че има такива неща у възрастните. Много деца също придобиват надменност от малки съм останалите, понеже така ги възпитава семейната среда. Говоря по принцип - конкретният случай го знаят само роднините и приятелите на жертвите и изпълнителите. Ненормалното е, че никой не слага на мястото им разни мутри, лихвари, банкери, и т.н. Напротив - точно те определят "правилата" в държавата! Изобщо грозният капитализъм ни е налегнал яко. За някои хора това е "демокрация" и свободен строи и го предпочитат пред "тоталитарния комунизъм", ама това е друга тема!

Спомняте ли си кой пое вината за убийството в Катуница? Някакъв човек, когото хванаха да се връща от Турция, ама не казаха кога е отишъл там. Свидетелите казаха, че е карал синът на т.н. ромски "цар", но осъдиха другия. Спомняте ли си как за отрицателно време направиха ДНК тест на децата, продадени в Турция, а по делото Белнейски месеци не можаха да направят такъв. После пък единият съдебен лекар се самоуби, както и един арестант, когото заведоха в дома му и той се застреля и се оказа, че бил убиецът на едно отвлечено момиче. Непрекъснато ни лъжат, ама пак се хващаме. Нещата наистина се случват пред очите ни, но няма кой да ни каже какво се случва. Но има някои книги, четете. Не че някой може да напише истината сега, но след време, с недомлъвки.

не всички се хващаме на лъжите и вярваме ...

БЕШЕ ДА СИ РАЗБУТВАТЕ СОЦ. РАХАТЛЪКА...? РИПААТЕ ПО СВИРКАТА НА АМЕРИКА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА, А ГРИЗНАХТЕ ДЪРВОТО С БЕДНОТИЯ, МИЗЕРИЯ, АНАРХИЯ, БЕЗЗАКОНИЕ, ДУХОВЕН УПАДЪК, ЛУДОСТ, ПРОСТОТИЯ, НЕКЪДЪРНОСТ, МОЛ- ОВЕ И ГОЛЕЕЕМИ ПРИМОЦИИ...!

Не ти ли омръзна да злобееш с/у трагедията на хората?! Аааа, даааа, ти не мизерстваш, защото си добре подплатен от противоречивите ти коментари.

Комунистическата номенклатура смени социализма с това, което се случва сега, за да спре да се крие колко пари е откраднала, а да си ги харчи на воля в прогнилия Запад. Пък не е зле да прочетете вече откъде беше изпратен Троцки с голяма сума пари, за чийто произход не можал да даде обяснение, да установява социализъм в Русия. Нас никой за нищо не ни е питал и няма да ни пита.

Паисий

бащата на това дете какво общо има със социализма? .. по скоро е обладан от манията на капитализма да забогатее на всяка цена!

Тъпунгер, За такива като тебе статистиката е БЕЗМИЛОСТНА. убийства на 10 000 1988 г. - 2,4 1989 г. - 2,3 2012 г. - 1,8 2013 г. - 1,6 Изглежда "равенството и рахатлъка" са водели до повече убийства на глава от населението. Или пък другата идиотска теза "Сега няма здравеопазване и ядеме вредни храни" Средна продължителност на живота: 1989г. -71,2 години 2013 г.-74,1 години Ако отчетеме и нарастването на относителния процент мангали, статистиката придобива още по-трагичен вид за идиоти като тебе.

Имаш грешка, не на 10 000, а на 100 000. И за 2013 имаме 97 убийства разделено на 7,2 милиона прави 1,34.

Всеки един от нас е потенциален шизофреник ...въпроса е в самоконтрола . Жалко за детето че наивно и по детски е провокирало загубата на тази спирачка и ...края е като в филм на ужасите ...

Детето може да е наивно, но не е в него причината. Неговите реплики са били капката, която е преляла чашата. Самата майка казва в прав текст: "Не харесвах Атанаска и тя го знаеше" т.е. тя си е позволявала да се държи както си иска с нея и кой знае какво й е казвала. Сигурно и детето е било свидетел на това отношение. Не оправдавам убийството, но очевидно вината е и в родителите. Питам се обаче дали си дават сметка за това и дали ще си научат урока или веригата на нещастията ще продължи докато научат урока, че всеки човек има достойнство и нямаш право да го тъпчеш. Жалко, че всичко това се случи, но и двете страни имат своята вина.

И още: родители, не кичете дечицата със златни обеци и синджирчета. Не само не е педагогически правилно, но и може да провокира агресия.

Повдига ми се от робско и скотско мислене като твоето. Всеки има право да не харесва съседа си, и в случая майката е била абсолютно права за отношението си. Никой не е длъжен да харесва прости и неграмотни примати, а умните хора си подбират внимателно приятелския кръг - кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа кой си. И още: всеки има право да си киче децата с каквото си поиска. Ти какво очакваш, дрипави дрехи и мръсни коси, за да не им завиди някой?!? Що за тъпо мислене е това да нямаш вещи, които можеш да си позволиш, от страх да не провокираш кварталния идиот?

В нормалните държави всеки си знае мястото - богатите /и с пари и с акъл/ имат за съседи токива сато себе си; маргиналите живеят в отделни квартали. Тук какво е - набедения за богат /видно е само финансово и незаслужено/ съжителства с такава бедна и проста особа. Затова и конфликтите придобиват такива уродливи форми. Хора, знайте си мястото, радвайте се на това което сами сте си заслужили и имате и не страдайте за това, което нямате, а други са постигнали...

прав си. Не че е справедливо, но поне не се избиват от завист и злоба, щото между тях има високи стени с камери и бодигардове. Обаче аз пак не го приемам за нормално...

Селяци излезте на Запад да видите какво е Луксозна среда! Не мислете, че мутра от великия град Поморие е еталон за лукс и изисканост хахаха

Никой не го интересува дали мутрата от Поморие живее в лукс или не. Той е престъпник и мястото му е в затвора. А лукс и беднотия вървят ръка за ръка и ги има както в България, така и на Запад.

Цялата история звучи неправдоподобно. Как си го представяте дете на богати хора, гледано в луксозна среда, да се качи на тавана да яде бисквити в някаква миризлива бърлога, и да пипа лепкавия хладилник на тоя примат. Абсурд, вервайте ми.

Нещо не е точно така, както ни го описват.

Луксозна среда??? И какво е равотил бащата ? Пълни легенди. Нормално мутренско семейство, със златни дрънкулки и маркови дрешки -нм

какво му е неправдоподобното? - семействата са били почти роднини....

Отвратително грозна жена!!!!! С мазна коса! Тази е истинско плашило. Как дете може да дружи с този урод? Лихварят и тази зурла са си лика прилика.

Защо лихварите бият хората? Ако мислеха, че ако ги убият по-лесно ще си вземат главница+лихви кое щяха да изберат?

Какво да си говориме. Една мутра, убива друга мутра, като си купува изкупителна жертва. Жалко че детето, което е невинно го отнася. Но не е съвсем така. Детето е огледало на родителите. Те като не са му дали възпитание, какво очакваме от него, да излезне възпитано ли? Искам сега да видя дали тази мутра ще продължи да убива, или вече разбра че парите които има са само едно зло и нищо повече. Дори и сега да се опомни, вече е късно...както се казваше в една стара приказка, Кака се омъжи !!!

Държавата е пълна с номенклатурни боклуци и децата им които отдавна нямат нищо общо с човешкия образ който им е заложил Бог. Няма какво да ревем за такива. Колкото по-бързо се прочистят , по-добре!

До Пепи : Пожелавам ти от цялото си сърце да загубиш дете на тази възраст и поне за миг да разбереш болката на тази майка.

Много съжалявам за детето. Нека виновникът за смъртта на това дете бъде наказан. НО.... В България се убиват и изчезват и други деца. Защо само за това дете се пише непрекъснато? А Германеца преди 20 години като сгази на пешеходна пътека в Бургас първокласничка и нейната баба (връщайки се от покупки по случай първи учебен ден), не е лежал и един ден в затвора, въпреки, че е шофирал с много висока скорост. Отърва се с парите и влиянието си. Или живота на другото дете и нейната баба струват по - малко от този на неговото дете?

Ами сега когато и неговото дете, лежи при другото което е сгазил преди 20 години, ще може да размисли прав ли е бил навремето. Дори и да не е бил прав, нека да видиме дали сега ще плати да се отърве, т.е. да си върне детето...Да, ама не. Рано или късно, всеки си плаща за всичко....А децата??? Бог да ги прости, очевидно толкова им било утредено да живеят. Тъжно но факт.

би казал един приятел, който вярва в тези неща. Ще добавя - и възмездие. Жалко за детенцето!

Преди 20 години би трябвало да сме имали по-голяма държавност, поне по инерция.

Абе тези реплики с хладилника и тн. са измислица, нали са искали откуп по джиесема на детето от хотела! Тази на снимката не е била в хотела по това време, значи няколко човека са замесени.

Сценаристите , които слагат думите в устата на Атанаска и пробутват версията за бедната и озлобена жена, забравят че сестра и е съпруга на друг заможен хотелиер. А и от снимките се вижда че Атанаска не е особено слаба...

...Дебелее се и от нерви! Иначе добре изглежда...не е толкова дебела, а закръглена...!

Убийството вече е факт, връщане назад няма. Убийцата каквото и да разправя е виновна и няма никакво оправдание. Да гние в затвора!!! А Лихваря и мутренската му фамилия да бъдат съдени за начина по който са придобили това имущество!!! Колко коли имал? Какво равоти, каква заплата получава, какви данъци плаща! Ще си правят компания със зурлата!!!

И на онзи с хотела.Там са се нароили всякакви боклуци от къде ли не.Парите му свършили и кой знае,какви помисли има той и заобиколилите го гладни жени за оцеляване на бизнеса" му.

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ТУК, РАЗБИРАМ С ПОТРЕС, ЧЕ СТРАНАТА НИ Е ПЪЛНА С АТАНАСКИ... КОМПЛЕКСИРАНИ НЕЩАСТНИЦИ, НА КОИТО ВСЕКИ Е ВИНОВЕН ЗА НЕКАДЪРНОСТТА И МЪРЗЕЛА ИМ... АКО ЧОВЕК Е ЗДРАВ В БЪЛГАРИЯ, НЯМА ПРИЧИНИ ДА ОСТАНЕ ГЛАДЕН. МОЖЕ ДА НЯМА ВИЛИ И МЕРЦЕДЕСИ, НЕ СА ВАЖНИ. НО НИЩО НЕ ПРЕЧИ ДА Е ЩАСТЛИВ.

След Златките, ред на Атанаските.! Бягайте хора от тази дупка!

+ ! определено ,тук се пише повече явно от сестрите на Атанаска и обкръжението им хотелиерско..

Така или иначе с такива родители е щяло да стане боклук и можеше да утрепе някого с автомобила си или по друг начин.

вярно.детето не е виновно,но при такива родители....тъжно е.

Брей ти да видиш......Явно виждаш в далечното бъдеще... Нещастник,дано се намери някой богат и раглезен да те утрпе тебе.

Вълчев,струва ми се не ходил на зъболекар скоро... капут

малкото така е било възпитано от родителите си-чист криминален престъпник и чалгарска к..ва ......не се и съмнявам,че тези реплики са истина,но не са оправдание за убийство разбира се.

А как се озова телефона на малката от който са искани пари, в хотела, телепортира ли се там?

ДОКОГА ЩЕ заливате хората с жълта помия?! АМАН!

Много жалко за детето, но някои новобогаташи смятат ,че всички останали са втора ръка хора. И тъй ката повечето от тях са с много пари и никакъв интелект, те така възпитават и децата си накичени от невръстна възраст със златни бижута .

На мен ми се струва много просташко и опасно да накичиш осем годишното си дете със златни обици, гривна с висулки и синджирче с буквичка. Мутренска му работа....

Ами иначе по какво ще си личи, че е дете на лихвар и мутреса?