Неизвестни се опитаха да провалят „режима на тишина“ в Алепо

„Режимът на тишина“ в северния сирийски град Алепо, влязъл в сила в 01.00 часа нощес, като цяло се спазва от страните, предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Неизвестни се опитаха да провалят „режима на тишина“ в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sibirski

Вчера в Палмира симфоничен оркестър на Мариинския театър под ръководство на Валери Гергиев даде невероятен концерт в древния амфитеатър. Разбира се, за това няма да се пише в новините. Търсете в ютуба Валерий - Гергиев выступает с симфоническим оркестром в Пальмире. Величанствено е!

Неизвестни, а пък реактивните снаряди дошли отвън Руски! Кой е вътре в Алепо, ИД и опозицията! Кой е отвън, бандитите на Асад, а снарядите идват отвън! А са "неизвестни" щото не им се знаят имената поименно!

ма вие какво толкова преживявате ??да се трепят там.както е казал Сталин-има човек-има проблем,няма човек...... анадън мо !!

Неизвестен или ИД?!

СЛЕД КАТО ХРИСТИЯНИТЕ ЖИВЕЯТ В КВАРТАЛИ ОСВОБОДЕНИ ОТ ЗАКОННАТА СИРИЙСКА АРМИЯ,Е ИНТЕРЕСНО,КОЙ СТРЕЛЯ СРЕЩУ ТЯХ???ВЪПРОС ЗА ЛУМПЕНИ!!!

защо християните Алепо са избягали при правителствената армия? Нищо, по трудния начин ще е, на на брадатите от умерената опозиция, дето били в едни окопи с джихадистите, им остана малко. Надяваха се на Турция, ама тя сега не смее да гъкне... Сега къде ще бягат, освен при Всевишния. Ако съм на сирийците, никакви мирни преговори - по тия изверги първо се стреля, после се преговаря!

не са избягали при правителствената армия, а просто кварталите с християни в Алепо са попаднали под контрол на сирийския диктатор

неизвестните са от известните советски спец.части

срещу тая проамериканска паплач само бой от въздуха със Су 25 с напалм

конфликта продължавазащото така наречените противници на режима на Асад, активно са подкрепяни от турция и техните господари САЩ затова е трудно да имаа примирие, ислямистите акобяха оставени без помощ вече да е нактъпило трайно примирие.

Заблудени зелени човечета?

ама я от британски, американски или израелски произход. Преди години иракската полиция задържа петима британски командоси, които "по грешка" подготвяли няколко автомобила, пълни с взрив, за атентати. Гърмят две в шиитския квартал, две в сунитския - и операцията е изпълнена.

"Техните тилови бази са близо до границата с Турция." А от коя страна на границата са ?

След като не успяли с провокацията, неизвестните лица казали "фак ит, Били!" и се оттеглили в посока Макдоналдс. Загадката кои са тези лица остава, но всички версии сочат към Путин.

голяма загадка, кои са тия неизвестни лица. И, кой е произвел въпросните реактивни гранати с една от които се гръмна американския инструктор на наш оръжеен завод.

Тоя цирк докога?! На всички е ясно, че докато Асад не превземе клочовите градове в Сирия примирие няма да има!