Алексей Навални заяви, че отново е поставен в изолатор за половин година

Дори и маниаци и серийни убийци, които излежават доживотни присъди, имат право на свиждания, но аз нямам", написа опозиционерът

Обратно в новината

Коментари - Алексей Навални заяви, че отново е поставен в изолатор за половин година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жужетата са страхливи и злобни.

Е как пише инстаграм, след като е поставен в изолатор, за пръв път чувам за така опция в затвор:) :) :)

Всеки който е нарушил закона трябва да понесе отговорността си няма значение кой е и как се казва и какви са му мераците

президента Навални чака свой звезден час. Скоро руския народ ще го носи на ръце..

Тоя кавал защо не е в Сибир да храни мечките

"умишлена стратегия да се унищожи здравето му с всички средства" и допълни, че подобно решение може да бъде взето единствено с одобрението на Кремъл" Кремъл няма време да се занимава с г-н никой. Като е заумирал да умира най-накрая! То така и когато влезе се твърдеше колко мизерно било, колко лошо се грижели за него и прочие. Пък след няколко месеца когато съпругата му се върна от Германия след като успешно избяга от Кремъл(като взе самолет от летището в Москва) за да не бъде пратена и тя в затвор по скълпени обвинения, описа едноседмичният си престой в затвора на съпруга си като почивна база. А според Навални всички служители на затвора се отнасяли напълно отлично с него. Но сега гледай гледай! Пратили болен от грип в килията му за да го разболеят и накрая да му причинят стомашни проблеми и да отслабне! хааххахахахаххах От друга страна от американските сериали и филми останах с впечатлението че ако си в изолатора и достъп до адвоката си няма да имаш. Но в ужасна Русия където си в затвора по скълпени обвинения на Кремъл под директното ръководство на Путин не само можеш да разговаряш с адвотака си, но и със свободен достъп до интернет!

Цял живот да гние там тоя ибрик

никой не се интересува от този вече... да се жени за Грета Тунберг и да се живеят в тайгата, далеч от медиите.... за да си отдъхнем от тях!

Пригожин, Вагнер, Бахмут, 6 месеца ако не стане Груз200 е свободен. Вместо това изолатор с инстаграм…. Смешка

Помните ли Гуайдо? Не?

Нали женс му беше на гости за няколко дена и дори похвали добрите условия в затвора Дирници вие я бяхте пуснали статията бре

Някак не се вързва… Уж в затвора, в изолатор.. а заявява разни неща в инстаграм???

Тоя налец - крадец да върне 6 молион. Къв е тоя завор та да си има компютър. Само се оплаква сам в килия.

Изолатор с интернет и личен компютър. Хайде стига. Трябва да си пълен глупак да вярваш на този театър!

И това го е написал от/в изолатора? Къде, върху стената, или в интернет клуба на изолатора?

чета и ми става ясно, защо наричат руснаците ДИВАЦИ, Всичката им работа е такава, слушайте им троловете и си правете изводи, колко струва РУСКИЯТ им МИР.......! Тава е палажението товарищи и товарщулки.

руски изолатори ве. И интернет си имат:)))

дс рива за тоз бастун.

Някой от умниците тук с 2 мозъчни клетки ще каже ли за какво престъпление лежи в затвора Навални? В същото време са пуснали убийци на свобода за да се бият във Вагнер. Ако в това не намирате нещо сбъркано, значи и вие сте сбъркани...

мозъчни клетки. А задаващият трол въпрос има ли клетка изобщо в камбанарията служещс мунза глава? Тоз моя въпрос е за по напреднали :)))

Ще ти отговоря веднага след като обясниш защо С(капаните)АЩ преследват Сноудън и вече 10 години изтезават Асандж като всеки момент ще го вкарат в затвора за 200-300 години! ЗАЩО?! Защото им изкараха наяве не мръсните, а тотално осраните ризи!

Тоя е присвоил 6 милиона пари за това лежи. Във Франция също го съдят. Не е политически затворник.

Мислеше, че ще стане президент на Русия. Там исторически имат опит още от 1600 година с лъже Дмитрий, лъже син на Иван Грозни и полското нашествие. Няма да има нов месия.

Изолатор с достъп до интернет... мъка.

Шило

Тоя лъже повече от циганите. А бе, без интернет, как публикуваш? Че и устройство ти трябва? Това е само един от многото въпроси.

Егти затвор, щом им достъп до нтернет и пише в Инстграм... :)) Поне е изтрезнял алкохолзирният палячо!

Да беше отишъл в Украйна, щеше да е свободен. Можеше да стане дясната ръка на зеленото и да делят печалбата от продажбата на органи.

Къде ви ги мислят такива глупости главите кухи русоробски, чак се чудя....

Хайде като почне да бачка за да си плаща Интернета пак да говорим.

Опитите на краварите да плащат за “опозиционери” в Русия са смешни и самоунизяващи! Самата идея само би се пръкнала единствено в главата на овца

Бахти не приключиха ли с тоя клоун?! Жалка картинка е, зеленски 2

Много здраво го използваха и го подхвърлиха после на Путин. Да се готви Зеленски Btw.

Само ебъън засороосоида...

Лишили са бореца от мъжките ласки на съкилийника?!Това е тежък удър за всеки истински демократ.. Но така е... Сатрапа е жесток..

Разлика между Навални и Путин няма.Руснаци са.Манталитет варварски рйски,дами и господа.И имат наглостта да говорят отвратително зле произнесен Български език!

Писал в инстаграм от изолатора, искали да го заразят но го лекували с антибиотик - болял го корема сега... мисля че ако искаха щяха да го самообесят отдавна както правят американците по техните затвори с известни личности (обесил се на радиатора)

То най-секретният документ там е списъкът с клиенти на Епщайн. Всичко друго явно е по чекмеджетата на Байдън за да може всяка чистачка да си го преснима.

Защо е още жив?? Ако беше в Гуантанамо щеше да се е самоубил отдавна...

Не разбра ли, мой човек, че ти жив оттам няма да излезеш? Единственият ти шанс да се размените с таваришч Путин е да му спретнат генералчетата някой военени бърз преврат, защото пък и те не са стопроцентово единни, а и са доста страхливи и колебливи....Държи ги с медали, нови звездички по пагоните и много-много кеш, и пак има недоволни и роптаят, макар и все още глухо....Та ако се възползвате там, може и да успееш! Наш Георги обаче не успя. Забягна, спаси се първоначално, но дългата им ръка го настигна на един мост.....Та внимавай какво ядеш в килията, какво пиеш, не приемай никакви кафета, сокчета и "чайчета", не пипай с ръце "колетчета" и "писма" от непознати и внимавай на двора с кого се разминаваш евентуално...... Стискай зъби още малко, цял свят се надява скоро, много скоро да е това всеобщо /и твое/ освобождение! А при вас поне 220 млн го чакат и вечер тихо под сурдинка се кръстят и коментират в кухнята, че нали го знаеш дребния параноик къде е работил, а бивш шпионин няма!!

ама прави изявления чрез видео връзка и пр. А Асанж, от години не сме го чували и виждали, ама нейсе…

Навални съобщи чрез Инстаграм,че е поставен в изолатор,дори и видео връзка е ползвал.Ами това е!

Навлни не е в никаъв изолатор - В ИЗОЛАТОРА са обикновенните хора , че те за едното ядене и единия Туитър и Фейс БАЧКАТ по 10ч. на ден , че даже и данъци плащат , а този зализал перчемчето и си седи на Туитъра за да не му е скучно !

"Свалянето" на Путин, не с приоритет в "протокола" на Господ българина. На първо място сега са "партиите на войната", които на 2 април т.г., ще се преброяват в България. След това са вече Русия и "Океания", и борбите чии мъни са по - конвертируеми в суровини, танкове, ракети, ... .

.... И забравих да добавя в долния пост че всички сили се опитват да ни вкарат във война понеже българите сме толкова милички спокойни толерантни видиш ли време ни е да влезем във война и не с кой да е ами с Русия. Тяхната мечта е да изпращат оръжие вече го правят следващата по-голяма мечта е да изпратят българската войска в украйна. Направете ги първа сила направете им правителство и честито благоденствието идва

Ако "партиите на войната" са първа политическа сила на 2 април, отиваме колкото сме останали "пушечно месо" в Бахмут => Артёмовск. МИСЛИ, КОГАТО ХОДИШ ЗА ГЪБИ, РИБА, ЛОВ ... И Т. Н. ...

Ако трябва да сравняваме поведението на навални може би е сравнимо с това на нашите кирчо и кокорчо. Предатели та мамата си трака та така и тоя. Разликата е че в русия такива ги прибират а у нас ги правят премиери след което естествено зломите са за милиарди. Поне една успяхме да хванем тая с батериите да се отказаха гадовете иначе и това щяхме на лапаме. Нищо сега идват избори очаквам продължаваме подмяната и си е на чело с ицко иванов и джобния генерал да са първа политическа сила понеже народа толкова ги обича че например скапаха икономиката че ни вкараха по-скъп газ че изгониха половината и повече руско посолство и така нататък те ще ги направим първа политическа сила стой те гледай

Изолатор с Инстаграм...Брато, в истински изолатор нямаше крушка да имаш, камо ли Инстаграм. Клоун!

А другите "маниаци" и " серийни убийци " , и те ли са в Туитъра по цял ден и информират света за това какво са яли днес , дали са отслабнали , или са напълнели ?! Като го гледам , той влезе доста по-кльощав , а сега как е загладил косъма , Туитър си има , че той си е в центъра на демокрацията , Къде е тази " диктатура " дето всички разправят - Я си спомнете къде и при какви условия беше Нелсън Мандела 23г. докато ЮАР беше колония на Англичаните и Американците и Мандела беше ОПОЗИЦИОНЕР ?!

Значи тоз кретен се е разболял от съкилийник, после се е оплакал и управата на затвора са взели решение да го предпазят от бъдещи заразявание и са го преместили в изолатор. Разбира се, че ще ограничат срещите му, защото утре някой, даже и от близките му, може да го зарази с нещо и тоя пак ще се разскърца. Нека постои в изолатора, да си укрепи здравето и психиката, пък по натам може да го върнат в общите килии.

Много ми е интересно. Как има достъп до Интернет да поства. ??? Тои е в изолатори нали. Ама заоадняшки малоумници

Значи друграят е в изолатора, но публикува в социалните медии. Интересно!

Като истински инфлуенсър е. Ще го наредя до величия като ким кардашян, ваня дзаферович и т.н.

А Асандж? А Гуантанамо? Аре у лево, ако беше сериозно щеше да е изчезнал до сега

А Насрални бременен ли е?

Тоя още ли е жив

Тровят го всеки ден с Новичок и не успяват. Да пробват с Бояришник или както се казваше, с метиловият алкохол. ;) Това не е призоваване, а майтап.

Навални е следващия президент! На победената от цивилизования свят -Нова Русия

Навалнито ще се скрие на запад. В Русия никой няма да го приеме. Първо да спечели 2% на избори и после да се изкарва конкурент! Вторият на президентските избори, бил комунист. Ето такъв може да замени Путин и тогава на запада ще се стъжни.