Алексей Навални бе освободен от ареста

Над 1350 души бяха задържани по време на протестите срещу Путин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анални не е интересен на никой вече...

Нормално ли е в една такава голяма държава, която претендира да е демократична, да няма опозиция?

Изглежда е нормално. Нито при царя, нито при комунистите, нито сега.

Чудя се защо изобщо го освобождават.

Абе как може да сте толкова зле? Истината е, че тоя е на служба при Путин. Истинската опозиция отдавна не е в Русия, поне не и над земята.

Е що го пуснаха? Дръж го там. Там му е мястото.

Ама ко й туй нящо на снимътъ?

Изпълнил си ангажимента,изкарал си надницата и сега кво да го правят,не си струва вниманието дори и на Тръмп. В Москва имаше около хиляда "протестиращи" и то снимани в близък фокус,другите бяха сеирджии.А по СХХ и ДВелеле вчера дават как поне 50хил. в центъра на париж протестират срещу Макарона. Ха сега де?

Прекалено са добри с тоя мухъл. Най-добре да го изметат от страната.

Осъден за присвояване на над половин милиард долара създал "Фонд за борба с корупцията" :) Ако не са редовните му брожения срещу властта, няма с какво да блесне. Да продължава да тренира спорта влез/излез от затвора, та светът да не го забрави!

Какво иска по -- същество, този Навални?

Написал си тъпотията "Колко да е добра Русия и тяь като сев.Корея - няма хляб, но прави ракети" :-) Няма хляб, викаш :-) Може би защото е зарината с жито -- Русия е лидер на пазара на пшеница, при това без субсидии на производителите. Но ти си преписвай от наръчника на трола, той е направен за труженици като тебе!

Това е отговор към "2018-05-06 13:52:24".

Ако беше направил това във Вашингтон, щеше да бъде вече в Гуантанамо

Срещу тръмп има дредно по 7 протеста седмично.без разрешение.

Греша и аз като долният сде питам нали от Русия няма по-добра, защо децата на всички червени лидери са в САЩ? Колко да е добра Русия и тяь като сев.Корея - няма хляб, но прави ракети. Брутният вътрешен продукт е ма-а-алко по-голям от този на Испания и ма-а-алко по-малък от този на Южна Корея. Наздраве. Честит празник.

Имаш отговор с идентификатор " 2018-05-06 14:08:18 " ;)

Вчера бяха 350 сега добавили една единица отпрез та станали 1350;-)А и този циркаджия детоняма пукнат последовател но все се вре пред обективите не е никакъв опозиционер а просто платена проститутка на хранилка от тия зад океана.

Велик е Путин ! Успя да подчини напълно руския народ !

Путин върна гордостта на руснаците. Върна Русия на световната сцена. Направи Русия отново велика.

Русия е била велика по царско време.сега-пълна трагедия.

В Русия има Закони , както и в ЕС и България - ако протестираш незаконно те вкарват в Ареста за 24 часа .

Протест, бунт и война законни-няма.

Протест също ли? Що смяташ хора за покорни безмолвни говеда?

Протестите се смятат за законни само, когато са неефективни. Това е простата истина по въпроса.

Квото щат, да правят. Само по-далече от България!!! Не им ща ни комунизма, ни социализма(съветизма), ни русизма! Ватата - ВОН!

КГБ

Никой не ти иска продажното мнение, важното е какво иска българския народ, а то е братска Русия.

Путин не е цар, а обикновен диктатор.

Този прилича на Гриша Ганчев,който също е против,Лудогорец да е на върха години наред и да не може да бъде свален по мирен/футболен път.Все пак евала на Путин,пуснал го е от човешки съображения.Може да е опонент ,но и той има право да гледа официалното му встъпване .

Путин е трън в очите на американския елит. Като спят и се стяскат в леглото.

Как нямя да е трън, след като е Империалистически президент на най-голямата и най-Империалистическа страна в света!

Права си, всички империи се разпаднаха, а Русия не, даже от бившите съветски републики вършат черната работа в Русия като нелегални имигранти. Англосаксонците сън не могат да заспят, че вече не са фактор, даже една легенда за убийство не могат да съчинят като хората.

А ся дайте на дНевалния метла и лопатка, за да измете площада от боклуците дето неговите протестъри направиха. Утре да е чисто за инагурацията на Путин !

Путин е велик, защото се подчинява само на руския народ! И не е васал нито на брюк-селската хунта, нито на Донката Трумп!

Пак алабализми, не Путин се подчинява на народа, а точно обратното!

От 1000 демонстранти, 1350 били задържани?

Не, от 600... ;-)

Браво! Едно говедо по-малко в затвора.

Тия цветни революции вдигнати от малцинството едва ли ще минат в Русия. Русия не е Армения. Американцие ще трябва да се бръкнат повече

Нормално. Навреме е освободен. Нали утре ще присъства на инагурацията на Путин. Един без друг те нямат бъдеще, а заедно са голямата сила.

Който не харесва Путин трябва да го изпращат в Сибир

Като протестираха срещу Тръмп не видях някой да се впечатли. Протестирали-голяма работа. Ще ги поотупат в районното и ще ги пуснат.

Ако някой ще "ритне столчето" на Путин, няма да е Навални, а някой от най - близкото му обкръжение.

Някое друго КГБ-ейско ченге.

Определено ме впечатли шокиращата цифра от над 1000 души арестувани в многомилионна Русия за организиране на неразрешени протести.Уважаеми ДИР новинари не е ли жалко да ни занимавате с тази липса на новина?Защо да речем не побликувате изтеклите грами в публичното пространство на американското посолство в София, касаещи обществено-политическия живот в страната ни към онзи момент?Ще бъде интерено и забавно, ноооооо определено Ви е страх да ровите там.

такива безродни соросоиди като него трябва да ги пращат в трудови лагери - там най-добре се развиват!

"Той не е наш цар!" Той е вашият "Император".

А Борисов кой мандат е, а? Искаш и него да го обявим за несменяем, защото е тръгнал по пътя на Т.Ж. и засега не виждам някой да го спре! След Мин. председател става Президент и така до живот!

Американският посланик е раздавал понички вчера . Както знаем поничките предизвикаха Майдана в Киев. СпукНа му е работата на джужан ;)

Като братски народ руснаците ще вземат пример от нас и масово ще излезнат на протест, когато заплатите им станат 3$ на месец. Въпросът е , кога това ще се случи.

Сега вече трябва да го изпратят в Сибир да реже дърва

В мижавият протест организиран от Навални ИМАШЕ и немалко НЕВРЪСТНИ ДЕЦА ! Дали да не напомним , че лично Адоф Хитлер е използвал ДЕЦА , като ги е пращал на фронта , за да удължи жалкия животец на Райха си с няколко дни ! СЪД и затвор на тия които използват децата !

Нещо като ПОЛИТИЧЕСКА ПЕДОФИЛИЯ?