Александър, застрелял от ревност майката на двете си деца, правил два опита за самоубийство

Съдът се съгласи с опасенията на прокурора по делото, че има опасност убиецът да се укрие или да извърши друго престъпление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За планирано убийство между 10 и 20 години. Ако е в състояние на афект сигурно ще го порицаят обществено.

Нещо ми се струва, че не е точно, както го описват. Да си остави децата при човек, който я тормози за мен не е нормално за една майка. Все едно ги е отписала. Изглежда, че не й се е играело повече на семейство, но е решила да палува, докато не я е надушил и изгонил.

И какво стана сега с циганката? На Ганя като не му изнася са цигани и все другите са му виновни за мизерията...

На 12 години и първо дете ...как става това?

6-ти клас

детето и ще стане първи клас, една година след като е завършила

Няма ли кой да му помогне на този индивид?

Как така такива изроди все искат да се "самоубиват", ама пусти късмет - не успяват. Успяват да убият жените си и децата си, ама себе си не успяват. Ти да видиш!

точно съшото щях да напиша, абсолютно така е , все се се самоубиват ама така че да останат живи...страхливи комплексари!

Като оня дето беше тръгнал да се беси и се беше вързал през кръста.

Престъплението явно е ужасно и нека всеки понесе отговорност за каквото е направил!!!! Но това с майка, деца, че били двойка КАКВО ГО НАБИВАТЕ НА ОЧИ???? Това ли са факторите за убийство? Да не се женят, да не правят деца, да няма семейства????

Хем според адвокатката му е с проблемно психическо здраве след два опита за самоубийство, хем нека да получи по-лека мярка и присъда защото трябва да се грижи за децата си въпреки убийството на майка им!? Да много добър довод. "Адвокатката посочи още, че той се е грижил за децата, като самотен баща" Може би защото поради ревността си и заплахи за саморазправа принудил майката на децата му да напусне домът им. А след това решил за постоянно да бъде със статута на "самотен баща" като убие жената на децата си! Но нека да игнорираме тези факти и да се фокусираме, че не е с всичкият си и заради това не бива да да ходи в затвора и че трябва да се грижи за децата. Въпреки риска да убие и децата си след като не е с всичкият си. Децата при родителите на майка им, а този с максималната присъда без никакви намаления на присъдата. Все пак се е признал за виновен по обвиненията!

Бай Ставри и компания ще го изревнуват

Глупости са това. Ако е искал наистина да се самоубие, щеше да го направи. Ако не знае как може да му пратим подарък едно въже в затвора, да пробва пак

Мъжа явно е бил от свестните и безинтересни за ковричката която мечтае за разширените вени на комшията Кочо. Кофти сценарии все по често гледаме.

майка ти верно се е възползвала успешно от Kura на Asan

По твоята ли съдиш?

Голям юнак, цял лъв! Себе си не успял да затрие цели два пъти, но женицата успял да утрепе от раз. "Зад всеки успял мъж стои една жена" - ще се окаже напълно вярвно твърдение.

Щял да си понесе отговорността ама вече реве за по-лека мярка. Жалко, че вече няма смъртно наказание за такива.

не само за такива. в БГ няма смъртно наказание

Вярно били близки по възраст. Тя е била на 11 а той на 14 като я е забременил. Много ви се искаше да е изнасилена от педофил, нали, уроди долни?

А работи ли се в посока откриване на продавача на оръжието?И него, моля, да се съди за съучастие.

Колкото търсиха кой е продал оръжието на пловдивския доктор.

На тоя му пожелавам дълги години да го бият за изневери , ревниви съкилийници в централния.

а бе не е баш като по филмите . в белите страни гледат да не ги мешат много убийци със счетоводители . по вероятното е тоя да пребие някой за ПТП

отделно в белите страни половината са в психиатрии, не в затвора

Александър ми прилича на русофил-путинист.... блести с низ от качества!!!

На мен повече ми прилича на Соросоид - Байдънист с две думи изпечен мошенник !

Защо ни занимавате с извратеняци и егоисти с огромно кухо его. Бил се бил опитал да се убива, ама не успял. А жена си утрепал ефективно. Айде без тия с лигава уж съвест в един дълбоко извратен човек.

В България битува традицията децата от най-ранна възраст да се възпитават с "Бий, за да те уважават!" На някои им се получава и стават полицаи, "бизнесмени с бели якички" или политици, но на други им се разминава този идеал и тогава се стига до такъв ужасен край.

Само дълбоко комплексиран мъж може да убие от ревност! Пълен нещастник.... Никой е притежава никого.....

млад, умен, красив .. от промяната

Добре че не е убил куче,че доживот не му мърдаше

С ей такъв пищак се разхождал и случайно гръмва бившата, да, бе да. Напълно обмислено и планирано е. "Самоубийствата", пардон, опитите му не са от вина, а просто да се покаже, че той е по-важен от убитата и да предизвика съжаление. Нарочно не е успял. Дано прокурора си свърши добре работата и този бъде вкаран в затвора задълго, където му е мястото.

Зависи с какъв мотив се е ''самоубивал''.