Ислямисти окървавиха лудата по футбола Уганда

Двете бомбени експлозии, които убиха най-малко 64 души в Уганда, гледащи вчера финала на Мондиала, пораждат подозрения за ислямистка връзка в нападенията.

Обратно в новината

Коментари - Ислямисти окървавиха лудата по футбола Уганда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Djuli

мисля че ще доиде ден в които хората ще се натравят от собственната си злоба и ако е в по-големи количества дори ще умират;тогава може и да се прочисти света ; да даде господ такава опция на организма и набарзо ще навлезнем в следващ етап на хармония може би

това могат да го извършат само оскотяли изроди. Африка и без това е достатъчно изтерзана от граждански войни, СПИН и мизерия, а сега и ислямистите... Тези катили трябва да бъдат смазани с общи усилия, а руснаците да започнат да се включват в тази борба, а не да се ослушват и заиграват с Иран и Сирия, защото и на тях им се пече яйце на г..за.

Яшарали Ахмед е бил механизатор-механик преди да стане кмет на Хасковските минерални бани. Посреща и изпраща Соломон Паси като един от най-добрите му приятели на печени агнета и Стамболовско вино, а по-късно това приятелство получава конкретен израз. Човекът, който дори не може да говори добре български и твърде съмнително завършва висшето си образование, вече е главен секретар на толкова значимо министерство... А сега ново ПЕТ: В проповедите на Ахмед се забранява на мюсюлманите да посещават българско светско училище, а на жените да не се снимат без забрадки на документите за самоличност ! ! ! ТОВА ВЪОБЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА Е ДЪРЖАВА !?