Ал Кайда: Смъртта на Бин Ладен ще бъде проклятие за САЩ

Терористичната организация Ал Кайда потвърди днес смъртта на Осама бин Ладен в послание в интернет и се закани да отмъсти на САЩ и техните съюзници, в това число Пакистан, където той бе убит.

Обратно в новината

Коментари - Ал Кайда: Смъртта на Бин Ладен ще бъде проклятие за САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

все по-трудно ми става да разбера кой е терориста :(

Ей, Америка е велика държава. Поживях малко там- друга култура, друго мислене. Не са като на- дребнави и зли. Но....това летене през океана..трудно се свиква.

...дааа, тежко е, първо насам-натам, после мятай бомби, после се прибирай обратно...мъка, мъка... гадни терористи, бум, децата и къщите ви.. бум.. гадни иракчани.... всички мъртви са терористи!

направих си труда да поразсъждавам кой и защо толкова много мрази американците.стигам до следния извод-предимно бедните и слабо образовани хора.чиста човешка завист (: защо французи,скандинавци,германци не ги ненавиждат толкова много-ами няма за какво толкова да им завиждат-и те си имат всичко (: за бай ганьо е ясно-я не сакам аз да съм добре,сакам американците да са зле (:(:(:(: е,докато гледаме в паницата на другите,вместо да помислим как да напълним нашата,ще е така (: от арабеските кои най-много мразят САЩ-ами най-бедните и МЪРЗЕЛИВИ-ИРАК,ИРАН,АВГАНИСТАН.а кои са съюзници на Америка -КУВЕИТ,САУДИТСКА АРАБИЯ -най богатите арабски страни.бедния мрази богатия,това е нещо нормално.но вместо да се опита да се поучи и да опита да понапълни "кошкицата си,продължава да гледа пълната на съседа и да МРАЗИ????

Мнооого си образован, а не знаеш как се пише Афганистан....

Не, че "французи,скандинавци,германци не ги ненавиждат толкова", но ако някога си признаят - ще стане ТРЕТА СВЕТОВНА война. Затова са по-интелигентни и разумни и неискат това да се случи, но всичко е въпрос на време и алчност.

Ххаххахах...по-добре не си прави този труд,да разсъждаваш,не ти се отдава...:))))

много е удобно да се плуе по статите (не че не изтрепаха сума народ), но все пак в тяхното обстество и жените са хора, докато ако командваше света саудицка арабя маика ни жална... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да живеят САЩ!

Кой му дреме за чалмите......ако не са САЩ да им купуват петрола ще ми ядат....пясъка

ТОВА Е ВОЙНА. ВОЙНА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА СРЕЩУ ФАНАТИЗМА И ТЕРОРИЗМА. НИЕ, НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ, СМЕ НА СТРАНАТА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА. ВИЖДАМ ЧЕ ТАЛИБАНИТЕ ОТ "ПОЗИТАНО" СА ОТ ДРУГАТА СТРАНА. ТЕ СИ ОБИЧАТ ЧАЛМИТЕ, УБИЙСТВАТА НА НЕВИННИ, МЪРЗЕЛА, ОПРАВДАВАН С БЕЗСМИСЛЕНИ КАУЗИ... СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА "БЪЛГАРИ"!

КАЛИТКО, АКО ДЕМОКРАТИТЕ РАЗЧИТАТ НА ТВАРИ КАТО ТЕБ ДА СЪХРАНЯТ ДЕМОКРАТИЧНИ ИДЕАЛИ ЖАЛНА ИМ МАЙКА! НЕ ИСКАМ ДА ТИ НАПОМНЯМ, ЧЕ СИ ИЗБРАЛ НИК НА ПАРТИЗАНЧЕ ТЕРОРИСТ (СПОРЕД КАКТО ТИ САМО МОЖЕШ ДА ГО РАЗБЕРЕШ)...

Четох, че имало два вида терористи: Едните искрено се жертват, за да направят това, което янките правят в техните страни - убиват невинни хора. Целтта им на тези терористи е, светът да разбере защо го правят, да видят колко е жестоко и да спре янките да го правят из чуждите страни. Другите са професионално създадено от самите янки, за да имат кървав повод за войните си във всяка държава, в която искат да нахлуят под предлог че се борят с терористите. Отделно от това този кървав спектакъл им е нужен за да превърнат света в огромен "Биг Брадър" в "1984", където да държат всяка клетчица на всеки отделен човек под контрол. Под техния контрол. Това, освен усещането за "божественост", представлява едно перпето мобиле за един вечен бизнес на шепа хора. Дали е вярно?

Вярно е. Повечето атентати като 9/11, Испания, Лондонското метро и др. са всъщност тайни операции на тази шепа хора, които се мислят за богове и светът им принадлежи. За да постигнат тези свои цели те инспирираха всички големи икономически и политически катаклизми през последните 200 години, включително двете световни войни. Вие преценете дали за тях живота на 3000 - 4000 хиляди души, загинали при последните "атентати" имат някаква стойност на фона на стотиците милиони човешки жертви досега.

един от организаторите на атентатите бе палячо, че се изказваш кое е вярно и кое не? Аман от конспиратори.

...Този, дето е създаден специално от янките, за да се "борят" с него? Оправдание за войните на янките с целия останал свят? Дори самите янки не държат вече никой да им вярва на скалъпените поводи да влизат в която си искат страна и да я сравняват със земята. Напротив. Избиха толкова много невинни сърби и др. граждани на бивша Югославия, албански бежанци (с "приятелски огън"); жертвите в Ирак станаха стотици хиляди хора - жители на собствената си страна, а от самите янки - повече от 4430 души загинали американски военнослужещи от началото на инвазията в Ирак през 2003 г. Сега правят същото в Либия - пак с измислени поводи като този с "оръжието за масово унищожение" на Саддам, което така и не намериха и никога не са искали да намират. Защото искат да стане вече ясно окончателно, че те еднолични собственици на света. Те се мислят за Господ или Сатана - все им е тая, но искат вече да свалят картите и да не се занимават с повече условности. Единствени собственици на света, единствен съдия и единствен изпълнител на присъдите, издадени от самите тях. Светът вече се отврати от тях.

Пълна глупост е, че Осама е създаден от янките.....ЦРУ помагаше на муджихидините срещу русите. А Осама си е арабин и по времето на руската агресия си беше никому неизвесатен богат арабин в С.Арабия

Направи си труда да почетеш малко.

КАТО ГЛЕДАМ КАК ВСИЧКИ СА СКОЧИЛИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ И КРЯКАТ КАТО РАЗГОНЕНИ ЖАБИ МЕ НАПУШВА СМЯХ! ЗА ГРАМОТНИТЕ ДА ВЛЯЗАТ В ГУГЪЛ И ДА НАПИШАТ ДЖОН ПЕРКИНС - JOHN PERKINS И ДА РАЗБЕРАТ КАКВО Е ИКОНОМИЧЕСКИ УБИЙЦИ!

че не си грамотна , а си трагнала да си измачваш главичката с морални и етични вапроси.марш да си преговорих уроците от 1.клас! убииството на човек , дори и да се казва бин ладен е убииство.нима друго име , нима и никакво обяснение и оправдание.няма и не може да има никаво извинение и за нарушаване на международното право. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е една от онези, които се ползват от разни термини, никому неизвестни със съдържанието си :))) Даже и се възмущава, жална.

възмутена съм да се жали за убиец и за човек който противопоставя нашата християнска вяра на тяхната.

За Обама и САЩ ли говориш? Защото те направиха такова противопоставяне.. те и Израел (не казвам евреи, те имаха и хубави хора ама си ги изпозастреляха сами)

какво знаеш за Християнството и Вярата? Това да не са масови мероприятия бе, възмутената?

Ако някой те набеди за терорист и те гръмнат, после се разбере че не си, какво правим, извиняваме ти се ? САМО СЪДЪТ ИМА ПРАВО ДА ИЗДАВА ПРИСЪДИ, иначе си е убииство и извършителят не е по-различен от убиец.

КОИ СА АЛ КАЙДА? КЪДЕ СЕ ПОМЕЩАВАТ? ОТ КОЙ СЕ ФИНАНСИРАТ? КЪДЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА СМЪРТА НА БИН ЛАДЕН? ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ТЕАТЪР!

Като гледам как "редови" мюсюлмани фанатичон подкрепят най-големия терорист, започвам да си мисля, че наистина всички мюсюлмани са терористи. Та нали тези обикновени хора имат деца, на какво ще ги научат освен на омраза?

мюсюлмани тук не видях - единствено промит мозък и от време на време някой обръщащ внимание на това, кой реално създаде въпросният най-голям терорист?

Като гледам как фанатично настроени глупаци подкрепят тази ИЗМИСЛИЦА Ладен, съм сигурен, че са научили децата си само на МТВ курварлък.

Аз пък не виждам никаква разлика между тях и обезумелите маймуни по улиците на САЩ. Всъщност, има разлика, за САЩ е сигурно, че са убили в пъти повече хора, докато за Осама се знае само, че са го спонсорирали... САЩ? Баси и съвпадъка в маниерите и корена на Злото....

тоя със сигурност са го изтървали от конспитративния сайт, след трайна обработка. Отровен до мозъка на костите си :) Не ги ли различавате конспиративните зомбита по лозунгите: "НИЕ ВЕЧЕ НЕ СПИМ!", "СЪБУДИ СЕ", "НИЕ СМЕ МНОГО, А ТЕ НЯКОЛКО!" и пр.

Теди скъпа, колко килограма си вече?Вярно ли е както казват някои си станала 130 кила? И вече не мязаш на жена? Извинявай, има ли някои да може да пие, толкова? Нищо лично, просто любопитство.

Тази терористична организация,наречена САЩ, знае само да убива и да насажда насила пропадналия си начин на живот,уж свободен и демократичен,но бог всичко вижда и скоро ще си получат заслуженото!

ПРИЕМНИК, ще има и какво да се насажда. Никой не ви е виновен, че сте мекотели и си получавате заслуженото. Благодарете на Америка, че ви лъсна истинската природа. Това не е нейният начин, а ВАШИЯ. И Е ПРОПАДНАЛ.

Пука им на янките кой им се заканва. Те са изнесли военните си бази и ракетите за войните си със света (т. нар. ПРО) достатъчно далеч от себе си. Да му мислят лизачите на големия американски задник, които са ги приели, сред които е... кой...?

А какви са янките в чуждите страни, където ходят да колят и бесят?

че няма чужди страни, щото от всички страни се стичат при янките.

Не е важно какви са талибаните или американците, а какви сте вие! По-добри ли сте, не послъгвате ли, не постъпвате ли егоистично, не се ли интересувате главно от себе си, не се ли стремите главно към материалното, дали живеете според принципите за които мърморите по форумите! Отговора се вижда твърде ясно - светът нямаше да е такъв, ако вие не сте такива!

Ханче, признавам те. Щом чуеш за комунизъм скачеш веднага. Съвсем като младо биче, което види червено. Ти за лудото не питай то само се обажда :)))

що не ходите на лятни бригади при арабите, пакистанците, чеченците и прочее, ми търчите из Европа и САЩ.А сложете си чалми и си резнете пишките,,,

заради копеленцата от Америка, иначе доста мои познати си изкарваха не някакви мизерни долари в арабския свят - като it и comm специалисти при това. но след атаките и 'бунтовете' с ЦРУ участие, там вече не е същото. Осама, между друготи, е такъв спонсориран от ЦРУ бунтар, това е доказано.

Осама не е мъртъв бе! Пият кафенце с Че Гавара и Ясер Арафат, а Елвис им играе руски казачок

Модерно е да плюеш по демокрацията,да плачеш от нея,да се плюнчеш,секнеш и въздишаш от яд!Но ако ти задам въпрос относно това какво представлява Д Е М О К Р А Ц И Я ,какви са нейните предимства или недостатъци в сравнение с тоталитаризма,монархията или религиозните управления,убеден съм ,че компетентен отговор няма да се получи!А самият факт,че кълвеш на клавиатурата,наричаш премиера тиква,и "компетентно"раздаваш мнения относно начина на управление на страната е показателен-демокрацията е нещо прекрасно или близо до прекрасното!

всико останало добре, но неразбирам какво ти пречи монархиaта и каква е вразката с другите изброени от тебе. иначе, да, не мога да не се саглася с тебе!

Този цитат по долу, е точен и компетентен отговор за съдбата на имагинерното понятие Д Е М О (н о) К Р А Ц И Я. ...Така стигаме до резултата едно дебалансиращо енергийно поле в общото поле на планетата и една бунтуваща се планета и неясна перспектива. Всичко и навсякъде е енергия, а тя изисква баланс и хармония. И когато това не се случва, космическите закони се налагат, като глобално решение по волята на Бог и за една нощ, независимо от нашите очаквания и нагласи!

Ти не се пени,а почети малко история и какво значи демокрация...тогава давай квалификаций...!Демокрацията бате е управление на народа,ама аз не виждам това да е така у нас...Много е спорно и каква роля играят в управлението на страната(в момента) 240-те спяща прасенца в парламента!Чета плоските и разбиращи мнения и се смея...На доста тук историята им е бягала като предмет,защото Бате,по-добър учител от нея няма,тя винаги се повтаря и се върти в кръг.И знаеш ли защо,защото хората от време оно не си учат урока.

Много я ровите Aмериката това чугуните, пък тя все не ще да мре. Голям рев, че и алкайдци си признаха за смъртта на вожда. Мира не ви дава това. Свиквайте, така ще е.

На чугун говори... а ти бре, тенекиен герой Мейд Ин Чайна...

Искаме да чуем като как изглеждат нещата ,за такъв мислещ екземпляр!Я се изясни,но по-бързичко!

Очевидно още един привърженик на конспирациите,които силно намирисват на неубедителни измислици!Ако беше по-умен и направиш просто тройно правило с участието на броя на евреите,общия брой на населението на земята,броя на загиналите и броя на загиналите еврей,и тогава нямаше да говориш толкова много глупости!А мечтата на комунистите да видят САЩ загинали датира от 50г.Следващите 50 са също безнадеждни за тях!

Аман от глупости, както си казал. САЩ вече не са САЩ, а ССАЩ, и комунизма е победил там :) ... а пребоядисаните но все още чугунени топки сте си същите....

Пращиш от акъл!Чакам да изброиш цивилизованите методи,без да мънкаш!

На такъв "дълбокомислен" въпрос не мога да отговоря!?!

Нецивилизовано е да се бориш с тероризма с терористични методи. Обама=Осама!

обама-осама-1:0!

арабите нека се заканват , единственото което ще получат е ..смърт!

НЕуважаеми пишещи, в българския език има съществително "въстание" и глагол "въЗставам"...

След камбаната, бита в чест на разпада на "Империята на злото", ще ударим кепенците и за "Империята на долара". АЕЦ "Чернобил" беляза началото на края на СССР. Земетресението на 11 март т.г. отвори сезона на фалитите в "Империята на изгряващото слънце". С убийството на Бин Ладен ,на Първи май, САЩ затънаха в "големи лайна на арабите" и тресавището на Виетнамска война ще им се стори само кална баня. А арабите са особено настроени след 9/11, защото само един израелски турист бил сред загиналите. От 3000 евреи работещи в "Кулите", никой не е бил на работното си място в деня на разрушаването им, казват арабиите.

Викаш, време е да дойдат танковете, а?

Мисля че арабите знаят много добре какво може да им се случи ако Америка им се изплюе..... нямам думи!! Така че ако искат да си царстват в гьола да се заровят малко по-дълбоко в тинята,и да престанат да квакат. Щото и те са затънали до гуша в тинята ама устата им е ей такава голяма като на алигатор.По аналогия с един всеизвестен анекдот.....

Ами евреите са Божиите избрани, ако разбираш де!

зиг! хайл! и тук расисти и прочие фашистка сган.. само дето вместо пречупен е шестолъчева.

Като нямаш доводи, пишеш простотии, а? Типично по комунистически...

ндааа. точно като оззи. а чиляка много добре си го е казал за чекпойнтите - най-голямата придобивка за всички....

могат,разполагат се.....на теб какъв точно ти е проблема?разполагаи се и ти, таварищ.........

Всичко е гледна точка. До преди 25 г. бяхме за авганците и бяхме от добрата страна и съветският войник бранеше цивилизацията? Сега сме пак от правилната страна и сме зад американския войник -пак там бранещ демокрацията. Ей, някои от нас са същите хора и не ми казвайте, че с разказване на виц за Тодор Живков сте се борили за демокрация. Всеки иска да се изкара значим, но за жалост такива като Бин Ладен, който беше представител на свръхбогатите от ранга на Ротшилд и т.н и лицата им във власта било то в Авганистан, САЩ, Либия, СССР / днешна Русия/ ни поставят в групата на низшите. Така, че не се злобете един срещу друг на комунисти и демократи, а на можещи и неможещи, защото всички сме затънали в калта, а от там се излиза с ум, чалъм или както искате го наречете.

Адски прав ... но простолюдието си верва на каквото му поднесат ! блажени са веруюшите

е как бе, до вчера викахте че : 1.осама не съществувал 2.осама умрял преди 10 години от бъбречна недостатъчност 3.убития не бил осама, а брат му ... днес вече след като самата ал каида потвърди новината и не можете да кажете нищо, цялата ал каида била американска креатура... ама моля ви да уточнят позитановските стратези кое от всичките е вярно,че се объркахте като пиле в кълчища, че и нас объркахте вече....

Никакво объркване няма,всичко си е ''баш тамън''. За всеки,който все още може да мисли,картинката е повече от ясна.

а бе тя картинката ясна,американците са добре те, да му мислим ние тука в тая мизерия с тия ниски заплати, корупция, липса на здравеопазване , цигания и с тая мутро-полицеищина

Ще има нов 11 септември,и тъпите американци си го заслужават. Защо убиха Осама а не го съдиха? Защото щяха да се разкрият много лоши неща за САЩ.Сега да чакат възмездието.

щот не са те питали тебе....наи-великата държава на света Aмерика не е длъжна да дава обяснения на никого, наи-малко на тебе, Tанче........победителите не ги съдят...........

На "най-великата"държава и сринаха кулите близнаци за 15 минути. Така че и великите американци умират......и ще умират и занапред.

явно ръкавите на усмирителната ти риза дес са били развързани........по-голяма конспирационна глупост не бях чела скоро.......важното е ,че позитановското въображение на другарите работи на 180 градуса.и все с американците си мият крадливите ръце.

Не си измиваме ръцете с никой тедке остроумна ! Истината боли нали Тедке! И на теб май няма да ти дойде акъла скоро :D!

каква истина?...голата истина е, че прогресивна Aмерика затапи талибаните така, както размаза любимия ви съве"ц"ки съюз преди 20 години...та още не може да се съвземете и да го прежалите този факт ,само устата ви голяма,но то с уста не става, трабва и акъл.......

боже мой ,тези изявлениия толкова приличат на казаното от Б С П толкова са близки в идеологиите БЪЛГАРИ ИСКАТЕ ЛИ АЛ КАЙДА В БЪЛГАРИЯ

Каква Ал Кайда бе, какви пет лева!?! Това е информация само за първосигнални хора, свикнали от комунизма да вярват на всичко спуснато им от властта! За виждащия и мислещ човек нещата изгледат доста по различно!

Уважаеми, каква харта за правата на човек, какви цености на демокрацията и социална справедливост...каква Ал- кайда! Реалностите са две: Управляващи и управлявани - парите обикновено и най-вече с в първата категория. На втората категория се отпускат (на определени нейни членове), ако слушкат и изпълняват заръките и инструкциите на първата. Всичко останало е медийна мъгла, която е на път да започне да се разсейва (предсказано е в Св.писание) и вече ставаме свидетели на това!- Не губете надежда!

Аман от тъпите талибани,

Аман от тъпите американци

iи от селяни на колело.

Само САЩ!

Усеща се весело оживление, повишено присъствие и радостни писания във фoрума от твърдите последователи на бин Ладен и Ал Кайда сред българското население. Очаква се скоро и сформирането на първата православно-алкайдска клетка за логистична подкрепа на активните терористични клетки в ЕС и Северна Америка.

Храната и алкохола са ти дошли в повече тази вечер!

прай борбЪта :)

При така създалото се положение и за Ал Кайда Осамата е мъртъв да споделя една своя прогноза. Очаквам скоро тъпите комуноиди-съветофили и ерго по съвместителство кадаифофили-америконофоби да измислят някакъв ударен лозунг. Впрочем, няма нужда да се хабят. Вече го има. Малко е прашасал, само го изтупват и сменят името отпред. Ленин, туряме Осама е по-жив от живите. Всичко е на 6.

този световен джендем ,задникът ти щеше да е като гаубица!Падай на колене и целувай ръкъта която те е опазила!както сме на първа линия,досега и папер нямаше да има от нас!Стига си плакал като вдовица!

Що бре,какво е направил джендема за мен...освен че ми отне добре уредения живот!?

Кой джендем ти отне толкова добре уредения живот, в който трябваше да чакаш часове на опашка за тоалетна хартия и кисело мляко ? Или барем 10 години докато ти дойде ред да си купиш Москвич ?

Бизнесът с оръжие ще процъфтява..На САЩ това им е изгодно.При тях "залежало" оръжие няма..

Много точно казано!

Ейй, пак ли са дали домашен отпуск на 4ти километър??

Една чалма по-малко..