Във варненския аквариум расте октоподчето Цецо

Октоподче от Индийския океан е най-новият експонат във варненския аквариум. Животинчето, което в свито състояние е колкото безименен пръст, в момента прави опити да заживее в една от прозрачните клетки до рибите.

Обратно в новината

Коментари - Във варненския аквариум расте октоподчето Цецо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

VINI

Че кога се е родил сина на АП?

Закарайте октопода Цецо в специализирания съд. Също, като октопода Пол може да познава кой е виновен и кой не.

Как не ги е срам да кръстят интелигентното животинче на нещо толкова просто като Цецо... Малко уважение към природата имайте!

Къде са защитниците на животните??Защо позволяват да се гаврят с октоподчето...

НАЙ-СКЪПИЯТ ПРЕДИЗБОРЕН ПАДАРЪК ЗА ГЕРБ ЩЕ Е ОКТОПОДА ЦЕЦО. КАЗВАТ, ЧЕ ТОЗИ ОКТОПОД Е ЗАПОЧНАЛ ДА УПРАЖНЯВА "ЧЕЛНАТА СТОЙКА", ЗА ДА НАПОМНЯ НА ХОРАТА ЗА ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗПИТ, ВЗЕТ ОТ /ФИЗВЪЗ/ ЦЕЦО С ГЛАВА.

явно ще го обучаваме да отгатва резултатите на следващото световно.

Аз гласувам да е Алексей.

Като е свито е колкото безименен, ама разпънато е като СРЕДЕН пръст! И името много му отива!

а са се видя кой е октоподо:))

Аз гласувам да е "ЦЕЦО", само ако тъщата му осигури 6 аквариума. Иначе - не!!!

Любимият спорт на вашия червен отбор е кражбата - дори и на никове! Свикнали сме вече - едва ли някой ще се върже вече! Но с вродената си тъпотия и злоба не можете да докарате моя стил, само едни апартаменти ви се въртят из писаниците! Кого ще уплашите с шестте апартамента - хората масово имат и повече, кажете за палатите край София и по всички градове, вилни зони, курорти, вкл. гръцки и испански, за кипърските имоти, лондонските апартаменти, яхтите и летящата чиния на сопола - главния ви партньор?! Шестте нещастни панелки вече се изтъркаха от употреба, а изборите наближават, време е да се замислите за нещо ново, ако имате с какво!

Да ви кажа честно - октоподчето ЦЕЦО има много повече от 6 аквариума ама карай....да е жива и здрава ТЪЩАТА.... :)))

Изключитлено си права - твоя стил никой не може да го докара - все пак повечето хора тук са интелигетни. Иначе - авторски права върху ника ли имаш или вие ГЕРБ си мислите, че всичко е ваше.

И къде пък съзря тъпотията в иронията с 6-те аквариума?! Много си е оригиналда даже! А, да, сетих се - не носят на критика работодателите ти!!! И като говориш за сопола - главният партньор на комунягите (държа да ме разграничиш от тях), погледни първо в собствената си градинка - сопола е пръв партньор и на възлюбената на шефът ти ... на Цветелинка!?! Предизборно имаше клетви за него че ще бъде гонен "до дупка" и ще бъде вкарван в затвора?!? Нещо да ми подскажеш къде да гледаме за да видим или чуем или прочетем за такава гонитба?!? Евтиния популизъм изби всички канарчета - не лови декиш вече!!!

Ти наистина си безкрано сбъркана и извратена. Първия коментар е поднесен с чувство за хумор. Ти си си наплюла брадата от злоба и после другите обвнияваш във "вродена простотия и злоба". Единствената възможност да си права е, ако твоята не е вродена, а е придобида. Искрени съболезнования на хората, които трябва да делят каквото и да било с теб в реалния си живот - в черен повой са повивани, когато са раждани.

Нещо не ми е ясно!Сама си пишеш после ,сама си отговаряш?Виждаш ли до къде те докара вярата ти в ГЕРБ?Цецко е много хубаво име,но защо да не го кръстят Аврора,например?Мисля,че ще му подхожда!

O! Каква издържана статия! Безспорния лидер на българските медии!

Цв. Цв. само така може да си изгради име. Като прави шумни акции, който след това гръмват като балон. И като си кръсти някое животинче на негово име.

"Октопод", "Цецо", "Вулгарис"... Ами тя животинката си плува в свои води. Бързо ще се адаптира!