Коментари - Аквариумът във Варна показва риби "нашественици" в Черно море (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак за мигранти говорим

а този брадат рибок на първата снимка какъв е????

им е шеф

През миналото лято бях във Варна с домочадието и естествено, посетихме Аквариум-а. Имайки предвид съвременните възможности за аудиовизуална информация, които се виждат в европейските музеи и изложения, стана ми болно за обстановката , която видяхме. Имах чувството, че нищо не е мръднала от 50 години, когато бях като пионерче на лагер и заведоха а видим това чудо, за тогава. Веднага ще кажат, струва пари! Да, но и безхаберието, както всичко в държавата бие на очи. Тъжна картинка, за една атракция, с която варненци все още се гордеят. За успокоение може да приемем, че е запазена база за сравнение, докъде е стигнал света извън нас!

С толкова пари, правят каквото могат. Поне са съхранили музея - и това е нещо. Дай по-добре да измислим как да им помогнем!

нашественици като брадатия инженер на снимката ли ?

Само да попитам... върна ли се времето, когато не може да се носи по-дълга коса или брада? Едва ли много хора се замислят, но брадата е едно от най-естествените "неща" за един мъж. Нашестеници (както го описвате) са доста от онези, които следват сляпо някакви модни течения, отнася се и за мъжете и за жените, които нямат нищо естествено, естетично и здравословно в тях.

Не се прави на ударен и с псевдо традиционаизъм да оправдаваш глупостта. Този на снимката няма нищо общо с Христо Ботев или Панайот Хитов примерно, или с брадатите си и небръснати дядовци. При него е една гротескна смесица от ислямистка брада (с гол мустак), ултраска бръсната глава и монголска опашка. Объркана "оригиналност" ...

е, когато си грозен трудно можеш да станеш красив, но лесно може да се направиш по грозен и да се гордееш с постижението! вероятно това е идеята на тия брадатници!