Коментари - Акула уби руснак край популярен плаж в Червено море, туристи заснеха кошмара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте злобни, болно амбицирани и гадни българите

Кулата е украинска. Казах, Хау!

Акулата е била заловена и убита след като е убила човека...животните нямат такова мислене като хората. Животните се борят да оцелеят, човека не спада дори към менюто на акулата. Все тая ами тогава защо не наказват и хората, когато извършат нещо подобно към някой друг човек?! Да не говорим, че човечеството в момента си мисли, че всичко им принадлежи и разрушават домовете на животните и след това природата им е виновна? А хората, които са били? Защо не са я изплашили и да избяга без да се стига да жертви, но неее трябва да снимат и след това да убият животното. По-голям глупак и изрод от човека няма, а уж ние сме "мислещи създания".

Тая дето вика О Майн Гот, еват ли я?

История с продължение. Открит е профилът на убитият от акулата руснак. Ден преди да умре е пуснал подигравателен клип към украинците и явно визирайки взривената стена на язовира, с нагла усмивка казва "Здравейте! Как вървят делата с освобождаването на Украйна? Окъпахте ли се?"

Бедните на фронта а богатите руснаци на плаж но има вьзмездие

Даже акулите разпознават пияна орка ватник и го унищожават.

Днес един ватник по-малко в Червено море, утре хиляди по-малко на Червения площад. На зла шлюха - зъл прът!

Децата на бедните руснаци загиват на фронта, а децата на корумпираните чиновници и политици си пекат задниците по курортите в Азия и Африка!

Децата на бедните украинци бягат в Русия... че вече дори и Зеленски не знае коя по ред мобилизазия се провежда в Украйна.

Ако беше на фронта в Украйна - щеше да умре безболезнено - могилизиран от бойците на ВСУ! А той понеже е богаташко синче на руски мафиот - стана закуска на евроатлантическа акула!

Ganio prost

къде ли мога да видя видеото за да се забавлявам?

Хургада е почти изцяло руски курорт, поне хотелът, в който бяхме настанени, беше руски и в ресторанта бяха само руснаци

Където има ватенки и цветята не растат

Бил съм в Хургада преди 15 години, града е пълен с руски келеши, проститутки, педераси, крадци, мошеници, надоисите по улиците и магазините са на руски…

аз пред две години, имаше гмуркане в Червено море, аз живея край морето и не ме впечатлява, но повечето от групата се гмуркаха, но последния ден си направихме снимки в Червено море, като се върнахме и стана трагедията с австралийката

Жалко за човека. Но има и по-гадна смърт. Например да те заколи кадировец, когато осъзнаеш, че Путлер те е изпратил за пушечно месо и се опиташ да се изтеглиш от фронтовата линия.

Щом е постоянно пребиваващ там, знае какво го очаква, ако премине загражденията. Изпадна в паника и плати с живота си. В Мароко ни обучаваха какво се прави в такива случаи, слава богу не ми се налагало да прилагам показаното от иструктора. Карам по памет, все пак от тогава минаха 40 години: Видиш ли акула, стараеш се да останеш неподвижен. Никоя акула не е чак толкова гладна, че да налита на човек, по-скоро се дразни от шума и движението на водата от резките движения. Местни рибари твърдят, че дори усещала страха. Така, че по-хладнокръвно, колкото и да е трудно за някои. Ако атаката е неизбежна, не се обръщай с гръб към нея, за да плуваш както направи този човек - нямаш шанс! Никакъв! Визуален контакт с нея до последния момент, опиваш се да я отблъснеш с длан удряки я по носа или направо я изритваш с крак. За миг, само за миг, акулата остава неподвижна, изненадана от удара. Бъркаш с ръка в хрилете. Болката е толкова силна, че акулата изчезва. За по-опитните и по-хладнокръвните препоръчват да се бръкне в окото й. Действа 101% безотказно - болката е още по-силна! Ако не се владеете и ви е трудно да намерите хриле или око, опитайте да докопате страничната и перка. Докато махате панически ръце неминуемо ще попаднете на нея - усетите ли я, простоя хванете, стискайте, усучете с всичка сила.

да те срещне тебе 5м акула пък да видим колко ще си смелчага..това е паника трудно се контролила..дали като и бръкнеш в окото ще избага...съмнявам се...ще се разяри още повече..

И какво си мислиш, че тярбва да направиш, когато акула те атакува? След секунда си между зъбите й. "Няма да мърдан, за да не те ядосам", така ли? Пишеш абсолютни глупости и невежеството ти е потресаващо! Има инструктажи, даже и в нета, лесно можеш да провериш, колко е вярно горното и колко слупаво твоето.

ето ти нещо безплатно за чететне: "В случай, че се сбъдне най-големият кошмар и човек бъде нападнат от акула, той трябва да се бори с всички сили. Много хора са оцелели по този начин. Акулите са чувствителни около очите, муцуната, носа и хрилете, така че е необходимо човек да се цели в тези зони, като рита и удря с цялата си сила. Дори ако бъде ухапан от акулата, трябва да продължи да се бие. Това може да я накара да се откаже."

Мога да добавя, че е възможно да дойде съвсем наблизо и просто да си тръгне, но започне ли да кръжи около теб, значи мисли да атакува. Отдалечва се от теб за да наебере скорост при атаката. Много хора тогава си мислят, че е време да й ибягат/да я надплуват и й обръщат гръб. След което губят състезанието.

Акулския мозък не реагира на болката, защото постоянно е под въздействието на произведените от него пептидни опиоиди, в съчетание и с малкия брой рецептори за болка по кожата им това което са ви учили просто не е вярно. Някои изследователи сматат че не болката а учудването е причината "ударените" по носа акули да се отказват от атаката... но трябва да попаднете на "плашлива"акула.

Ами и това са вече стари схващания. Последните открития, по-точно от преди 3 години, показват, че акулите изпитват болка точно както бозайниците. Изключвам общото твърдение, че животно, което не изпитва болка не може да съществува дълго в природата, защото ще прозвуча прекалено общо, а искам да бъда малко по-конкретен. Акулите имат достатъчно ноцицептори, а те се оказаха с удивително голям брой невронни пътища до по-високите мозъчни области. Така, че опиоидните вещества не действат по начина по който твърдиш. Акулата отговаря на всички критерии за чуствителност към болка, показва го голямо разнообразие от експерименти, които са проведени. И нещо кратичко и доста любопитно: Акулата не яде морски таралежи, които могат да я ужилят. Не атакува и нито един представител с жило. Явно този иснстинкт зависи от способността й да усеща болка ;)

Колко да са стари схващанията... които са изложени само преди три години от тълпа ихтиолози разнищващи въпроса дали рибите чуствуват болка, та идеята че акулите са "наркомани" до чиито мозък не достига болевият импулс е последния писък на научното общество по този въпрос... по-ново просто няма-)

Тук е само един, а в Украйна 1010 руслямски идиота са били утрепани за денонощието. С 213 770 орки са по-малко путлерастски идиоти от 24.2.2022

Не пишете глурости това е ужасна смърт..но някак си и за акулата ми е жал дая убиват това са инстинкти

Ужас

По гръцките плажове няма пречиствателни станции, но понеже е прозрачба,водата българина е приема за чиста....по египет акули убиват хора, но българина е във възхита по испания има паракизиращи медузи, но българина си умира за там. Защото е неук, некомпвтентен и конплексар

lu4ka

… и неграмотен.

Пречиствателни станции в Гърция има дори в малките селца и се чува как работят денонощно. Ама като не си ходил как да знаеш.

Комунист руснак и циганин не ги жали.

Вие защо се възмущавате така избирателно на коментарите? Някой от вас съм ви наблюдавал какви изродщини пишете при смърт на украинец. То било кофти да си от другата страна,а?... Поне си сменяйте никовете като се правите на потресени и възмутени от хорските реакции.

Тоя отиде при крайцера Москва ....

Тази акула е обучен украински диверсант-убиец, нападащ само руснаци, криещи се от мобилизация!

Така е - война! Едни се сражават на бойното поле - там гинат като мухи обикновените хора без връзки и от двете страни. За да продават оръжията и двата лагера. Други се плацикат на световно популярни плажаве, но и там връгът дебне. "Победа будет за нами"? - Всеки си има своя война и своя победа!

Съжалявам за човека! Ужасен начин да си отидеш от тоя свят!Тази лодка не можа ли по-бързо да стигне до него?! Редно е да махнете видеото според мен.

Интернет е наводнен с този клип. Гледа, който иска.

Тва е новина от тип куче ухапа човек. Което никаква новина не е. Новина е - човек ухапа куче. Та в този ред на мисли един сърбин се напил на круизен кораб и скочил през борда. Всички били ужасени щото там където скочил се е виждала гръбната перка на акула да ходи насам натам. Малко след това гръбната перка се сменила с бял корем и пуснали лодката да вадят събрина дето решил да плува накъдето си иска. Извадили го ама при скачането уцелил главата на акулата със задните си части

Казват, че била тигрова акула. Доста са големи и това не е от онези случаи просто хапе и бяга. Направо си го изяде. Мир на прага му!

Имаме си поговорка за това - който се страхува от мечки, да не ходи в гората. А самото видео не е толкова детайлно качествено, че да показва кървави сцени, като на някой боксови срещи е доста по-страшно, но ги гледате.

Да си беше седял дома, вместо да влиза в опасни води - нямаше да срещне акула!

Човекът е избягал от мобилизация, но проклятието на Шойгу-Путин го е застигнало!

Той нека да бяга от мобилизацията, да си седи на плажа или другаде. Но едва ли е тайна сред местните, че има акули в тези води и смъртни случаи!

Не вярвайте в нищо написано от руснаци. Това е пропаганда.

Въпреки, че е руснак, все пак е човешко същество. Жалко.

Какво е лошото да си руснак? Да си американец хубаво ли е? А българин? Баси тъпаците сте, честно.

Ми ставай руснак бе, чий го крепиш в европейска България !

А ти що не станеш украинец като толкоз мразиш руснаците? Страх от мобилизация? Деба и фашизираните капути.

Не е добра идея да се показват подобни кадри! Кадрите са тежки за възрастен човек, а да не говорим, че ги гледат и деца. Какво правим?!

Иначе може децата да гледат "Челюсти", "Джурасик паркове" и т.н.

Кой казва че може?Никога не съм твърдял подобно нещо. Има и друго обаче. "Шоуто на Слави" няман нито едно предаване без червена точка, продукцията от късната вечер се повтаря и по обяд. Как се отразява подобно нещо на нашите деца? Най странното е, че на експертите от СЕМ подобни неща не им правят впечатление.

Да колиш кокошка за манджа, както правите вие на село не е проблем за децата.

Дори природата изтребва това фашистко племе!

Sofiaone

Ненавиждам ги, но това е жестоко, трябва да имаме човещина в себе си. Бог да прости, ужасно нещастие!

Дори майката природа ненавижа руските тероризирани фашисти!

Наскоро бяха накарали Стивън Спилбърг да се извини, че е накърнил имиджа на акулите с филма си "Челюсти"!

Ивана не остана нищо човешко!

акулата е украински агент