Активните случаи на COVID-19 в страната паднаха под 5000

За последните 24 часа новозаразените са 163 души, починали са шестима

Обратно в новината

Коментари - Активните случаи на COVID-19 в страната паднаха под 5000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

28.11.2022 год. => В болница се лекуват 460 пациента, 56 от тях са в интензивно отделение. 29.11.2022 год. => В болница се лекуват 415 пациента, 56 от тях са в интензивно отделение. 30.11.2022 год. => В болница се лекуват 389 пациента, 44 от тях са в интензивно отделение. Е как стана тоя номер - от 56 в интензивното - преди два дни, днес да са 44? Освен дето някой точи яко пари от Здравната каса!

Ами изкарват ги от интензивното. Няма цял живот там да стоят я! СЪщо отпаднаха всички мерки свързани с ковид в болниците, което значи че вече не се изизсква тест, за постъпване в болница. Съответно веднага паднаха "заболелеите", защото вече няма луди да си правят тестове.

Как така са починали с диагноза COVID-19, починали от COVID-19 трябва да бъде, за да върви пропагандата. Що се отнася до тези около 500 души любители на генната терапия просто нямам думи.

Мангъров като викаше, че без мерки ще е много по-добре, хората не му вярваха. А се оказа прав

Всички които твърдя ха, че пЛандемията е изкуствено и умишлено създадена се оказаха прави. Лошото е, че стресът от цялата спец операция има негативни последствия за всички. Най жалки се оказаха лакеите на пЛандемиците, не съм очаквал, че има такива долни хора.

.

Защо вече спряха да пишат възрастта на починалите? То като видиш починал над 70 години и ти става ясно за какво иде реч.

ДИРНИЦИ, ВИЕ СТЕ С ДИАГНОЗА ТОТАЛНИ ОЛИГОФРЕНИ

Няма много случаи на Ковид, защото никой не се тества за Ковид и си вярва като казва : “ Аз тук малко съм понастинал/а”. Лошото е, че и другите избират да му/ѝ вярват.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрамор сянка да ви пази, мамицата ви проста!

Е това с мрамора се изтърка, може да използваш "Розите откъм корените да ги гледате" ха ха ха

Щот сега е време за садене! Май некво малоумие те тресе, А?

Тотален неадекватник си, знаеш ли?

Тези, шестимата, те от какво са починали? Казва ли някой?

Ще се мре! Яко ще се мрем! Може би. А?

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ японското проучване на биоразпределението, което разглежда липидните наночастици при плъхове и как те се натрупват през първите 48 часа след приложението; разберете, че това е свързано директно с инжекциите COVID Д-р Байръм Бридъл беше нападнат заради работата си, която показва, че съдържанието на ваксината COVID не остава на мястото на инжектиране (ръката), а се просмуква в кръвообращението; ето защо сега се наблюдава спад на фертилността! https://substackcdn.com/image/fetch/fauto,qauto:good,flprogressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F9ce2ee92-2339-45af-adc3-2d22ee1446551900x999.png Д-р Пол Александър https://palexander.substack.com/?utmsource=substack&utmmedium=web&utmcampaign=profilepage

да ви ЕПМ , я стига с тия клечки и тъпи снимки.

Ужас, ами сега? Кво ще ядат всичките рупори на пандемията? Обикновените троляци вече спамят за Зеленски, ама висококвалифицираните продажници с докторски титли ще фалират…

Мангъров като разправяше, че без "мерки" ще е по-добре положението... го изкарваха луд.

Пак си е луд. Какво се промени?

Нищо не се е променило - не той е луд, ами ти си тъп на гъз, нечовешки, изродски тъп.

В търсачката: Died suddenly in 2022 - 1 060 млн. Died suddenly in 2021 - 148 млн. Има още един месец до края а 2022.

Не те ли стяга алуминиевата шапчица?

О, та това е антиваксърско филмче. Де да имах време, отдавна съм гледала комедийна фантастика.

Сега умни и красиви няма да се бустернат..цъ, и този план не сработи....

Е и за какво бяха всички тия затваряния, ваксини, сертификати и прочие...? Видя се че това е нищо повече от обикновена настинка и малко по-гаден грип. Чудо голямо... А колко хора починаха от ваксините които така и никой не каза какво съдържат? Ето тая информация искам да знам защо се крие?

да си живо ти говедо, и подобните като теб. Икономиката го изисква, не възхода на цивилизацията.

Мижав интерес към грипчето...

Вече с носталгия си спомням за времената, когато подобна статия щеше да звучи : "Болните от Ковмид са над 4900" ! Смешници - тогава по указание трябваше да всявате паника, а сега явко пак сте инструктирани, щото вече не е актуално

Паниката навреди повече. ПЛандемиците са си изроди и не може да се очаква нещо добро от тях.