"Ако знаех "що сака" България от РСМ, щях да съм много щастлив човек"

Как да се реши конфликтът между двете страни? Добро начало би било двамата премиери на съвместна среща просто да кажат: "Българите не са фашисти и македонците не са българи", казва Евгений Дайнов

Обратно в новината

Коментари - "Ако знаех "що сака" България от РСМ, щях да съм много щастлив човек" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Америка ке падне.

Мръсна нечистоплътна продажна отрепка. Аз сакам ти и подобните ти джендър полово неопределени да изчезнете от моята родина.

Македонска редакция на DW, разговаря с "българин", плюещ по страната си. На това му се вика политическа ковектност.

Нека ние да кажем 'вето', а македонците да казват каквото си искат. Нито ме интересуват, нито ще просъществуват. След година-две, ще говорят на родният Албански и няма да имат проблеми. Ние така или иначе ще пуснем САМО Албания в ЕС. Албанците са много по-добри в справянето с Макет-ните говна.

Стига сте ни занимавали с този боклук.

Неговият баща, Александър Дайнов, е постоянен кореспондент на вестник „Работническо дело“ в Москва (1961–1965) и Лондон (1971–1977),. Майка му, Лидия Маринчевска, е дъщеря на активни борци против фашизма и капитализма. Средното си образование Дайнов получава във Форест Хил Скуул в Лондон, където основава първата си рок група „Луус чейндж“.В 1976 г. със стипендия от Inner London Education Authority постъпва в колежа Корпъс Кристи на Оксфордския университет, който завършва три години по-късно с първокласна диплома по „Нова история САМО ЗА СВЕДЕНИЕ, ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ ДОРИ ДО ГЪРЦИЯ НЕ ГИ ПУСКАХА. ТАКА, ЧЕ ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД, ЩО ЗА ПТИЧКА Е ТОЗИ ДВОЙНИК НА АНДРЕЙ СЛАБАКОВ

Този и майка си ще продаде, ако му предложат достатъчно! Никаква чест, достойство, обижда паметта на всички загинали за свободата на Македония българи! Не знаел какво е македонизма? Нима? Да прочете малко и да види що за извращение е това! Честта и историята на българите не са за продан, за разлика от него!

И този е тъп, ама е нещастен ... а казваха, че тъпаците са щастливи по принцип!

Клета България не е преживяла две национални катастрофи, българските мъже не са проливали кръвта си за национално обединение,за да може неумити пишман професори да се изхождат с нищо незначещи думи

Продажна мърша. Защитава украинските националисти и им се кефи, ама в същото време усмива българските патриоти и история. Позор.

Да спрете да се държите кат бай хуй?

Дойче-Велевщини...

Не ми пука, какви са българите и какви македонците. Македонската държава започва съществуването си от 1991 година и точка по въпроса.

ти си жалка отр-ка на хамериканска хранилка

"Българите не са фашисти и македонците не са българи"? Лично аз предпочитам 1000 пъти да ме наричат фашист, но никога няма да продам територията Македония на сърби и гърци. Там живеят БЪЛГАРИ.

От 2,000,000 милиона население,800,000 са Албанци,та по повод,че всяка страна си определяла как да се казва нацията си. На какъв език е говорил Александър Македонски???На древно гръцки!!Или е сакал сака да си сака сака,но сака не сакъл да сака.

кое е най голямото доказателство, че македонците са българи - яростно отричат, че са такива.

Радио Мерданя е прав! Македонците са японци!

България нищо не иска, македонците са тези които имат претенции. Продажниците за съжаление са на власт, като се почне от просто Кики .....та до Дойчо велев

Този е такъв безродник, лижеше петите на Костов, слага се на американците, нали от НПО му идва заплатата! Безродни без историческа памет, комунистическо чедо и то от май-червените!

Жалко миризливо лайно е тоя

Някой знае ли как е на македонски ВЕТО? ... От човешка дума не разбират!

"според международното право всеки сам решава каква нация е и как нарича езика си." За първата част ОК съгласявам се, обаче за втората? Някой учил и научил повече от тоя на снимката да се изкаже. Щото аз не съм чул да има американски, аржентински, бразилски, австралийски, австрийски езици, белийски, швейчарски, изключвам езиците, съхранили се и все още употребяващи се от хората, представляващи коренното население на тези държави.

Тоя що не си ЕПМ комунистическа

Поредният антибългарски пасквил на ДВ. Нищо ново под слънцето. ВЕТО.

Българите просто искат историческата истина, така както е описана в историческите извори. Явно Дайнов е олигофрен, след като не го е разбрал.

Дойче-ЗЕЛЕнски ... вкиснало!

"Българите не са фашисти и македонците не са българи", казва Евгений Дайнов Топло , топло .... Македонците са кумани ! На цар Калоян жена му е Ана куманката . Били сме близки съюзници. С близки хора и роднини е най-трудно да се разбереш !

Договорът е лесен - ние признаваме настоящето, а северномакедонците миналто така, както е описано в историческите извори писани от съвременницте и така както е в цялата световна историография.

Мнооо си тъп бе гащник. Айде улево бе боклук надрусан

Класическо американско мекере ,изменник и рунтав протестърски пасивен педераст,наркоман от костовото котило - автор на сентенцията ,За да бъдем истински европейци,трябва да правим по няколко гей парада годишно във всеки български град или село,а който не желае ще бъде жестоко наказван .

Соросоидна гнида продажна.

а ний от Маалата ще сме много щастливи ако Дойчето Веле и всички свързан с него напуснат планетата! И ако джурналатя не споменават вече македонията! македонията ми проби дупка от едната страна на главата, а украйната от другата!

Дайнов, македонците СА българи! Дойче веле разбира се са рупор на македонизма, прекрасно представяйки какви приятели са ни немците.

Този е голям предател! Дайнов за колко сребърника продаде България бе?!?! България иска истината а именно До 1945 година Македония е с българско самосъзнание! Разбрали бе подлого дайновска! След 1945 година вследствие Тито и концлагерите за българите от Македония Македония бива посръбчена! Якно ли е бе олигофрен дайнов??? Да си признаят тъпирита македонски да спрат да крадат от историята на България това искаме! ДАЙНО Е СЪРБОМАН И ПРЕДАТЕЛ!

jingiby

Правилното Дайнов е да замълчиш, понеже не познаваш проблема...

Този (Ев) гений скоро не се беше появявал. А бе умник, как да не са българи македонците, имената им български , говорят български, какви да са бе изкукал дъртак?

Македонците са българи отвсякъде братът на Аспарух Кубер е завел своята част от хората в Македония. Имаго описано доста детайлно в множество византийски извори.

Какво иска България от РСМ ? Какво иска Молдова от Румъния ? На Евровизията чалгата беше „Кишинев-Букурещ“...А София си иска правата над тази област.

ЩО САКА БГ ОТ МАКЕДОНИЯ И КОМУ Е НУЖНО ТОВА "САКАНЕ" ? ИНАЧЕ - ОТЛИЧНО КАЗАНО ОТ ЗЕМЛЯК ДАЙНОВ - "ПРОЕВРОПЕЙСКО ГРИМИРАНЕ, НА КРЕМЪЛСКАТА КУРВА - БОКО-ТИКВАТА"! ВЪПРОСЪТ Е ОБАЧЕ - ДО КОЛКО ЧЕРВЕН-КИРО НЕ Е ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ГРИМИРАН, ЗАЩОТО ДЕЙСТИВЯТ МУ ДО СЕГА НЕ ДОКАЗВАТ ОБРАТНОТО!

Мръшляк, пумиар, жалък мизерник, готов на всичко за да вземе някоя кинта

Този бълвоч, целия не се издържа. Но извода е много горчив. Заради такива като Дайнов, нормалните хора нямаме представителство в България. Аз съм 100% Нато и ЕС, живея в Германия говоря освен български, английски и немски средно около 100к€ ми е заплата на година. Дайнов, проблемите с РСМ са ясно като бял ден. 1. Има 100 000 български паспорта, а на преброяването 3500 заявяват че са Българи. В Македония е извършена дебългаризация, извършен е геноцид срещу българи. Това трябва да се знае от света и да бъде осъбдано в световните парламенти, както геноцида срещу арменците. Трябва да се отворят архивите на УДБА. Това всичкото трянва да го пише в учебниците на РСМ. Цялата игра е ясна. Орхан Кичюк си го каза. На никой в ЕС не му се говори за история, защото ще се отвори кутията на пандора. Стига сме си мълчали. Извършен е геноцид срещу България, това трябва да се знае и помни. Между другото подобно нещо е извършено срещу германиците след ВСВ.

Да ти го обясна просто та да го рабереш. Тяхната история започва от 1945г. Всичко преди това е обща история. А пък се пишеш начетен човек.А ако искат с един референдум се присъединяват към нас и към ЕС. И то веднага става. Без никакви мъки.

Дир.бг жалко че давате трибуна на безполезни цървули, предаващи не само национален интерес, но опитващи се да изменят историята. А историята е време отминало, не подлежи на промяна, само факти

Тя не е ли про руски популист бе измислен професоре? И не съм бойковост

До продажния боклук Дайнов - да ти ЕПМ.

Широката маса от българите е подведена от демагогстванто на шкембе войвода и не разполага с необходимата компетентност, за да осъзнае колко абсурдни са официалните искания от българска страна.

но българина е просто същество и никога няма да си признае. ОСОБЕННО ВСИЧКИ ТЕЗИ БОКЛУЦИ В ТОЗИ ОСРАН САЙТ!!!

Българите са фашисти! Справка: реиението на столичия съвет за украинското нацистко знаме! Фиромците са българи! Справка: в историята!

Бахти боклука е този дайнов!!! Да се маха от България в посока България 2 като толкова много им симпатизира на тамошните.