17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путинско бунище, ще изгоните и последните работоспособни хора от България! А с какви пари тогава ще ви се изплащат социалните помощи?

Защото това е единственият демократичен начин за волеизявяване на народа! Колкото и някои на запЪд да видят ..

Трябва ли украинските националисти да дойда у вас и да ви убият децата за да разберете че сте тъпи Цървули!?!

ДА, защото това е единственият начин за прекратяване на войната. Хората са важни, не парчетата земя.

Много забравят за Съединението при което българите от Източна Румелия се присъединяват към княжество България, въпреки неодобрението на западните страни. Единствено Англия ни подкрепя тъй като Русия е била против Съединението. Същото се повтаря и сега в Украйна руснаците от историческата област Новорусия на Русия, присъединена от Ленин и Сталин към измислената държава Украйна искат да проведат референдум за присъединяване към Русия тъй като техните права са нарушени след преврата през 2014г. на Майдана от заграбилите властта бандеровци. Колективния запад подкрепя Украйна тъй като смята да е направи плацдарм за нападение на Русия.

и отприщване в световен мащаб на неподлежащи на контрол и регулиране сепаратистки настроения и искания за самоопределение на включените в сегашните държави народи, етноси и ще предизвика не само политическо и военно противопоставяне между сега съществуващите държави, но и до прекрояване на границите им и възникване и на нови държави!

Глупаци, ами ако помаците направят референдум за присъединяване към Турция, какво ще кажете, а?

Умнико, тука никой не избива помаци.

РУСОФИЛИТЕ ИСКАТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ,И ДА ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ КАКТО БЕШЕ!

Русия защо не призна референдума в Чечения, ще признае ли проведени например в 22 автономни републики в състава на Руската федерация или ще ги обяви за сепаратисти или като Чечения ще ги изравни с земята.

САЩ ще признаят ли стремежа на привържениците на конфедерацията в южните щати и на Тексас за обявяване на независимост.

Крим сам се отцепи към Русия чрез референдум и колко страни го признаха без Русия и Беларус? Николко! Сега с какво ще е по-различно!? В случия това е въпрос който зависи само и единствено от Русия, УКрайна и хората на областите които ще се отцепят. Никой друг няма правото на глас по този въпрос. И никой друг по-различен от тези страни няма правото да се намесва и да казва кое как ще го бъде. С цялото си парадиране с военни учения край Крим НАТО така и не посмя да го завземе и върне на УКрайна, нали? Сега от ужким руска заплаха за цяла ЕВропа на същото това НАТО стиска ли му да се намеси? Нека да не забравяме че без Америка не посмяха да се изправят пред талибаните които завземаха Афганистан, а те нямаха модернти оръжия и техника на НАТО.

Kalin

Защото такива не е имало

Квай туй американска анкета със задължителен американски акаунт?

Как се активизираха само козяшките отрепки и само за час обърнаха анкетата в тяхна полза. Хей боклуци долни, колкото и да ви плащат от американското посолство няма да подмените българското самосъзнание. сащ ЗАПОЧНАХА ТАЗИ ВОЙНА И РУСИЯ ЩЕ Я ЗАВЪРШИ. Както завърши и предишната ВСВ, в която сащ по случайност спечели. Но от тогава нямат нито една спечелена война дори и студената! След като животът им не се подобри а влоши. ямх щщд

Бакшиш бачкаш нали, експерте...

Я питайте дали ще признаем референдумите в Украйна така, както бихме признали референдум в Кърджали за присъединяването му към Турция?

Американски боклук, Не може да сравняваш Кърджали с Украйна. В Кърджали няма турци а само потурчени. Докато в Украйна 70% от населениетоо са руснаци, българи и други националности. И ако вашистките правителства след майдана не им бяха ограничили правата тази война нямаше да я има. ВОЙНАТА Я ПРЕДИЗВИКАХА ОТ САЩ - ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО НА 21 ВЕК.

Българското Правителство да признае Референдумите в Украйна , както призна без Референдум Косово !

Аз само да питам! Нас какво ни интересува? Защо се занимавате с глупости?

Тези 57% ги видях лично как стават. В рамките на часове имаше лека преднина за отговор "Да". После в рамките на половин час обновявах резултатите и гледах как се изсипват по 20-30 гласа в минута, което вдигаше по половин процент за "Не". В същото време плюовете и минусите в коментарите са в обратното отношение. Лесно се пускат ботове от Tor мрежата да генерират различни IP-та и да пускате вотове с тях. И какво спечелихте?

Незаконна анкета извършена под дулото на натовски автомат в окупиран форум

Да, ако има външни наблюдатели

А в Косово как гласуваха на референдума?

Интересно ми е: Колко новонапечатани долара платиха от САШ, за да промият мозъците на българите, притова до такава степен? Успяха ли да откраднат толкова от България, или все още са на загуба? И колко самолета на картинка още ще трябва да платим, за да се изравни баланса?

Кой плати за тази публикация?

Ало платения (нерегистриран) "В афганистан не влязоха ли първо руснаците родоотстъпнико? В сирия няма ли руски войски в момента продажнику?" Влязоха в Афганистан поканени от законно избраното правителство на светската държава. А сащ и цру обучаваха муджахидините и ги въоръжаваха за да се бият с руснаците вместо тях. ХА! Колко много прилича на днешна Украйна!!!! Руските войски в Сирия са поканени от редовно избраните управляващи на Сирия, а сащ платиха на терористите да унищожат светската държава и да въведат радикалния ислям както се случи в Афганистан. И най-накрая след толкова опити успяха да предизвикат война в Европа за да съсипят основния си конкурент на световните пазари. Обучиха и въоръжиха нацистните банди в Украйна и ги насъскаха срещу Русия. Осем години нацистките престъпници избиват народа на ДНР и ЛНР, 8 години Русия търпи и предлага мирно решение на проблемите, от от марионетните правителства на Украйна управлявани от сащ не направиха нищо добро за хората. И успяха, войната в Европа е факт както и крахът на Европейския съюз. Но имаче Путин и Русия са виновни. "И да вие сте продажници и предатели и много добре го знаете." Ами вие какво сте?! Американски подлоги и платени клакьори на сащ. "Именно за това всички вие се появявате само и единствено в интернет. Носа си не смеете да покажете на светло." В ПЪЛНА СИЛА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВАС. АМЕРИКАНСКИТЕ ПОДЛОГИ

Баце каза на електората си, че са прости. Ти последно гербераст или копейкаджия си?

Ти май си от простите щом това реши да измислиш като въпрос.

Горката Русия, колко голяма жертва е тя! Ама не на САЩ, а на болния мозък на путлер!

Референдумите са забранени. Обаче руската окупационна армия щяла да организира честен референдум:))) Особено като си има предвид че в русия и протестите са забранени-заплашен си с 15 години затвор. Свободата на словото също е забранена. Няма нито една останала опозиционна медия.

Че то... също както в България... Видяхте ли, че сме родни братя с руснаците?

-Стар виц в синтезиран формат . На автоизложение руснак разказва за качествата на "Волга"-та. Американски журналист няколко пъти го пита, какъв е разходът на автомобила. На мужика му писнало и отговорил , "A вие защо биете негрите?" Русифилистиците във форумите отговарят по този начин на всяко аргументирано твърдение. Потвържденията очаквам да почнат СЕГА!

В час по география: Иванчо, стани! - С кого граничи Русия? - С когото си иска, госпожо! Кратко, точно и ясно...

Няма да ги питам, защото знам отговора. А той е, че конституцията им не разрешава партии на етническа и религиозна основа. Както и нашата, но при нас такава бе направена с любезното съдействие на ДС /разбирай, Русия/.

И защо досега не я забранихте?

Ebati anketata, sled kato mozhesh po 100 puti da glasuvash...

Нали е Референдум, , нали уж сме демократи, щом хората искат, защо да не се признае?! Ако не тогава, защо да сега се признаваше , сега не може? Егати курвенските истории.

Кутията на Пандора бе отворена в Косово.

То ФАЩ си правят гадости от край време и по принцип!

Не е провеждал референдум за присъединяване към щатите. И югославия не е сърбия.

Ходил ли си в Косово? Че там всичко е хамериканско!

Си е напълно самостоятелна държава. В конкретния случай става въпрос за окупирана територия на която територия окупатора русия организира референдум под дулата на автоматите за присъединяване към русия.

Косово е незаконно отцепила се сръбска територия , която в момента е и дом на най-голямата американска база на балканите. Сигурно и Судан сам се е разцепил...

Ако свободните страни се съмняваха за референдума, щяха да изпратят наблюдатели. Но те просто не искат хората да гласуват. Не случайно забранената дума в Европа е референдум. Някой да ни е питал за еврото или за НАТО?

Организираше по същия начин референдуми. Пък ако не знаеш русия не допуска чужди наблюдатели в тези територии. 8 пъти мисля че беше налага вето на изпращането на миротворчески контингент в тези територии.

Русия никой не е спряла!

8 пъти оон се опитва да изпрати миротворчески контингент в донецк и луганск и осем пъти твоята русия налага вето. Публична информация нещастно руско платено тролче. Трябваше почти един месец преговори за да допуснат ядрените експерти в атомната централа-а пък русия е подписала при това договор по силата на който се задължава да допуска същите тия експерти дори и в руските атомни централи. Факт-окупатор не може да провежда референдум в окупирана територия.

Референдум за НАТО ... Сметай :)

Козяшките тролове заработват кървави пари, яко налазили форума. Искам да ги попитам, как смятат сащ правомерно ли анексираха половин Мексико преди 175 години?! Или за тях може а се "чуе" волята на народа който "гласуваше" под дулата на пушките на американската армия окупирала Тексас и Калифорния. От днес свободните жители на ДНР, ЛНР, и другите РУСКИ области в Украйна гласуват под дулата на същата тази армия която отне на Мексико Тексас и Калифорния. Какво ли ще изберат?!! Живота или робството.

Точно ти и останалата мърша заработвате кървави пари от руското посолство. Не случайно всички вие се криете зад клавиатурите и не смеете носа си да покажете навън. Нещастно дебилче-първо когато щатът тексас завоюва част от мексико-той не е част от съединените щати. Ама откъде платена руска подлога като тебе да го знае. И да продължим нататък-в такъв случай московското княжество да върне земите и свободата на всички народи съставляващи днешна русия. И също така да върне москва на монголците-защото именно монголците създават московското княжество. Заминавай доброволец в руската армия-нали си мъж и мразиш украинците.

Бегай ти да мреш за слава на Бандера :)

БОКЛУК САЩИСАН Като си такъв историк, я ми кажи кой предизвика войната между сащ и Мексико? Пиша нарочно сащ с малки букви защото това не е никаква държава а шайка престъници и терористи които искат да завладеят целия свят. А що се касае за кървавите пари на сащ, те са изцапаки с къвта на многото невинни жертви от войните им по целия свят. Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Виетнам, Корея .....

И как по-точно твоето московско княжество създадено от монголците изведнъж става съветски съюз? С пиене на водка ли продажна мършо? Самите руснаци признават за 30 милиона убити и измрели от глад докато болшевиките създават съветския съюз. В афганистан не влязоха ли първо руснаците родоотстъпнико? В сирия няма ли руски войски в момента продажнику? И да вие сте продажници и предатели и много добре го знаете. Именно за това всички вие се появявате само и единствено в интернет. Носа си не смеете да покажете на светло.

Смешника долу твърди че целият цивилизован свят щял да подкрепи референдума. Обаче не може да посочи кои държави са тия целия цивилизован свят. Освен русия и беларус други ще посочиш ли?

Сърбия, унгария и много други! И ако се напряви референдум в България, също ще го подкрепим!

Излизай с портрета на путин да събираш подписи за референдум. Как пък всички вие платени руски подлоги непрекъснато твърдите че сте много ама не смеете носа си да покажете навън-само зад клавиатурата. Сърбия няма да го подкрепи унгария също няма да го подкрепи. Давай да чуя нещастнико кои са тия други?

Ма мисля да изляза с портрета на триперливата ти хохолска майка :)

Но нееееее-ти останалите сте просто едни клавиатурни плъхове. Нито един от вас няма да посмее да си покаже носа на площада.

1. 100-те души, изгорени в Одеса през 2014 г., са не 100, а 42-ма и са изгорени не от „украинските нацисти“, а загиват в сблъсък, последвал революцията на Майдана и започнал собствено след… футболен мач между две „агитки“ – проруска и проукраинска, прераснал в стрелба с огнестрелно оръжие, открита от активист на проруската „Народна дружина“ Виталий Будко с прозвището „Боцмана“. Първите жертви в Одеса следователно са от групата на привържениците на „Евромайдана“, а това довежда до ожесточаване на страстите пред „Профсъюзния дом“ в града и до безразборно хвърляне (и от двете страни в конфликта) на „молотовки“ по сградата и до избухване на пожар в нея, в който и загиват въпросните 42-ма души. Историята следователно, ще кажа – уви, с доста по-драматичен изход, – силно напомня на нашенското „подпалване на Партийния дом“, за което имахме сигурни данни, че бе провокация на самите стопани на въпросната партийна централа. Истинската история на „100-те изгорени“ е разказана подробно в статия на „Радио Свобода“, линк към която посочвам тук. 2. Прословутият „геноцид“ над рускоезичното население в Донецка и Луганска област. Тук ще трябва да припомня, че от 2014 г., т.е. от победата на Украинската революция, в тези региони започва да се води същинска война, инициирана от организирани, подпомагани и финансирани направо от Москва сепаратистки сили, на които украинските въоръжени сили резонно отвръщат. В първата година от нея поради това броят на цивилните жертви (и от двете страни) е 2084 човека. След сключеното в Минск споразумение обаче този брой намалява драстично. Ето данните според доклад на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа. През 2015 г. броят на цивилните жертви е 954, през 2016 г. те вече са 112, през 2017 г. – 117, през 2018 г. – 55, през 2019 г. – 27, през 2020 г. – 26, през 2021 г. – 25. Както се вижда, нещата в тези области вървяха към пълно умиротворяване именно към навечерието на Путиновата инвазия, която отново ескалира ситуацията. 3. Страховитият „Десен сектор“. Всъщност става дума за няколко организации: специалното подразделение към украинската национална гвардия „Азов“, политическата партия „Национален корпус“ и собствено „Десен сектор“. На последните президентски избори в Украйна през 2019 г., в които е избран настоящият президент Володимир Зеленски, първите две организации заедно (издигнали общ кандидат) получават 1,6% подкрепа. През същата 2019 г. на парламентарните избори тези две организации плюс собствено „Десен сектор“, обединени в партия на име „Свобода“, получават 2,15%, в резултат на което прословутият „Десен сектор“ въобще не е представен в Украинската Рада, а следователно „фашисткият“ национализъм в Украйна има несравнимо по-малко присъствие в политическия ѝ живот, отколкото да речем в собствената ни родина. Вторият вид „опорки“ не са дори от характера на изброените по-горе „полуфакти“. Те са чисти митологически стилизации, на които моя милост си позволи да противоречи в текста си от миналата седмица.

Без оправдания! Кой ви е виновен, че ви управлява чифут, подвластен на ФАЩ?

Колко шествия имаше против войната и в подкрепа на украйна в България преброи ли ги? Я сега кажи кога ти и останалите нещастници дето цялата ви подкрепа е само докато ви плащат и само и единствено скрити зад клавиатурата в интернет-кога ще излезете по улиците с портретите на путин в подкрепа на русия????? Хайде бе нали сте големи мъже нали сте много нали кажи речи цяла България ви подкрепя? Хайде излизайте да ви видим кои сте и колко сте.

Излязиха два пъти усраинските емигранти да си веят укропедалските флагчета, и това беше! И тук въпроса е защо се разрешава на чужди граждани да правят политически митинги!

Защо не смееш да излезеш с портрета на путин и да викаш да живее русия???? Хайде сега кой страхливото п......??? Тия дето излязоха по площадите или ти дето се криеш от клавиатурата???? Хайде бе мъжки-давайте събирайте се и излизайте да ви видя. Страхливи клавиатурни плъхове.

Я стягай мешката и марш към Крематорск, да славиш името на Бандера :)

Хайде бе мъжагата:))) Боли като ти кажат истината и когато не можеш да я обориш. Всички вие сте едни страхливци и клавиатурни плъхове и хвалите и сте за русия само докато ви плащат и то само и единствено скрити зад клавиатурите. Затова не можеш да обориш истината за себе си-защото никога няма да посмееш да се покажеш с портрета на путин на площада.

Признавам или не вдругиден Русия се разширява с още 100 хиляди километра и никой нищо няма да направи а укрокученцата ако продължават да джафкат и да се дръвчат тази територия много скоро ще се удвои.

Твоите руснаци бягат и се налага да мобилизират 300 хиляди само да задържат окупираните територии. Ама няма да им помогне.

Той не си е оправил тая територия къде я има, друга му трябва, половин Русия живее в 18-ти век в оборите и кокошарниците Гола вода е и държавата му също

Освободените територии!

100 хиляди руснака завзеха 100 хиляди квадратни километра. КОЛКО КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА ЩЕ ЗАВЗЕМАТ още 300 хиляди Руснака? ХАХАХАХХАХАХА!

Кеф ти шилу кеф ти паниката кефти станков ти инженерчето долу, оня с многото ха ха ха та. Лъжеца дето се е кръстил истината, другия му прякор някой. Един байчо също имаше. Още искаш ли??? Абе странно защо толкова много подкрепящи путин пък никой не смее да излезе с портрета на путин на площада. Цялата подкрепа само и единствено в интернет. Що така я ми отговори като не са тролове и не са ботове????

А аз ако пона да изброявам, ще почна с Българин и после сте още 10тина!

Ми тоя дето се е кръстил българин е същия руски трол като тия:))))

Мда ... анализа ми е правилен. Държа отворена страницата с резултатите и я рефрешвам през няколко минути. До преди половин час бяха 50 на 50. Сега всеки 2 минути се вдига процента на "неподкрепящите" с една единица. Това са около 20 гласа в минута. Наистина поведение на пуснат бот.

Щото тези 50% подкрепящи не са платени руски тролове и ботове. Къде ми е подкрепата извън интернет? Кога ще я видя по площадите на живо? Защото подкрепата за украинците я видяхме на живо.

Къде точно я видя подкрепата за усраинците бе? В кухата тиква на Киро Дебило ли? Аре бегай да даряваш една заплата :)

АНАЛиза ти е неправилен! Чисто математически ако общата бройка се вдига , 20 гласа ще намаляват под 1%! Айде анализирай какво ще стане ако подобно на Путкин някой наш южен съсед направи референдум в Кърджали например!

У лево!

Има ли смисъл. Този референдум само путлер ще го признае.

Както и целия цивилизован свят!

Поне пет цивилизовани държави дето ще признаят тоя референдум?

Ще си говорим след година :)

Разбира се , че има смисъл. Референдума се провежда по всички правила и норми на Устава на ООН, Виенската конвенция за правото на самоопредение и съгласно Конституцията на Украйна. Той има юридическа сила и когато завърши процедурата по провеждането му и бъде приет от Държавната дума на РФ, земите , заедно с населението на четирите нови области ще влязат в състава на Руската Федерация. Ще бъде преначертана руската граница и ще са нераделна част от територията на Русия, както някога са били Новорусия. Процесът стана автоматично на основата на резултати от референдума и гласуването в ГД на РФ и никакви чужди мнения- признават, непризнават - нямат юридическа стойност. И Русия ще ги защитава като част от своята територия. Фактическите последствия вече ще зависят от това, какво ще предприемат САЩ и НАТО и какъв ще е отговорът на Русия.

Путин носи само глад и мизерия и само тези, които са от репресивния апарат са добре при него. За това и в България го подкрепят тези, които са били в репресивния апарат. при социализма.(Репресивен апарат са хората, които доносничат и силово подтискат другите, които не са съгласни с Путин Този апарат не създава блага с Труд , не са забили и един пирон. )

Значи няма защо да се притесняваш за референдума :)

Хайде ... пуснаха ботовете. За 5 минути, 5% разлика.

В чия полза?

До тук най-много ботове ползват руските тролове-справка всяка статия за русия.

Абе не мисля, че хората, които подкрепят Русия са сред младите и тези, които знаят как да ползват ботове и ВПН-и...

Я ми кажи/покажи един руски трол, моля :)

тези референдуми са като изборите при националния предател и световен боклук Бай Тошо - 99.9% обичат БКП ама границите се пазят отвътре навън че да не вземе някой да избяга от рая ;- ))) иначе ще призная рефенрендумите когато Путката направи референдуми в Чечня и Дагестан ;- )))) че нещо май последния път изравниха със земята желаещите да напускат това толкова приятно блато Проссия :- ))))

https://m.youtube.com/watch?v=JQUiYm6iK7c

Ти на колко си годинки-на 15 или на 16???

Благодаря, знам че младея :) Дори не е нужно и да се мисли! Щом ФАЩ са замесени, значи е някоя световна гадост!

45 години в българия САЩ ли бяха намесени???? Да се налагаше теловете по границата да се обърнат и така че да не можеш отвътре навънка да излезеш.

А сега като няма телове, земи тия емигранти!

ей имбецил. осъзнаваш ли че току що се съгласи да замениш мигрантите за убити българи по границата. и виж в речника какво е мигрант и емигрант куче просто. белким се научиш да правиш разлика кауне :-)))

Разбира се, че не! Редно е Косово да се върне в Сърбия, Крим, ДНР, ЛНР и запорожието в Украйна, Нагорни Карабах в Азербайджан, Израел да си отиде в международно признатите му граници при създаването му и т.н. и т.н. Защото в противен случай каква е гаранцията, че ако България е изправена пред трудни времена Ердоган няма да си спретне един референдум в Кърджали и Хасково?!? И как в единия случай трябва да отговоря с да, а в другия с не?!? Това е правилната позиция, без симпатии към никого. Тя и за това на никого не е удобна! Съвсем друг е въпросът кой подтикна събитията в тази посока. И не - това не е Русия, не е и народа на Украйна, а запада и шепа жадни за власт украински олигарси. Сметката я плащат Украйна и Русия, а запада троли Русия.

Калифорния да се върне на Мексико! От където я анексираха САЩ преди 176 години.

Русия тогава да върне всички анексирани територии и народи извън московското княжество. Ние пък да си поискаме всички територии на Велика България. Или пък още по-добре да разкараме там иран си и други такива и да си върнем територията от където сме дошли.

10 години ги избиват тези хора! Време е това да се прекрати!

И какво направи западът за да подтикне русия??? О извинявайте забравих организирал бил оня така наречен майдан. Така де всяка държава , дето си смени правителството и новото правителство не служи на москва задължително американците са виновни. Те така и в източна германия и в полша и в унгария и в чехия и в румъния че даже и в българия-все американците виновни нали. Колкото до косово другарю-косово е самостоятелна държава и не е правила референдум да се присъединява към американци французи или когото и да било. А пък югославия не е сърбия и никога не е била сърбия.

ФАЩ 10 години помпат усраина с оръжие, пари, наркотици и фашизъм, само и само да отлабят Русия и да разединят Европа!

И щото в украйна нямаше избори и защото в тяхното народно събрание нямаше про руска партия. И защото никой не закачаше руско езичното население преди русия да окупира териториите. И странно защо никой не закача руското население в останалите части на страната.

Ние българите сме с Русия против укронацистите

До гроб!

Никой не ти е дал правото да говориш от името на всички българи. Аз съм българка от стар български род, и НЕ ПОДКРЕПЯМ изрода Путин, нито политиката на водената от него Русия, нито тези незаконни референдуми под дулата на автоматите. Подкрепям народа, който е жертва на този конфликт - Украйна. А ти си родоостъпник и предател. Путин затваря нашите училища в Запорожието, ти си седнал да го подкрепяш. Изменник!

Никоя държава по света няма да признае референдум извършен на окупирана територия от окупационна армия под дулото на автомата. Признаването на такъв референдум означава зелена светлина за всеки диктатор с имперски амбиции. Включително и за ердоган. Ако въпроса беше какво искат хората в окупираните от русия територии трябваше русия да не налага вето на разполагането на мироопазващ контингент. Ако там не бяха окупационните руски войски а беше международния контингент на оон-никой нямаше да има против референдума. Ама пък тогава нямаше да има референдум и желаещи да го провеждат.

Анексирането на Приднестровието в Молдова от руските орки е преди Косово, тролчета! :) Колко сте жалки! 1. Референдум об образовании Приднестровской Молдавской Советской Социалистической Республики (ПМССР) проходил с декабря 1989 года по ноябрь 1990 года. 2. Референдум о независимости Косова проходил с 26 по 30 сентября 1991 года на территории Автономного края Косова и Метохии. Провозглашение независимости произошло 22 сентября 1991 года.

И?

БУМ паднала рашистка главичка :)

Ми направете референдум в България за признаването на референдума в Украйна... Нали сме солидарни с украинците, нека им оставим правото да се самоопределят или т'ва вече не е европейска ценност (ако изобщо някога е било).

Искам ОТНОВО да попитам копейкаджиите, как ще гласуват при хипотетичен/поне сега/ референдум в Кърджали? И какво ще е различното при смяна в посоката на вота им при идентични обстоятелства? Хубаво е да обясните словесно неодобрението, изразено с минус. Може да потърсите мнение на Копейкин по въпроса. Няма такова!!! КРЕЧЕТАЛОТО има мнение за Виетнамската и афганистанската/на американците, разбира се/ война, за индианците от Оклахома и пингвините в Антарктида, но не и по този въпрос...Щото казва, това което искате да чуете.

Само след референдум за отделянето на Тексас от САЩ. Ако Тексасците се отделят, да ще приема и отделянето на Кърджали. Също така ще приема и референдум за присъединяването към България на северна македония и беломорска тракия.

Ама тексас не иска да се отделя от щатите. Много сте смешни руските подлоги когато започнете да давате безсмислени примери.

Че Кърджали да не би да иска?

Ами виж, изпускаш една малка подробност, копейкаджиите, както ти ги наричаш, не са избивали и не продължават да избиват турските етноси в посочените от теб региони. А пробвай да им събориш джамиите или да утрепеш няколко хиляди български турци и гледай дали втората по численост армия в нато, няма да ти потропа на южната граница.

Кърджали няма никаква прилика с ДНР и ЛНР. Ние българите не тормозим и не се опитваме да побългаряваме българското население от турски произход,това се опитахме да го правим преди повече от 30г и не стана. А укронацистите се опитват насилствено да украинизират населението на Украйна а там живеят повече от 100националности.

Кой тормозеше жителите на крим донецк и луганск преди руската армия да ги окупира? Кой тормози жителите в одеса в момента? Да не продължавам за всички останали територии в украйна с преобладаващо руско население. Как пък само в окупираните от русия територии някой тормози руското население а не руските окупатори?

Центаджиите ама примера ви е неадекватен. И турците си превземат териториите без война за какво им е и референдум след 30г те и циганите ше са мнозинство!

Всички които са против референдумите и изборите явно искат да бъдат управлявани от царе, фараони, султани и тем подобни самозванци. Нито изборите, нито референдумите са за вечни времена, ако не са истински рано или късно си проличава, но това не означава че не трябва да се правят, а още повече да се признават от трети лица.

Значи нападаш някоя държава ако пиеш дадена територия после правиш един фалшив референдум и всичко е наред нали? Той хитлер също те неща ги правеше ама кой знае защо не му ги признахте.

Наистина ли мислиш че е фалшив?

Запада налива непрекъснато огромни количества бензин в огъня, и ни казва че това е правилно и добре за всички нас! Нито един от Западните лидери не е използвал думата Мир! Всички ни убеждават, че Русия трябва да бъде Отслабена и победена!!!?? Цената е Нашата бедност Стотин хиляди животи на украинци и руснаци. Запада е Зло а политиците и медиите му са мръсни хиени.

Аз не знам някъде по света група хора да си направят ,, референдум за присъединяване към дадена държава “ и това да значи, че вече е територия на тази държава! Ако някой знае да прати линк, за да се образовам и аз като него!

Вече знаеш!

Руската федерация, не е държава, а федерация. Както и САЩ не е държава, а федерация. Държави са Тексас, Калифорния и т.н. (state, т.е. държава). Държави са Татарстан, Дагестан и т.н., които са в РФ. Същото и тук с Донецк и Луганск, референдум за отделни държави и референдум за присъединяването им към федерация.

Участник в референдума в Запорожие каза , че е през 1991 г. са гласували за излизане от Русия/тогава СССР/ и той е гласувал "за" и добави, че сега отнова гласуват, за да поправят тази грешка. Русия призна референдума 1991 и Украйна и други 14 републики се отделиха от нея. Сега някои от тях искат да се върнат като субекти на Руската Федерация. Това е демокрация- референдума е най-висшата форма на демокрация за вземане на решения. Запитайте се защо у нас защо условията за достигане до референдум са толкова тежки, неизпълними. И дали това е демократично или е демокрация "на думи" Защо напр. отричат възможността за референдум- за или против въвеждането на Еврото през 2024г.? Управлаващите/всичките/ се страхуват от резултата !