Коментари - Ако закрием Мариците, как ще "правим" електроенергия, питат Podcast слушателите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перките се движат в много тесен ветрояи диапазон общо взето са безсмислена работа панелите още повече

Ще събират отработените газове от задниците на любимите им продажни и престъпни партии: гроб-сдс-бсп-дпс-пп-дб-бв!

За наш късмет от гейташкия съюз не дават почти нищо в замяна на закриването на мариците. Така че решението би трябвало да е лесно, даже и брюкселските зелки да не са съгласни -ние си оставяме мариците, те си задържат жълтите стотинки

АЕЦ Белене ! Така ще правим ток ! Други въпроси ?!

малоумниците Бойко ,Киро и Асен които подписаха да намалявата емисии с 45 % и да затворят мариците са за съд. Но вместо това дебилите гласуват за тях .

Закрийте "мариците" пък лесна работа, има алтернатива, атомни централи батка, там е истината!!

Румънците и турците строят АЕЦ ,когато АЕЦ Козлодуй затвори ще купуваме техния ток. АЕЦ Козлодуй ще затвори защото МААЕ няма да разреши неруско гориво в реакторите без руско съгласие.Има опастност от ядрена катастрофа. Тецовете са ясни ,само ако сме извън ЕС ще ги спасим.

Когато избиха животните и унищожиха земеделието не мислиха ,после внасят храна от чужбина с помощта на посредници.Затова храната в България е най-скъпата в целия свят. За тока е ясно ,ще внасят от Турция на двойни и тройни цени,както замениха евтиния руски газ с руски газ през Турция но на тройни цени. Има хора ,които искат да са посредници. Както при тока за бизнеса 50 фирми прекупвачи печелят десетки милиарди лева ,бизнеса умира .

мислите ли,че USA ще разрешат закриването им

САЩ са собственици на територията България. България е записана в търговския регистър на САЩ,както десетки български институции. Закриването на енергетиката е част от чистенето на територията от местните,с глад и болести са избили индианците. Не виждате ли ,че само българите трябва да затварят топлоцентралите си, Германия ги отваря .

Въпрос към специалисти ,не към нас полуграмотните. Да са; тек; спец. и да гласуват след исказването на мненията си

Някакви идиот-експерти преди няколко години ни обясняваха, как имаме огромни излишъци от електрически мощности и не ни трябва нова АЕЦ.Сега изведнъж запяха друга песен.

Ще се реконструират ТЕЦ-овете! Няма да се закриват!

както искате правете. Да му мислят американските им собственици, досега трябваше да са закрити. Не ни е нужен скъпия им ток.

По скоро ДИРниците лобират за енергийната мафия, която трови и убива. Тези анкети не ги маскирайте като загриженост за хората.

Кретеноид мамин сладък, ти защо си мислиш, че твоето еко ВЕИ не замърсява бе? За направата на батериите за съхранение на енергията знаеш ли колко материали и енергия отива? А знаеш ли, че отпадъците от това производство са огромни и неприложими. Пепелта от ТЕЦ-а поне може да се влага в циментовата промишленост. Знаеш ли, че материалите от които се произвеждат перките за ветрогенераторите не подлежат на рециклиране и след края на жизнения цикъл на перките тия боклуци трябва да се загробват? А знаеш ли, че под скапаняи фотоволтаик не може да отглеждаш нищо, повтарям НИЩО понеже с времето генерираната топлина при производството на енергия води до почвена ерозия и промяна на микроклимата в районите със фотоволтаици? Разбира се, че не го знаеш понеже малоумните зелени си знаете само тъпите опорки дето са ви ги набили в главата и не се интересувате от нищо друго. Панели трябва да се инсталират по покривите на сградите за да се минимизира използването на ел.енергия за осветление, подгряване на вода и др., а отоплението и охлаждането да става посредством термопомпи където и когато е възможно. Като добавим към това и реално и правилно саниране, а не мафиотска схема за източване на кинтаци тогава ще има някакъв ефект. Дотогава Мариците ТРЯБВА да работят или поне държавната ТЕЦ Марица Изток 2, защото използва местни суровини, произвежда ток, прави пари за бюджета и осигурява заетост на хиляди хора. При мъдро управление за 20 години може да се обърнат нещата и постепенно ТЕЦ-овете да се затворят. Това обаче няма да стане никога, защото и на Запад започнаха да проглеждат за лъжите на екоталибаните.

По всичко личи че няколкото супер алчни свръх богаташи си мислят, че ще живеят вечно и затова всички останали им пречат . Затова е цялата тази истерия около Еко пропагандата. А иначе те забогатяха от това което искат да закрият сега !

БЛА, БЛА, БЛА..... От мнението на обикновените хора в България НИКОЙ и НИКОГА не се е интересувал! От Освобождението до сега, бъдещето на България се е чертало на съвсем други места и от съвсем други хора! Ама ако трябва само да се дрънкат менците -давайте!

Как ще ПРАВИМ електроенергия всичко е ясно. Последно електроенергията се произвеждаше...... Иначе точно в момента закриването на тези централи е нецелесообразно.

Такъв ще го ядете българите атлантици, че сами ще се псувате.

Като закрием Мариците Кирчо, Ристю Лодкаря, Асенчо, Мартинчо и другите от гей дружинките ДейБъ и ПП ще се наредят да духат пред няколко парка с големи ветрогенератори и така успешно ще заместим закритите мощности. Даже може и АЕЦ-а да затворим понеже тези нещастници са толкова добри в духането, че заради въздушната струя част от перките сигурно ще отлетят чак на полуостров Халкидики.

Ако се закрият "Мариците", преди това трябва да не се спазвал моят декрет от 2012 година за забрана ЕНЕРГИЯТА НА БЕДНИТЕ - енергията на пространството. Още преди 100 години, САЩ наложи тази стигма на Никола Тесла.

След голямото скачане по площадите през 90л партньорството с ЕС и НАТО, Ганьо ше остане по чървулета и газени ламбета. Те така ше се живее по тези географски ширини. Тук електричество не трябва. Кой не скача е червен!

На режим на тока бяхме именно по времето на твоя любим комунизъм. И бяхме на студено и умирахме от глад пак когато комунистът виденов ни управляваше. И държавата фалира пак когато твоите комунисти ни управляваха. Скапан трол.

Е па сега ше си без режим на тока. Просто няма да го има, освен ако не ви го карат във флакончета от Юнайтит Стейтс.

Ток си имаме и ще продължаваме да си имаме. Я кажи сега пак как ще умрем от глад и студ без твоята любима русия. Така че дерзай другарю.

То тая Русия изкара маса Цървули от дупките им след 9.9.1944. Най-вероятно и ти си от същия калибър. Я кажи къде и с какво ви завари 9.9.1944 и след това 9.11.1989г..