Запис на Рашидов: Парите на Доган управляват, Пеевски е боздуганът

Агенция ПИК публикува аудио запис на разговор на депутата от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов с журналисти в парламента. В него Рашидов нарича Делян Пеевски "боздуганът" на КТБ и обвинява Бойко Борисов, че го е оставил да трупа милиони заради медийния си комфорт.

Обратно в новината

Коментари - Запис на Рашидов: Парите на Доган управляват, Пеевски е боздуганът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважавам такива хора,които казват как стоят нещата както са.той каза пълната истина,които ние българите не искаме да видим и спим непробуден сън.да нацията ни е такава циганска,неинтелигентна,защото позволяваме на такива да се добират до властта.и сега тези притести в момента са последен шанс за българия.ако сега българите не се събудят и не вземат собствената си държава в свои ръце,ще бъдат управлявани от комунисти и турци,които ще се гаврят с тях.

по българин от всички нас ,омръзна ми да плащам на ромите, ток, вода ,здравни осигоровки до кога,живеят исцяло на наш гръб,ако искат бсп да им плащат аз не желая повече браво на бежди рашидов

КАТО КАЗА Г-ЖА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА: ВЕЖДИ РАщИДОВ Е ЧЕШИТ И НА НЕГО МУ Е ПОЗВОЛЕНО ТАКА ДА СЕ ИЗКАЗВА....КАК НАМИРАТЕ КАЗАНОТО ОТ ЦАЧЕВА.? ДО КЪДЕ СМЕ СТИГНАЛИ?????....СРАМ...

Този, който лиза наред комунисти, мултигруп, доган, Тиквата ще ни дава съвети за морал и ще псува бг?! Как не те беше срам да наричаш бг цигани?! Езика да си беше отрязал, глупако.

Как може този боклук да псува и нарича бг "циганска нация" и дира да трие възмущението на бг граждани?! Изгонете го този манго от БГ стига е ял бг хляб и е ходил по бг земя.

Вежди, къде си бе Вежди! Ела тука бе, да му е. майката! Да пуснем най-после тая Гена (Димитрова) да попее в Болшой театър!

Колкото и да е вулгарен записа,не ме възмущава толкова, колкото стерилното лицемерие ,в което живеем,при всече става дума за публични тайни,а и е незаконен,което е не по-малък проблем от съдържанието.

точно така Вежди, не трябва да се извиняваш на такива като прочутата манипулаторка Валерия Велева и други като нея......

ВЕЖДИЧКА, КЪДЕ БЕШЕ КОГАТО БЕШЕ МИНИСТЪР И НЕ ГИ КАЗА ПРЕДИ ТЕЗИ ПРИКАЗКИ, ИЛИ ВИ БЕШЕ СЛАДКО И НА ВАС ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ПАРИЧКИТЕ МУ??? ВЕЖДИЧКАААА, ТИ СИ НАШ ЧОВЕК.....!

дами и господа!граждани на българия!това лице,този индивид,че и културен деец.той, този същия човек беше министър!и то на културата. в правителството на бойко борисов.срам.срам.срам!

Аш косум на Рашидов,винаги съм знаел,че е мъжко момче.Човек,който се бори с камъните и им вдъхва душа и красота е способен така да се изказва.Срам за българите особено за такива като Станишев и цялото предателско котило в БСП.С промените в закона за вероизповедания ще превърнат България във второ Косово.А Б.Б.искал медиен комфорт.На му сега комфорт.Допустна такива като Фидосова да кадруват и нсе бил знаел.Ами като не си знаел акво става в къщичката ти ,не си за политически лидер.Лидера не е човек,който само лае , а действа и доказва с делата си какво ги чака противниците,предателите и тези,които от негово име разочерават масите.

Отиди да те извая и теб , щом толкова ти харесва - машала!

Коментарът има две страни: 1. Ако това е езикът на министър на културата, то егати културата - измислена работа. 2. Ако съдържанието е вярно, то егати държавата - прогнила работа. Лошото е, че която и страна да си избере човек - все е лошо...

YpaBHeHue

Глупави изводи. А-ла Росен Петров. И нашите пак гледат с отворена уста и пускат плюсове... А нещо за това, което днес ни касае? Празни мисли. Участие.

Възела ДПС-Доган - Пеевски , Корпоративна Банда, трябва да бъде разплетен... Бареков и мръсния му канал трябва да бъдат затрити от лицето на България.

А бе , нещастник такъв - когато атовете се ритат, магаретата мълчат. Май не я знаеш тази поговорка!

подлога

И този човек е бил министър на културата... Това е дъното.

"То това ви е нацията на 1300 години, да ви е.а циганската нация това го напишете, ама няма да посмеете."Явно щом гербаджията не е на власт всички за него са цигани.А не го ли избраха вежди-то тези цигани?

Няма нищо обидно но ти няма как да не се засегнеш, хасане.

Ти, като си шоп, най-много да си лайнян печенег. Аз съм капанец от североизточна България и въпреки че съм синеок и светъл, пет пари пари не давам на "славянските" глупости. Българин съм и знам, че НЕ съм "салвянин". Що се отнася до езика, намери си някой червен професор, с който да изпадате във възторг от факта колко много си приличат руския и българския. И всички "славянски" езици... Да ви пикая на панславизма!

Не отива на политик да води такъв селски диалог , не защитавам никого . Но какъвто и да е човек не заслужава да се зослови зад гърба му .Без той да може да се защити , цялата ни държава е лицемерна . Не помнили Вежди на рожденият му ден преди години , Илия Павлов какво подари диплома за МОЛТАК . Че бяха добри приятелчета с МултиГруп .Клипа го има в y outube .И ЕДНИ И ДРУГИТЕ СА МАСКАРИ . БОЙКО МИ ОБЯСНЯВА ТАЗИ СУТРИН КОЛКО ПЕРФЕКТНИ БИЛИ ПРЕД НОВА ТВ . ОСТАВЕТЕ ВСИЧКО НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ . 8 МЛРД.ДЕФИЦИТ 4 МИЛИАРДА ДЪЛГ . 3,5 МЛРД. ФИКСАЛЕН РЕЗЕРВ. БИЛ НАПРАВИЛ МНОГО ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ А ТОГАВА ОБЯСНЯВАШЕ ЧЕ БИЛИ ЛОШ МАТЕРИАЛ , КАК ТЕ МУ ИЗЯЛИ РЕЗЕРВА И ВСИЧКО . ХАХА ГРАМ ЛЕВ ,ЗА МАЙКИТЕ СЪЩО .НЕ ПОМНИ КАК СТАЧКУВАХА ТЕ. ПЪЛЕН ПОПУЛИС И ШИЗОФРЕНИК. !!! И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА МАСКАРИ !

Цитирах псувнята на Веждито към моята нация, а дир-а ме изтри. Явно сте се възмутили, а не се вузмущавате от дебилите, които му се възхищават.

Журито, , - интелектуолци от Съвета на старейшините към ПП "ГЕРБ" е дало най-много "Минуси" на две скромни баби ?? Начело, с -25, е гл.редакторка на пенсионерския "Хопа -тропа", а във врата Й диша, с - 22, кореспондентката на немския таблоид"Хамбургери адемайни накафе", баба Тодорка, водеща на предоването бТТВ "Трътките"!! Четете матриалите на 2-ра стр.

БРАВО НА РАШИДОВ .ТОЙ НЕ ИМ СПЕСТИ ИСТИНАТА.А СЕГА БЪЛГАРИ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ОБИКАЛЯТЕ КАТО ГЛАДНИ КУЧЕТА ОКОЛО ТЯХ . ТАЗИ МАФИЯ НЕ ДАВА И ДВЕ СТОТИНКИ ЗА ВАС.КЪДЕ ОСТАНА ИСТИНСКИЯТ ДУХ НА БЪЛГАРИТЕ,ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТ.ТАЗИ МАФИЯ ЩЕ ПАДНЕ САМО СЪС БОЙ.ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА СЕ БИЕТЕ ЗА ВАШЕТО БЪДЕЩЕ И ТОВА НА ДЕЦАТА ВИ ИЛИ ЩЕ СЕ ПРИМИРИТЕ С ПРАВИЛАТА НА МАФИЯТА.

Всички управлявали през прехода български партии имат непростима вина, че оставиха един турски циганин да ги разиграва както си иска, да богатее и да управлява задкулисно тази страна повече от 20 години. Още по-срамно е, че само един турчин намери смелост да ни го каже право в очите. Вместо да разследват онова тлъсто копеле и още по-тлъстата му майка, откъде имат толкова много пари, от БСП решиха да го направят шеф на оново котило за престъпници ДАНС и с това разбуниха държавата. Комунистите винаги са се насирали, когато дойдат на власт, правят го и сега ежедневно, но не им пука и няма да си отидат лесно, но все пак ще си отидат.

Имаш предвид дебелия циганин бойко борисов нали?Само че не беше ли вежди министър в неговото правителство и не се ли кланяше на този циганин?

браво,поне на един му стиска да каже истината в тая кочина наречена държавен парламент,който отдавна не е държавен, а частен.Подкрепяте ли Орешарски,подкрепяте и ДПС с Доган,така че се замислете добре, защото ще ви се наложи да учите турски език.Наистина ме е срам, че съм българин.От 6 000 000 български граждани само на софиянци им стиска да скочат срещу доганистите и станишевци.

да ДПС е вредна за България и трябва да се забрани! Доган и другите продажници от ДПС да бъдат арестувани и съдени за национално предателство! Трябва ДАНС да влезе в смесените етнически райони и да "закове" тези емисари от Саудитска арабия и др. подобни държави! Мекеретата Пеевски, Йордан Цонев-Ментата и другите подобни да бъдат обесени за мъд..те им! Това е истината! Истина е и факта, че ГЕРБ също са хора на Ердоган! Абееее отвсякъде сме продадени! Единствения изход е ЛУСТРАЦИЯ на всички комунисти (включително в десницата и ГЕРБ) и ДПС-ари!

Има много истински бългри дори и с турски имена .

Дебили. Той му псува рода а ти му викаш браво.

Бай Вежди пак се е насвяткал до козерката! Този алкохолик нали беше "Главен Мултак"! Сега тръгнал да ми обяснява, че не се продавал, е бати смешника с "морал"! Пияница!

Това е езика на бивш министър на културата! Да сложиш мангал на този пост си е чиста идиотия! Не, че няма и верни неща в речта на Рашидов, но има ли свестен човек в тая България да повярва на думите на Рашидов, че Бойко Борисов не е знаел за всичко това! Аз съм сигурен, че няма такъв човек!

Е някои министри на културата пишат "Збогом", нали така? И къде е казал, че Борисов не е знаел за всичко това?

народе от чукундури , и такя стана като във филма за Петко войвода, един турчин да ни каже истаната, защото българите са... той го е казал вярно!

Цигани ли?Не приятелю българите са много по-зле и от циганите.Не напразно по света най-голямата обида е да те нарекат българин.Българина има всички отрицателни черти на циганина плюс простотия и предателство,а циганина поне е хитър.

ти си голям кретен и комплексар! Кажи ми къде по света някой те е обидил с "българин"?

Най лошото е че,в България никой не обслужва истината,и за да направиш нещо за нея,се налага да използуваш,груба изразна форма,и примера с Веждито показва,че има ефект. А иначе както сутринта каза Блъсков,той самият се е продал,и че от векове интелигенцията и творците са естествен антураж на власта и парите. Не им четете вестниците и не гледайте телевизия,за сега в интернет е по за предпочитане.

Не симпатизирам на ГЕРБ, но Вежди е казал изключително точно какво се случва в държавата! Браво! Единственото което не е редно ,че го е казал в кулоарите като коридорна приказка, а трябвало да го направи публично достояние! За съжаление е прав ,колкото и грубо да го е казал!

Що така ми се струва,че Искра Фидосова и Делян Пеевски, много си приличат. Тия са един за друг,те ще оправят Б-я!

Човека е абсолютно прав.... Чудя се и друго - всеки записва, всеки някакви флашки вади, нещо на някого предава... какво става с хората - не знам

Е, само извънземни още не са се намесили в управлението на страната ни.Сигурно сме уникални с това,че никой не успя да превърне племето ни в горда и просперираща нация!

Без да съм привърженик на която и да е било партия, това е самата истина. Майката на Пеевски е за затвор!Валерия Велева няма за какво да се сърди, това е истината и за нея.

В.РАШИДОВ Е ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИН ОТ МНОГО ДРУГИ, БРАВО ВЕЖДИ ЗА СМЕЛОСТТА ТИ КАЖЕШ ПСУВАЙКИ И НА ГЛАС ТОВА КОЕТО МНОГО ДРУГИ ГИ Е СТРАХ ДОРИ ДА СИ ГО ПОМИСЛЯТ САМО

ПИЧ!!!

За съжаление единствения, който се осмели да го каже, даже началникът му (бившият) не посмя...

А ДАНС е била толкова безпомощна!

А с какво г-н Рашидов Мултигруп бе по-добра от групировката на КТБ? Кое оправдава побой над полицай пред Софийска Община? Иначе сте абсолютно прав, но предложението на политиците в България е проста замяна на една групировка с друга и задушаване на всичко друго, като "не националноотговорно". Така и силни хора, които да разбират от политика в България не се намериха, прогониха в чужбина и потенциалът, съсипаха и образование и сигурност и така България е обречена за години напред. Оказаха се изключителни некадърници "строителите" на политическия и икономическия живот, оказаха се много ограничени хора.

Колегата е добър с миниатюрата , но пак си е подпийнал за кураж !Не му обръщайте внимание!!!

ЗАЩО ТИ СЛЯП ЛИ СИ. ЧЕ ТО СИ Е ВИДНО, ПОГЛЕДАЙ МАЛКО ТВ7.

Трябва да се направи пълен списък на работещите в ТВ7 и да се маркират по някакъв начин за да се разпознават от обществото като проститутки.

Всичко е вярно за тази част от олигархията ни, с едно уточнение,което е съществен нюанс : Освен оманските капитали, друг основен партньор на КТБ е руската Внешторгбанк, която е основен партньор на Лукойл. Съществен нюанс:)))) Сега някой ядосан политик да продължи откровенията за Златев, Бориславова, Прокопиев, Божилов,Краси Гергов.....

БРАВО ВЕЖДИ!!!!Винаги ми е харесвала твоята обективност и истина.Макар и закъсняла истината,пак си е истина.Всички знаят,че Доган е демона на републиката.Скрил се е като мишка в Сараите и от там дърпа конците.ДОКОГА!!!!!ДОКАТО МУ ПОЗВОЛЯВАТ!!!НЕ СИ ЛИ ЗАДАДОХТЕ ВЪПРОСА,ЗАЩО СТРЕЛЯ ОКТАЙ?СИГУРНА ЧАШАТА Е ПРЕЛЯЛА И МЕЖДУ ЕЛЕКТОРАТА МУ!!!!

А бе никой досега не е попитал едно просто нещо - защо протестиращите не са се сетили поне веднъж да протестират пред сараите ?????? Какво стана с тоя човек , там ли е , жив и здрав ли е , че почнахме да се притесняваме ....

Вежди е страхотен пич и мъжкар , винаги съм му се кефил, мился че така трябва да се постъпва, нещата да се наричат с истинските им имена а не като онзи гей хамстера .....

По-точна квалификация и оценка за българите и България не съм чувал.

не купувайте вестници и спрете да гледате телевизия.

Подкрепа! Аз го направих още на 13.05.13 г., а след 14.06.13 - направо забравих, че пеевските медии ги има!

ЕВАЛА,СТИСКАМ ВИ РЪКАТА Г-Н РАШИДОВ,АЗ НЕ СЪМ ЗА ГЕРБ ,НО МНОГО ВИ ХАРЕСВАХ КАТО МИНИСТЪР-ЧЕСТЕН,ОТКРИТ И МНОГО НАХОДЧИВ

Че на всяко съвещание културният министър културно псуваше като хамалин, че не спря да пуши демонстративно по заведенията въпреки забраната, че заговори с делегация на турски, или че трудно изтрезнаваше. А, сетих се! Защото щеше да прави музей на социалистическото изкуство!

Поздравявам те за коментара. Аз по скоро съм за ГЕРБ( много от тях не харесвам), но определно виждам и хора от БСП който имат потенциал

БРАВО. МНОГО ТОЧНО КАЗАНО

Да си кажем байно, кривиците , ти моите аз твоите, за да бъдем полезни за НАРОДА и да вървим НАПРЕД.