Коментари - Цветанов: Доган е прав, но няма договорка между ГЕРБ и ДПС | Днес.dir.bg

Цветанов: Доган е прав, но няма договорка между ГЕРБ и ДПС

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че Ахмед Доган е прав, когато казва, че няма кой друг да управлява в момента, освен сегашния кабинет.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Доган е прав, но няма договорка между ГЕРБ и ДПС | Днес.dir.bg

Коментари

Речник за тикви,кратуни и 80%дебили....Визия,вътршно и геополитически дискурс,ВИЗИЯ ЗА РАЗВИТИЕ/не растеж/,парадигма,личностно измерение,Обективна неопределеност,актуално управляващи,език на разделение и противопоставяне,коригираща функция/на модератора..../ДОБРОСЪСЕДСКИ.....държавническо ПОВЕДЕНИЕ .... ....Ако не сте ме разбрали или съм пресилил нещата МОЛЯ ЗА ПРОШКА...../разликата между ПОДЧЕРТАВАНЕТО важността на един проблем и ПРЕЕКСПОНИРАНЕТО МУ/.

На българите не им пука за председателството на ЕС. Браво на Доган, че заблуди гейберастите. Но вот на недоверие ще има. Национална цел е постепенната ликвидация на ГЕРБ. Ако няма Герб ще има България.

Но, ако я няма и БКП/БСП/ДС наистина ще я има България. А Бойко орисов и Цветан цвитанов казват "Незнам какво е казал другаря Ленин, но много правилно го е казал" а агент Сова/Доган незнам какво е казал, ама нищо не е казал.

и най-вече за обръчите

Ако не бяха корумпирани съдиите,този щеше сега да лежи до животно.

Като го скивам и ме избива на агресивна любвеобилност. Иде ми,да го скъсам от.........целувки.

А аз си мисля за един 9 мм,само ЕДИН!

Цццццццццццццццц

Ушат каун сее семки, а мисли, че раздава акъл.

така е договорка нема просто сте едно, отрочета на мултигруп верно, грозно се скарахте за пари ... по паметливите ще се сетат как тиквата преди време развеваше един лист в парламента и разпрааше еди кой си ще ме трепе после на почитаемия прецедател му се случи случка с газов пистолет ,апропо един банкер награден от цецо физкултурника после се превърна в бежанец абе семейна свада за пари ,верно е от тогава почитаемия прецедател не излиза от сараите ше рече човек че е под домашен арест и нещеш ли тиквата след като са имали вражда със смъртни заплахи тея дена го помоли да покаже че е разумен държавник и почитаемия прецедател на станалото традиционно годишно домашно посещение бута едно рамо на тиквата...мулташка държава прозрачни сте гнила история

...навря ли Ви го топъл сокола дърти комуняги, власт ще сънувате, ама получите на другия свят!

гробарско цуна ли днес шлифера боков или още не си. Бягай да цунеш. БСП получава уникалния шанс да бъде автентична опозиция, да не се съобразява с ДПС и да постави на преден план своите политики и виждания. Антикомунистите сте жалки дебили, а сините крадци от 90та насам ви крадат и залъгват. Ама вие си вервайте. Нема лошо.

Комуняги, като МУТРЮ простия,сержанта от ДС Ц.Ц.,партийния секретар Цецка и слугинажната кохорта от крадливи герберасти ли?

Сержанта шофьор от ДС, цВ.цВ. е слугинажен подлец.

само простотията и невежеството на народа е по-голяма от простотията и невежеството на борисов и цветанов

заедно управлявате в дадени региони, на лъжата краката са къси, нищо против дпс, но мразим лъжата, а в политиката без лъжа не става, политиката е като проститутката. весели празници и щастлива нова година на всички български граждани, където и да се намират по света и у нас !!!

Партиен лозунг на ГЕРБ/одобрен от козяк/--Ко Ка Ла...Лого--суджук.

Цецо казва -езикът ми е добър.....Няма проблеми......А че ДОГАН е главният ПОЛИТИК пак си пролича....Ей, това ДС са наистина били МОЗЪЦИ, ЗА България.

Тая мантра , че тия алчни безродници са незаменими и единствени е мега нелепа :))) Алтернатива и на гербавите и на червените кхмери има ! На последните фалшифицирани избори , цецо слушалката със сетни сили успя да остави Възраждане извън парламента . На предсрочния вот напролет няма да му се получат нещата :))

Дали има договорки-смятам че не и Доган на дело показа че е по-голям патриот и политик от много други. Човека в прав текст им каза и на свои и на псевдосвои, че в момента е нежелателно да се клати лодката. Не е подходяща една краткосрочна акция на една доста компрометирана и самозабравила се политичка да омаскари лицето на България точно преди европредседателството да бъде подкрепяна. В момента е важно всички български политици да прочетат какво е написано на входа на Българския парламент.

тука има тука нема. смяна на бившата номенклатура с нова такава. не сме фен на никого, само на батето, но да напомним на всички ви от старата номенклатура. Бай Тошо от отвъдното съм * Изпуснахте ме, сега гонете дивото!

Цвинокио явно ги прави тези изказвания в отговор на валери симеонов, по повод недоволството му от закона за концесиите. Тия са по- бетер от циганите на пазара.

Физкултурника пак се исцъка на килима!

Хидрофилософа ги е подхванал всички за слабините и ту ги погалва,ту ги постисква.Няма мърдане!

си, че си чел статията, тролчо? Или викаш чукча писател?

Няма, няма договорка, то с просто око се вижда. те се разбират без да си говорят.

що не се погледне в огледалото-едва ли има по противна физиономия в света от неговата.

Luna0102

Новата българо-мохамеданска дружба. Вие що си мислите че между наш Боцко и Ердоганя тече любов та чак прелива?! Ами щото в Герб са се порязали на едни неприятни места, докато са рязали петте тона суджуци и вече даже не се крият, а на всички официални събития Боцко и сбирщина са с чалми.

Договорка как не ? Ко ка ла !

Ами тогава да връщаме живковската конституция от 1971 г., като вместо БКП на всякъде запишем ГЕРБ.

Не вярвам Бойко да има нещо против да си пише БКП.

Какъв разбирач на турската душа е Цветанов!Как му е ясно , че кабинета ще е стабилен и нищо не може да го застраши , особено когато и Доган го подпира отзаде!Цвъки , я се огледай с какво те подпира дръндарския сокол!

ДОСТ и нейните структури са пред разпад за 2018 се готвят ДОСТструктурите да се ВЛЕЯТ в достойните и ГЕРБ редици и структури

Ха така Цветанов , браво и на Бойко , браво на Доган !Стига сте се крили , като се онождате един друг!Явна любов вече , няма един болен Волен и един щур Валерко да Ви спре!Не че ние не се досещахме как се любите страстно, особено като знаехме как дойде на власт Борисов , кой го направи генерал и т.н.!Мафията навсякъде по света е ПРОДАЖНА!

им го казваш Иване право в очите, ама тези са такива гьонсурати. че няма да им мигне окото!

Кога Болен, Далаверко и Каракачанката ще почнат пак с цирковете и уволнението на Борисов? Ще има пак насъскване "турци" срещу "воеводи". Тоз филм не помня вече колко пъти го гледахме.

Скъса му се лентата или го изгубиха, но точно те няма как да го прожектират.

Болен и Духан на задна прашка, ЦвЦв и Боко лъскат жезълите отстрани, Курни загрява на тъча!

И Дебелян Свиневски си отиде.... И съдебната реформа завърши..... И корупцията я преборихте.... И ....

ще има вече между Патриотите и ДПС ! Няма да е е само Станишко любовен. Нещата започнаха да се подреждат полелека, лека. Това се нарича ЗАЕДНОСТ !

"Патриотите" са използван презерватив и вече нямат поддръжници и симпатизанти. Каквото са успели да спастрят, с него ще живеят в забвение. ДПС ще ги замени, но както винаги ще иска много. Ще видим турци министри на отбраната и вътрешните работи, което в днешен момент може да не се окаже чак толкова лошо. Поне няма да са съвсем американски подлоги.

Прав е, защото така ти изнася.

БОРИСОВ: "НЯМА ДА УПРАВЛЯВАМ С ДПС ОФИЦИАЛНО!!!" И Борисов ПЪРВИ, ВТОРИ, че и ТРЕТИ все тъй си управляват с ДПС - НЕОФИЦИАЛНО!!!! Само си прочетете за "сбърканата" данъчна декларация на Шуши с входиране и изходиране на фирмички, за закриването и на "Благоевград БТ" и назландисването на Цацаратора и МВР лемур Радев за турския доклад за контрабанда на цигари.. Да схванете симбиозата.. И замитането на следи..

Когато ДПС го напраска на великият ти лидер като коалиционен партньор, какво ще пишеш?

Онзи ден и за мараториума се кълнеше едва ли не в задника си, но дойде овчарят ви и нещата се обърнаха. Подгъзувай по тихо!

Може ли празна кратуна да не бяга от истината-не.

Без появата на чисто нова партия, ГЕРБ са без алтернатива в момента. Смятам за проява на дебилщина връщане на власт на най-мрачните партии от Прехода - БСП, ДПС и жалките останки на СДС, заради които свършиха всички комбинации от три букви. И когато се появи тази нова и по-добра партия, тогава и ГЕРБ ще заминат в историята.

"нова и по-добра партия" няма как да се яви, щото пак ще е от старите "кадри"

Е, тогава сме обречени. Защото чакаме някой да ни оправи, и те ни оправят, спор няма.

Появата е крайно наложителна, защото ГЕРБ работят със страшна скорост: 1. Енергетиката, с изключение на НЕК, до две години ще е изцяло собственост на олигархични кръгове. В момента Пашата притежава източна България - Енерго про. До два месеца Пашата ще притежава активите на ЧЕЗ. До две години ще купи и активите на EVN. Почти всички възобновяеми електроцентрали са собственост на трима известни българи. Брокерите на електроенергия са свързани с тези тримата. Лицензираните износители на електроенергия са свързани с тези тримата. 2. ГЕРБ препуска по промените в НПК и превръща България в прокурорска република, а не парламентарна. Последният хит, за който всички медии мълчат е премахването на ограничената отговорност на съдружниците в ООД. Това го няма НИКЪДЕ по света. Противоречи на търговския закон, който в момента се гласи за промени. Наистина ни предстоят интересни времена.

Всяка промяна е добре дошла! Само не и връщане към доказаното старо.

да говори за дебилщина или викаш това от първа ръка?

така е, Герб има цели 30% подкрепа ... Няма друг с толкова. Всички останали са с по-малко. А недоволните от тях 70% няма как да управляват. Демокрация! Ако доверието към политическата класа падне още, може след време и партия с 5% подкрепа да ни управлява.

грешка: "Демокрация!" - кавичките са задължителни, щото става дума за демагогия всъщност!

"А недоволните от тях 70% няма как да управляват" Има как - създават или подкрепят чисто нова партия. Ако ги мързи - техен проблем. Не може хем сърби, хем боли, хем мрън-мрън. Всъщност може - получаваш България в последните 70 години. Мрънкахме и против Тошо.

Ще ни управлява Партията на верния път, ако не си разбрал, а Доган ще им поднесе страната и с това ще си измие всички негативи пред султана.

и понеже метлата ще мете за да е по-чисто заедно ще ви измете. Много малоумни сте бе гробарииии - не можахте да си затраете, да си позамълчите докато трае председателството, а тръгнахте на война с Корни и президента. Ялова, крадлива пишмандесница с тоталитарен уклон и червена на цвят след излизане от банята. Добре е и Доган да си иде с герб - няма лошо. Още Стефан Савов - великия дърт мазен пишмандемократ беше казал - комунистите крадоха 40 години, сега и ние малко да пооткраднем - казано е по повод закриването на министерство на външноикономическите отношения, което е отговаряло за разни фирми с активи и валута в чужбина. Сега никой не помни това, а цялата десница ялова крещи по Корнелия , че участвала в приватизацията на тези фирми. Казвам, че СДС и лично корифея Савов са знаели, нехаели и са сложили началото на този грабеж. Естествено не одобрявам участието на Нинова, но това дето ДПС са откраднали и БСП е нищо в сравнение с това, което десницата профука, разададе, разграби, граби и днес от поръчки, фондове и т.н. СТИГА.

Щом Цецо Истината го казва - така е.

О, да, ГЕРБ и ДПС не са дружки. Те изобщо не правят цирк за пред хората, докато си се гушкат задкулисно.

Щом Цецо Молекулата го казва, значи е така. Абе ДИР-а, дайте ни малко почивка от тези .... (да не казвам какви че ще ми изтриете поста) поне за Коледа

Казах ли ви, че сме едно цяло? Само си менкаме ролите, кой да е отгоре, кой да е отдолу. Но винаги сме на калъп.

герб+дпс+бсп+вмро+атака=ДС=МИЗЕРИЯ

Този е тотално дискредитиран и наср.н. Слага се на Дръндареца манг.л, който подлъзна Станишко швейцареца. зА пари ще подхлъзне и вас и всеки друг. Умен бил ? Да на фона на 80 % е такъв. НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ ДЕТО Е ИЗЯЛ БАНИЦАТА...

А магазин за хранителни стоки не искат ли да има в Чепръчене? Какъв е този неистов зор за "втори лифт на Банско"? Никъде в предложенията за решения на Министерски съвет не се говори за втори лифт. Там има записано разширение на ски зоната с 10 700 дка! Това значи масова сеч и стоителство в планината. После ще трябват 5 кабинки, още сеч, още строителство докато не остане гол чукар.

Коментари - Цветанов: Доган е прав, но няма договорка между ГЕРБ и ДПС | Днес.dir.bg

Цветанов: Доган е прав, но няма договорка между ГЕРБ и ДПС

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че Ахмед Доган е прав, когато казва, че няма кой друг да управлява в момента, освен сегашния кабинет.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Доган е прав, но няма договорка между ГЕРБ и ДПС | Днес.dir.bg

Коментари

Речник за тикви,кратуни и 80%дебили....Визия,вътршно и геополитически дискурс,ВИЗИЯ ЗА РАЗВИТИЕ/не растеж/,парадигма,личностно измерение,Обективна неопределеност,актуално управляващи,език на разделение и противопоставяне,коригираща функция/на модератора..../ДОБРОСЪСЕДСКИ.....държавническо ПОВЕДЕНИЕ .... ....Ако не сте ме разбрали или съм пресилил нещата МОЛЯ ЗА ПРОШКА...../разликата между ПОДЧЕРТАВАНЕТО важността на един проблем и ПРЕЕКСПОНИРАНЕТО МУ/.

На българите не им пука за председателството на ЕС. Браво на Доган, че заблуди гейберастите. Но вот на недоверие ще има. Национална цел е постепенната ликвидация на ГЕРБ. Ако няма Герб ще има България.

Но, ако я няма и БКП/БСП/ДС наистина ще я има България. А Бойко орисов и Цветан цвитанов казват "Незнам какво е казал другаря Ленин, но много правилно го е казал" а агент Сова/Доган незнам какво е казал, ама нищо не е казал.

и най-вече за обръчите

Ако не бяха корумпирани съдиите,този щеше сега да лежи до животно.

Като го скивам и ме избива на агресивна любвеобилност. Иде ми,да го скъсам от.........целувки.

А аз си мисля за един 9 мм,само ЕДИН!

Цццццццццццццццц

Ушат каун сее семки, а мисли, че раздава акъл.

така е договорка нема просто сте едно, отрочета на мултигруп верно, грозно се скарахте за пари ... по паметливите ще се сетат как тиквата преди време развеваше един лист в парламента и разпрааше еди кой си ще ме трепе после на почитаемия прецедател му се случи случка с газов пистолет ,апропо един банкер награден от цецо физкултурника после се превърна в бежанец абе семейна свада за пари ,верно е от тогава почитаемия прецедател не излиза от сараите ше рече човек че е под домашен арест и нещеш ли тиквата след като са имали вражда със смъртни заплахи тея дена го помоли да покаже че е разумен държавник и почитаемия прецедател на станалото традиционно годишно домашно посещение бута едно рамо на тиквата...мулташка държава прозрачни сте гнила история

...навря ли Ви го топъл сокола дърти комуняги, власт ще сънувате, ама получите на другия свят!

гробарско цуна ли днес шлифера боков или още не си. Бягай да цунеш. БСП получава уникалния шанс да бъде автентична опозиция, да не се съобразява с ДПС и да постави на преден план своите политики и виждания. Антикомунистите сте жалки дебили, а сините крадци от 90та насам ви крадат и залъгват. Ама вие си вервайте. Нема лошо.

Комуняги, като МУТРЮ простия,сержанта от ДС Ц.Ц.,партийния секретар Цецка и слугинажната кохорта от крадливи герберасти ли?

Сержанта шофьор от ДС, цВ.цВ. е слугинажен подлец.

само простотията и невежеството на народа е по-голяма от простотията и невежеството на борисов и цветанов

заедно управлявате в дадени региони, на лъжата краката са къси, нищо против дпс, но мразим лъжата, а в политиката без лъжа не става, политиката е като проститутката. весели празници и щастлива нова година на всички български граждани, където и да се намират по света и у нас !!!

Партиен лозунг на ГЕРБ/одобрен от козяк/--Ко Ка Ла...Лого--суджук.

Цецо казва -езикът ми е добър.....Няма проблеми......А че ДОГАН е главният ПОЛИТИК пак си пролича....Ей, това ДС са наистина били МОЗЪЦИ, ЗА България.

Тая мантра , че тия алчни безродници са незаменими и единствени е мега нелепа :))) Алтернатива и на гербавите и на червените кхмери има ! На последните фалшифицирани избори , цецо слушалката със сетни сили успя да остави Възраждане извън парламента . На предсрочния вот напролет няма да му се получат нещата :))

Дали има договорки-смятам че не и Доган на дело показа че е по-голям патриот и политик от много други. Човека в прав текст им каза и на свои и на псевдосвои, че в момента е нежелателно да се клати лодката. Не е подходяща една краткосрочна акция на една доста компрометирана и самозабравила се политичка да омаскари лицето на България точно преди европредседателството да бъде подкрепяна. В момента е важно всички български политици да прочетат какво е написано на входа на Българския парламент.

тука има тука нема. смяна на бившата номенклатура с нова такава. не сме фен на никого, само на батето, но да напомним на всички ви от старата номенклатура. Бай Тошо от отвъдното съм * Изпуснахте ме, сега гонете дивото!

Цвинокио явно ги прави тези изказвания в отговор на валери симеонов, по повод недоволството му от закона за концесиите. Тия са по- бетер от циганите на пазара.

Физкултурника пак се исцъка на килима!

Хидрофилософа ги е подхванал всички за слабините и ту ги погалва,ту ги постисква.Няма мърдане!

си, че си чел статията, тролчо? Или викаш чукча писател?

Няма, няма договорка, то с просто око се вижда. те се разбират без да си говорят.

що не се погледне в огледалото-едва ли има по противна физиономия в света от неговата.

Luna0102

Новата българо-мохамеданска дружба. Вие що си мислите че между наш Боцко и Ердоганя тече любов та чак прелива?! Ами щото в Герб са се порязали на едни неприятни места, докато са рязали петте тона суджуци и вече даже не се крият, а на всички официални събития Боцко и сбирщина са с чалми.

Договорка как не ? Ко ка ла !

Ами тогава да връщаме живковската конституция от 1971 г., като вместо БКП на всякъде запишем ГЕРБ.

Не вярвам Бойко да има нещо против да си пише БКП.

Какъв разбирач на турската душа е Цветанов!Как му е ясно , че кабинета ще е стабилен и нищо не може да го застраши , особено когато и Доган го подпира отзаде!Цвъки , я се огледай с какво те подпира дръндарския сокол!

ДОСТ и нейните структури са пред разпад за 2018 се готвят ДОСТструктурите да се ВЛЕЯТ в достойните и ГЕРБ редици и структури

Ха така Цветанов , браво и на Бойко , браво на Доган !Стига сте се крили , като се онождате един друг!Явна любов вече , няма един болен Волен и един щур Валерко да Ви спре!Не че ние не се досещахме как се любите страстно, особено като знаехме как дойде на власт Борисов , кой го направи генерал и т.н.!Мафията навсякъде по света е ПРОДАЖНА!

им го казваш Иване право в очите, ама тези са такива гьонсурати. че няма да им мигне окото!

Кога Болен, Далаверко и Каракачанката ще почнат пак с цирковете и уволнението на Борисов? Ще има пак насъскване "турци" срещу "воеводи". Тоз филм не помня вече колко пъти го гледахме.

Скъса му се лентата или го изгубиха, но точно те няма как да го прожектират.

Болен и Духан на задна прашка, ЦвЦв и Боко лъскат жезълите отстрани, Курни загрява на тъча!

И Дебелян Свиневски си отиде.... И съдебната реформа завърши..... И корупцията я преборихте.... И ....

ще има вече между Патриотите и ДПС ! Няма да е е само Станишко любовен. Нещата започнаха да се подреждат полелека, лека. Това се нарича ЗАЕДНОСТ !

"Патриотите" са използван презерватив и вече нямат поддръжници и симпатизанти. Каквото са успели да спастрят, с него ще живеят в забвение. ДПС ще ги замени, но както винаги ще иска много. Ще видим турци министри на отбраната и вътрешните работи, което в днешен момент може да не се окаже чак толкова лошо. Поне няма да са съвсем американски подлоги.

Прав е, защото така ти изнася.

БОРИСОВ: "НЯМА ДА УПРАВЛЯВАМ С ДПС ОФИЦИАЛНО!!!" И Борисов ПЪРВИ, ВТОРИ, че и ТРЕТИ все тъй си управляват с ДПС - НЕОФИЦИАЛНО!!!! Само си прочетете за "сбърканата" данъчна декларация на Шуши с входиране и изходиране на фирмички, за закриването и на "Благоевград БТ" и назландисването на Цацаратора и МВР лемур Радев за турския доклад за контрабанда на цигари.. Да схванете симбиозата.. И замитането на следи..

Когато ДПС го напраска на великият ти лидер като коалиционен партньор, какво ще пишеш?

Онзи ден и за мараториума се кълнеше едва ли не в задника си, но дойде овчарят ви и нещата се обърнаха. Подгъзувай по тихо!

Може ли празна кратуна да не бяга от истината-не.

Без появата на чисто нова партия, ГЕРБ са без алтернатива в момента. Смятам за проява на дебилщина връщане на власт на най-мрачните партии от Прехода - БСП, ДПС и жалките останки на СДС, заради които свършиха всички комбинации от три букви. И когато се появи тази нова и по-добра партия, тогава и ГЕРБ ще заминат в историята.

"нова и по-добра партия" няма как да се яви, щото пак ще е от старите "кадри"

Е, тогава сме обречени. Защото чакаме някой да ни оправи, и те ни оправят, спор няма.

Появата е крайно наложителна, защото ГЕРБ работят със страшна скорост: 1. Енергетиката, с изключение на НЕК, до две години ще е изцяло собственост на олигархични кръгове. В момента Пашата притежава източна България - Енерго про. До два месеца Пашата ще притежава активите на ЧЕЗ. До две години ще купи и активите на EVN. Почти всички възобновяеми електроцентрали са собственост на трима известни българи. Брокерите на електроенергия са свързани с тези тримата. Лицензираните износители на електроенергия са свързани с тези тримата. 2. ГЕРБ препуска по промените в НПК и превръща България в прокурорска република, а не парламентарна. Последният хит, за който всички медии мълчат е премахването на ограничената отговорност на съдружниците в ООД. Това го няма НИКЪДЕ по света. Противоречи на търговския закон, който в момента се гласи за промени. Наистина ни предстоят интересни времена.

Всяка промяна е добре дошла! Само не и връщане към доказаното старо.

да говори за дебилщина или викаш това от първа ръка?

така е, Герб има цели 30% подкрепа ... Няма друг с толкова. Всички останали са с по-малко. А недоволните от тях 70% няма как да управляват. Демокрация! Ако доверието към политическата класа падне още, може след време и партия с 5% подкрепа да ни управлява.

грешка: "Демокрация!" - кавичките са задължителни, щото става дума за демагогия всъщност!

"А недоволните от тях 70% няма как да управляват" Има как - създават или подкрепят чисто нова партия. Ако ги мързи - техен проблем. Не може хем сърби, хем боли, хем мрън-мрън. Всъщност може - получаваш България в последните 70 години. Мрънкахме и против Тошо.

Ще ни управлява Партията на верния път, ако не си разбрал, а Доган ще им поднесе страната и с това ще си измие всички негативи пред султана.

и понеже метлата ще мете за да е по-чисто заедно ще ви измете. Много малоумни сте бе гробарииии - не можахте да си затраете, да си позамълчите докато трае председателството, а тръгнахте на война с Корни и президента. Ялова, крадлива пишмандесница с тоталитарен уклон и червена на цвят след излизане от банята. Добре е и Доган да си иде с герб - няма лошо. Още Стефан Савов - великия дърт мазен пишмандемократ беше казал - комунистите крадоха 40 години, сега и ние малко да пооткраднем - казано е по повод закриването на министерство на външноикономическите отношения, което е отговаряло за разни фирми с активи и валута в чужбина. Сега никой не помни това, а цялата десница ялова крещи по Корнелия , че участвала в приватизацията на тези фирми. Казвам, че СДС и лично корифея Савов са знаели, нехаели и са сложили началото на този грабеж. Естествено не одобрявам участието на Нинова, но това дето ДПС са откраднали и БСП е нищо в сравнение с това, което десницата профука, разададе, разграби, граби и днес от поръчки, фондове и т.н. СТИГА.

Щом Цецо Истината го казва - така е.

О, да, ГЕРБ и ДПС не са дружки. Те изобщо не правят цирк за пред хората, докато си се гушкат задкулисно.

Щом Цецо Молекулата го казва, значи е така. Абе ДИР-а, дайте ни малко почивка от тези .... (да не казвам какви че ще ми изтриете поста) поне за Коледа

Казах ли ви, че сме едно цяло? Само си менкаме ролите, кой да е отгоре, кой да е отдолу. Но винаги сме на калъп.

герб+дпс+бсп+вмро+атака=ДС=МИЗЕРИЯ

Този е тотално дискредитиран и наср.н. Слага се на Дръндареца манг.л, който подлъзна Станишко швейцареца. зА пари ще подхлъзне и вас и всеки друг. Умен бил ? Да на фона на 80 % е такъв. НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ ДЕТО Е ИЗЯЛ БАНИЦАТА...

А магазин за хранителни стоки не искат ли да има в Чепръчене? Какъв е този неистов зор за "втори лифт на Банско"? Никъде в предложенията за решения на Министерски съвет не се говори за втори лифт. Там има записано разширение на ски зоната с 10 700 дка! Това значи масова сеч и стоителство в планината. После ще трябват 5 кабинки, още сеч, още строителство докато не остане гол чукар.