Хонорарът на Доган бил ”порция от властта”

Хонорарът на Ахмед Доган е подкуп, за да бъде избран “Минстрой“ за партньор за “Цанков камък“.

Обратно в новината

Коментари - Хонорарът на Доган бил ”порция от властта” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кво дрънкат, като е виновен - в затвора, той без това Доган от там е тръгнал.

Този казус е символ на безсилието на държавата да се справи с Доган и подобните нему друг а въпроса дали има опит за това защото в този случай всичко е пушилка нима някой си мисли че Доган ще бъде осъден

Тук не опира до смелост. Ако го направят, ще ни засипат с бомби, както Югославия. Кои ли? Не руснаците, а новите ни братя от САЩ!

Спираме ти хонорара, много тъпни пишеш вече и ни излагаш!

Ха, октай не е агент ли. Смях момински.

Видите ли открихме топлата вода след 20 години. Как не ви е срам. 20 години този човек си правеше каквото си иска и изведнъж сега разбрахте какво е ставало. Но иначе ще разнищите до дупка, ако клошар обере някой но за тия за които трябва се правите на.....

Да се конфискуват всички имоти и пари на Доган...и го оставете!!! Това ще му е наказанието!!! В затвора отново ще бъде на държавна издръжка,а когато излезе- милионите ще го чакат! Но има ли толкова смели и справедливи съдии?

не само доган, каде се крие оная етем дето завляка парите от бедствията и сасипа гражданската защита *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не забравяйте формулата: БКПБСП+ДПС+НДСВ+ГЕРП+... Досега сровиха само барбекюто на Доган в сараите, да се замажат на хората очите.Нищо друго няма да му направят.Между Доган и Борисов има тайно разбирателство.

Я още един разбирач , веднага ще те изберем теб Като те гледаме колко си прост , сигурно няма да знаеш дори как се краде ГЕРБ е с Б накрая, поне им научи абреавитурите , преди да коментираш

Хонорар или комисионна, когато става дума за държавен служител са чист подкуп!

трябва да се види и камен костадинов как ушаства в игрите на доган, надали ше заема само високи длужности, а му е голям защитник на професионалните интереси и го изкарва по добар от профисионалистите в тази област. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вълканов беше Каишков, за Илия Павлов.

Всички знаем, че от няколко години Доган на практика не ходи на работа, а получава поне 1/3 от заплатата си... Може би само комунистите и доносниците от бсп и дпс не знаят това !? Нека комунистите и доносниците от бсп и дпс да кажат тогава как стои въпроса с отпуските на Доган, сиреч по колко дни отпуск му се полагат през последните години , след като не е ходил на работа, колко дни платен отпуск е ползвал, колко дни не е ползвал и колко дни са му платени като неизполван отпуск ! Или сега комунистите и доносниците от бсп и дпс ще мълчат и по този въпрос ? А може би ще стигнем до поредния парадокс в държавата ни ? Забравих, че мафията и ДС си имаха държава у нас !

браво за Осман Октай

Всичко това е ставало под благодушната усмивка на Станишев. Те двамата с Доган са стратегически свързани.

Стига бе, хора! Докога ще мислите, че ДПС е етническа партия? Д(п)С си е чиста ДС с политически елемент. Това, че си набират гласове играейки си с етносите е съвсем друг въпрос. Същото е и с Мултигруп, както и с всички уж приватизирани големи предприятия в страната - ДС. Вървят си регулярните отчисления и това е.

ПовЕрвайте ми! Всичко накрая ще се окаже че е законно! И държавата ще бъде осъдена от Европейските братя! И накрая некое и друго милионче още ще му се плати от хазната за притесненията... Някой помни ли Луканов и това че щеше да е в затвора? А колко милиончета лапнаха от семейството му, след като осъди БГ? Верно е че беше споменато с малки букви из вестниците тогава...ДЪРЖАВНА МАФИЯ!

Страхувам се, че си безкрайно ПРАВ!

Доган да бъде съден и да си доказва от къде и как е придобил доходите си.Но нека и сега не бъде толериран.Защо пак да е на пиедестал ,само той.Аз искам да бъде даден на прокурор и да бъде съден и Васил Божков- за да докаже как е станал милионер,Тодор Батков- също да доказва,Гриша Гнчев-също, Цветелина Бориславова -да докаже как така за една нощ е станала собственик на банка ....и още....и още.И изобщо ,другаря ББ ако иска някой да му се върже ,да вземе да започне първо от своите ,а не да мълчи като тиква на безбройните въпроси,зададени от хората за въпросната банка.Тогава може и да му повярвам на добрите намерения,сега обаче всичко е прах в очите.

ще има да почакаш за да чуеш отговор за си-банк. а за гришата и черепа трябва да получиш отговор от монтереи.

Колкото и да са заблудени обикновенните хора които гласуват за дпс трябва най-сетне да разберат за какво ги ползва Доган - да стане милионер в зелено всичко останало е празни приказки по митинги и мероприятия

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАДАВИ ОТ ТАЗИ ОТКРАДНАТА ПОРЦИЯ!

Бил голям политик Дуган.Поредната илюзия. Може би защото в политиката от началото на периода.Ми с такъв електорат,може и след кончината му да го изберат за депутат.То бива невежество,ама тяхното е безпределно. Тренчев и той от началото на промените синдикален бос и ко!? Защити яко синдикалните ни интереси. Това доказва и какво представлява електората му. Тато беше най-много и по тази логика това трябва да е най-големия политик на България. Тия несменяемите са на тоталитарни структори вождаве.Аман от незаменими...Ходете си и Дуган и Тренчев и комунисти разни...искаме друга България с нови лица и без комунисти-популисти-бандити...искаме да се европийска страна,а не северно корейска

И много българи има закачени за него - затова го държат и не разследват, че като се почне - разплитането ще е голямо.

...българи, турци, цигани, пришълци... всички им сърбаме попарата на тези които ни разделят, ама и ние сме прости копелета че им се връзваме

НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО КОГАТО БЪДЕ ЗАБРАНЕНА ТАЗИ АНТИ КОНСТИТУЦИОННО,ЕТНИЧЕСКА ПАР - ТИЯ , Д П С !!!НЕКА НЯКОЙ МИ ПОСОЧИ, В КОЯ ДЪРЖАВА ОТ Е С ИМА ПАРТИЯ НА ЕТНИЧЕСКА И ВЕРСКА ОСНОВА ? ТУК Е ВЪЗМОЖНО, ЗАЩОТО И КОНСТИТУЦИОННИЯТ НИ СЪД Е СЪСТАВЕН НА ПАРТИЕН ПРИНЦИП - КОМУНИСТИТЕ И ЧЕНГЕТАТА,КОИТО ВЛАДЕЯТ БЪЛГАРИЯ,МУ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ! ИНАЧЕ, АКО НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ НА ЕТНИЧЕСКА И ВЕРСКА ОСНОВА,АКО Я НЯМА ТАЗИ Д П С КРАДЛИВА ВЪРХУШКА, ТОВА СТАДО КОЕТО СЕ ОСТАВЯ ДА ГО МАНИПУЛИРАТ И КРАДАТ ТАКИВА КАТО ДОГАН, НЯМА ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГЛАСУВА ЗА ТАКИВА КАТО НЕГО !!! САМО ЧЕ БЕДАТА Е В ТОВА, ЧЕ С ДОГАН НЕЩАСТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НЕ СВЪРШВА - ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРИНАТ ОТ ВЛАСТА ЗАВИНАГИ КОМУНИСТИ,ЧЕНГЕТА, МУТРИ И Т.Н. КОИТО РАЗГРАБИХА ДЪРЖАВАТА ! ВИЖТЕ КАКВО СТАНА СЕГА, НА ВРЪХ БУЗЛУЖА, ГЕРОИЗИРАХА ГУЦАНОВ, КОЙТО Е ПОДСЛЕДСТВЕН И МУ ПРЕДСТОИ СЪД - ТЕАТЪР,РАЗБИРА СЕ! ЦИРК !!! ТЕ ВСИЧКИТЕ СА ЗА СЪД - БОЙКО САМО ОБЕЩАВАШЕ - И ЗА ДОГАН,И ЗА СТАНИШЕВ И ЗА ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ, НО .... ДО ИЗБОРИТЕ ! ЗА БОГА ,БРАТЯ ГЛАСУВАЙТЕ С ПРАЗНИ БЮЛЕТИНИ !!!!!

по принцип си прав ,но власт с празни буилетини не се взема а с кръв

Крайно време е да бъде вкаран в затвора Доган! И неговата етническа партия да стои в кюшето завинаги!

Ама мно-ого спекулира това момче! Затова стана....философ! /to speculate от англ. език означава размишлявам, обмислям, потъвам в размисъл..../. И даже се оказа, че въобще не бил дървен, а златен философ!

Осман Октай отдавна е доказал, че е единственият свестен политик от тази партия. За съжаление, сама птичка пролет не прави.

Няма ли най-накрая на тоя мафиот да го пъхнат зад решетките. Не ходи на работа,няма собствен бизнес а милионер.Ама и електората му овце...Дуган на Гоце колега...и двамата от комунистическото ДС

Абсолютно вярно , ББ спи. Айде почвайте да го тормозите тоя измамник и крадец. Атака за данъци, за конфликт на интереси. Хич да не ви пука. Ето че има хора като Октай, които могат да го заменят.

Бе Тдоре, дка си бе Тдоре?!

Откакто ГЕРБ са на власт Доган изчезна от полизрението докато духа силния вятър , но дано този път да не го подмине него и целия му антураж.Трябваше само че по рано да го почнат и не само за това .

Тоя изпушил тип г-н Доган много евтино давал залага ми се струва или по скоро въпросния слаб гол бос и напсуван от собствената си партия г-н Октай иска да прави реитинг в интернет.

Първо се научи да пишеш правилно и да говориш смислено и тогава давай определения за когото и да било. Най-малко пък за Октай.

Нека Гоце и червените комунисти да ми обяснят по кой член от конституцията Доган има право да взема повече заплата от стотици хиляди български данъкоплатци, които се изгърбват от работа ! Къде е законното в ' закона ' , според който , един депутат взема 1/3 от надницата си , ако не ходи на работа, сиреч ако заплатата на Доган е около 2000 лв, то той си взема около 700 лв без да е стъпвал на работното си место, а стотици хилидя данъкоплатци се изгърбват от работа за по 300 лв на месец ? Гоце и червените комунисти ще отговорят ли на въпроса или трябва да се сещаме, че мафията и ДС си имат държава у нас ?

За това питай Боцето...., Първанов не раздава заплатите в парламента, нито тия на бачкаторите извън него!

Самите турци казват,че няма за кого друг да гласуват на избори...Ами,гласувайте за Октай.Вижда се вещ човек.Ама,вие сте овце и само един пастир ви води-Доган ага.Агент,комунист и депесар.

Ами, дааааааа.Ама,наистина бееееее.Олеееееее...!Доган и Станишев+СимеонТРОЙНА ПРОСТОТИЯ.Винаги ще е така до победата.Доган е вреден комуноид.