ДПС: Философът Доган печели и от язовири и хидровъзели

По-опасното от това да пишеш лъжи, е да пишеш полуистини. В информацията на ежедневниците се съдържа част от истината и доста неистини. Пише, че Доган е взел 1.5 млн. лв. като консултант по проекти на правителството, и то за хидровъзел „Цанков камък“ - нещо, което би възмутило всеки, но истината е доста различна.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Философът Доган печели и от язовири и хидровъзели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парите не миришат и нямат етнически произход

Що за дебелоочие проявават ДПС лидерите не разбирам... Господин Костадинов, ами че със същия успех Доган може да бъде идеолог на мозачната хирургия, на строителството на ядрени централи и на корекцията на бюста на майка ти.... Истината е, че е използвана всяка позиция до властта от бившата управляваща върхушка. До която управленска позиция сте се докопали сте цицали, независимо дали от държавата директно или чрез държавни или най-лесно частни фирми, които сте облагодетелствали при обществени поръчки, а после те са ви правили подаръци или консултанти на хонорар. Гнусно ми е от вас. Гади ми се..., Дебелокожи лицемери.

Ot kade mislite che poznatite mu karat bentley-ta. Pravqt s ena Oskar Bentoff

Браво, момичето! Ти единствена се бъзикаш тука с разни тъпите кратуни, дето се правят на големи уици! Факта, че ти се връзват, говори сам по себе си! Поздравявам те за начина, който си избрала. Кака ти РостиСлава

не разбраха ли,че така са прекарани законно и само им остава утехата да плащат.

НЕК беше окупиран от ДПС. Всички началници членуваха в ДПС защото циганската партия беше във всички правителства до сега. Съответно дъртите комунисти които управляваха НЕК си мислеха че са там за винагаи !

Затворът е едно добро място за спохождане на философски мисли...

някои му казват хонорар за експертна консултация, а други го наричат комисиона за уреждане на сделка. Да покажак консултантския проект за 1,5 млн. лева. Аз съм виждал такъв - документацията се кара с камион.

Стига констатации, коментари и медийни спорове! ИСКАМЕ ДА ВИДИМ ВИНОВНИТЕ В ЗАТВОРА !!!!!!!!!!!

Доган е на път да се върне в затвора, там от където е тръгнал. Величие и падение на куртизанките.

не искам хляб, не искам работа, не искам бъдеще........ИСКАМ ВЪЗМЕЗДИЕ !

Като чета всичко и гледам ноните ,започвам да се депресирам....Охххх, крадците не ги обесват на площада....само така ще се оправим

То на Доган и ДПС Какво ли им е ясно. Може би само незаконните присвоявания. Стига вече - да се махат от политическата сцена и живота ни. Голямо крадене голямо нещо - ще им приседне, няма начин. Дано е по-скоро, че ми писна да чета за тях.

Време време е вече да стане ясно кой, как, какво и кога ? Нека обществото да види къде отиват нашите пари.Всеки месец от всеки работещ се удържат сума ти и пари за държавата, и ето Доган ага консултира и ги прибира ей така, щото много е чел и учил и неговите знания се оценяват на 1,5 млн лева. А милиони млади и кадърни българи, напуснаха страната да търсят по добър живот.Мръсни и долни крадци са и БСП то и ДПС то всички вече го видяхме това.

Че те вече са го шибали в затвора.Таман е свикнал.

Имаше тук във форума едни големи умници, които тръбяха доскоро,че татарският циганин от Дръндар е най-големият политик в България.Къде са сега да напишат някоя ода за крадлюто?Той си е най-обикновен крадлив паразит и няма нищо общо ни с философията,ни със строителството.

До сега всичките ни политици са от класата и над нея на Ахмед Доган ако на това му викаш класа - съсипването на държавата за лично обогатяване. Огледай се всичко около нас го доказва.

Кога ще го шибат резания крадлив агент Сава?

Докато не направят закон за собсидиране на партиите така ще бъде.Никое правителство не не повдига този въпрос.Защо ли?

Хидроинженерите да духат на Доган между краката.Тоя ДС възпитаник надигра всичките.

Ха сега обаче да видим ,дали Доган и компания ще си получат заслуженото ?!?...Пак ще им се размине и ще замажат нааканото..Искам си крадените от мен пари за всичко ,през всичките тези години....

Бойко, престани да объркваш бедния народ. Ти си мерзавец! Стига с този популизъм! Настройваш хората едни срещу други. Това не е мач между ЦСКА и Левски и да печели все реферът. Истината е че си слаб рефер. Като говориш срещу Доган, кога започваш да говориш за тези депутати, работещи със СИБанк. Кое НС ще приеме закон за народните представители, да не могат да работят нищо друго, да останат на депутатските заплати. Не са им малки. Странно защо подозирам, че там ще има 100%-но единодушие да не се приеме подобен закон. Защо другите държавни служители, визирам полицаите, не могат да работят допълнително, а вие можете? Защо депутатите не ходят по села и паланки, да се срещат с тези, които са ги избрали, да изработват читави закони. Кога тези депутати преподават , играят в театри, участват като консултанти в частни проекти, кога мислят по същество? Питам в момента коя точно сума ще влезе в бюджета. Ти каза, че Доган ти е единственият сериозен опонент. И... ще излезе, че всичко е законно.

Да.И,ако е работил нешо по този проект,в извън работно време ли го е правил????

Защо все някой друг обяснява а не той самият ?

най страшното от всичко е че камен костадинов не е нито помак ,нито турчин ,чист българин ,пък гледайте какво става...........

Костадинов объркал си листчетата с оправданията това лестче е било за филиповци и неграмотните ви избиратели в Родопите, за пресата измисли нещо по -сложно :))))

Не е ли крайно време да изловим тези философи и да им виснат краката на площада пред народното събрание? Като не направихме това на 4 февруари 1990 година май е време да сторим това сега! Да отървем внуците си от тези нагли мошеници, котило на ДС.

Доган е един от идеолозите при построяването на Цанков камък !?! Тук някой чел ли е Хайтовитие Шумки от габър? Поправете ме ако греша, ама за Цанков камък там се говори още от 70-те год. на миналия век. И е абсолютно сигурно, че ИДЕОЛОГЪТ Меди Доганов няма нищо с идеологията на язовира. Или пък, че има два язовира с едно и също име?

Гнусните ИБРИЦИ започнаха и с езици.Ще следим до кога правозащитниците ни ще свършат нещо за което взимат тлъсти заплати!!!

Време е за циганин президент и за топ модел премиер. Само това не сме имали ...

NA KOGO GI PRIKAZVASH TIA BE NERAZUMNI URODE...

Тупа-лупа тупа-лупа луп-луп-луп ! Колко са структурите които спят тук !?

DA ZAMINAVAT ZA ZATVORA.ZA MNOGO,MNOGO GODINI.KOLKOTO GODINI KRADIAHA,TOLKOVA V ZATVORA!

Е, а това че аз пък съм хидроинженер не ми пречи да философствам. Ама никой не ми плаща за това, макар че го правя качествено. Защото се очаква да работя като хидроинженер. В правителството и в политеката обаче всеки се занимава не с каквото разбира (ако разбираха от нещо нямаше да се бутат в политиката), а където има далавера.А то явно в Дръндар и дърдавците са висококвалифицирани!

ДОГАН Е НАГЪЛ МАНГАЛ! ТАКИВА ВЪРВЯТ В БГ!

А бе що не вземе и на мен една частна фирма да ми даде 1.5 милиона лв. ???? :)))) Тоя Костадинов наистина ни мисли за глупаци това си е кражба от държавата ТОЧКА

ЩО ЛИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ ПОЛИТИЦИ ОТ КЛАСАТА НА АХМЕД ДОГАН? НАЩЕ САМО СЕ ДЪРЛЯТ ЕДНИ ДРУГИ И СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СЛЕД НЕГО...

Толкова е и философ,колкото хидроинженер...Попро в нета,как ДС го телепортирала от Шуменския университет ,където влязал с тройка,в Софийския,по време,когато беше подвиг да се прехвърлиш в друг университет без протекции...В момента специалистът по всичко Доган е доктор хонорис кауза на славната шуменска алма матер.Питам,възможно ли е аз да стана консултант на строителството на някой мол или хотел,може и на АЕЦ Белене ?Икономист съм по образование.

А бе това ченгесарско правителство няма ли да престане да се занимава с доноси и клевети. Ако има престъпление, нека да осъдят виновните и тогава да коментират. Откакто е дошло на власт правителсттвото пусна по нахранените медии хиляди доноси и никакъв ефект от тях. Никой осъден, никакви пари върнати. В същото време се спират всякакви проекти и обричат хората на безработица и мизерия. А бе ей управляващи, стига доноси, давайте проекти иначе ще ви изметем като гниди.

Това с язовирите се знае между другото от доста отдавна!

Те умишлено приеха закони престъпни за да правят ненаказано такива далавери. ПРЕСТЪПНИЦИ това са партиините представители в Народното събрание.

другарю от дпс, разбира се, че парите са изплатени от частна фирма?????, какво очакваш директен превод от бюджета. И другарю, това е номера на присвояването, това са подставените кухи фирми и обръчи, за това ЕС спря кранчето на крадливците в булгаристан. кВо се правите на ощипани моми всичките доносници от дс начело с гоце. Не всички вече са пълни неграмотници, на което разчитахте, вече има образовани и информирани хора по робските земи на задунайската губерния. Надявам се да стават все повече, вече сме в 21 век, другари капиталисти, не сме 1910 година за ваше съжаление

Е какво е милион и половина пред 50 млн за конкурса на Бориславова случая с винетките.

Паднаха в капана си, ДС/ДПС . Ха сега да проверят частната фирма дето плаща 1 500 000 за консултански услуги. Що ли си мисля, че ще е получила тлъст контракт от бюджета. Майка ви да еба крадци долни, не ББ ,а Пиночет за вас......

Няма Контрол, няма доблест, няма чест, няма национално достойнство а и то няма на какво да се закрепи вече! Аз лично започвам да проверявам от къде мога да си закупя оръжие и още малко ще потърпя. Вярвайте ми хора като няма закони 10 човека от тези кадето крадат милиони да успеем да погубим доста други ще се замислят от тук натам. Още малко ще потърпя безкрайната им наглост!

Ай,ай,ай.На кого ще ни оставиш чорбаджи.Толкоз добрини ни направи.Живяхме бейски.Алах да те поживи.Сега гяурите ще ни смачкат.И на тебе завалията ятаган точат.Всеки ден намаз правя и тебе споменавам.Язък за яхтите и сараите.Ако ти ги вземат черен облак да ги покрие.Дано се смилят поне барбекюто да ти оставят.Добре го утрепа до банята онзи предател,ама как не го разкри по рано.Сигурно е издал нещо.А каква хубава султанска сватба ти направихме.И все хубави кадънки ти избирахме.Не трябваше да ги пъдиш,а да си ги държиш всичките заедно, да се учат една друга на мурафети за да ти правят по-голям кеф.

Оставете го агата, бе... в Библията е казано- гол идваш, гол си отиваш от този свят. няма да си носи милионите под земята. Тия-гръмнат преди него какво занесоха там?? по един луксозен ковчег. нищо повече.

Този КК вместо да изпише на доган вежди, му е извадил очите. никога не е бил консултант на правителството и на него не му е плащано за това. Доган беше само член на триумвирата, който ръководеше правителството. Така че при всяко положение това е било конфликт на интереси. Още по-компрометиращо , че са му плащали частни фирми. Човекът, който решава какво да стане, консултира фирмите!!!!!!???????