Коментари - Нинова: Борисов помоли Доган за помощ и я получи | dnes.dir.bg
назад

Нинова: Борисов помоли Доган за помощ и я получи

Бойко Борисов помоли Ахмед Доган за помощ и я получи, но вот на недоверие ще има, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов помоли Доган за помощ и я получи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо не помоли клепоухият тъпак Румчо,а?!

Помоли го и ти ма , кукомявко.

ivo10

Смях, смях и пак смях. Смешна Корнелия. Доганя връща жест на Бойко, който го отърва от Местан с един разговор с ердоган. Тъпа патка.

доган е продукт на бкп той ги спаси от унищожение 1990г

Ами трябваше да се обърне към Р.Овч, А.Кутев, Първанов, Радев и т.н. СБЪРКА МНОГО! Ех, Курнелия, жалко, лошо те учат подводничарите в "Партията"

На Хуйнелия и направиха коледен сюрприз.

.. Сокола се изцепи всички започват да тълкуват какво е искал да каже.А той самия дали наистина може да поясни..Има таван господа за някои господа пък били те и в парламента.

Доган не е в състояние да обясни кой и защо го заплашва, та години наред 23-25 служители на НСО да са ангажирани с неговата охрана. Това струва на българските данъкоплатци над 3,5 млн на година.

Ти защо не го помоли, ма??!!! Нали им бяхте партньори в управлението толкова пъти!!

И Хамстеро и Местан как страстно се целуваха само на митинга ИМ! Явно сътрудничеството на хомосексуална база по им се отдава.

Може да предложи БСП на България, че иска така отчаяно власт?! Освен руски мега- далавери други идеи нямат...

И Ончо това с гъза си ли ти го каза? Или ти си го измисли с твоя собствен?

Щом професионален лъжец, като Решетников я призна - ЯкУ лъже

Точно червено- синята правитизаторка Нинова да ми разправя за справедливост и кражби е дебилщина... Тя -премиер е все едно педофил да е директор на начално училище...

натрупа милиарди и сега му е през рязания...стига да не го пипат! А мутрата точно това прави, пази го, точно като всеки мафиот. Таксата спокойствие е под формата на крепене на престъпното правителство.

Господа не ви ли се струва че днес е много тихо.Днес не виждам физиономията на истеричната,крадлива ненормална приватизаторка Нинова.Дано това чудовище поне на празниците да миряса за малко.Пожелавам и със здраве да харчи откраднатите пари и да не ни облъчва от екрана с изкривената си от злоба физиономия. .Да не забравя че Господ си знае работата.Да плати и на поколенията и след нея.Приятни празници червено чудовище.

Другарят ББ трябжа да знае,че яма незаменими хора,винаги ще има кандидати за власт - самият той е ярък пример: необразован, съмнително минало и на чело на стадото.Но някой би трябвао да поеме курс за отстраняване на Герб - положението става все по-зле всеки ден.Най-бедни,най-болни и най-обезл=дени в ЕС.Време е да се махат,жалко че няма истинска алтернатива.

много Убразован,май?!

другарите ...предпразнично...

ще има самотен лай в Парламента,след празниците...жалко сте другари!

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков. В лявата БСП бившите комунисти са по-малко в процентно отношение - само 50%. Начело на ГЕРБ са 11 души, а от тях 7 са комунисти и членове на Комунистическата партия. Във върховното ръководство - Изпълнителното бюро на наследницата на БКП БСП са 17 човека, а само 9 са имали партиен билет при Бай Тошо. Това ли е дясното в България? Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ автентичната дясна партия, единствена алтернатива на комунистите кой какъв е бил. Ето кратка справка: Росен Плевнелиев първи секретар на общински съвет на ДКМС. Николай Младенов бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация Отворено общество София (1996-1998). Сергей Игнатов бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет.

Неистовата жажда за власт е замъглила съзнанието на Нинова. Иди се прегледай бе жена, не тормози народа, болна си, послушай ме, то твойто ще избие нанякъде, дано да не е за лошо.

защитата ви на рапона понякога е толкова малоумна, че сякаш пишете на опиати. Стига скърца със зъби. Празници идват, отпусни се. Тука сички парле ву франсе!

Доган май пак я одправи Курнелата...

и ти моЕш изкара парче баклава и захаросан бадем

Токът, Водата и Парното ще са "майсторите на Слънцето". За какъв Доган говорим или ще се връщаме на Брикети ... Нинова е ПРАВА.

Абееее.... по друг повод го писà тоя коментар, ама като гледам и тука че одордиса; Ъъъъ... е кой да ве замести в управата бе бат Бойко? Вие управите цела България, нерди корупция, нерди олигарси, нерди престъпност, нерди показни убийства е....е...! А и нема кво да кажем за Законодателната и Съдебната власт, вие от ГЕРБа си ги гепите и у маленкия джеб и двете ви играят по свирката.... е кой да управлява, ние с гайдете ли? Ммммда... не нам начи! Така пишело на руския паметник из отзад.

Просто Доган е с много глави по-умен от Нинова, разбира, че вота няма да мине и затова казва, че за сега Корнелчето не е готова да управлява, но тъй като Корнелчето никога не прави връзка с главния си мозък, просто защото си е "ЕДНО ПРОСТО СЕЛСКО МОМЕ" не може да разбере. Плюс това си слугува и на ината. Аз не познавам до сега човек инатчия, който да му е успешен живота.

за крадене -акъл има,колкото щеш!

Червено-синята крадла КурНи - премиер?! Това е все едно педофил да е директор на начално училище ...

Нинова, ти ли ще оправиш България? Досега къде беше? Вземи си затвори устата, с това ще свършиш поне малко работа - т.е. с това поне няма да пречиш на другите, по-способните от тебе да свършат нещо. Това, което всеки ден бълвочиш го знаем, слушаме го отдавна, кажи ти какво ще направиш, за да се подобри положението на народа.

След като мине Европредседателството ГЕрб ще падне от власт с гръм и трясък, защото доходите на хората или поне едни 650 000 души не са мръднали с повече от 10 %, а разходите се увеличиха с з0-ч0 %. Хората избрали ГЕРБ вече им е все тая кой управлява, защото който и да е на власт, живота им се влошава. БСП са некадърни и крадливи и нямат желание за работа, Герб са некадърни и по-малко крадливи и имат желание за работа, а другите са фурнаджийски лопати, които съществуват благодарение на разединението и глупостта на нацията.

да се изказваш тъй за дългогодишен коалиционен партньор и мандатоносител, е не само глупаво, но и недалновидно! може меди доганов да се обиди лично, и на следващата сбирка да каже нещо витиевато в смисъл : дрОгаре, ние винаги сме подкрепяли бсп, и винаги ще я подкрепяме, но ние някак си не отъждествяваме бсп с настоящият и лидер, което навява асоцияции за евентуално преразглеждане на властовите функции в бсп, и в частност за лидерската позиция там!

...тръгнала с мечка (сокол де) дренки да яде... Толкова е далеч от политиката и дипломацията! Единствено става за селски глашатай, думкащ с тъпана и съобщаващ поредната новост, интересна само на нея и партията й...

Г-жа Лъжа тръгна да вади павета от Дондуков. Тоя път ще ги мята по Доган.

Колкото по-гнусно и по-отблъскващо, по каруцарски, комунистите плюят по ГЕРБ (то не бяха трамваи, то не бяха секири, то не бяха Костинбродски компромати и кофи с помия), толкова по-убедително ГЕРБ печели привърженици и избори. Само червените кратуни не проумяват вече повече от десетилетие това...

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

Доги за пореден път мина отзад на БСП,респективно на Нинова.

С това си изказване Доган легитимира БСП като единствена опозиционна сила, а ГЕРБ постави в зависимост. Следващият ход ще бъде - Патриотите вън от властта и наместването на ДПС официално във властта, а по-следващия .... той е ясен.

Премиер - Г-жа Лъжа. Министър на енергетиката - Дългия инкасатор. Министър на финансите - панаирджията - Гергов Цоциална Министърка - Масларката от Стара Загора Минстър на пропагандата и агитацията - Кутев Министър по въпросите за Белене - Крумчо С бсп напред!

Кирнелио,пак си измамената камила. Не виждаш ли че за нищо не ставаш,една крадла и нищо повече.Ходи в колхоза в Крушовица да копаш царевица.....С това тъмно минало, министър- председател на България няма да станеш,тъпа кокошко

Кирнелио,пак си измамената камила. Не виждаш ли че за нищо не ставаш,една крадла и нищо повече.Ходи в колхоза в Крушовица да копаш царевица.....

Курнелия на Турчин вяра никога. никога повече с ДПС. това ти дава яснота да продължиш напред.

Сега и БСП депутатите ще подкрепят правителството, за да се отърват от тази гадна лъжкиня !

Стана ли ви ясно сега кого подкрепя ДПС?

Важното е, че 48 процента от населението не отиде да гласува. На тези хора им е напълно безразлично, как живеят в България. На кого от нас му пука, какво се случва тук? Всеки си прави сметката, че като стане тежко, ще стегне багажа и ще отиде в Германия. Колко време ще наблюдаваме представлението на партиите? Какво общо с нас има това представление?

Всичко свястно да напуска - работа в EU + UK + US,Australia,etc. - колкото искаш!Да си останат тук мутрите + ДС-ченгетата,дето нищо друго не могат,освен да крадат,мангалите и ДПС-боклуците на Доган...и най-после,да спре кранчето финансово от ЕС...ще настане тогава купон в БГ-стан!!

Госпожо Нинова, тактическият ход на Доган не е причина да се отказвате. Войната с Мутротиквата и бандата му трябва да се води безкомпромисно до окончателната им политическа и физическа ликвидация.

Голяма сладурана!

Егати лицемерието и късата памет.Как не те е срам бе и къде са младите членове на БСП да те изпъдят с ритници заради пълната и мазна гуша която си направила с народни пари..

те комундетата доста приличат на хора, та затуй ...

Само бг овцете не могат да разберат че герб и дпс винаги са си били дружки и дпс се е надупило послушно на герб, а когато беше в коалиция с бсп те само изнудваха и извиваха ръцете на бсп. Не им се давай Нинова, вот трябва да има, само не мисля че трябва да се жетрваш за овцете, като гледам какви са останали в БГ май не си струва, може би като сидеров ако си гледаш интереса ще си по-добре.

Ко,неее,Тя КУРнелия въобще не си гледа интереса.Добре че и го каза.

Безспорно Доган си е извоювал място на голям български политик. Но да не забравяме, че и той краде и то ЯКО. Мисля, че Нинова е права. Защо трябва да умираме стабилно...? Вие знаете ли как се живее с пенсия от 200 или 300 лв. или 4-членно семейство с доход 500 лв...?

Не знам, нямам представа, как живее българин с пенсия 300 лв. или семейство с 500лв., но за това звучи ужасно. В България, в Европа, където според Борисов било найдоброто място за живеене, да се живее с 500лв човек може да има единствено жалко съществуване.

"Хидроинженера" отново ще спечели... А народа ще духа супата...

Толкова по-зле за България! Колкото по-дълго управлява Борисов, толкова по-дълго ще тъпчем на едно място, няма да има нищо изградено и ще си стоим със смешни доходи. Колко време ни управлява Борисов? И какво? Цъфнахме и вързахме! Заплатите-смешни, а пенсиите още по смешни! Докога?

и никой не коментира, че с промените от 01.01.2018 г. в кодекса за социално осигуряване се орязват права за получаване на парично обезщетени за временна нетрудоспособност след прекратяване на трудовото правоотношение, че се увеличава осигурителния стаж за получаване на обезщетение за безработица, че се увеличава и осигурителен праг и процента на осигуряване за пенсии и т.н. все "благини" в името на народа, резултат от вредната политика на това управление. ОТ друга страна по-високите разходи на производителите ще повишат цените на фона на замръзналите заплати, т.е произвежда се в масов мащаб бедност и бедност. Но българският народ е кьорав и с двете очи и напълно заслужава мизерията и управниците си.

Не зле малко да се осведомиш. Стига с тези опорни точки. БВП, безработица, средна заплата....

право в десятката!!!

Еми помоли го и ти де!!! Защо до не я получиш и ти ??? Или само се правиш че си в опозиция???

....един рязан.