Последно: При Доган нямало конфликт на интереси

Петчленен състав на Върховния административен съд (ВАС) реши, че лидерът на ДПС Ахмед Доган не е изпаднал в конфликт на интереси като е получил хонорар от 1,5 млн. лв. от "Минстрой холдинг" по проекта "Цанков камък".

Обратно в новината

Коментари - Последно: При Доган нямало конфликт на интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този доган и дпс докога ще саществуват?!!! вън от бг!!!!!!! даите да го махаме този и никакви турци и цигани в парламента.

Трябваше Ахмед Доган да го съди турски съд, а не български. Тогава щеше да има безпристрасна присъда според българските закони. Може ли човек без хидротехническо образование да бъде експерт. Педераси а не съд.

ВЪЙ,ВЪЙ ВЪЙЙЙЙЙЙЙ,ДОГАН ЕФЕНДИИИИИ !!! .....НЯМА СТРАШНО ,НАЛИ ОТ ЦАНКОВ КАМЪК ИМА ......И ЗА НОВО БАРБЕКЮ ??????????

В МИЛАТА БГ НЯМА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ , А ИНТЕРЕС НА ФЕСИ (фесове ) И ШАПКИ...............

Колко ли още такива"конфликти на интереси"облажиха депутатите-далавераджии?Турчинът за кой ли път ни"обиди"през гащите?Циник!Ама и ние-търпим-както нашите прадеди.Позор,българи!До кога?

Така е при демокрацията! Парица царица! Ето ви пресен пример: Новите египетските власти поискаха от Франция, Великобритания и Германия да замразят сметки на бившата власт. Б ританският външен министър Уилям Хейг е заявил, че страната му ще се съобрази с това искане, ако се докаже, че действително има данни за злоупотреби с държавни средства.Подобни са били коментаритеи на френските и германски власти няма доказателства за конфликт на интереси. ВАС също е категоричен ,че парите са спечелени честно, с консултантски услуги. Според западните медии Мубарак притежава няколко десетки милиарда долара, а по данни на американското разузнаване - между един и пет милиарда. Доган срещу него тича, да го стигне! Капитализмът е хищнически, експлоататорски строй.

това е началото на краят на ББ...а толкова ни беше убедил..

Узакониха корупцията по горните етажи на властта.

Булгаристан, булгаристан, булгаристааааааааааааааааан. Другари съдии, ликвидирайте и тази турска провинция наречена булгаристан, слагайте фесовете и ходете на майната си. Не сте хора, а продажни мекерета. Позор за българския съд - това сте вие петимата. Покажете им снимките, та да ги знаем и плюем.

Добро утро и ЧЕСТИТО! Та те оправдаха хората (поради давност) за фалитите на банките през '96-та, когато изчезнаха милиарди, та сега за милион и половина ще търсят сметка. Да-дааааа.

До редактора Моля дайте имената и портретите на тези петима хаджи Генчовци (наречени балгарски съдии)та да ги плюем до гроб!

Правилно! Грешката е вярна! Няма конфликт на интереси, има съвпадение на интересите на много лица!... Излиза,че е несъстоятелно да се търси отговорност за казаното от палитиците! Значи,те не носят отговорност, когато говорят пред обществото политически?! Тогава защо им вярваме?! Защо изобщо говорят?!.... Излиза, че по време на избори политиците се държат като амбулантни търговци и ни показват мостри без стойност, като говорят каквото им падне!... Браво! Ето за това политическата система не е лекарството, а болестта! Тя е проблемът, а не неговото решение! Отвратен съм вече окончателно!... Навремето в поредицата Имена от вековете имаше и един том Бронзовите конници, посветен на големи военачалници и държавници. Забележете - държавници, а не политици!...

"За кокошка нема прошка, за кон - нема закон!" :(

няма да продължи така. има хора които вече са прекарали години извън българия, и мразят тези политически индивиди и формации в българия(герб, бсп, сдс, рзс,ндсв и др.).всички те са производни на едно и също нещо. а именно бкп. няма хора на възлови позиции, които да не са обвързани със тази комунистическа хунта, или по специялно със някои неини кръгове. нито един, от петър младенов, до боико борисов не е бил извън кръгозора и контрола на бкп. търсете враговете в средите на "партията" и на тези които се продадоха на чуждите служби.

БРАТЯ, ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИЯ!!!!

Хайде някой, който се оправя с Фейсбук да отвори група и да се борим! Тов е кражба от нас, а най-обидното е, че българското Народно събрание ще плати 300 лева на Доган, задето българският съд се е потурчил. Доган управлява министрите си и това го знаят всички. Освен това и го е декларирал. Той е крадец - турчин, който крде в комбина с комунисти. Моля ви някой да спретне група във Фейсбук и да се организираме да защитим България! Дайте сигнал тук и ще съберем за няколко дни десетки хиляди поддръжници! Това ще е крачка напред за народа ни!

бегаи, бегаи......беше балгаря.....сега е ромска имперя, а утре и това наима де е........толкова беше стара балгаря, че чак умраи......ще си пазим паспорта за внуците да видат че е имало наикога балгаря....наикаде.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЗАЩО ИЗТРИХТЕ "ДО МЕЛИХА"???? ИСТИНА Е, ЧЕ БЪЛГАРСКОТО НЕБЕ НЕ Е САМО ЗА ДОГАН. ИСТИНА Е И ЧЕ ТОЙ Е 75% РОМ И 25% ТУРЧИН. МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ В ГУГЪЛ. ВСЪЩНОСТ, ВАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ СЪРБАТ ПОПАРАТА НА ДНЕШНИТЕ СЪБИТИЯ. ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ ОСТАВА . И В НЕЯ НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИ, А...

Е това си е то независим и безпристрастен български съд.На нас обикновените данъкоплатци остава правото само да започнем да наричаме "Цанков камък""Дуганов гьол"и да вземем да построим в основата му я паметник на "героя"Доган я скулптурна композиция "Мазни ,продажни магистрати".

нищо друго освен трепане на корумпирани съдии и политици не оправя нещата. и европеиците се видяха в чудо вече, скоро може и да ни набият шута. то може и това да е идеята, и за това да не се освояват еврофондовете, след като не им дават да ги крадат, защо после да трябва да се връщат?! а и агент уорлик много загриженост показва към младежката структура на "дпс" и избора на главен мюфтия......, само трепане трябва, това е.

Правилно и ВАС съдейства, за това след десетина години в РБ да стане болшенство електората на ДПС.

Да живее другаря Доган- верен Вожд и съратник на Великата Тройна коалиция! Ротфронт завинаги!

Първи приятел на Гоце.

Разсипаха депутатите.Удар след удар по герб и синята коалиция(тия няма да ги има в 42 НС.(ГЕРБ,Синята коалиция)

Седмачета ,по начало, са недоразвити умствено и физически. Имат и видения...

За съжаление, всеки, които реално може да изкарва толкова пари ги изкарва за себе си, а не за държавата. Както и да го въртим, никой няма сметката да прави густото на някой друг.

Ех Мелиха, оставаш си все така тъпа и предана като всички безмозъчни защитници на тоя алкохолен смешко доган...:)

доган ше си харчи милиона на малдивите и въощбе вече е забравил за язовир или за космодрум става дума

много се исписа по тази тема и виждам как всеки мранка колко пари е взел доган...сто да не вземе....стхом поярникар може да стане министар председател и да е компетентен по всички вапроси, историк да стане президент, неграмотници - депутати, що доган да не е консултант......а наи-лошото е че никои не пита кво е направил или консултирал, а колко му били платили.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕТО ЗАЩО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ -2 МИЛИОНА, ЯХТИ, КОНАЦИ-ЗАМЪЦИ И Т.Н. ТОВА СА НИЩО ВСИЧКО Е СПЕЧЕЛИЛ "ЧЕСТНО" С МНОГО ТРУД - Е КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ОСТОНЕ ЧОВЕК В ТАЯ ДЪРЖАВА ТОЯ НЕ Е СТЪПВАЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЦЯЛА ГОДИНА - ТОВА ПАК Е НИЩО.......

Работил, човека - не се е шляел и пропилявал времето си с приказки в парламента

Ами тъй е то, един има яхти, сараи, летящи чинии, чат пат консултира глупаците за по един-два милиона ... а ние да супаме духата.

петчленен съд!? Кажете им имената на тези "върховни съдии", а не само с това безлично ПЕТЧЛЕНЕН! Първата ми мисъл, след като чух това безумно нещо беше: Нека всички депутати да не отхвърлят нищо, предложено им от когото и да е! След като 2 млн лева са нищо за тези измислени съдии, то какво ли получават те, за да решават делата? Дано има възмездие и за тях!

страх ги е да казват имената на тези съдии веске. току виж някои буден българин им изпълни присъдите на тези мръсници.

ЛИЧНО АЗ НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ДОГАН ДА БЪДЕ ОБВИНЕН В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ОТ СЪД, КОЙТО Е ПОД КОНТРОЛАТА НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ,ПРИМЕР ЗА ТОВА Е ПРОСЛОВУТИТЕ НАГЛИ,ЩОМ КАТО СПОРЕД СЪДА ТЕЗИ ХОРА КОИТО СА РЯЗАЛИ ПРЪСТИ, ИЗНУДВАЛИ ЖЕРТВИТЕ СИ ЗА ПАРИ И НЕ СА ВИНОВНИ ЗА НИЩО ЗДРАВЕ МУ КАЖИ,А ЩОМ СЕГА КОГАТО ЦВЕТАНОВ ГИ ИЗЛОВИ И ВКАРА В АРЕСТА И НЕ БЯХА ОСЪДЕНИ КРАСНОРЕЧИВО ГОВОРИ ,ЧЕ СЪДЪТ Е НА БСП,ДПС,НДСВ ,

Това безумно решение на съда ще повлияе на следващите избори, сигурен съм. Поне 10% от негласуващите ще гласуват.

Нашата съдебна система е наистина независима. Жалко за тази неправова държава - където престъпниците се оказват винаги невинни. Не знам дали остана човек който да вярва че сче правова държава.

Как е възможно това?Докъде стигнахме.Омерзен съм от политиците на този 21 годишен преход.Нека Бог да ви съди като няма кой друг!!!

Tази мръсна гадина ни се смее и подиграва най-мръснишки.Но ние сме още по-смотани ,че го търпим

Не мога да не се чувствам прецакан от подобни на Догановите трикове, но пък има и други неща, които човек трябва да има пред вид. Ако нарушиш закона, за да накажеш един, можеш да облагодетелстваш още по-криминално много повече и с много по-голям негативен ефект за всички. В този смисъл виковете срещу Доган са лаене под грешното дърво - истинския въпрос е не защо Асан (в случая Доган) е ял баницата, а защо и кой му я е дал. Ако винаги гоним само следствието вместо причината трябва да се запитаме дали в мотивите ни няма и нещо нечисто - желанието ни не за справедливост, а завистта, че не ние сме се облажили.

Единствено в интерес на България е да се възползва от услугите и съветите на Доган! Соколе, за теб е създадено това синьо българско небе!

беееее, соколееее

Отдавна го чакам да се извиси в небето.Със "Стрела 2М" в ръка.

А, ти да не си от...харема му? И отдавна си зажадняла за ... и вече 2 не виждаш?

Ами Доган и е първият мъж на Мелиха, дал и е хляба в ръцете, дето има дума, и затова тя го благославя и и текат лигите по него. Не съзнава, че е била само поредната дупка на кавала и той едва ли я помни с впиянченият си мозък...

Искам да постъпа в партия ДПС! Искам да съм като Емел Етем и Шерин Местан! Искам да съм МИЛИОНЕРКА! Да крада и да знам, че законите са ковани за "крадците", а не за обикновенитехора!

Скъпа вратите на ДПС са отворени за всички! Приеми правилния път. Партията има нужда от честни и съвестни хора като теб :)

Така е "скъпа".Ако се влееш в редовете на Догановата партия ще си първия честен човек в нея

Да, Kozl. И аз съм на същото мнение като теб. Много си прав но не знам докога ще продъжава

Бойко много добре знае ,че без Доган няма как да стане президент и да се измъкне от батака на мин. председателския пост.

Боко винаги може да се измъкне, но не му стиска. Просто може да си подаде оставката и от НС и от председателството.

Доган е школуван и е пресметлив. Винаги когато е бил на власт, пенсиите са се повишавали. Хитрец. Касим си повярва, че може да го катурне и да заграби повече. Аджамия, хвана се на въдицата..

ех този Български подкупен корумпиран угоднически съд ...ех тези ояли се съдии ,ех този Боко и Цецо пак излъгаха доверчивият народ ..Доган дава мило и драго за да влезне в парламента само и само да не ходи там.Колко струва да станеш съдия в България и за колко време се избиват парите се пита в задачката!Няма ли да има скоро Акция подкупни съдии?

Мъка, мъка, защото Бойко и той мисли за бъдещето си. Ако разчисти сега "независимия" съд, кво ши прайм после кога няма за сме на власт? А?

хванахте ли го за *, тъпи лаладжии? А сега платетете разноските по делото от джоба на данъкоплатеца.

По време на Османското (временно) присъствие- 500 + 21 години имало много хубава поговорка: "Гяурун дересъ, Османланън даулу". Думата дересъ, значи кожа, даул значи тъпан, другите думи ги знаете. Та и сега, гяурите сме кожа за тъпан.

некадърно копи-пейст

Ха така - при Доган няма конфликт - на работа не ходи.А всички реват за апартаментите на полицая.Щом съда се произнася значи всичко е наред.И сега няма да има сгафили политици - всичко ще е в норма

Де да знаеше бедния българин че с дадените подкупи са построени доста вили а и няма умрял от глад съдия

Прочетете нашият анализ писан преди няколко месеца, но останал и до днес актуален ЗАЩО ДОГАН НЯМА ДА БЪДА НАКАЗАН? ,ще го намерите в нашия сайт. Ние предрекохме този резултат и даваме причините защо е така.

не знам само защо траибва да е наказван......работа сваршил ле е - да (каква - само тои си знае и тя дето са му платили), пари взел лие - да, данак платил ли е - да. що да го наказват.....в такива проекти участват хилаиди спецялисти.....може да е написал доклат на тема за ефекта на проекта варху турското население в раиона...в кои закон пише че не може да взема хонорар....било то 1,5 млн *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки го знаеше, не сте открили топлата вода...

Доган няма да бъде наказан, защото е де юре прав, а ти си злобна и тъпа селска, невежа, злобна идиотка.

Де юре не е прав. Прав е единствено в държава с такива изостанали хора като тебе. В нормалните държави се рзследва какво влияние е можел в действителност да оказва върху министрите, върху администрацията. Ако наистина е можел да оказава влияние, т.е. те са му се подчинявали (а това е всеизвестен факт), то той влиза в конфликт на интереси. Доказуемо е, че Доган излъчва министрите от ДПС, че той им разпорежда, а те изпълняват безпрекословно, че го наричат 'шефа' и т.н. В такива ситуации цивилизован съд би събрал данни и би констатирал, че има силно влияние и управлява по политически начин действията на министрите, от което следва, че влиза в конфликт на интереси с подобна сделка. Като добавим, че е декларирал лично и публично, и то не веднъж, че именно той осъществява управлението, това е преждевременно признание и има сила за всеки човек, който не е изрод, вкючително и за съда. Само по себе си подобно изявление буди тревоги, но за съда е нещо приемливо, защото съдиите са със сталинско образование, т.е. невежи в условия на демокрация. Още повече се натрупва и от факта, че Доган не е нито експерт, нито даже специалист в областта, която е консултирал. Известни са ниските разходи за изработка на изследването, което е предмет на догорова (24 000 лв.). Това прави сделката непазарна и съмнителна, дори без да има политически контекст. За такива сделки данъчните и агенциите за пране на пари веднага скачат на крак в демократичните държави. Но по същество тук става дума не за това, а за всички доказателства, че този хонорар е рушвет. Няма съд в Европа, който да стигне до друг извод. Не биха ссе нуждали от признанието му, за да го осъдят. Ясно е, че българските съдилища са престъпни, като не изпълняват Закона и като не защитават истината и народа си. Надявам се да са полсеният срам, който берем от държавата си и скоро да си отидат завинаги в небитието. Те връщат средновековието в България.

ВЪПРОС-а тук не е кои колко е взел и дали е правомерно защото, то се оказа че,няма невзимали до сега от всички в парламента и на ръководни постове.припомнете си за едни телефони как си счупиха краката да бързат вие мислите че милиони лесно се отказват.! ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС Е КАК ДА НЕ ДОПУСНЕМ ПОВЕЧЕ ДА СЕ ВЗИМА ИДВАТ ИЗБОРИ ......

Срам! Срам! Срам! Ако тези петима съдии не си подадат уставките -това е краят на правосъдието в БГ!

тия мними съдии(в стаията нарочно не се споменават имената ) са назначени нарочно !Управляващите пак си пльяха в устите ....нищо скоро ще има избори и ГЕРБ го чака същото като НДСВ пожарникаря отива в мимамса и той го зане за това сега бере дивиденти колкото се може повече ...краде,лобира, продава виляние ,урежда свои хора или издейства на Турчина оправдателна присъда ...ГЕРБ няма да влезне в следващият парламент точно заради тези неща ,които върши!

много сляпо момченце си ивчооо

То не че ГЕРБ и БСП не са обвързани, ама сега поредния що го гласяте съвсем открито е обвързан с израел и службите му от главорези и убийци- трактора от рзс. братовчед ти- шефа на дира- добре че пусна комента