Касим Дал: Доган трябва да си иде

Партията трябва да има нов лидер, даже той да е посочен от настоящия, заяви за ДПС Касим Дал, който преди седмица напусна ръководството и написа остро писмо срещу политиката на Ахмед Доган.

Обратно в новината

Коментари - Касим Дал: Доган трябва да си иде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тарговище 20 години се командва от дпс и сега кмета саму обещали още един мандат,но тоя пат ядец *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Доган трябва да си иде? Не,Касиме,Доган трябва да иде в затвора доживот, а с него и ти и останалите подмазваши и чревоугодници край него дето сте били толко години!

касимчо касимчо, догана може да го махнете като го убиете ама имате ли дупе

Не само Доган, а цялото ДПС трябва да си иде ... в Турция. Това е маньовър за да се измие лицето на етническата партия след скандалите с "обръчите от фирми", "порциите на властта", смъртта на Емин, Цанков камък и другите издънки досега. Новият лидер (Дал) ще е уж добър и свестен.. обаче ДПС пак ще води същата антибългарска политика в интерес на Турция.

браво!!!човека е честен!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Моля мнимата Мелиха да спре да пише от мое име, а да използва нейното си. Съчувствам и :)

Аз съм едно измъчено момиче от харема на Сокола,с пареща болка при сядане,с по 6 пръста на крайниците и имплантиран чип в двете полушария,на който има запис: "Да живее вожда Ахмед".Аз не съм виновна, той доктора...

Тази лисица се стреми да прескочи големия трап на закона, само че на два скока...

Как изглеждаш?На колко години си...

КАСИМ дал,ДОГАН взел.

Къде са сега юнаците от АТАКА, къде е Калинчето Крумова, която ни гледаше усмихната заран от екрана, и която приемаше мнения за ДПС, че била антиконституционна партия, нали сте в управлението, защо не забраните ДПС, след като са антиконстиуционна партия??? Ама друго си е да излезеш да танцуваш в коя телевизия беше там, да си покажеш тоалета, а пък кой какво казал, какво значение има, като има уфтце , които вярват.

Жалко как двама доблестни мъже работещи за България застават един срещу друг. Всъщност не може ли да има две ДПС-та , а не едно?

дпс е структура на дс. дали е доган, дали е джолан - все тая..от 20 години се подържа - БЕДНА, ИЗОЛИРАНА, ФЕОДАЛИЗИРАНА рая за БУНТ при необходимост..АКО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КРАДНЕ....Е ТУРЦИТЕ БЕГАХА , А ЦИГАНЯТА НЕ ЧЕТАТ....внимавайте кой ще пере пешкира.

ideyazabulgaria.org

Не е структура на ДС , а е създадена от БСП, крие се под полата на БСП, сега е станала като другите партия на едрия капитал- престъпна корпоративна партия.

Ти от къде точно разбра кой колко е доблестен и за какво работи??? ДПС е антиконституционна паритя, регистрирана по заповед на андрей луканов, и е структура на ДС. Колегата го е казал - бедна , изолирана , и феодализирана рая, това са онези, които гласуват за тях, включително и Мелиха. Докато партията не се забрани със закон, нещата няма да се оправят.

Виждам че заблудата е повсеместна и насаждана с годни след етническите българи в България. Догане, Касиме обеденете се за доброто на нашата България. Не позволявайте тя да остане на произвола на съдбата!

Силите са 50 на 50. Като гледам няма да се обединят. Нека да почне дебат в ДПС, може би трябва малко промяна. Но най-хубаво би станало, ако се разберат двамата.

Хора, не се подвеждайте това е сценарйи на алкохолика Доган за възстановяване на умлялата му партия.Отдавна Касим дал е определен да смени Доган това се прави за вдигане на доверието и диалогичността на партията.

касим дал е известен с това, че много мрази българите.В кабинета си държи портрет на ататюрк.За корупция не отстъпва на доган.Във Варна, където е силно влиянието му/той е от Ветрино, където е би строителен техник в АПК-то/ дружи с бандити и отрепки като Янко Станев, Иван Славков, който като шеф на сводниците бе избран и за общински съветник от ДПС.Така че даже и да свали сопола, той не е по-стока.Хубаво е да се види какво е спечелил през годините за себе си-на свое име и на синовете му.Той беше един от верните на сопола и със страст рушеше българската държавност, но някой му пусна мухата, че не върви циганин да е начело на ДПС, а трябва да е турчин, демек той.Но мангала го усети и го изтряска с рязаната карабина.Все пак мангала е учил философия и различни номера в ДС, а касим има строителен техникум и някаква купена диплома от Варненския свободен.

...интересни и не много известни подробности...Не вярвам да бъде сериозен опонент на старата лисица Доган.Освен ако на последния вече не му пука...

Моля , моля платените форуми драскачи да си направят труда поне малко да си сменят репертоара... а не само копу и пейст! Аз само да допълня в не логичните ти болни словосъчетания че и двамата работят за благото на България!

Аз аз да допълня твоите, че не работят за България, а за булгаристан...ако въобще можеш да схванеш идеята....

Те всичките в ръководството на ДПС са едни примитиви от разни села, учили-недоучили по някой техникум или селската гимназия, с купени дипломи или от Шуменския или от Варненския свободен "университет" ... Но колкото са по-неграмотни, толкова повече употребяват едни вносни думички, на които не им знаят значението, нито как да ги свържат в едно изречение, и тия витиевати фрази им се струват много умни, а електоратът им слуша като хипнотизиран и гласува като стадо овце. Иначе само далаверки им дай да въртят и да уреждат разни турчуля с дребни или по-едри държавни поръчки, само за да източват пари от бюджета ни... Не вярвам и много да са забогатели - може да са вдигнали по някоя прогимназия за всеки син, да са наблъскали вътру мебели от Турция, ама това не е бизнес! Нямат акъл за нищо! И в Турция хората си слагат портрети на Ататюрк в стаите, но и много здраво работят, и затова са богати, поне в градовете и туристическите райони, но у нас са едни сбъркани селяни, мързеливи и занесени, които сами не знаят какво да вършат, а им се иска всеки да е султан!

Съгласен съм, само, че с малко уточнение...за Шуменския да, но ВСУ е толкова "университет" за някои специалности, колкото и "У"НСС междувпрочем. Или невероятната Алма матер. Има примитиви, които и в Софийския "университет" имат дипломки...

Доган или петел, дал или взел.... На кого му пука!

Докато ДПС не се разграничи от радикални свои активисти и симпатизанти, който и да застане на чело на ДПС няма да промени отношението на българите към това формирование. Доган и негови верни последователи докараха нещата до там, че някои да мечтаят за нова турска империя, наричат българите "гяури" и си играят с огъня. Докато ДПС не се наеме с нелеката задача да игнорира подобни елементи /ако и те да са мюсюлмани/ за мен лично ДПС си остава бандитско и рисково формирование.

Ако ДПС игнорира радикалните и сепаратистки идеи, то съществуването се обезсмисля.

ОДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТИРАНИЯТА НА ДОГАН КЪМ САМИТЕ СИ СИМПАТИЗАНТИ.

Само така читаци - бой , секс и турска музика . Е , и гюбеци естествено - аферим :)

Този ... Дал преди време беше казал, че след години ДПС ще е първа политическа сила в България. Много се радвам как му подрязаха крилцата.

ДПС за тези 20 години винаги е била във властта.Ако не е вътрешна игра за да участват обръчите от фирми то Касим Дал ще бъде политически труп,а може би и това което е направил му стига,и това е цената за да си ги харчи.

абе тоя потурнак чува ли се какви ги говори, иска Сопола да се оттегли? Е той и Сопола иска да се оттегли, ама шефовете му не му приемат оставката - а се оттегли, а са го заровили от другата страна на тревата.

Казал съм всичко, което имам да казвам. Взел съм всичко ,което има да вземам!

Схемата ми се вижда ясна (както стана с Луканов). Ще се оттегли Доган и ще го гръмнат.

Уважавам г-н К. Дал, но не мисля, че трябваше да постъпи по този начин...Още миналата година се понесе слух в района, че събира хора за нещо....А то ето за какво било...А. Доган никога няма да направи нещо случайно...ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!

2 мюфтийства 2 ДПСта !Нашенска работа само дето се ......еят.